28
sep
Seneste opdatering: 28/9-15 kl. 1720
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

What Pisses Me Off About The European Migrant Crisis


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


narrowgate

Posted: 28 september 2015 - 16:30 - Svar

Thanks Pat. Well , I’m still surprised that the EU mafia hasn’t stopped him from telling the truth and what virtually any European citizen see in their neighbourhood.

  Anna Svensson

  Posted: 28 september 2015 - 21:41 - Svar

  It’s just a matter of time until he is being banned.

spirild

Posted: 28 september 2015 - 21:33 - Svar

Dérision, Déconstruction, Destruction

HVORFOR?

  Pluto

  Posted: 28 september 2015 - 22:53 - Svar

  «HVORFOR?» – Ja, godeste Spirild, svaret er i dag entydig: For å fjerne «den hvite flekk» av indoeuropeere, slik at denne folkegruppe aldri «skal kunne reise seg igjen» (Thomas Hylland Eriksen)!

  For at illuderende og illustrerende beviselig og påviselig gi et personifisert eksempel: Her ser du en ektefødt globalist, som i klarspråk forklarer sitt «hat» mot det indoeuropeiske folk, og hans navn er George Soros! Denne internasjonalist, ågerfinansmann, spekulant og oligark skriver nu følgende i «Project Syndicate»;

  – «EU har en skyldighet att varje år ta emot, och ge bostad och bidrag till, minst en miljon invandrare från tredje världen.» (Sic!)

  http://www.friatider.se/soros-eu-m-ste-ta-emot-en-miljon-asyls-kare-r

  http://www.project-syndicate.org/print/rebuilding-refugee-asylum-syste m-by-george-soros-2015-09

  For å si det rett ut, Spirild: Europa er under angrep, og dagens vestlige «ledere» gjør absolutt ingenting for at sikre våre folk og land her i det vestlige Europa. En katastrofe venter oss, som kan bli fatal for oss alle! Kun en Folkemobilisering kan forhindre det Ragnarok som visse krefter ønsker oss og våre barn. Dét som i dag skjer er regelrett ondskap, satt i system av kriminelt uansvarlige politikere, hvor pk-media har hovedrollen som djevel-pådriver for denne destruksjon. – Man har nesten ikke ord for den galskap som nu råder deler av vårt kontinent.

  Men trøsten er, at alt det som nu skjer er et uttrykk for desperasjon fra globalistene sin side, så la da krisen komme fortest mulig, så får vi skilt klinten fra hveten! For vår fremtid skal ikke noen få ta fra oss, ei heller vår rett til at ytre oss, eller retten til at virke og leve selvstendig i våre egne hjemland! –

  Så: Takk også til deg, Spirild (samt alle andre patrioter), for et aldri sviktende engasjement i kampen for vår framtid. Aldri før i vår ærerike europeiske historie har vi vært mere utsatt for fare enn nettopp nå! Kampen er oss påtvunget av et EU-kosmopolitisk nomenklaturiat som ikke er demokratisk forankret, og hvor Folkeviljen og Folkestyret således for lengst er tilsidesatt gjennom de internasjonale forordninger som den herskende elite har påtvunget oss. – Kampen for vår frihet og selvstendighet er i sin spede begynnelse, og vil tilslutt oppnå orkan styrke… 🙂

  Mvh. Pluto

   spirild

   Posted: 29 september 2015 - 21:53 - Svar

   Pluto. Jeg setter umåtelig pris på dine innlegg. De blir, selv fulle av triste fakta, en slags trøst. Et slags håp fordi noen der ute kan artikulere hvem, hva og hvorfor.
   Her er noen ord fra Moskvapatriarken Hilarion:
   Sekularismen som blomstrer i Europa er også en pseudoreligion som har sine dogmer, sine normer, sine ritualer, sin symbolikk. Slik som den russiske kommunismen i det tyvende århundre som forlangte monopol og tålte ingen konkurranse.
   spirild 🙂

    Pluto

    Posted: 29 september 2015 - 23:22 -

    Tusen takk, Spirild! Jeg ble rørt. – Og, bare så det er nevnt; du er selv, med dine gode, allsidige, opplysende og slagferdige kommentarer en inspirasjonskilde for meg. Jeg setter enormt pris på deg, både som skribent, medmenneske, kvinne og mor! 🙂

    Vår politiske stillingtagen er blitt til en overlevelseskamp i denne brytningstid for Norge og Europa. Hvem hadde vel trodd dét for bare et par tiår siden?! –

    Ditt sitat fra den russisk-ortodokse Patriark Hilarion er treffende korrekt, og jeg nevner selv ofte denne totalitær-marxistiske sammenheng når jeg beskriver Vestens destruktive (in)«humanisme» og multikulturalismens sekulær-religiøse politisk-korrekte likhets-dogmatikk. – Og, som en livsnødvendig motkraft: Nettopp vår rikholdige europeiske kulturarv er både verneverdig såvel som det er fundamentet vi med alle midler må forsvare; for det er, som du beskriver det: OSS – vårt selv, vår sjel og vår livsnerve! Vi må slå tilbake «dødens kultur» og finne tilbake til våre opprinnelige røtter. Det er dét det nu vil dreie seg om; at redde det som reddes kan for oss selv og våre etterslekter. Dette er vår hellige pakt, og det er derfor vår plikt at være tro mot våre forfedres arv, for i denne ligger også nøkkelen til vår fortsatte framtid som frie europeere.

    En nett-varm klem til deg, Spirild, fra Pluto! 🙂

    spirild

    Posted: 30 september 2015 - 00:34 -

    🙂 Takk, Pluto. Og du får to tilbake :))
    og før lyset slukkes, meningsterroristene taper. Når de iscenesetter, når de lyver, når de har logget seg av virkeligheten og mobber borgerne som ikke lystrer og deres manipulasjoner avsløres gang på gang, da har de TAPT. Alle forstår det.
    Overbetalt for å skjule sannheten, det er media i dag.
    Frekke, skamløse, uærlige.
    Men over hele Europa er borgerne i siget. Tyskerne står IKKE bak Merkel. Ikke bak EU, ingen av disse dekonstuktørene får “godkjent”.
    Og de vet det selv.
    Godnatt, klemmer er sendt :))
    “spirild”

    Vaeringen

    Posted: 30 september 2015 - 20:54 -

    En vidunderlig video! Takk så mye for denne!

    Pluto

    Posted: 2 oktober 2015 - 00:39 -

    Ja, en fantastisk video, som jeg har lagret. Det er bare å takke Spirild for at hun postet denne fremragende hyllest til Europa! Vi trenger all den inspirasjon vi kan få i disse vargtider. Takk også til deg, Vaeringen, for alle dine kunnskapsrike kommentarer her på Snnaphanen og på Document. – Sammen er vi sterke!

    Mvh. Pluto

    Vaeringen

    Posted: 2 oktober 2015 - 11:24 -

    Mange takk for godord, Pluto.
    Stemmer i ordene dine om inspirasjon. Det behøves virkelig. Jeg kjente hjertet banke av stolthet over vår europeiske sivilisasjon.
    Vil med dette bruke anledningen til å også rette en stor takk til deg selv, Pluto, for dine meget kunnskapsrike og vise kommentarer på de samme nettsteder.
    Væringen

    spirild

    Posted: 2 oktober 2015 - 20:43 -

    Ja. 🙂
    TAKK, takk til deg Vaeringen. Du “skyter” godt 🙂
    Takk til Marit, Steinadler, Pluto og alle de andre!
    Dere er min trøst!

    Frankrikes situasjon er kritisk.
    Dette vet ALLE, inklusive squatterne i Elysee, de som har meldt seg ut av nasjonen.
    Les og hør Philippe de Villiers.

    spirild

    Posted: 2 oktober 2015 - 21:20 -

    :)) Mille fois, mon cher Pluto.
    Der var den jo..tilbake. :))

    Vaeringen

    Posted: 3 oktober 2015 - 09:23 -

    Og takk også til deg, Spirild, for å være det prakteksemplar på den klarttenkende, norske kvinne som du er.
    Når det gjelder “skyting” er du slett ikke så verst selv. Disqus’ egen dronnig Zenobia, som motstod Romas legioner 🙂
    Generelt er dessverre kvinner blant dem som er mest forledet og bedratt av samfunnspropagandaen, naturlig konsensussøkende som de er. Det er derfor slike solstråler som deg er så gledelige for menn som meg!

    Ellers stemmer jeg i din takk til de av deg nevnte personer, nå som vi først er inne på dette. De nevnte personer er virkelig inspirerende å lese.

    spirild

    Posted: 3 oktober 2015 - 10:01 -

    He, he.
    Føler meg ikke, ter meg ikke og har nok ingen dronningverdighet. Sukk, men takk skal du ha. Føler meg heller som en mislykket dronning av surkålstamping. Ikke visste jeg at det var så hardt arbeid. Men det må til, norsk surkål..stakkars overkokt kål inne på en fabrikk dynket i eddik og sukker. Grøsse meg til.

    Vaeringen

    Posted: 3 oktober 2015 - 10:25 -

    Interessant! Jeg har aldri gjort heimelaga surkål, men har heller kjøpt inn tysk surkål eller liknende.
    Den normale norske standard-“surkålen” er avskyelig. Den er heller ikke sur, men noe ordentlig søtt kliss.
    Skal prøve meg på surkål neste år, når jeg planlegger å dyrke litt kål.

    spirild

    Posted: 3 oktober 2015 - 10:48 -

    DER skal jeg tilkjennegi mitt JA!

    Kvinner er manipulert og menn tilpasser seg kvinnene, stort sett.

    Ond sirkel.

    Les femmes decident les hommes obeissent 😉

    Vaeringen

    Posted: 3 oktober 2015 - 14:25 -

    Det du nevner om manipulerte kvinner og at menn følger kvinner, det stemmer helt på en del områder, blant annet det seksuelle.
    Seksualitet er et område egemtlig totalt dominert av kvinner, i motsetning til de “tradisjonelle” læresetninger om utro menn og naturlig kyske kvinner, etc. (“Tradisjonelle” fordi de er victorianske og ikke eldre) Disse synspunktene er svært utbredt blant politisk korrekte og er i praksis neo-victorianske, siden feminismen i utgangspunktet hadde en slags “libertarianisme i seg, men dette snudde kjapt og har utviklet seg til den neo-victorianisme vi har idag.
    Fenomenet kan illustreres med eksempelet om evolusjonen innen de homoseksuelles kamp for like rettigheter. I begynnelsen handlet det om kampen mot den “borgerlige oppfinnelsen” ekteskap mens idag er dette snudd på hodet. (En morsom observasjon her ble gjort av Steve Sailer som sa: “Gays want weddings, not monogamy”.

    I den forbindelse har jeg nylig kjøpt ei UTROLIG interessant bok av F. Roger Devlin, som heter “Sexual Utopia in Power”. Den har et evolusjonært utgangspunkt og er forfriskende i sine perspektiver. Ei god bokmelding ligger på Counter-Currents:
    http://www.counter-currents.com/2015/07/f-roger-devlins-sexual-utopia- in-power/
    I tillegg var det nylig i september en podcast om emnet og boka på Radix-Journal Podcast, som var uhyre interessant. Anbefaler å lytte til den.
    http://www.radixjournal.com/podcast/2015/9/23/the-rakes-progress

    Podcasten er helt gratis.

    spirild

    Posted: 3 oktober 2015 - 17:06 -

    Takk for denne interessante tilbakemeldingen og lesetips.

    Jeg vet du har mer kunnskap enn meg om tema og dessverre er det enda dårligere stilt med flertallet av befolkningen.

    Denne linken på fransk om emnet finnes vel også på norsk eller engelsk, men har akkurat nå ikke tid til å lete. Mange bøker har vel også temaet avstedkommet, men kanskje ikke så mange med et KRITISK standpunkt til denne utviklingen som jo selvfølgelig betraktes som et stort fremskritt og gode for samfunnet. Javel. Hvor mye mer er det som “mangler”, som skal knuses før vi er ferdige med nivåhevingen på vårt samfunn?

    Det siste er vel kjønnsteoretikerne. De sliter litt, men de vil nok vinne tilslutt, de og. For slike saker er viktig, må prioriteres i dagens Europa. Apropos de homoseksuelle, i bøkene om familievold er det ALLTID
    et heteroseksuelt tema.
    http://matricien.org/patriarcat/sociologie/chaos/

    http://www.chaos-controle.com/archives/2014/03/21/29487057.html

    torstein

    Posted: 6 oktober 2015 - 04:09 -

    Tak, tack og takk; kan vi kanskje snart begynne og enes om hva vi skal og må gjøre istedenfor disse evindelige takksigelser?

    Marit

    Posted: 1 oktober 2015 - 11:31 -

    Hjertelig takk, spirild ! 🙂

    spirild

    Posted: 1 oktober 2015 - 20:44 -

    Savner deg, Marit. Håper alt ok 🙂

    Marit

    Posted: 2 oktober 2015 - 09:24 -

    Alt er ok, kjære “spirild”. Man må bare ta pauser fra destruksjonen, og gjøre noe helt annet, for slik å kunne ivareta sin mentale helse…:)

    jasminum

    Posted: 3 oktober 2015 - 18:20 -

    Idag 3.10. er denne videoen tatt bort, Av alle, så er det et tysk turistkontor som står bak dette! Ingen mulighet til å skaffe evnt. kopi til veie og klistre den inn her?

    Og med det samme, takk til dere her, dere oppildner på trøstende vis oss alle fortvilede. Tusen takk. Alternativet er å la Europa død – UTEN kamp!

    Pluto

    Posted: 3 oktober 2015 - 19:19 -

    Bra du fant videoen, Jasminum. 🙂

    Du får nyte denne perle av et kultur-visuelt portrett av vårt hellige Europa. – Jeg anbefaler forøvrig at man laster ned videoer som er interessante, slik at man har sikret seg en kopi.

    Jeg er så definitivt enig i din oppfordring om å kjempe for vår europeiske overlevelse. Takk også for din solidariske støtte her til oss alle, Jasminum, samt en takk for dine egne bidrag her og der på nettet. Jeg merker meg med utsøkt glede at du har et stort og varmt hjerte for Saken! 🙂

    Med en kjempegod hilsen,

    Pluto

    Marit

    Posted: 1 oktober 2015 - 11:23 -

    Hjertelig takk til deg, Pluto ! 🙂

    Pluto

    Posted: 2 oktober 2015 - 00:32 -

    Kjære gode Marit!

    Hjertelig takk for din gode hilsen. Det var enormt hyggelig å høre fra deg! Du skriver ikke så ofte lenger som før, men, som Spirild også er inne på – så håper jeg at alt står bra til med deg?! Du er en bidragsyter som jeg gjennom mange år har hatt den største fornøyelse av at følge i vår norske frihetskamp mot et pk-regime som ikke lenger tar land og folk på alvor. –

    Du husker sikkert at for en del år siden, da den «arabiske vår» brøt løs, så var vi to blant de få (også på Document) som allerede da mente at dette ville gå «rakt til helvete». Og vi fikk (som vanlig) så alt for rett – dessverre. Det samme gjaldt den vestlige terrorbombingen av Libya, hvor den norske regjering faktisk var delaktig i en menneskerettslig sett krigsforbrytersk handling. –

    Jeg takker deg for alle de bidrag du over år har postet, Marit. Jeg håper at du vil fortsette kampen for sannhet og rett i en tid, da det tydeligvis er blitt en «revolusjonær handling» at fortelle sannheten. – I dag, så står Europa framfor sin skjebnetime, da den vestlige kosmopolitiske herskerklassen og deres medial hantlangere har vist sitt sanne ansikt: Gjennom år har de sveket oss alle, sine egne folk, og nu er masken falt, og Europas tragedie er et faktum. Vi kommer til at stå overfor grusomme tider med store prøvelser og oppofringer, men til slutt så vil Folket seire, og dagens uansvarlige (ekstremist-)«ledere» vil måtte stå til rette for alt Folket! – Men før vi kommer dit, så skal vi fortsette å spre sannheten som en mot-stemme mot systemets løgner, samt samle oss for en alternativ, bærekraftig politikk. –

    Forøvrig, så skrev jeg noen ord på Document om vår umistelige ytringsfrihet, som sterke krefter vil ta i fra oss (som alt annet av genuin verdi her i rest-Europa). Min kommentar var et svar til forfatteren og skribenten Carl Lexow (som bl.a. også er bidragsyter på nettstedet «Gates og Vienna» – se lenke fra Lexow sin respons til meg), hvor han skrev et meget lesverdig innlegg om den norske ytringsfrihets-problematikken. Min ikke-ytringsansvarlige svar-kommentar, samt Lexow sine kommentarer kan i sin helhet leses her; https://www.document.no/2015/09/forstar-usman-rana-ytringsfrihet/#comm ent-2283303007

    Med en god og varm norsk-patriotisk hilsen til deg, Marit, fra Pluto! 🙂

    Marit

    Posted: 2 oktober 2015 - 11:50 -

    Kjære Pluto ! En takk fra mitt hjerte for dine gode ord ! Jeg blir rørt og ydmyk.
    Jeg setter umåtelig stor pris på dine innsiktsfulle kommentarer, og har lært mye av dem.
    Og vi er så enige om så mye. Du kan være sikker på at jeg vil arbeide for at sannheten skal komme frem.
    Selv har jeg levd i hus med muslimer i 17 år, og derigjennom knekt “koden” om hvordan de tenker om oss vantro. Jeg har forstått deres mentalitet. Som er skremmende.

    Professor i sosialantropologi, Unni Wikan, har også i sine bøker analysert
    dette. Ikke minst dynamikken i de mange såkalte “æresdrap” på kvinner.
    Men hennes forskning, innsikt i islam, og store kunnskaper blir tiet ihjel i Norge.
    Sannheter om islam er uvelkommen for den herskende klassen av PK-politikere.

    Politikerne vil heller lulle seg selv og oss alle inn i ønsketenkning, og styre landet deretter. Det vil gå veldig dårlig.
    Til fortvilelse for oss som etterstreber fakta, ærlighet og sannhet.

    Fra å kommentere så mye på nettsteder (f. ex. Document.no) har jeg gått over til å si min mening og fortelle om mine personlige erfaringer som et sannhetsvitne i sosiale sammenhenger.

    I håp om at de hjernevaskede slik kan få en oppvåkning til de skremmende realitetene våre land står overfor.
    Vi gir oss ikke, Pluto !
    Vi får alle gjøre hva vi kan for å redde våre etterkommere fra at barbariet og underkastelsen skal få overtaket på våre etterkommeres liv.

    Det virker ofte som vi slåss mot vindmøller. Men vi gir ALDRI opp !

    Stor klem og takk til deg, Pluto 🙂

    Fra Marit.

    Vaeringen

    Posted: 1 oktober 2015 - 16:05 -

    En kjapp korreksjon: Hilarion (Alfejev) er ikke patriark, men metropolitt.
    Patriarken i Moskva heter Kirill.
    Metropolitt Hilarion er den Russisk-Ortodokse Kirkes utsending til EU og han er biskop av Wien.

    spirild

    Posted: 1 oktober 2015 - 18:46 -

    Ok. Da har polemia.com slurvet.

    “Mgr Hilarion du patriarcat orthodoxe de Moscou déclarer de façon pertinente : le sécularisme qui prospère aujourd’hui en Europe est lui aussi une pseudo-religion qui a ses dogmes, ses normes, son culte et sa symbolique. A l’instar du communisme russe du XXème siècle, il prétend au monopole et ne supporte aucune concurrence »

    Men fint du sier ifra. Man lærer 🙂

    Vaeringen

    Posted: 1 oktober 2015 - 20:45 -

    Har de slurvet?
    Står det ikke strengt tatt “Mgr Hilarion fra det ortodokse patriarkat i Moskva”?
    Tror du falt i samme felle som jeg ofte gjør; nemlig å lese for fort 🙂

    spirild

    Posted: 1 oktober 2015 - 22:55 -

    Nemlig 🙂

    Hele tiden.
    Men at han var utsending til EU. Det visste jeg ikke.

GustaWasa

Posted: 29 september 2015 - 03:03 - Svar

Det intressanta är när dessa herrar kommer med påtalanden om att Europas och Skandinaviens folk får rätten att försvara sig mot två ideologier. Den ena är en övervintrande kommunism och den andra är islam.

Det är dags för humanisterna nu att besluta om folk får försvara sig eller om det är bara skällsord som är acceptabla. De måste själva ta beslut och säga ordet “försvara er”. Därmed så avslöjas även att humanister måste försvara sig om de är hotade till livet. Att även humanister har gjort illdåd. Ja, det är ju klart på vilken sida man står efter ett krigande. Vinnaren eller förloraren.

Det kan vara bra att det kommer upp på bordet så att de själva kommer att slåss tillsammans med resten av kontinentens fria medborgare mot två totalitära ideologier. De kommer själklart därmed att begå illdåd.
Det är dags att humanisterna nu kryper till korset och blåser alarm!

MollyM

Posted: 29 september 2015 - 11:14 - Svar

Her til morgen læste jeg en artikel i Dagens Nyheter af en “hen” ved navn Helene Lööw – og jeg er endnu totalt shockeret ! Hvis “hen” er prototypen på main-stream Sverige, ja, SÅ er der intet håb for jer, kære Sverige! Hun rabler løs med den extreme vänsterns evindelige udskamning af den del af befolkningen, der tænker anderledes end “hen” og hendes lige. En tegning i artiklen viser et skimlet kældermenneske, siddende i mørket, foran sin pc (formentlig underforstået: udspyende sin “aldeles uberettigede galde”) og hun bruger vendinger som “sektliknande extremhögern” og “de evigt faktaresistenta.” Jo, jeg er i shock !

Til hendes og andres information: personligt hører JEG hverken til den politiske højre- eller venstrefløj – men noget kunne tyde på, at hun hører til den ditto venstre. Jeg har stor empati med mennsker, der har det dårligt. Jeg har gennem livet altid hjulpet hvor jeg kunne, OGSÅ gennem u-landsarbejde. Men, at flytte millioner af mennesker fra såkaldte failed states til Europa er simpelthen et vanvittigt eksperiment, som vil ende med at ødelægge alt, hvad de europæiske nationer har bygget op. Vi vil blot alle blive fattigere og dysfunktionelle, som de lande, de flygtede fra. Sammenhængskraften er i opløsning, der er tension og uroligheder overalt. Et hvert nogenlunde fornuftigt menneske må da for syv søren kunne indse dette! Vore kulturer er som ild og vand – og hvad værre er: de allerfleste muslimer har jo ikke andet end despekt for vores måde at indrette os på. Hvorfor kommer de så til Europa?? Bare er retorisk spørgsmål!

Nej, så længe afsindet og vanviddet er fremherskende i vore landes regeringer og hos de forskellige opinionsdannere, så ER der virkeligt intet håb! Jeg fyldes af stor, stor sorg – og afmagt . . .

  Peter Zichau

  Posted: 29 september 2015 - 18:21 - Svar

  Skab et EU bestående af venstreorienterede, lalle-liberale og muslimer. Evt. bestående af Tyskland, Sverige og Frankrig. Tøm alle de andre områder for denne byldepest, byg nogle effektive grænser og lad os andre videreføre de stolte europæiske traditioner i fred og fordragelighed.

invernes

Posted: 29 september 2015 - 22:59 - Svar

Pat Condell er en folkehelt , vi trenger mange millioner av hans kaliber, all ære til Pat.

Leave a Comment