29
sep
Seneste opdatering: 29/9-15 kl. 1937
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

My main message for the audience was to keep in mind that freedom has never been particularly popular. Most people prefer their security and comforts to freedom and although history shows that although everyone benefits from being free, it has always been a small minority who actually pursue and protect the cause. I suppose one has to wrestle whatever comfort one can from that. It was a terrible thing to see the security now needed in Denmark, as elsewhere, for people who are simply asserting their right to write and draw what they want, even – shock horror – things that might be mildly critical of the founder of one religion. That a journalist or historian should need bodyguards in 21st century in an indictment on our continent. But still, surveying the room on Saturday I think we’ve got enough people. A few Danes, a few Swedes and Norwegians. A few Americans and a couple of Brits might be all that is needed. Perhaps by the 15th anniversary things will be better. Last Laughs in Europe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 29 september 2015 - 20:42 - Svar

På andres og egne vegne, en dybfølt tak.

Skåning

Posted: 29 september 2015 - 21:57 - Svar

Since the speech is in English, I’ll give my comment in english. There is something I just cannot grasp about Douglas Murray. In spite of all his talk about freedom of consciousness, he is kind of scared himself not to get stigmatised.

I mean, for god’s sake, Europe is being overrun by a flood of non-refugee people, beyond biblical proportions, as we speak. Why the hell bother to say “I don’t particularly like” about EDL an Pegida, two quite moderate movements in my opinion. Come on! Everybody cannot be fully versed in the (non-)intellectual backgrounds of multiculturalism, or having read the quran, the hadith and The reliance of the traveller. They still know that something is horribly rotten in the states of Europe. Why distance yourself from “street movements” with some sort upper class snobbishness? The time for all this inter-intellectual talk is over. It’s time for a broad base of europeans to stand up to their “elites” and say “No more!”, without always excusing yourself about those horrible other “fascists”, who are not fascists at all.

  Peter Buch

  Posted: 29 september 2015 - 23:55 - Svar

   Skåning

   Posted: 30 september 2015 - 00:02 - Svar

   Point being?

    Peter Buch

    Posted: 30 september 2015 - 03:28 -

    At ses indvandring som det store begreb i politik er ytringsfrihed som penselen til politik-malingen, fingerene til politik-fingermalingen. Glem venligst, ignorer spildte klatter i selve processen.
    At du kørte den rigtige vej på en ensrettet gade, og kørte for langsomt for bagved kørende, der søgte samme vej med større hastighed, gør dig ikke til idiot eller forbryder. Det er dig, der sidder på bulldozeren.
    Point taken?

    Peter Buch

    Posted: 30 september 2015 - 06:49 -

    Please understand I am not trying to shut you up.

    Do spread your viewpoints to your national as well as the international press, make more people share your concerns.

    Make our days, great sharing days for freedom of expression making your points known even by a larger group of readers then the ones looking here.

    Get the picture. Please don´t miss it.

    Peter Buch

    Posted: 6 oktober 2015 - 02:40 -

  Peter Buch

  Posted: 30 september 2015 - 00:16 - Svar

  Kulturrevolutionen og dens overvældende sejr er ikke alene et kinesisk fænomen. Gennem den har en hel verden fået bekræftet at et samfund styres af mennesker og at mennesker styres af menneskelighed.

  Redaktør/forfatter Jan Bredsdorff om kulturrevolutionens sejr og menneskelighed (1968)
  – Politisk Revy, maj 1968 (M. Plum: Bombardér hovedkvarteret! (2000) s.57)

  Citatet hentet fra:

  http://www.nomos-dk.dk/roedterror/detsagdevenstrefloejen-kina.html

  Det er ikke en kosmetisk afstandtagen til nogle der spiller nogensomhelst rolle, det er ståen for friheden i dette specifikke tilfælde ytringsfriheden, der er det ene væsentligste.

  Peter Zichau

  Posted: 30 september 2015 - 16:04 - Svar

  Douglas Murray taler nok om de samme problemer som manden på gaden. Men han taler ikke til den samme slags mennesker som manden på gaden.
  Den slags han taler til, identificerer sig nemlig sjældent med manden på gaden – og omvendt.
  Så det gælder vel bare om bred markedsføring.

Jakob Wibroe

Posted: 29 september 2015 - 22:41 - Svar

Ville selv vældig gerne have deltaget, men var forhindret. Til gengæld har jeg nydt de stærke indslag, der er kommet frem. Begavede, morsomme og på alle måder i stærk kontrast til normalt dansk mediehverdag. Hvad jeg kunne frygte er, at vi er for få, der hører guldkornene. Krasnik blev også grundigt kureret, han tager ikke chancen en anden gang for kvalificeret modspil

invernes

Posted: 29 september 2015 - 22:55 - Svar

Europa trenger mange slike helter som tør å stå frem, EU er nå det nye Sovjetunionen.

invernes

Posted: 30 september 2015 - 15:27 - Svar

FelixKrull

Posted: 30 september 2015 - 15:54 - Svar

Faar vi ogsaa Henryk Broders indlaeg?

MollyM

Posted: 1 oktober 2015 - 10:47 - Svar

Det gør mig altid så glad at høre et begavet, velformuleret, fornuftigt menneske tale om de enorme problemer

vi netop nu er nødt til at beskæftige os med. Det tusinde gange mere værd at udtrykke sig på denne måde end at parterne står i hver deres hjørne og råber skældsord til hinanden 😉

At kunne og turde adressere disse problemer, i skrift og tale, er bare så nødvendigt. Jeg håber og beder til, at de modiges flok vil blive større og større – det er nødvendigt for vore gamle nationers overlevelse

Lenn

Posted: 1 oktober 2015 - 15:23 - Svar

Se denne video: http://shoebat.com/2015/10/01/muslim-thugs-posing-as-refugees-discuss- their-plans-to-rape-and-rob-european-women-and-take-christians-as-host ages-to-get-money/
Det er helt forfærdeligt at se på! Spred videoen til alle, du kender, for medierne advarer jo ikke de intetanende og godtroende europæere, men i Holland og Tyskland er voldtægterne eskaleret voldsomt i og omkring asylcentrene. Uha! Det fortæller medierne jo ikke om, for tænk, hvis man kom til at lyde fordomsfuld….

Leave a Comment