2
okt
Seneste opdatering: 6/10-15 kl. 1226
52 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 02-10-2015 043636

De senaste sju dagarna har 6 826 personer sökt asyl i Sverige.

De sidste par årtier har  man sagt at gammelsvenskere ville være i minoritet omkring  2050, men nu er der skiftet til at nyt gear som Sverige sagten kunne beholde helt op i slutspurten Svenskarna i minoritet om 10-15 år med dagens invandringstakt.

Man tager fejl, hvis man tror at Sverige eksisterer for de talløse fattige, der nu tager det i besiddelse. De eksisterer for Sverige, så det kan vise for omverdenen hvor hurtigt og effektivt de kunne afnationalisere en nation. DE opfatter nationen som det højeste onde, og de vil rense sig for den før nogen anden i verden. Derfor har deres indvandringspolitik være mere radikal end nogen andens. Verden hæfter sig ved deres mund, jeg hæfter mig ved deres ekstraordinære gerninger, der er i en helt egen liga og ikke giver mening, hvis der ikke var en større tanke bag.

Omkring år 2030 er værket fuldbragt, godt 50 år efter Olof Palme startede det. Hvis de kun så på effekterne på marken, ville samfundsbyggerne ryste på hånden, men de ser på den store tanke bag og frygter intet af fremtiden. De vil i 2030 annoncere fremkomsten af nationen uden nationale kendetegn.

Det lille nye barn glipper med øjnene. Det ligner Sverige, det lyder som Sverige, men ikke helt.  Det er som en facelift, der ikke kendte sin begrænsning, men gør nogen det? Der er noget mareridtsagtigt over det. Det vil vel være som den koffeinfri kaffe og alkoholfri snaps, også en svenske opfindelse. Tænk nu hvis hadet til nationen er forkert? Hvis de tager fejl, er løbet kørt.

“Det som pågår i Sverige idag är ett aldrig beprövat linje som ingen västvärld någonsin varit i närheten av”, konstaterar nationalekonomen Tino Sanandaji på torsdagskvällen i kölvattnet av den unika situation Sverige befinner sig i med politiker och journalister allierade med siktet inställt på att förvandla landet till oigenkännlighet. Svenskarna i minoritet om 10-15 år med dagens invandringstakt


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?