3
okt
Seneste opdatering: 4/10-15 kl. 0821
77 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fra Rushys Roulette – uge 40, 2015 1 og 2. I programmet diskuteres Politiken interviewet med Jalving fra den 25 »Det er muslimerne mod danskerne … Det er potentiel borgerkrig«

Frygten for kaos: “Alla flyr ansvaret för flyktingsituationen” 

Nu er de tider indtruffet i Sverige, jeg har forudset i mange år: De skal vælge, om de vil leve eller dø, om deres eget liv er vigtigere end en hvilken anden på planetens. Situationen eskalerer til ‘kaos’, selvom der er mange skyldige, vil Stefan Löfven sidde som ejermanden til sidst. Det forudså jeg også, da han trådte til.

Det är dags att erkänna det uppenbara – dagens nivå på flyktingmottagandet är ohållbar.

Redan nu har utvecklingen sprungit ifrån prognoserna för helåret. Hur det ser ut framåt är förstås omöjligt att veta. Enligt Migrationsverket finns det dock inget som talar för att dagens historiskt höga nivåer skulle minska i närtid. Det är därför denna verklighet vi har att förhålla oss till.

Det visar att denna flyktingvåg inte kommer att sluta med Syrienkriget. Så frågan vi måste ställa oss är denna: Klarar Sverige detta? Har vi kapacitet att uthålligt ta emot så här många människor?

Socialdemokraterna och Moderaterna måste nu gemensamt inse att vi befinner oss i en krissituation som kräver ett ledarskap utöver det vanliga. Jag har tidigare listat en rad förslag på hur Sverige kan anpassa sin migrationspolitik till övriga Europa, såsom tillfälliga uppehållstillstånd. Regeringen behöver också aktivt signalera till omvärlden att vi har nått gränsen för vår kapacitet att ta emot i nuläget. Alla flyr ansvaret för flyktingsituationen, Det är nu det blir allvar på riktigt, Akut katastrofläge på asylområdet i Sverige – det kommer upp till 1500 asylsökande per dag. Varje dag.

Tino Sanandaji skriver bla på Facebook om den endgame, Sverige nu går ind i

Landets makthavare har bestämt sig för ett radikalt, irreversibelt och aldrig prövat samhällsexperiment. Det enda som kan stoppa krisen är att återgå till en mer restriktiv flyktingpolitik, stänga gränserna och erbjuda skydd åt flyktingarna med en massiv biståndssatsning. Detta är omöjligt så länge debatten domineras av flykt från en jobbig verklighet.

Der er mange faktorer i et kaosscenarie. Vil f.eks. antidemokratiske kræfter – muslimske – benytte sig af situationen, når demokratiet  spiller fallit? Danmark og Norge bør have skærpet opmærkmsomhed på Sverige den kommende tid. Bloggeren har det noget bedre, men lider ikke af nogen trang til at udtrykke mig overhovedet. At lufte hunden er mere nyttigt og overkommeligt.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 3 oktober 2015 - 16:45 - Svar

Rushy! Du ER ikke dansker, og du bliver det aldrig! Man er pr. definition ikke dansker, demokrat eller europæer hvis man bekender sig til en ideologi, som i ét og alt betyder og står for “UNDERKASTELSE”, nemlig islam! Så bekender man sig til en ideologi, som deler folk op i ‘rettroende’ og ‘vantro’; ‘onde’ og ‘gode’. I den ideologi, Rushy, der indgår det som en PLIGT, at man ihjelslår alle de vantro, for islam går på, at alle er født muslimer, men nogle er ligesom bare kommet væk fra ‘allah’.. (goddaw då!).
Og I muslimer deler ikke danskernes flertusindårige historie, som vi danskere har sammen; I har ikke deltaget i vores kampe mod overformynderi, lensherrer, svenskere, tyskere og alskens andre undertrykkere!
I muslimske kvinder har IKKE kæmpet for at få stemmeret og blive mænd ligeværdige!
I kommer her med jeres fordømte og forvredne brokkerier over ikke at få serveret halal, ikke at få den slags boliger, som I mener, man har lovet jer (der har været flere eksempler fra dine syriske fætre og kusiners side for nylig) osv osv osv! Der er jo ikke ENDE på jeres fordømte brokkerier og krævementalitet!
I svanser rundt i jeres tørklæder, som for mig at se er det ultimative tegn på opdeling – og selv Blair kaldte det i sin tid for ‘a mark of separation’, og dette tegn på tilhørsforholdet til verdens ondeste og mest morderiske ideologi, det svanser muslimske kvinder immervæk rundt med og lader ligefrem til at være STOLTE af??!!
Dét er et af flere tegn på, at I ikke nogensinde bliver europæere, at I signalerer: “Os mod dem – vi er bedre mennesker”.
Jeres unge mænd demonstrerer gang på gang, at de ikke har intellektuel kapacitet til andet end tyveri, røveri, vold og lediggang! Ikke én muslim kan jeg komme i tanke om, som brillerer inde på Nobels lister over personer, som har lavet store landvindinger inden for fysik, astronomi, musik, litteratur, fredsskabelse!! Ikke én!
Derimod brillerer din religion, Rushy, med tvang, omskæring af kvinder, lemlæstelse, korsfæstning og halshugning af titusindvis af kristne, yazidier og andre, som folk af din ideologi mener sig berettiget til at dræbe – alene ud fra deres tro.
Der kunne skrives masser af andre punkter om, hvorfor I aldrig bliver mine landsmænd, men endnu et væsentligt punkt er humoren: Muslimer har nul humor!! NUL! Jeg har aldrig mødt en tilnærmelsesvis sjov muslim, for vi deler ikke samme humor: Jeg har derimod set ISIS-muslimer GRINE, når de har skudt en 11-årig rædselsslagen dreng i Syrien i hovedet med en kalashnikov! Jeg har set dem grine, når de dræber – fx da de brændte den jordanske pilot indespærret i et BUR! SÅ NEJ! Jeg deler intet med jer, og jeg ser jer gerne smidt ud af MIT land snarest muligt.

  Armadillo

  Posted: 3 oktober 2015 - 19:25 - Svar

  Godt skrevet Lenn.

   Lenn

   Posted: 3 oktober 2015 - 21:54 - Svar

   Tak, Armadillo – det kom bare væltende ud gennem fingrene, klaskende ned på tasterne… i en lind strøm, og den kunne være blevet ved, men jeg besluttede at begrænse mig.

    Armadillo

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:51 -

    Ha ha, jeg kender det udmærket og glemmer sgu faktisk att korrekturlæse ‘verket’, så der ryger nogle finker af fadet en gang i mellem 😉

    Lenn

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:56 -

    Se lige denne, Armadillo – og alle I andre! Har netop modtaget den på mail. En fantastisk artikel – skrevet af en dansk præst!! Man bliver næsten helt glad igen (selvom det er for sent, og WWIII venter runnt hörnet…). http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE8078598/Næstekærlighed-og- ondskab/ – her et uddrag.

    “Men det er så sandelig også ondt og ukristeligt, når man forærer de europæiske folks førstefødselsret bort til fremmede. Det er ondt og ukristeligt at skære ned på behandlingen af syge og gamle i Danmark og så samtidig bruge snesevis af milliarder på sunde og raske fremmede, som illegalt trænger ind i landet….Permanent opholdstilladelse og statsborgerskab svarer til at adoptere et nyt barn ind i en familie og give ham arveret til den formue familien har bygget op gennem generationer. Det er naturligvis ikke noget, man nogen sinde kan kræve som sin ret.” …”Det er ONDT og UKRISTELIGT at forandre FAMILIENS SAMMENSÆTNING, således at de oprindelige medlemmer begynder at føle sig som fremmede. Det er den slags som skaber splid i familier og fremmedhad og borgerkrige i nationer.”

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:06 -

    Fantastisk præst. Jeg kunne genfødes..

    Armadillo

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:30 -

    Havde bare folkekirken flere præster af den kaliber, havde det nok ikke været så tomt i kirkerne.
    Min lokale præst er en en god mand, nærmest ‘tossegod’ og ligesom flertallet indenfor de klerikale; en muslimkrammer…

    Armadillo

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:23 -

    Det var virkelig rene ord for pengene, Claus Thomas Nielsen viser helt kontant hvad det indebærer at være kristen.
    I Sverige har vi en ærkebiskop, Antje Jackelén der har som valgsprog; Allahu Akbar og en åben lesbisk biskop i Stockholm, Eva Brunne, der vil fjerne de kristne symboler fra Stockholms gamle sømandskirke og montere en pil i gulvet der peger mod Mecka!
    Må de brænde i helvede!

    Lenn

    Posted: 6 oktober 2015 - 14:09 -

    Ja, jeg har ventet længe på, at en dansk præst skulle begynde at råbe op om situationen.
    Mange præster er slet ikke troende, og jeg er faktisk enig med dig i, at de kommer til at brænde i Helvede, de præster og homo-biskoppen, som du nævner. Når Gud kalder homosex for en vederstyggelighed og ‘overlader dem til sig selv og deres lyster’, hvad bilder mennesker sig så ind at tro, at de kan tvinge Gud til at give dem en slags velsignelse i kirken, nemlig et vielsesritual?! Stygt! Gud findes ikke i sådanne kirker længere, det er helt sikkert, og riger, som har hyldet denne vanartede perversion, er tidligere bukket under. Det antikristelige vinder indpas, også hjulpet på vej af islam, men så sandelig også af onde biskopper som Brunne, som egentlig går islamisternes ærinde og hjælper helt konkret med afkristningen af Norden. Det nærmest komiske er, at Brunne og hendes ‘lige’ vil være blandt de første, som islamister vil gå efter, når Hour Zero kommer. De er forblindede i deres lyster og vantro, og tjener Satan.

  FelixKrull

  Posted: 3 oktober 2015 - 23:16 - Svar

  Rushy er Danmarks fornuftigste muslimske stemme. Det er ikke noget tilfaelde, at Jalving er stamgaest i hendes program.

   Lawrence

   Posted: 3 oktober 2015 - 23:20 - Svar

   Hun er dum. Men du har måske ret.

    FelixKrull

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:24 -

    Hun er overhovedet ikke dum. Hun stiller intelligente spoergsmaal, hun hoerer efter hvad folk svarer (hvilket naermest er unikt i journalistkredse) og hun er udogmatisk. Hun er saa meget dansker, som det nok er muligt for en muslim at vaere.

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:56 -

    Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser, ligesom Özlem Cekic, på bekostning af Danmarks urbefolknings. Hun opfatter sit hjemland Pakistan som et land som tilhører en etnisk og kulturelt betinget gruppe – hendes folk, mens vores land, ja det er bare et territorialt område destineret af hende til at være et udviklingsområde, for de der har en økonomisk interesse i at konkurrere om at opbruge alle de økonomiske og sociale ressourcer, som det har taget tusind år at skabe igennem homogenisering af kultur og folk. Det danske folk er en så særegen type at den adskiller sig kulturelt tydeligt selv fra de nærest omgivende lande. Men alt dette er ligegyldigt for hende; hun er parat til at angribe og nedbryde ethvert europæisk folk til fordel for ikke-europæeres interesser, på en måde hun aldrig ville tale om at gøre mod f.eks tibetanere, som bliver udsat for det samme af kineserne som vi bliver af hende og hendes etniske fæller. Men hun er blind overfor hendes egen bias og intolerance, og jager konstant efter folk der ikke har en respektfuld nok “tone” når de omtaler den pågående befolkningsudskiftning, som hun har spændt sig selv i selen for.

    “Hun er saa meget dansker, som det nok er muligt for en muslim at vaere.”

    Hun er nok snarere så meget dansker som det er muligt for en ikke-europæer at være. Og det bliver aldrig nok. Der vil altid være dén animus mod majoriteten som ikke er som dem selv, og derfor skal dekonstrueres genetisk og kulturelt. Selv Kenneth Plummer følte sig forfulgt af racisme, fordi han havde en forfader fra dansk Vest-Indien. Hvem skulle dog kunne se det? Men ikke desto mindre. Et så genetisk tæt beslægtet folk som det danske bliver bare aldrig udtyndet nok til at tilfredsstille nyankomne til genpuljen. Derfor vil denne abe på skulderen hele tiden mane til at af-kulturere og nedbryde vores folk og kultur. Derfor må utopien om multi-kulti og multi-etni ophøre. Problemet er ikke bare religiøst. Det er ligeså meget etnisk og kulturelt. Vi bliver aldrig lige så trygge ved dem som ved os selv. Og de heller ikke ved os. Og det er opskriften på etniske spændinger og konflikt. Homogenitet er løsningen. Forskellighed opløsningen.

    FelixKrull

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:59 -

    Hun arbejder bevidst eller ubevidst (ubevidst er mit bud) for hendes gruppes etniske interesser.

    Well, hvis det er ubevidst, kan man daarligt klandre hende. Og hvis det er bevidst kan man heller ikke klandre hende. Jeg ville oensker der var flere danskere, der arbejdede for etniske danskeres interesser.

    Men hun er blind overfor hendes egen bias og intolerance, og jager konstant efter folk der ikke har en respektfuld nok “tone” når de omtaler den pågående befolkningsudskiftning, som hun har spændt sig selv i selen for.

    Jeg antager at dette mere er din mavefornemmelse, end noget, du kan give eksempler paa.

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:04 -

    Jeg kan ikke bevise at hun er blind over for det. Det er derfor jeg er åben overfor muligheden at hun er dum, for det er da påfaldende at hun ikke ser det modstridende i at hun ikke under det danske folk den samme ret til et hjemland som hun gør til ikke europæere generelt..

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:05 -

    Du glemte eksemplerne.

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:06 -

    Årh hop i havet

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:08 -

    Meget overbevisende.

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:14 -

    Kom selv med eksempler. Det er klassisk trollefis at prøve at spilde andres tid med at afkræve dem meningsløse eksempler. Og hvis de ikke danser efter ens pibe er det på en eller anden magisk måde et tegn på at den der afkræver andre eksempler har ret. Pwah. Se her, jeg kan også:

    “Hun er overhovedet ikke dum.”

    Kom med eksempler, tak.

    “Hun stiller intelligente spoergsmaal,”

    Kom med eksempler, tak.

    “hun hoerer efter hvad folk svarer”

    Kom med eksempler, tak.

    “(hvilket naermest er unikt i journalistkredse)”

    Kom med eksempler, tak.

    “og hun er udogmatisk.”

    Kom med eksempler, tak.

    “Hun er saa meget dansker, som
    det nok er muligt for en muslim at vaere.”

    Kom med eksempler, tak.

    Fjols

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 06:13 -

    Nu har jeg langt fra hoert alle hendes programmer, men jeg har ikke hoert hende sige noget om, at ikke-pakistanere ikke har ret til at bo i Pakistan. Hendes argument bygger meget rimeligt paa, at nu ER muslimerne her jo, de ER de facto danskere, og der er intet lovkrav om at danskere ikke maa vaere muslimer.

    Det er jo ikke muslimernes skyld at skiftende landssviger-regeringer har lukket dem ind.

    Lawrence

    Posted: 8 oktober 2015 - 20:33 -

    Og heller ikke danskernes. Og ligesom da pakistans befolkning blev udsat for forræderi af deres eliter, som faciliterede fremmede folks udnyttelse af dem og deres ressourcer, er den eneste retfærdige løsning den samme som det var for det pakistanske folk: at kolonisatorerne blev sendt hjem, alle til hobe. Husk på at mange af de hvide folk der var kommet for at berige sig selv på Pakistan (dengang Indien) ikke var hverken bedre eller dårligere end de pakistanere der nu kommer til os for at vinde fordele for sig selv. Men pakistanere havde kun det land, og de hvide folk havde deres hjemlande. Og selvom det medførte fallit og smerte for dem at bryde op og rejse hjem til deres ophavsland var det den eneste retfærdige løsning. De besværligheder det vil betyde for vores gæster at rejse hjem til deres etniske og kulturelle ophavsland, er for intet at regne mod det som vel både de og vi anser for selvfølgeligt at de hvide folk der besatte deres land måtte bære. De kommer jo hjem som velbeslåede i forhold til deres pakistanske fæller.

    Jannik Thorsen

    Posted: 4 oktober 2015 - 01:17 -

    Der er eksempler i bare dette korte indslag. Hun spiller fornærmet, og anklager Jalving indirekte for at hetze fremmede. Det er ren manipulation hun er ude i.

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 06:09 -

    Hun siger, at hun ‘foeler sig revet midt over,’ fordi Jalving mener at islam ikke hoerer hjemme i Danmark. Det er ikke mere manipulation end hvad der ellers bliver sagt og skrevet i danske medier om muslimer, det er hendes personlige oplevelse.

    Hun havde inviteret Flemming Rose i studiet, men JP ville ikke lade ham deltage. Hun inviterer ofte Jalving, hun lader ham tale ud og hun fordrejer eller misforstaar ikke med vilje hans argumenter, og hun lyver ikke om islam – dette goer hende naermest hoejrerabiat i en dansk statsmedie-kontekst.

    Du kan sige, at hun jo ogsaa giver storlyvende islamister taletid, men den slags er nok svaere at undgaa, hvis man vil have muslimer i studiet. Og ja, der er mange spoergsmaal hun ikke stiller sine islamistiske gaester, men for mig at se, handler det ligesaa meget om de lave forventningers racisme: hun er godt klar over, at man ikke kan trykke islamister ligesaa haardt paa maven som man kan med Mikael Jalving, for saa begynder de bare at graede.

    Alt i alt er hun en langt bedre studievaert end f.eks. Martin Krasnik, faktisk een af Danmarks bedste, efter at wossisname holdt op i P1’s formiddags-debatprogram.

    Jannik Thorsen

    Posted: 4 oktober 2015 - 01:15 -

    Konge kommentar. Det er sjældent så meget fornuft bliver formuleret på dansk, hvad angår dette emne.

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 10:51 -

    Konge kommentar. Det er sjældent så meget fornuft bliver formuleret på dansk, hvad angår dette emne.

    Tak.

    MollyM

    Posted: 4 oktober 2015 - 12:35 -

    Vel talt!

    Lenn

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:07 -

    Så er hun ikke muslim, for man kan ikke være dansker og muslim. Ligeså vel, som man ikke kan blande olie og vand.

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:09 -

    Hvordan har du det med joeder?

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:18 -

    Sku du spørge fra nogen?

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:21 -

    Hvem har ringet dig op?

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:23 -

    Felix… Krull.

    Krull…

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:24 -

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 06:24 -

    Hvis man siger man ikke kan være dansker og muslim, hvad har det så med jøder at gøre?..

    Kan du ikke se det? Lad mig vende det om: hvis man kan vaere joede og dansker, hvorfor kan man saa ikke vaere muslim og dansker?

    Grundtvig mente jo f.eks. ikke, at man kunne vaere joede og dansker, og skifter man ‘joede’ ud med ‘muslim’, er hans argumenter herfor ganske sammenfaldende med, hvad Snaphanen og andre counter-jihadier skriver om islam og Danmark:

    Grundtvig mener, at man legemligt som åndeligt fødes ind i et folk, som man tvangsmæssigt er en del af. Man kan ikke undslippe det uden at tabe sit væsen, fordi man kun bliver en efterligner af en anden folkelighed. Grundtvig er ikke som raceteoretikerne senere i århundredet optaget af det biologiske, men det er den samme irreduktible og væsensbundne forestilling om kulturens tradering. Han demonstrerer overfor Goldschmidt, at det ikke kun er en bestemmelse, der er knyttet til ham som jøde. Den gælder også Grundtvig selv: »[…] ligesaa lidt som jeg, ved at lære Ebraisk, ved at læse og skatte Moses og Profeternes Skrifter, kunde blive en Israelit med den dertil hørende eiendommelige Beskuelse og Anvendelse af Menneske-Livet, ligesaa-lidt er han aandelig blevet en Dansk Nordbo ved at lære Dansk, læse og paaskiønne islandske Sagaer og nordiske Kvad, gamle eller nye.«

    http://www.information.dk/90285

    Lawrence

    Posted: 8 oktober 2015 - 20:20 -

    Du har måske ret. At arbejde for ens etniske og kulturelle interesser er nok noget der ikke er forbeholdt muslimer, noget hverken jøder eller danskere eller grønlændere eller..- Osv, – vil kunne undslå sig fra at være motiveret af på et dybt plan, selv hvis det periodisk er ubevidst, eller undertrykt af politiske og sociale trends. Det er en grundlæggende overlevelses mekanisme nedlagt i enhver overlevelsesdygtig etnisk og kulturel gruppe. Og guderne skal vide at særligt jøder har historisk signifikante årsager til at arbejde for deres etniske gruppe interesser, så det kan de vel næppe bebrejdes.

    Tak for linket til Grundtvig, – meget interessant.

    Lenn

    Posted: 6 oktober 2015 - 14:24 -

    Godt sagt! Og tak! Jeg gider næsten ikke besvare Krulls mærkværdige spørgsmål, men nu gør jeg det alligevel: Jeg elsker Israel (hvilket vist også tydeligt fremgår af tidligere kommentarer), jeg taler Israel og jødernes sag, når der gives en lejlighed (fx ved demoer, hvor det efterhånden er livsfarligt at deltage!), jeg har jødiske venner, jeg har haft jødiske kærester, jeg laver frivilligt arbejde, når det kan hjælpe Israel, og jeg bidrager med frivilligt arbejde imod boykot Israel-bevægelsen!
    Jeg har også kendt mange muslimer her i DK og i Paris og har arbejdet sammen med dem, studeret sammen med dem osv, og jeg må sige, at selv de, der kalder sig ‘moderate’ og tror, de er det, de er det IKKE! Når det gælder væsentlige spørgsmål, så er de i bund og grund antidemokrater – selv piger uden tørklæde – og de gør alle flittigt brug af løgn og fordrejninger af sandheden, når det gælder. Jeg har hørt en arabisk mand prale med, at det faktisk er fint at kunne ‘lyve godt’ som muslim! De er ikke som os, og jeg må sige, at den dag det gælder, så vil de vende sig og dolke os i ryggen. En meget lille del af dem vil være til at stole på og vil kæmpe for demokratiet.

    Lenn

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:49 -

    Nej! Han har ikke ret, men Rushy er jo ikke decideret grim…

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:58 -

    Måske det er derfor Jalving gæster hende. Så han kan se på noget ikke-grimt når han kigger afgrunden i øjnene..

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:01 -

    Spoergsmaalet er ikke, hvorfor Jalving gaester hende, spoergsmaalet er, hvorfor hun inviterer ham til sit program, og, ikke mindst, lader ham tale ud og engagerer hans argumenter paa redelig vis, noget man ikke ser tilsvarende paa DR eller TV2.

    MollyM

    Posted: 4 oktober 2015 - 12:32 -

    Det kan man måske nok mene – men, har du ikke bemærket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemærkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener? Jeg er bestemt ikke tryg ved hende

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 14:01 -

    Har du ikke bemærket, at hun altid kommer med sarkastiske sidebemærkninger, der lader en i tvivl om, hvad hun rent faktisk mener?

    Jo – meget dansk. Hun er sikkert selv i tvivl om, hvad hun mener.

    MollyM

    Posted: 4 oktober 2015 - 14:25 -

    Meget dansk?! Tak skal du have … 🙁

    FelixKrull

    Posted: 4 oktober 2015 - 14:46 -

    Okay, saa meget koebenhavnsk, da…

    Jannik Thorsen

    Posted: 4 oktober 2015 - 01:11 -

    Hun er ikke ligefrem en skønhed, men smag og behag.

    Lawrence

    Posted: 8 oktober 2015 - 20:35 -

    Nemlig. Deraf “ikke-grimt”.. 😉

   Lenn

   Posted: 3 oktober 2015 - 23:49 - Svar

   Kun en frafalden muslim fortjener benævnelsen ‘fornuftig’. Rushy er en giftig snog, og fortalere for verdens dødskult No. 1 har intet at gøre nord for Ækvator!

    FelixKrull

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:50 -

    Kun en frafalden muslim fortjener benævnelsen ‘fornuftig’.

    Du argumenterer som en muhammedaner.

    Lenn

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:03 -

    Den var ny! “Fornuftig” er pludselig blevet ensbetydende med dødsstraf og sværdet?! Det er jo det, som muslimer siger, at frafaldne muslimer fortjener… Din sætning er rent faktisk en ‘ikke-sætning’.

    invernes

    Posted: 4 oktober 2015 - 13:38 -

    Helt enig islam må knuses og jages ut av Europa.

Armadillo

Posted: 3 oktober 2015 - 18:37 - Svar

Det er allerede ‘borgerkrig’, den foregår bare endnu på et lav – intensivt plan.
Det er bare at gå udenfor i byerne for at konstatere hvordan det ser ud.
Hvis der er nogen her der tror noget andet, så skriv gerne noget der modbeviser virkeligheden og ikke bare en dansk eller svensk virkelighed, men noget det i øjeblikket sker dagligt i hele Vesteuropa.

  Anna Svensson

  Posted: 3 oktober 2015 - 21:24 - Svar

  Nivån är ganska hög med den invasion som vi har dag för dag.

   Armadillo

   Posted: 3 oktober 2015 - 22:03 - Svar

   Tja Anna, jag har upplevd massiv militärnärvaro i gatorna i Marrakech 74/75 efter ett attentat på Kungen då, det var nära borgarkrig/krig med Algeriet och inte alls tryggt.
   Men vist händer det sakar här i landet med, dock fortfarande på låg nivå.
   Jag har svårt att tro att vår tillsyns lugna Sverige i fortsättningen kan hålla ordning inom riket.
   När bidragen sinar, då kommer kanske öknens söner att ta till sina traditionella sedvanor och då räcker det inte att bo i varken Vellinge eller på Södermalm för att vara säker.
   Det finns varken polis eller arme att säkra den inre ordning, bara de svenska jägare har beväpning att hålla emot.
   Jag vet det låter lite defaitistisk, men jag där är född bara fyra år efter krigsslutet, har inga problem att ponera ett sånt scenario.

    Lenn

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:11 -

    Erick Stakelbek er vist også ret enig med dig, Armadillo. Jeg kan godt lide versene fra Salmernes Bog, som han afslutter denne korte, men meget gode artikel med: http://www.erickstakelbeck.com/first-the-saturday-people-then-the-sund ay-people/

    Armadillo

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:30 -

    Tackar för denna artikel och vist är jag på samma tråd som Erick Stakelbeck överlag.
    Det där idag föregår mot båda judar och kristna världen över och inte uppmärksammas i västen, är en katastrof, men Obama är väl med någon sorts muslim, kanske därför han låter dessa hemskheter fortgå?

    Anna Svensson

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:38 -

    Ditt scenario är ingalunda defaitistisk, det är realistisk. Jag är född mitt under krigsslutet, så jag minns efterkrigstiden ganska väl, eller åtminstone delar av den.
    Det ser illa ut för Sverige, vi kommer inte att ha något skydd alls när helvetet brakar loss, och bidragen antingen försämras markant, eller inte betalas alls ut längre. Men våra politiker verkar inte kapabla att inse detta.

    Armadillo

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:57 -

    Jag bor i en trerummare ensam, bottenvåningen och jag har monterat fönsterlås på mina tre vädringsfönster, ifall ifall…
    Här blir det inte serverat Gevaliakaffe vid oväntad besök 🙂

    Anna Svensson

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:02 -

    Bottenvåningen är inte längre att rekommenderas, nej, det blir varken Gevaliakaffe eller en Trisslott när det plötsligt händer 😉

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:57 -

    Til den tid må i kalde på jeres europæiske brødre, lade Rolands horn gjalde, og unge europæere der ser hvor det bærer hen i deres lande vil kunne komme jer til undsætning, og opbygge en ny europæisk elite. Kun igennem en skæbnes-kamp vil et nyt Sverige rejse sig, – det gamle er tabt og borte allerede. Og kun igennem denne overlevelses-kamp vil den nye europæer kunne rejse sig, som når urenhederne renses fra jern-malmen gennem ild. Men ikke kun europæere vil val-farte til den kommende svenske slag-mark; også muslimer vil komme deres brødre til undsætning fra hele Europa, ja, fra hele verden, som de gjorde det til Kosovo under krigen. Ja, jeres politikere har sørget for at jeres land vil være stedet hvor Europa falder eller genfødes. Medmindre Merkel får overhalet jer, for hvis krigen bryder ud i Tyskland først er der ikke meget håb. Tyskerne har ingen kamp-moral, den er væk efter 70 års holocaust guilt-trip, der er intet tilbage længere. Og hvis kampen starter dér først, vil hele Europa falde, når dets hjerte gennembores. Dets livmoder er allerede gjort drægtigt med Merkels anti-europæiske bastard-unge..

    Anna Svensson

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:00 -

    Men Merkel lär kunna dra sig tillbaka till Paraguay, där hon ska ha köpt sig egendom.

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:03 -

    Hun skal ikke føle sig for sikker dér heller. Hun kan hurtig ende som Klaus Barbie eller Eichmann…

    Anna Svensson

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:08 -

    Israel har ju inga problem med henne, så hon går nog inte samma öde till mötes.

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:15 -

    Jeg mener bare at Syd-Amerika ikke er et specielt sikkert sted at gemme sig for folk som nogen gerne vil klynge op. Og når musikken først spiller, i den Europa-fest hun har lagt op til, ja så stopper festen ikke ved Europas grænser.. Men den tid den glæde. Nu har vi først og fremmest et ufatteligt blodbad i vores egen forhave at se frem til 🙁

    Anna Svensson

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:44 -

    Tyvärr blir det så. Men det finns en del behagliga platser i Sydamerika som säkert är att föredra framför ett sönderfallet Europa, i stort sett är det muslimfritt. Man kan bara hoppas att Merkel och gelikar får sitt straff, oavsett var de gömmer sig.

    MollyM

    Posted: 4 oktober 2015 - 12:27 -

    Ja, det er jo ikke første gang i historien, at detroniserede og fejlslagne politikere har måttet flygte til Sydamerika …

    Anna Svensson

    Posted: 4 oktober 2015 - 20:39 -

    Nej, där finns det gott om sådana lite varstans.

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:18 -

    Wow, Anna Svensson – 28.000 comments, 222404 Upvotes..? Impressive.

    Anna Svensson

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:38 -

    På vilket sätt? Mina flesta kommentarer är väldigt korta – actually not so impressive.

    Lawrence

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:20 -

    Jeg er bare ikke stødt på det før.

    Anna Svensson

    Posted: 4 oktober 2015 - 00:47 -

    Menar du jag är unik, eller att du aldrig har haft det tvivelaktiga nöjet att läsa en av mina kommentarer?

    Jannik Thorsen

    Posted: 4 oktober 2015 - 01:24 -

    Hentyder du til bevidstheden om eskimoernes adfærd? 🙂

  Lenn

  Posted: 3 oktober 2015 - 22:00 - Svar

  Godt skrevet, Armadillo 🙂 Det er en trøst at tænke på, når man lægger sig om aftenen og ikke kan falde i søvn, fordi man har en brændende lyst til at lammetæve Merkel til plukfisk, at der faktisk findes en del intelligente, forudseende og frontkæmpende mennesker derude. Man finder dem steder som her. Hvis ikke man havde sider som denne, Uriasposten, jihadwatch, frontpagemag, pamelageller, Israeltoday.co.il, ja, hvordan skulle man så kunne følge verdens reelle, forkvaklede gang?? …på vej mod afgrunden, mod Dommedag… Lügenpressen er jeg ved at lægge helt på hylden, for man bliver så rasende, når man ser de selvfede sjovnalister…

   Armadillo

   Posted: 3 oktober 2015 - 22:46 - Svar

   Merkel har kvajet sig monumentalt og hun må ses som vad man kalder en ‘Lame Duck’, uden at under resten af sin karriere, have virkelig magt.
   Jeg har været med en del år efterhånden og jeg anser det er en falliterklæring at man lige skal huske at have noget i lommen når man går aftenturen med hunden.
   Jeg bor i en lille by med cirka 3000 hoveder, plus en forlægning med 500 muslimer, oven i det er nok omkring 500 i byen muslimer!
   Trygt? I helvede heller!
   Sådan ser det ud på mange pladser i Sverige i dag og NU begynder almindelige mennesker at reagere.
   Der kom vel cirka 24000 til Sverige i September og snart kommer stat/kommune at ekspropriere svenskernes sommerhuse.
   Jeg har inden givet Sverige cirka 10 – 15 år inden landet kollapser, i dag har jeg kalkuleret om dette til cirka 4 – 6 år!

    Lawrence

    Posted: 3 oktober 2015 - 22:59 -

    4 – 6 år! Hvornår begynder i at oprette træningslejre?!

    Armadillo

    Posted: 3 oktober 2015 - 23:31 -

    Hela jävla Sverige är redan ett stort ‘träningsläger’ var ursprungsbefolkningen dagligen tränas i att foga sig inför de nya herrar.
    Nu tilhører jeg ikke de indfødte og behøver derfor ikke at træne i hverken knæbøjninger eller lignende.
    +35 år som tømrer og et par gode arme, klarer garanteret de fleste problemer.

    Lenn

    Posted: 6 oktober 2015 - 15:31 -

    Det er fortvivlende, Armadillo! Din seneste kalkulation er nok mere korrekt. Man bliver så vred over, at den selvudnævnte dikatator over EU, Merkel, kan få lov til at ødelægge hele Europa – endda uden kamp til stregen! Hvor er der noget testosteron i mandslinge- og betonlebbeklubben EU??

    Jeg føler med dig, og jeg kan sige, at hvor jeg bor, der vil man heller ikke kunne bo om 8-12 år, om udviklingen fortsætter; det vrimler med hættemåger, og de er så velnærede og hærdebrede, at fortovene ikke længere er brede nok. De kommer med barnevogne og 1-2 stk i de store maver og gerne et par stykker ved siden af barnevognen. Det er det samme mange steder i Norge, hvor jeg har familie; muslimer ødelægger hele områder og medbringer vold og mord. http://www.aftenposten.no/nyheter/Her-har-de-anmeldte-overfallsvoldtek tene-og-voldtektsforsokene-skjedd-6682709.html
    og http://www.nrk.no/fordypning/her-foler-folk-seg-mest-utrygge-1.1102819 7 og denne http://www.osloby.no/nyheter/Hvor-i-Oslo-foler-du-deg-utrygg–7111246.h tml, som i 2013 var plastret til med røde pletter, sat ind af anonyme folk, som havde skrevet kommentarer og oplevelser. Nu har de fjernet indholdet!! Typisk af de politisk korrekte!

Jannik Thorsen

Posted: 3 oktober 2015 - 22:13 - Svar

Jeg er overhovedet ikke enig med Jalving når han påstår at “danskere” alene er en kulturel betegnelse og ikke en etnisk betegnelse. Uden etniske danskere er der ikke nogen dansk kultur. Det er ufatteligt at selv nationalt højreorienterede debattører er blevet så politisk korrekte at de ikke engang kan anerkende at der findes et etnisk dansk folk.

Kultur er udskifteligt over tid. Etnicitet er derimod en langt mere fast størrelse, med rod i biologi. Ja jeg er ked af at sige det, hvis der skulle være nogen nazi forskrækkede læsere på sitet. Danskere består af en stor indavlet familie af mennesker med fælles ophav og historie. De kan ikke udskiftes uden at kulturen også forsvinder. Hvis alle danskere ophørte med at få børn i morgen og i stedet adopterede hundredetusindvis af afrikanere over de næste 100 år, og opdrog dem med dansk kultur, ville der ikke om 100 år være en befolkning i landet som på nogen meningsfuld måde kunne kaldes danskere. Det Jalving er ude i er en ren og skær absurditet!

achantus

Posted: 4 oktober 2015 - 08:38 - Svar

Sjekk “The Endgame – Full White Genocide documentary” på Youtube. Det er det endelige mål: en Marxist-Leninistisk verden – uten oss hvite, for vi er “the devils of this world”, som en afro-amerikansk, feministisk aktivist engang skrev til meg i en noe opphetet debatt online.

Leave a Comment