5
okt
Seneste opdatering: 6/10-15 kl. 1232
26 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Efter at have givet ISIS en rigtig gang bombning de sidste par dage – den Vesten skulle have givet for et år siden i stedet for sine spredte angreb – har Rusland nu indkaldt 150.000 værnepligtige til indsættelse mod ISIS. Det skulle blive en ret kort og ulige kamp. Obama har endnu engang spillet sig selv skakmat i Mellemøsten. Hans klager over, at Putin gør hans arbejde for ham, er ynkelige og pinagtige.

ISIS’ styrke er skønnet til mellem 20 000 og 200 000 mand, hvor 20 000 nok er nærmere sandheden. En del vil allerede være på vej tilbage til Europas forstæder efter russernes indledende kanonade. De uden et dominerende dødsønske aner hvor dette bærer hen. ISIS i Europa er et felt, hvor vi er mere overladt til gætterier og onde anelser. De skal nok materialisere sig. Rysk militär om Syrien: Panik och massdesertering efter ryska flyganfall

Germany expects up to 1.5 million migrants in 2015

German authorities expect up to 1.5 million asylum seekers to arrive in Germany this year, the Bild daily said in a report to be published on Monday, up from a previous estimate of 800,000 to 1 million.

Germany’s top-selling newspaper cited an internal forecast from authorities that it said had been classed as confidential.Many of the hundreds of thousands of people pouring into Europe to escape conflicts and poverty in the Middle East, Africa and beyond have said they are heading to Germany, Europe’s largest economy. Telegraph

Charles Krauthammer: Putin Is The “Luckiest Russian”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?