6
okt
Seneste opdatering: 6/10-15 kl. 2208
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Jeg fik en lungebetændelse for ti dage siden, som jeg har tjattet lidt til med noget penicillin, en vagtlæge udskrev. Før Alexander Fleming var jeg død. Min far, der var læge, betragtede med rette Fleming som det største, der var sket i hans generation. Nu dør vi ikke længere som fluer af noget banalt. Bare min mormor døde i 1942 af noget, penicillinen ville have kureret så let som ingenting.

Jeg gik glip af en konference, jeg havde glædet mig til i måneder. Gode venner sagde, jeg skulle opsøge min læge, hvad jeg så gjorde i dag. “Du ligner lort, du ser gråhåret ud i overført betydning, du skal have nogle monsterpiller,” sagde han. Det lød som ærlig snak, for det var sådan jeg følte mig, en lort der skal have en monsterpille.

Læger er konkrete mennesker, de er ikke som psykologer eller politikere, fulde af tom snak. Politikere skaber problemer for siden at foregive i årtier, de løser dem. Lige nu “løser” danske politikere problemer der angår statsborgerskab og familiesammenføring, men havde det ikke været for dem, havde problemerne slet ikke eksisteret. At de stadig foregiver at “løse” dem, fortæller en at de aldrig har haft til hensigt at løse noget som helst, og vi andre følgelig heller ikke bør engagere sig i deres ørkesløse fup-teater.

Når nogen introducerer “monsterpolitik”, overvejer jeg at stemme igen. Den der virker efter tre dage, og som man ikke behøver palavre yderligere om.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?