8
okt
Seneste opdatering: 8/10-15 kl. 1605
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

HENRYK M. BRODER “Was Merkel treibt, grenzt an Untreue im Amt”. Merkel har ligesom svenskerne opgivet at beskytte det folk, der har valgt hende: “Nicht in unserer Macht, wie viele nach Deutschland kommen”. Merkel vil måske få Nobel’s Fredspris for sin uansvarlighed.

180.000 i år – ingen højere?

Innan veckan är över kommer antalet asylsökande att passera den hittills högsta noteringen från 1992. Håller trenden i sig kommer nästan 180 000 människor att söka asyl i Sverige under 2015.

Sverige kommer i år att slå alla tiders rekord för antalet asyl­sökande. Senast i dag passeras förra årets helårsnotering på 81 301 asylsökande och innan veckan är över har även rekordsiffrorna från 1992 överstigits. Då bidrog krigen i ex-Jugoslavien till att 84.018 människor sökte sig till Sverige. ”Vi måste ha en plan för 180 000 asylsökande”. Migrationsverket: 2000 flyktingar kommer till Sverige – varje dag.

Det er mærkeligt, der ikke er nogen i systemet eller statsledelsen, der løfter hovedet og perspektivet lidt og indser det åbenbare, alle andre ser. Et mikrosekund af klarhed ind i den syge sjæl: “Vi er blevet sindssyge. Nogen må redde os fra os selv.” – “De är ute på djupt vatten nu, dessa herrar. Mycket djupt vatten. Sverigedemokraterna är bara en ofrivillig plog för radikalare alternativ.” skriver Johan Westerholm.

Det svenske madammesamfund har i årtier været gearet til at “bekæmpe ekstremisme og racisme” i den naive tro, at statskampagner kan lave folk om i deres tænkning. Man kan med sikkerhed love dem, at de slet ikke har set nogen ekstremisme endnu. Den de selv skaber nu med deres egene rabiate handlinger, vil trumfe alt de nogensinde har forestillet sig. At gøre et folk hjemløst i dets eget land, er casus belli. De vil erfare det før eller senere, den relativt lille klike.

Der foregår nu et kapløb om, hvem der vil afskaffe  hvem først. Vil en forrykt nomenklatura afskaffe Sverige og svenskerne, eller vil svenskerne afskaffe nomanklaturaen. Vil de inden da, som Westerholm antyder, have grundlagt de mest militante og tungt bevæbnede nationalister i Europa?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?