10
okt
Seneste opdatering: 11/10-15 kl. 1606
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Popstjernen Carola tog til Kos, og sørgede for at mobilfilme sin godhed i detaljer, så ingen skulle gå glip af den. Hun græd og var følsom. Jeg hævder jo, at Sverige er et matriarkat. Se et hvilket som helst tv program, og der sidder tre-fire kvinder og diskuterer med hinanden. Der kan sidde en enkelt alibibøsse, for selvom de også kun udgør en procent i Sverige, som i alle andre samfund, er de de rigtige mænd ifølge den svenske, statslige propaganda fra ikke mindst statsstøttede RFSU og RFSL. Det er ikke rigtig nogle mænd tilstede længere. Se på de feminiserede Morgan Johansson, Anders Ygeman og Stefan Löfven.

Normale mænd – og 99 procent må siges at være det normale, “normen” – er ligesom birketræer i Sverige, noget der bare er der. De går på jagt, dyrker landbrug og fælder skove, men de er ikke rigtige mennesker i elitens øjne. Mennesket er jo en hun, på svensk. “Hon, människa“, og rigtige hunner fælder ikke træer og skyder vildsvin og elge, de sidder i TV og fyrer ideologisk vås af.

Undtagen altså når alibibøsserne bliver myrdet af muslimer, så må de dø alene og er ikke længere matriarkatets helte. Så glemmer søsterskabet alt om dem i sin selektive solidaritet. Bøssen Daniel Nordström var et ubekvemt offer, matriarkatet burde svare på, hvordan de kan ignorere muslimske mord og mordforsøg på en svenske bøsser i Sverige.

Den svenske “jämställdhet” handlede i realiteten om, at kvinderne snuppede magten og hvad de har gjort med den, ser vi nu i den multikrise, der nu har ramt landet. Udover det kaos, vi ser nu, har de formentlig præsteret at sende deres børn i krig ved at forære en tredjedel af landet bort til voldskulturer. Ikke dårligt skuldret af det andet køn.

Alligevel tror mange svenske kvinder, de lever i et patriarkat. Det er skolens og mediernes propaganda, der slår igennem. Patriarkatet vil komme takket været deres egen indsats, og et helt andet patriarkat, end de har fantasi til at forestille sig.

Man kan med en vis ret sige, at kvinderne ødelagde Sverige så sandt som de støttede de feministiske partier, der gjorde det. Kvinder kan indrette gode samfund, men de har vist sig ude af stand til at forsvare dem. Når også mændene bliver kvinder, er  løbet kørt.

Dette er ikke sagt for at så splittelse mellem kønnene, for den splittelse har den svenske stat promoveret i mange årtier uden min hjælp. Det er bare en konstatering af fakta. Nu må svenske kvinder, der er bange for overhovedet at vise sig udendørs uden følgeskab, bevæbne sig. Dette er en følge af deres egen overtagelse af magten. “Afmagten” skulle man måske sige.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?