12
okt
Seneste opdatering: 13/10-15 kl. 1133
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102837 Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102913

Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102736 Indspilning i fuld skærm 12-10-2015 102828

Madness of Sweden


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Søren Petersen

Posted: 12 oktober 2015 - 11:21 - Svar

Tja…hvorfor ikke. Når selv en Politiken journalist idag i en artikel skriver at
“Riksdagen har kastet nationen ud i et eksperiment”

Hvad værre er for os vest for Øresund og Kattegat er at også vores politikere har har kastet DK ud i et tilsvarende eksperiment, dog på et lavere blus, og eksperiments udkomme vil vise sig lidt senere end i øst.

  Snaphanen DK København

  Posted: 12 oktober 2015 - 11:36 - Svar

  Den på alle måder venlige og åbenhjertige mand på 37 år er bange på Sveriges vegne. Han er bange for, at de nationale politikere med deres liberale flygtningepolitik har kastet det stærke, stabile, fornuftige Sverige ud i et vanvittigt eksperiment, som de ikke har en chance for at overskue. Et eksperiment, som risikerer at blive begyndelsen til enden for et land, der siden år 1050 er blevet regnet for en selvstændig kristen nation.

  »Engang var det en fin svensk arbejderby med store virksomheder som Kochum-værftet. Nu er svenskerne i mindretal. Min kone er derfra, men hun vil ikke tilbage. Hun synes, det er en fordærvet by, og jeg er enig. Jeg er bange for, at Vellinge skal blive som Malmø. Jeg er bange for, at Sverige skal blive som Malmø«.

  http://politiken.dk/udland/fokus_int/Flygtningestroem/ECE2881043/lande t-de-flygtede-til-karl-johan-persson-er-bange/

   Søren Petersen

   Posted: 12 oktober 2015 - 11:55 - Svar

   Apropros de billeder, ligner det tyske byer i 40´erne /50´erne. Nu viser det sig så at Donald Trump, som man kan mene om hvad man vil, men det er da i hvertfald en mand hvis synspunkter når ud i “æteren”, ja han siger om Tyskland:

   »Der bliver oprør i Tyskland. Jeg troede altid, at Angela Merkel var en stor leder, men det hun har gjort i Tyskland er bare vanvittigt. Det er vanvittigt,« siger Donald Trump søndag i et interview med CBS.

   http://jyllands-posten.dk/international/ECE8105504/Donald-Trump-Tyskla nds-asylpolitik-er-%C2%BBvanvittig%C2%AB/

    Anna Svensson

    Posted: 12 oktober 2015 - 13:35 -

    Det är en korrekt beskrivning av Donald Trump, många trodde att Merkel var en bra ledare, i synnerhet utanför Tyskland, men det enda hon har åstadkommit är att Tyskland har totalförstörts.

    Maja Dacke

    Posted: 12 oktober 2015 - 15:05 -

    Även Merkel har en agenda att följa … …

    Jag undrar mycket vad som viskades i tilltänkta, blivande statsministrars öron när de gjorde besök hos B…elsebubs specialmöte. Och hur valresultaten fixades … Å andra sidan hade ju redan den förutvarande statsministern varit på sektmöte tidigare och visste hur slipstenen skulle dras.

    Nu är ju allt detta helt klart och uppenbart tack vare Internet, men djävulssekten är så säker på att planen är i hamn – ingenting kan stoppa den. Därför bryr de sig inte – ingenting kan stoppa den.

    Min salig mormor sa alltid: Människan spår men Gud rår. Tyvärr visar Gud i dessa dagar bara sin baksida åt människorna. Och den baksidan är allt annat än vacker …

    .

    Anna Svensson

    Posted: 12 oktober 2015 - 16:04 -

    Ja, det känns förfärligt att vi är så maktlösa och försöker kämpa mot dessa krafter, som är så förankrade och starka.

    sussebassa

    Posted: 12 oktober 2015 - 19:01 -

    Kjenner godt til det ordspråk….men også..Gud hjelper den som hjelper seg selv, og siden vi ikke kulturmarxister verkeligen gjør det nå ved å stemme/sympatisere med SD, vel så er det verkeligen håp…SD bare stiger på målingene…begynte på 13% og sist 27.2%…

    Snaphane

    Posted: 12 oktober 2015 - 23:31 -

    Antar att du syftar på Bilderberg gruppen…..?
    Carl Blidt var här drivande t o m Löfven har blivit hjärntvättad av B-gruppen. Ingenting förvånar mig längre. Sverige krackelerar sakta inför våra ögon, sorgligt, mkt sorgligt.

   hilde61

   Posted: 14 oktober 2015 - 00:44 - Svar

   Fredolin var da veldig fornøyd med skoleresultatene til Vellinge. Han sa ikke noe om at årsaken var at det var nesten ingen asylanter der. Selvfølgelig.

  sussebassa

  Posted: 12 oktober 2015 - 15:39 - Svar

  Regjeringer i hele Europa skal erstatte sin opprinnelige befolkning…(noen unntag)
  Grunnen er stemmekveg…vi opprinnelige er blitt for brysomme ved å begynne å tenke sjelv, og dermed velge vekk kulturmarxistene.
  Det liker de ikke, og da er inget verktøy grusomt nok.

Jarla

Posted: 12 oktober 2015 - 12:58 - Svar

Som filmen om Wall-E.

Casper

Posted: 12 oktober 2015 - 15:06 - Svar

Nuvel … Hvis vandet i Mälaren forsvinder, er det så også muslimernes skyld?

  Maja Dacke

  Posted: 12 oktober 2015 - 15:07 - Svar

  Nej, men deras fienders … …

  snaphanen

  Posted: 12 oktober 2015 - 15:38 - Svar

  Det er noget poppet sludder at fyre af. Tag tendensen indtil nu: Sammenlign Sverige anno 1975 – verdens næstrigeste og ultrafredelige land – men Sverige anno 2015. Der er ikke et parameter, det ikke er gået tilbage på. Nogle kriminalitetsformer er øget med 3000 procent, Karl Smart.

  Niels Henriksen

  Posted: 12 oktober 2015 - 18:28 - Svar

  Hvorfor udstiller du dog din uvidenhed så åbent?

  Hvem har overhovedet sagt, at det er muslimernes skyld?

  Hvad med de dybt naive, uvidende, handlingslammede og groft uansvarlige svenske politikere, deres “eksperter”, kredsen af venstreflippede, lalleliberale og pseudointellektuelle gloriepudsere og alle politikernes fuldstændigt ukritiske lakajer i de politisk korrekte og virkelighedsfornægtende propagandamedier, der konstant lyver for den svenske befolkning om problemernes enorme omfang
  og om de meget uhyggelige fremtidskonsekvenser af en alt for stor indvandring af uintegrerbare, krævende og vrangvillige “kulturberigere” med medbragt had, intolerance, kvindeundertrykkelse, balladereligion og barbariske klannormer samt hjemlige krige og konflikter i deres mentale bagage for stabiliteten, sikkerheden og sammenhængskraften i det engang så fredelige, sikre, ‘trevlige”, velfungerende og vidt beundrede, men nu nærmest forsvarsløse og stadigt mere vaklende svenske samfund?

  Så måske burde du bare begynde med at sætte dig ORDENTLIGT ind i tingene, Casper? 😉

  På forhånd tak.

  Casper

  Posted: 14 oktober 2015 - 02:07 - Svar

  Jeg er skam ganske enig i at det kun kan gå voldsomt ned ad bakke for Sverige, så jeg forstår ikke hvorfor I misforstår det jeg skriver?

Asle Skarpengland

Posted: 12 oktober 2015 - 15:26 - Svar

Liseberg i Stockholm?

Anders Grøngaard

Posted: 12 oktober 2015 - 15:52 - Svar

Billederne ser mennesketomme ud – men mon ikke der stadig lever mennesker i Stockholm til den tid? Ikke svenskere nødvendigvis – andre mennesker. Hvis man da antager at disse “andre” mennesker kan overleve den svenske vinter uden vestlig teknologi; fx at der kommer strøm og varme automatisk ud af kraftvarmeværkerne.

sussebassa

Posted: 12 oktober 2015 - 16:26 - Svar

Jeg så partilederdebatten i går…
Løfvens refreng var ……..Jag och Merkel…Merkel och jag…snakk om patetisk og stormannsgal person….livsfarlig for svenskene som vi redan opplever.

Conny Bergström

Posted: 12 oktober 2015 - 16:53 - Svar

Mycket troligt.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 12 oktober 2015 - 20:20 - Svar

Saknas bara en bild från Södermalm.

Søren Petersen

Posted: 12 oktober 2015 - 20:24 - Svar

hehe… udtryk som “Stockholmssyndromet” og “Det stockholmske blodbad” vil for fremtidens generationer få helt ny betydninger…

Søren Petersen

Posted: 12 oktober 2015 - 21:16 - Svar

Hvis man ser nærmere på det første billede, som viser SERGELSTORV, så er det ironiske jo, at dette torv var den marxistiske svenske elites første landemærke – her kan vi ikke klandre Palme, for han var helt ung dengang. Nej, vi skal tilbage til 60érne hvor en lille fanatisk elite på Stockholms stadskontor besluttede at udradere en væsentlig del af Stkhs historiske stadsdel – Klarastaden, smukke huse med patina som vi kender dem på Chr. havn. Flere ville endda også rydde Gamlastan til fordel for grimt middelmådigt modernistisk byggeri, som det vi ser på første billede, nemlig Sergelstorv. – Alle som er ankommet til Sthm Central bliver forvånet over hvor grimt alt byggeri er i centrum – først når man kommer til Østermalm eller Gamlastan ser man noget smukt.

Nu ærgrer mange stkholmere sig grønne og gule over denne historiske og irreversible fejltagelse, – byens turistbureau nok også…, men det er et godt billede på hvor farlig den marxistisk inspirerede elite er for et samfund – vi kan alle leve med at Stockholms centrum delvist er ramponeret af en idiotisk klike – men det bliver langt sværere at vænne sig til Sveriges nye befolkningsprofil. Pointen må stadig være… idioterne fik aldrig revet gamla stan ned… så måske er der håb i 11 time også for hele landet 🙂

  snaphanen

  Posted: 12 oktober 2015 - 21:39 - Svar

  ja, det er en hæslig plads, som vi jo også kan takke Piet Hein for. Man har aldrig kunnet få andre end narkomaner til at opholde sig på den. Hvis man ser levende billeder, ser man kun folk haste over pladsen

   Niels Henriksen

   Posted: 13 oktober 2015 - 05:08 - Svar

   Manden der løste ellipsens kvadratur 😉

   Kurven var dog vist kendt længe inden blandt matematikere –
   han var vel bare den første der så praktiske anvendelser af den.

   Casper

   Posted: 14 oktober 2015 - 02:17 - Svar

   Den er velegnet til demonstrationer. Da jeg boede i Stockholm, virkede det som der var demonstration på “plattan” hver dag.

   Man føler sig som i en fremtidsvision når man er i Stockholm, og ikke på den gode måde.

   Jeg ved nu ikke om marxisterne bærer hele skylden. De store saneringer i de europæiske storbyer blev vel mest gennemført i skøn forening af socialister og borgerlige. Byggebranchen har altid haft masser af indflydelse. Det er en god branche at få penge til at yngle i, men kræver startkapital.

   Le Corbusier blev mistænkt både for at være kommunist og fascist.

   Det er sandt at selve layoutet af det moderne Stockholm er meget “marxistisk” – det ligner et østland, tænkt på samme måde, dog opført i lidt bedre kvalitet. Men på den anden side har venstreorienterede tit sat sig imod beton-modernisering. Tænk bare på Christianshavn. Så helt enkelt er det vel ikke. Jeg har altid ment at christianitterne inderst inde er småborgerlige, da de elsker hus, have og selvstændighed, men det plejer jeg ikke at kunne overbevise dem om.

ramonafransson

Posted: 13 oktober 2015 - 02:15 - Svar

Alla som undrar vad som håller på att hända i Norden läs igenom 2030 Agenda på ert språk och ni kommer inse att vi är alla chanslösa!

Niels Henriksen

Posted: 13 oktober 2015 - 03:36 - Svar

Svensk landsholdspiller om Sveriges mulige modstander i EM-play-off-kampene i november 😉

”Vi ska till EM”

Toivonen tänkte mycket på bortamatchen och ville också undvika Turkiet och hellre möta Norge?

– Spelar vi mot Turkiet blir det hemmaplan för dem här också. [!!!] Det kommer att vara mycket turkar här.

Kommer det inte mycket norrmän då?

– Nej, jag tror inte det. Och sedan låter de ju ändå som svenskar. [ 😉 ]

unvis.it/http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/landslagsfotbol l/emkvalet/article21571940.ab

Niels Henriksen

Posted: 13 oktober 2015 - 04:06 - Svar

En meget uhyggelig svensk version af den berømte danske børnebog “Palle Alene i Verden”? 😉

Noget siger mig dog at “Pelle Alene i Sverige” bliver totalt forbudt for børn …

Niels Henriksen

Posted: 13 oktober 2015 - 04:38 - Svar

Billederne er herfra: http://www.madnessofsweden.se/

Niels Henriksen

Posted: 13 oktober 2015 - 04:55 - Svar

Burning Torso – Malmö 😉

http://i57.tinypic.com/mv3ww0.jpg

Korint

Posted: 13 oktober 2015 - 11:30 - Svar

Politiker och media är endast rädda för klimatet. Terrorism begriper man inte.

Leave a Comment