15
okt
Seneste opdatering: 15/10-15 kl. 2151
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sverigedemokraterne henvender sig til befolkningen efter at have udtømt alle parlamentariske muligheder. De syv partier skal holde endnu et vækkelsesmøde i morgen. hvortil SD ikke er inviteret. Den seneste prognose for asylsøgere i år, er 190 000, og det vil naturligvis fortsætte og eskalere og sende landet ud i en ren eksistenskamp.

Hvor længe den nuværende situation vil holde økonomisk, politisk og logistisk, kan man kun gætte om. Allerede i dag er den politikerfremkaldte krise mangehovedet. Et halvt eller maksimalt et helt år, vil jeg tro. Under ingen omstændigheder til valget i 2018, hvis det varer så længe. Ingen bortset fra SD har nogen interesse i at møde vælgerne i et valg, og de vil søge at undgå det med  alle midler. Jeg tror dog den parlamentariske situation, de selv har skabt, er alt for labil til at holde i tre år til.

For syvpariet er den også uholdbar, SD øger hele tiden og de gamle partier mindsker. De vil ikke kunne holde til det i længden, kan enhver se åbenbart bortset fra dem selv. Sjædent har man set et slæng politikere skyde sig selv sådan for panden. De har ikke sat én fod rigtigt overfor SD i tyve år. Da de havde pressens hjælp til censur og cover up, gik det ret godt, men efter internettets ankomst, oj, oj. Når politikere ikke engang  kan finde ud af at gribe og beholde magten, så er der ikke  meget de kan finde ud af. Desværre har de indtil videre Sverige som gidsel. SD lanserar ny kampanj för att rädda Sverige, SD tänker annonsera utomlands, Per Gudmundson: Polisen: Vi har inte kontroll på flyktingströmmen

Polisen har förlorat kontrollen över flyktingsituationen. Det framgår av den högsta polisledningens interna dokument (se fler här).

Sedan september betecknar polisen flyktingströmmen som en så kallad ”särskild händelse”. En av de prioriterade uppgifterna är inre utlänningskontroll. Men den fungerar inte.

SvD har tagit del av över 30 lägesbilder och promemorior från den Nationella operativa avdelningen (Noa, före detta rikskriminalpolisen), och de ger en samstämmig bild. Från mitten av september – bara dagar efter att flyktingströmmen blev särskild händelse – och framåt klarar polisen inte av att sköta den inre utlänningskontrollen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?