16
okt
Seneste opdatering: 17/10-15 kl. 0009
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Weekendavisen har et meget langt interview med Tino Sanandaji, der vil være et sund bekendtskab for avisens læsere. Viser det ikke andet, viser det dog at dansk presse er i stand til at lave et neutralt interview i modsætning til den ideologiske, magttro svenske presse. Der er han en mand med dårlige nyheder i et habituelt optimistisk land, der har mindre og mindre at være optimistisk over. Dissens er en slags højreradikalimse i konsensuslandet. Et par klip fra Weekendavisen log in forsiden. Sanandaji er også interviewet i Deutsche Welle om velfærdsstatens økonomi.

Den høje indvandring vil ikke få Sverige til at bryde sammen, men der vil opstå en ulighed så enorm, at landet vil minde om latinamerikanske samfund. Den kurdisk-svenske økonom Tino Sanandaji advarer landets »ideologisk revolutionære« elite mod konsekvenserne af de åbne grænser.

Statsminister Stefan Löfven har bebudet, at der vil komme op til 150.000 inden årets udgang. Tino Sanandaji vil næppe bryde sig om at få betegnelsen alarmist, skønt mange vil have svært ved at opfatte hans forudsigelser som andet end alarmerende. For nylig sagde han, at hvis myndighederne lader det nuværende antal af flygtninge og immigranter fortsætte på dette niveau, vil svenskere med to svenskfødte forældre være et mindretal om 10 til 15 år.

Selv tager kurderen udfaldene mod hans forudsigelser med ro. Sanandaji replicerer, at den svenske presse har en »faktafjendtlig holdning«, og at alt, som er ideologisk ubekvemt, affærdiges – ofte som racisme. Desuden taler tallene for sig selv, forklarer han: For øjeblikket ankommer der 1.000 til 1.500 flygtninge og immigranter om dagen. Gang det med 365 dage og derefter med 15 år. Da omkring 77 procent får asyl ved første ansøgninger (tallet er højere, for man kan søge igen, men lad det ligge), lander man på mellem 4,2 millioner og 6,3 millioner asylmodtagere. Det er påvist, at hver asylmodtager får én yderligere asylmodtager med sig gennem familiesammenføring (lidt over en, men lad også det ligge). Gang med to, altså. Voilà: mellem 8,4 millioner og 12,6 millioner indvandrere i år 2030.

Der vil ikke opstå borgerkrig – det er en barnlig prognose. Det vil stadig være et samfund af højt kvalificerede arbejdere, og der vil fortsat være store virksomheder. Men der vil opstå en kæmpe underklasse, som man vil kunne se, ligesom man kan i Latinamerika. Det er Sveriges fremtid.«. Se også Nima Sanandaji: Sweden’s unsuccessful immigration strategy at breaking point

Sök er ej till Sverige

av Kjell Håkansson

Det har på nätet inom arabvärlden spridits uppgifter om att i Sverige får man eget hus, en blond flickvän och massor med pengar, vilket förmodligen orsakar besvikelse hos många migranter när de till sist hamnar i Sverige. Nu planerar Sverigedemokraterna att lansera en annonskampanj med motsatt budskap i syfte att avskräcka migranter från att välja Sverige som resmål. Jag föreslår att man återanvänder den här gamla affischen som Stockholms Stads Stadsbyggnadskontor lät sätta upp runt om i landet strax efter andra världskriget. Det enda man behöver göra är att byta ut ”Stockholm” mot ”Sverige”, multiplicera siffran 21000 med en lämplig faktor och översätta till arabiska!

Sök_Er_ej_till_Stockholm_1946


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?