18
okt
Seneste opdatering: 18/10-15 kl. 2022
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kent Ekeroths tale i Trelleborg forleden. Der var mødt over 500 op i regnvejret. Jeg vil anbefale ikke at se på de hoppende billeder. Lyden er glimrende. Det går hastigt ned ad bakke nu Flyktingvågen på väg knäcka Sveriges ekonomi – så mycket höjs skatten, og det styrende socialdemokrati er handlingslammet og degenereret klan eller mafia med en ledelse helt uden overblik. Vi kommer til at se meget mere civil ulydighed som afbrændingen af asylcentre, og det skulle ikke undre mig at de får provokeret befolkningen til et egentligt oprør.

CCTV reportage fra Trelleborg


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 18 oktober 2015 - 18:49 - Svar

Jammen på tide at svenskene våkner opp ! det forbauser meg hvor rolige de er , mens landet deres blir okkupert av de verste mest blodtørstige uhyrer i verden.

  sussebassa

  Posted: 18 oktober 2015 - 19:02 - Svar

  Er Svenskerna rolige…:)…?
  Det betyr morsom på Svensk..roliga.
  Det kan man kanskje også mene, men da mere tragikomisk etter min mening.

   statarungen

   Posted: 18 oktober 2015 - 22:16 - Svar

   Inrikesminister Anders Ygeman säger idag att det är ”oroande” att tre asylboenden har brunnit upp. När 3 000 skolor och tusentals bilar har brunnit upp, när svenska pensionärer rånats, när svenska kvinnor har våldtagits och mördats, när svenska ungdomar har överfallits, misshandlats och rånats av invandrargäng har ingen representant från tidigare eller nuvarande regeringar visat några tecken på oro.

    sussebassa

    Posted: 18 oktober 2015 - 22:30 -

    Hemskt…jag vet…
    PK må finne seg nytt stemmekveg, og da er ingen kostnad mm for/på den opprinnelige befolkningen stor nok…Dom driter i det.
    Det eneste håpet er SD, og at de får makta i 2018.
    Selv tror jeg ikke det er snakk om mange mndr før Sverige bryter helt sammen på alle områder pga flyktningene og konsekvensene som Løfven tar inn i landet..
    Gruer meg hemskt til å få noen tall på bordet om det øko leget i Sverige…hvor stor underskudd, selv om jeg rekner med han vil juga om det..andvender redan gamle tall i budsjettet..underbudsjettert.
    Mere realistiske tall kommer nog ut.

    GustaWasa

    Posted: 19 oktober 2015 - 02:32 -

    Anders Ygeman är som en islamsk förlängning av ett bombbälte.

    spirild

    Posted: 19 oktober 2015 - 10:07 -

    Nettopp.
    Hvorfor er ingen av disse politikerne eller media UROLIGE når svenskene ranes, bilene deres brenner, kvinnene voldtas, barna utsettes for voldsmobben på skolen, når pensjonene krymper til ingenting, når slum og fattigdommen inntar landet, når mord er blitt dagligdags..
    Husker dere ikke, en gang var mord noe forferdelig, man snakket om det i måneder. Man snakket plutselig om 6, 7 eller 9 mord i året? Og nå?
    Nå er det banalt. Man skal altså tilvennes et helt annet regime. Man skal bli et nytt tredje verdens land. En rik overklasse og en fattig underklasse, med slum og vold som hovedingredienser.
    Si NEI!

    hilde61

    Posted: 19 oktober 2015 - 12:54 -

    Vel talt!

  Anna Svensson

  Posted: 18 oktober 2015 - 20:53 - Svar

  Det tragiska är att massvis med svenskar har vaknat sedan länge, men vi nonchaleras totalt av makteliten, vilket även den sista kommentaren från damen i CCTV’s inslag bekräftar.

   Morten - - -

   Posted: 18 oktober 2015 - 22:34 - Svar

   Anna: Det passer ikke, at “massvis med svenskar” for længst er vågnet. For så var der ingen kvaler. Det store flertal af svenske vælgere har tværtimod sanktioneret denne politik.
   Når svenskerne end ikke tør stemme med hjertet – så er der heller ikke meget andet, de tør. I Danmark er problemet det samme, endskønt vi lever af, at migranterne i skrivende stund synes at ville til Sverige.
   Om de fortsat vil foretrække Sverige, ved vi imidlertid ikke. For vi får ikke oplyst tallene for asylansøgninger, fordi journalisterne og politikerne ikke ønsker, at vi skal kunne registrere en ændring i migranternes adfærd. – Måske søger migranterne asyl i Danmark i morgen, måske allerede i dag. Vi ved det ikke. Vi får kun et skøn over, hvor mange, der – sådan cirka – passerer grænsen pr. dag. Ikke hvor mange af dem, vi dagligt byder velkomne som nye danskere.
   Lars Løkke Rasmussen og Søren Pind siger intet. Og journalisterne spørger ikke.
   – – –

    Anna Svensson

    Posted: 18 oktober 2015 - 23:49 -

    Nej, vi ska inget veta, politikerna tror vi är dumma och begriper inte hur de ljuger för oss. Men jag vill ändå påstå att – åtminstone i Skåne – är det många som har fattat vad det är frågan om, här har SD över 20% på många platser. Men tyvärr är det fortfarande alldeles för många som i falsk godhet anser att vi måste hjälpa alla som vill komma hit. I Sverige säger man rakt ut att förutom de tusentals som registreras varje dag kommer ett okänt mörkertal som man inte vet vart de tar vägen, detta bekymrar dock inte våra myndigheter. Alla som vill till Sverige är per se fina människor som vi måste värna extra om, i motsats till dem som har bott här länge, de kan man sparka på.

    Lenn

    Posted: 19 oktober 2015 - 17:22 -

    Halshuggerne vælter ind over Europas grænser, og jeg har lige læst, at de feje Daesh-køtere nu tager benene på nakken pga. Putins bomber – og de spæner ind i ly af Mutter Merkels store underskørter! Løkke er bare interesseret i at få statsbetalte underbukser, dyre drinks og store fadbamser – og selvfølgelig sine 5 millioner danske kroner i årsløn som statsminister. Han er Merkels lille duksedreng!!!

SamS

Posted: 18 oktober 2015 - 23:10 - Svar

Det kommer bli ändring i Sverige snart. Invällningen går för snabbt nu och det är bara de styrande som inte verkar fatta tillräckligt fort. Det kommer i allt högre grad drabba välmående områden nu och så långt sträcker sig inte empatin hos svenskarna. Det kommer säkert brinna på fler ställen den närmaste framtiden.

GustaWasa

Posted: 19 oktober 2015 - 02:47 - Svar

Vill vi inte gå under, så kommer vi ej heller att gå under.
Vill vi överleva så kommer vi själklart att överleva.
Vill vi strida för vår överlevnad, så kommer vi att strida.
Annars så hade vi redan för flera år sedan givit upp.

Vi är på väg in i den stora “gemenskapens tid”. Där vi kämpar tillsammans mot en övervintrande kommunism, och ett islam som alltid sagt sig vilja erövra denna kontinent.

Man skall förstå att “denna tid” är inget som är isolerat från “andra tider” utan vi hör ihop och har därmed samma mål som dem som levt före oss. Att överleva och låta barnen få det bättre än oss själva. Det gör man bäst med att i “denna tid” ta upp kampen och strida för detta. Det är dags att vi tar ett djupt andetag och inser att vi banne mig inte har fått någon klausul där det står att vi och enbart vi i denna tid inte skall göra vår plikt lika väl som tidigare generationer fått göra sina plikter.

spirild

Posted: 19 oktober 2015 - 10:01 - Svar

Hvor ville man funnet Reinfeldt og Løfven om man spolet tilbake til 1920 tallet og Sovjet?
Slike mennesketyper har ikke blitt borte selv med den “nye” opplysningsæraen og moderniteten? Forresten, apropos den, alt har vært moderne og blitt avløst av noe annet. Menneskesinnet består.
Og mennesker uten skrupler som ikke blir korrigert har også idag muligheten til ødeleggelse, store ødeleggelser.
De bruker ikke det hemmelige politi og nakkeskudd bak låven, men mediene.
Media er ene og alene de skyldige.
Uten deres hjelp hadde ikke disse folkene fått gjennomføre sitt barbari.

Tilslutt:
Ja, la oss endelig få være de rasistene media mener vi er.
La oss fortelle, rope høyt og lenge:

Europa, Norge og Sverige er land og kontinent befolket av HVITE mennesker og disse nasjonene tilhører oss nordmenn, svensker, dansker, franskmenn og alle de andre.
Vi er HVITE og har vi våre røtter i den europeiske tradisjon.
Vi er IKKE afrikanere eller arabere.
Disse menneskene tilhører ikke Europa, har INGEN krav på våre land, vårt samfunn!
De skal reemigrere tilbake der de hører til.
Media og politikerne må også få sin straff.
Det er nok nå.

Lenn

Posted: 19 oktober 2015 - 17:19 - Svar

Jeg føler mig ‘opgitt’ efter at have tjekket Shoebat efter længere tids pause (det er ofte direkte kvalmende at se billederne derinde, fx som i dag). Og rasende på nazisterne Merkel og Løfven! Se denne reportage om Sverige, fra Express.co.uk, som jeg fandt via Shoebat: http://www.express.co.uk/news/world/612425/Islamic-State-ISIS-Assyrian -Christians-caliphate-Gothenburg-Sweden-jihadis
Her en anden reportage fra UK. Man tror simpelthen, at det er løgn! http://shoebat.com/2015/10/17/major-christian-persecution-is-happening -in-england-muslims-stab-christians-stone-them-with-rocks-hit-them-wit h-bricks-and-attack-christians-with-fire/
Hvorfor rapporterer ingen medier i Norden om dette, monstro?? Feje kujoner!

Leave a Comment