20
okt
Seneste opdatering: 20/10-15 kl. 0705
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hans Bergström: “Ska Sverige finnas?”

Rubrikens fråga kan synas omotiverad. Ingen säger öppet att den svenska nationalstaten är illegitim och bör avvecklas. Likväl är det tankebanan bakom den präglande svenska migrationspolitiken. Den erkänner inte grunderna för nationalstaten, att ett folk av medborgare bildar ett demos med en balans av rättigheter och skyldigheter samt ett historiskt arv på ett bestämt territorium.

Migrationsuppgörelsen 2011 mellan Alliansen och Miljöpartiet bar det tydligaste uttrycket för denna hållning. Även utländska medborgare som vägrats uppehållstillstånd i Sverige tillerkändes rätt att gå i svensk skola och få svensk sjukvård, på bekostnad av de svenska skattebetalarna. Detta innebar förstås kaos i rättsstaten; medan en myndighet har uppdraget att verkställa utvisning skulle andra myndigheter ha till uppdrag att skydda från utvisning.

Dagens Nyheter argumenterar i en huvudledare (17/3 2013) för att politisk makt i Sverige inte borde begränsas till medborgarna. Även de som vistas illegalt i landet (av medierna eufemistiskt kallade ”papperslösa”) ”har att förhålla sig till en mängd lagar och regler”, noterar DN. ”Även papperslösa påverkas av politiska beslut om sådant som konsumtionsskatter, tillgång till vård och utbildning och annan offentlig service, anslag till brottsbekämpning, bostadsbyggande – ja, en mängd saker som formar vardagen för alla som bor i landet.” Så, ”det kanske inte är medborgarskapet … som ger rätten till demokratiskt deltagande”. Magazinet NEO

Bergström er tidligere chefredaktør for Dagens Nyheter. Der rejser sig flere og flere stemmer i mod det politiske lederskab, som var utænkelige for bare få måneder siden. Se f.eks. ANN-CHARLOTTE MARTEUS Nationalstaten som vi glömde.

Med 10 000 asylsøgere om ugen, er afviklingen af Sverige gået i turbo. Desværre erkendes problemerne nu først efter at de for længst har været uløselige, og med 30 procent af landet som indvandrere og efterkommere, er det på sin plads at spørge om Sverige overhovedet skal findes, og om det vil findes om bare 50 år andet end af navn.

Lytter man til politikernes platituder, kan det være svært at afgøre, hvad de selv mener, men ser man på effekterne af det, de har gjort, synes hensigten ganske klar: En delegitimering af staten og nationen der vil ende med dens afskaffelse.

Kan man have en nation med 200 folkeslag og mellem 1 og 2 mio muslimer, som det vil være længere frem i århundredet. Jeg tror det ikke. Svenskerne vågner i stort tal nu, men det skulle de desværre have gjort for 15-20 år siden, hvor der dog takket være den svenske presse og manglen på internet, ikke var nogen fri meningsytring om bortgivelsen af landet. Pressens medskyld i et cover up af indvandringens konsekvenser, kan ikke overdrives. Det er nu set med de allermest positive briller allersidste udkald, skriver lektor Hovbakke Sørensen:

Sverige er presset både økonomisk og demokratisk. Mens milliarderne fosser ud af statskassen breder en bølge af protester sig.

»Man har ikke haft en åben debat om flygtningespørgsmålet i Sverige – det er måske en del af forklaringen på, at nogle griber til at sætte ild til flygtningecentre,« lyder det fra Lars Hovbakke Sørensen.

»Hvis man begynder at diskutere, hvor mange flygtninge der er plads til, kan man måske få kontrol over situationen, men det er ved at være sidste udkald. Sverigedemokraterne har fordoblet deres stemmetal ved de seneste to valg. Det vil fortsætte, hvis andre partier ikke diskuterer problemerne,« mener han.

Sveriges finansminister vil lånefinansiere det enorme flyktningemottaket


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 20 oktober 2015 - 07:23 - Svar

Jag tror ärligt talat det redan finns minst 2 miljoner muslimer i landet. Glöm inte att den officiella siffran på 400 000 har varit konstant i minst 15 år redan. Bara 5-6 år senare öppnade Reinfeldt kranarna och Lofven har skruvat upp ytterligare efter bara ett år vid makten. Tänker man på hur stadsbilden ser ut på de flesta ställen, bussar, tåg, tunnelbanor, skolor nästan utan några svenskar så är det nog värre än vi någonsin kunnat drömma om. Lägg därtill bostadsbristen. Dom kan rent av vara uppe i 3-4 miljoner redan. Varenda liten skithåla i landet är ju numera nerlusad med kulturberikare av olika schatteringar. Tänk på ISIS-hoten från Göteborg. Glöm slutet av århundradet. Sverige kommer vara slut långt innan 2020.

  Peter Zichau

  Posted: 20 oktober 2015 - 10:39 - Svar

  Sverige er allerede slut nu. De 150 – 200.000 der kommer i år, bliver stille og roligt sluset ud i et allerede stærkt segregeret samfund, med store muslimske ghettoer og roma-tiggere på hvert et gadehjørne. Oveni det, kan man forvente familiesammenføringer i tusindevis. Alene antallet af “ensamtkommende børn” er oppe på 20.000 i år.
  Og næste år fortsætter cirkusset..!

   snaphanen

   Posted: 20 oktober 2015 - 10:56 - Svar

   I morgen kommer Migrationsverkets prognose. Den vil ligge på omkring 180 000. Hvad værre er, det vil fortsætte flere år ud i fremtiden, igen ved, hvornår det evt. stopper. Regeringen gør ikke mine til at begrænse det, Moderaterna har lanceret nogle nye forslag, der ikke rækker en meter. Det vil altså fortsætte til den trængte infrastruktur er brudt sammen. Derefter kan de 180 000 stå i Danmark, hvad Løkke og Støjberg endnu ikke har haft fantasi til at forestille sig

    Odd S. Olavssøn

    Posted: 20 oktober 2015 - 11:25 -

    Det er nok også min største frygt.
    Det er ikke bare indvandringen til DK, men hvad der måtte ske NÅR (ikke hvis) Sverige kollapser. Så risikerer vi et stormløb af uintegrerbare “svenskere”…

    Lenn

    Posted: 20 oktober 2015 - 17:25 -

    Det er derfor broen over til broderfolket bør tilbagerulles på et tidspunkt…

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 20 oktober 2015 - 10:57 - Svar

   Och sedan när pengarna är definitivt slut. Det är då slakten börjar. Dom kommer välla fram som egyptiska gräshoppssvärmar. Så det kommer att bli en undergång av bibliska proportioner. Dock har säkert den högsta eliten redan förberett sin reträtt innan det blir försent. Då kan alla dom nyttiga idioterna stå där med sina “Welcome to Sweden”-skyltar.

   Lenn

   Posted: 20 oktober 2015 - 17:24 - Svar

   Desværre enig med dig, Peter… Det går skidt for broderfolket. Löfven burde fængsles for overgreb mod sin egen befolkning.

  snaphanen

  Posted: 20 oktober 2015 - 10:57 - Svar

  Jeg mener, Hedegaard og Carlqvist for nogle år siden kom til omkring 6-700 000. De talte de muslimske navne

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 20 oktober 2015 - 11:44 - Svar

   Men räknade dom med anhöriginvandringen? Den lär ju inte ingå i statistiken.

    snaphanen

    Posted: 20 oktober 2015 - 18:44 -

    Jeg tror de tog efter telefonkatalogen

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 21 oktober 2015 - 02:18 -

    Nu när du nämner minns jag det där med telefonkatalogen. Problemet med den är att den bara listar en person. man får aldrig veta om det är singlar, par eller familjer. Så det blir problematiskt att bara gå efter telefonkatalogen. Vad dom har fått fram kan väl betecknas som ett minimumantal. Men i verkligheten måste den vara minst dubbelt så stor. Räknar man sedan in barn så blir den tre gånger så hög men bara om dom har ett barn. Men helt klart måste det vara bra mycket högre än vad Lars och Ingrid räknade på. Bostadsbristen och den förändrade stadsbilden talar för det.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 21 oktober 2015 - 02:19 -

    Nu när du nämner minns jag det där med telefonkatalogen. Problemet med den är att den bara listar en person. Man får aldrig veta om det är singlar, par eller familjer. Så det blir problematiskt att bara gå efter telefonkatalogen. Vad dom har fått fram kan väl betecknas som ett minimumantal. Men i verkligheten måste den vara minst dubbelt så stor. Räknar man sedan in barn så blir den tre gånger så hög men bara om dom har ett barn. Men helt klart måste det vara bra mycket högre än vad Lars och Ingrid räknade på. Bostadsbristen och den förändrade stadsbilden talar för det.

  Sanningskommision

  Posted: 20 oktober 2015 - 21:22 - Svar

  Du är nog inte fel ute där. Jag tror det finns närmare 3 miljoner i landet snart.

sussebassa

Posted: 20 oktober 2015 - 13:57 - Svar

Sveriges dødlige dobbelkommunikasjon gjennomsyrer hele samfunnet, på alle områder.
De kan rett og slett ikke ta et standpunkt, men driver dobbelkommunikasjon…eks jeg ser nå på deb i riksdagen, og der snakker alle i alliansen negativt om finansministerens forslag til budsjett, men understreker på den andre siden at alikevel vil de ikke felle regjeringen.. politisk spill, men dog..Ett sted burde jo grensen gå.
Som Norsk mener jeg det er en mentalt sjuk personlighet…og skaper klart enda mere forvirrede situasjoner.
Noen kaller det feghet/falskhet den samme de viste under WW2…Ja takk begge deler og de som fikk betale prisen var også da nabolenderne, som nå med alle flyktningene de tar inn.
Ikke tror vel jeg disse vil roe seg teltleirer under vinteren, manglende skoletilbud…lista er lang, men Vil prøve å komme seg til nabolandene.
Igjen vil deres feghet skape problem.
På tide at svenskene nå vokser opp og virkelig viser ansvar, og ikke bare ja takk begge deler…helgardere seg selv…seg selv…så uhyrlig egoistisk tenkande og dermed handling.

Lenn

Posted: 20 oktober 2015 - 17:23 - Svar

Supergodt at bringe sådan en historie! Jeg kender til en frygtelig historie fra DK, hvor man sendte en lille kristen familie tilbage til Pakistan. I år! De havde en datter på 5 år, som var blind og handicappet. De frygtede og sagde det samme som den ene i denne udsendelse, at de blot ville nå ind i lufthavnen dernede.. Pakistanske muslimer henretter kristne og stjæler deres ejendom og ejendele! Skriv gerne til politikerne og send sådanne historier som denne. Det gør jeg jævnligt, men andre bør også gøre det.

Denne dokumentar på 31 minutter er virkelig værd at se! INGEN af vores elendige medier vil bringe sådanne sande fortællinger om, hvor ondt muslimer behandler kristne i fx Pakistan! Det er skam ikke ‘kun’ ISIS og al-Qaeda, Boko Haram (nu også kaldet isis), Taleban osv, der gør det; almindelige muslimer over hele Mellemøsten udbytter og holder kristne som slaver, også sexslaver (fx Saudi, som køber dem af ISIS i Syrien). I Pakistan holdes mange tusinde kristne familier som slaver i de såkaldte “kilns”, murstensfabrikker. Se dokumentaren – den er nærmest ubærlig at se på. http://shoebat.com/2015/02/27/muslims-force-tens-of-thousands-of-chris tians-into-actual-concentration-camps-where-they-are-brutally-tortured -raped-and-made-to-endure-grueling-slavery-but-rescue-christians-is-no w-doing-undercov/

ramonafransson

Posted: 20 oktober 2015 - 18:41 - Svar

Om inte medborgarskapet ska vara viktigt i Sverige kan vi väl få kasta ut alla korkade chefredaktörer ut i ingemansland, eftersom de inte har något vettigt för sig än att sabba för alla som tycker tvärtom! Låt dem få sitta på någon öde ö någonstans i världen och ge dem en spade så de får en UTMANING! Hahahaha …

Leave a Comment