21
okt
Seneste opdatering: 21/10-15 kl. 2038
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 21-10-2015 141216
De senaste sju dagarna har 9 596 personer sökt asyl i Sverige. De syv partier (minus SD), der sjovt nok kalder sig ansvarlige, ligger i hasteforhandlinger om en flygtningeaftale, ikke fordi de pludselig er blevet rationelle, men fordi de har skaffet sig kniven for struben i form af et egentlig kollaps af den svenske infrastruktur. Det er adskillige år siden, de burde have lavet sådan en, og nu kan det så ikke trækkes meget længere. De har skullet trækkes til truget af konsekvenserne af deres egne handlinger for bare at foretage sig noget kvartfornuftigt. Sandelig ikke folk man ville være tryg  ved at være underlagt, men svenskerne har en ulykkelig vane fra gammel tid, at stole på øvrigheden. De vil snart blive klogere.

På billederne ser man sossepamperen Ylva Johansson, der så sent som for et år siden sagde til dansk DR 2, at “der ikke var nogen øvre grænse for hvor mange asylansøgere Sverige kunne  tage.” Det var der så alligevel. Sverige skal feberreddes, men vigtigere fornemmer man er, at Sverigedemokraterne ikke får ret, selvom enhver der ikke er hjernevasket af svensk journalistik kan se, at det præcis er det, de gør.

Aftalen kan inkludere et 30 dages grænsekontrol, som Schengen tillader. Det vil betyde et helstop for asylansøgere, da alle som bekendt rejser illegalt ind og er uden papirer. 30 dage er lig med små 40 000 svenske asylansøgere, som vi altså nu vil se nærme sig Danmark og Norge. Skriver I,  Løkke, Støjberg og Erna Solberg? Hvad der skal ske i Sverige efter de 30 dage, forlyder der ikke noget om. Dette ligner at købe sig tid, men til ingenting.

JP bloggeren Anders Vistisen skriver i Vi skal beskytte os mod den svenske bombe

Intet tyder på, at der bliver ændret så meget som et komma i den svenske udlændingepolitik. I hvert fald ikke i de kommende år. Derfor bør vi Danmark allerede nu træffe de fornødne forholdsregler i forhold til at indføre en egentlig kontrol ved Danmarks grænser til Sverige. Ikke mindst fordi disse også rent logistisk vil være langt lettere at gennemføre end ved grænsen til Tyskland, som til dels består af en grænse over land.

Sverige er Skandinaviens tikkende bombe. Den svenske regering vælger at se passivt til, mens landet bliver løbet over ende til stor ulykke for den svenske befolkning. De danske politikere må derfor træffe de nødvendige forholdsregler, før det er for sent. Vi er nødt til at beskytte os.

Ellers kan det svenske kaos hurtigt bevæge sig til Danmark.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?