21
okt
Seneste opdatering: 21/10-15 kl. 2038
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 21-10-2015 141216
De senaste sju dagarna har 9 596 personer sökt asyl i Sverige. De syv partier (minus SD), der sjovt nok kalder sig ansvarlige, ligger i hasteforhandlinger om en flygtningeaftale, ikke fordi de pludselig er blevet rationelle, men fordi de har skaffet sig kniven for struben i form af et egentlig kollaps af den svenske infrastruktur. Det er adskillige år siden, de burde have lavet sådan en, og nu kan det så ikke trækkes meget længere. De har skullet trækkes til truget af konsekvenserne af deres egne handlinger for bare at foretage sig noget kvartfornuftigt. Sandelig ikke folk man ville være tryg  ved at være underlagt, men svenskerne har en ulykkelig vane fra gammel tid, at stole på øvrigheden. De vil snart blive klogere.

På billederne ser man sossepamperen Ylva Johansson, der så sent som for et år siden sagde til dansk DR 2, at “der ikke var nogen øvre grænse for hvor mange asylansøgere Sverige kunne  tage.” Det var der så alligevel. Sverige skal feberreddes, men vigtigere fornemmer man er, at Sverigedemokraterne ikke får ret, selvom enhver der ikke er hjernevasket af svensk journalistik kan se, at det præcis er det, de gør.

Aftalen kan inkludere et 30 dages grænsekontrol, som Schengen tillader. Det vil betyde et helstop for asylansøgere, da alle som bekendt rejser illegalt ind og er uden papirer. 30 dage er lig med små 40 000 svenske asylansøgere, som vi altså nu vil se nærme sig Danmark og Norge. Skriver I,  Løkke, Støjberg og Erna Solberg? Hvad der skal ske i Sverige efter de 30 dage, forlyder der ikke noget om. Dette ligner at købe sig tid, men til ingenting.

JP bloggeren Anders Vistisen skriver i Vi skal beskytte os mod den svenske bombe

Intet tyder på, at der bliver ændret så meget som et komma i den svenske udlændingepolitik. I hvert fald ikke i de kommende år. Derfor bør vi Danmark allerede nu træffe de fornødne forholdsregler i forhold til at indføre en egentlig kontrol ved Danmarks grænser til Sverige. Ikke mindst fordi disse også rent logistisk vil være langt lettere at gennemføre end ved grænsen til Tyskland, som til dels består af en grænse over land.

Sverige er Skandinaviens tikkende bombe. Den svenske regering vælger at se passivt til, mens landet bliver løbet over ende til stor ulykke for den svenske befolkning. De danske politikere må derfor træffe de nødvendige forholdsregler, før det er for sent. Vi er nødt til at beskytte os.

Ellers kan det svenske kaos hurtigt bevæge sig til Danmark.

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • sussebassa

  leser på friatider.se at Løfven nå skal innføre 30 dagers opphold ifra å ta inn flere, som i praksis vil si dom sitter og venter til disse 30 dagene er over for å storme inn i Sverige igjen.
  Altså bare en fake avgjørelse, som jo Løfven/sosserna er helt full av og som Sverige som land bærer sterkt preg av..
  Alt er fake, ingenting funkar i Sverige no mera, mens Løfven skriker flera flera, som enhver idiot forstår ikke kan fortsette, men Løfven bare fortsetter ..helt i sine egen psykose og kjører Sverige og Svenskene inn i anarki og borgerkrig.
  Det verste tycker jag er at han dermed overfører “sine” problem til nabolenderna…
  Hvem vil vel bo i teltleirer nå som vinteren kommer.

  • Landsmannen

   Skrattretande nog (även om skrattet fastnar i halsen) har man missat att ansöka om bygglov för tältlägren 😀 Därför kan dessa inte tas i bruk. Dessutom ska närboenden få tillfälle att yttra sig. Migrationsproblemen i Sverige avslöjar en politisk amatörcirkus som faktiskt sänkte mina redan ytterst låga förväntningar på dessa förståndsbegränsade politiker.

   • sussebassa

    Det fikk også jeg med meg…og jeg njøt det.
    Forstandsbegrensede…Et meget godt ord, men man blir jo ganske så redd når man forstår at det er dessa som folket har gitt sin stemme til…i regjering.

    • snaphanen

     Man kan se, at Migrationsverket er nede på fælgene:

     Så kan du hjälpa människor på flykt

     Boende till ensamkommande barn

     Vill du öppna ett boende för ensamkommande barn? Kontakta Inspektionen för vård och omsorg. IVO är den myndighet i Sverige som beviljar tillstånd för dessa boenden. På följande sida kan du läsa mer om vård eller boende för ensamkommande barn.

     Vill du bli god man till ett ensamkommande barn? Vänd dig till kommunen där du bor.

     Vill du bli familjehem till ett ensamkommande barn? Vänd dig till kommunen där du bor.

     Boenden till vuxna och familjer

     Vill du hyra ut lägenheter till vuxna och familjer kan du anmäla ditt intresse till Migrationsverket. Vi är intresserade av boenden med minst 30 platser eller fler. Läs mer om upphandling och uthyrning. Vi kan för närvarande inte ta emot anmälningar om enskilda rum eller enstaka lägenheter.

     För engagemang och gåvor till asylsökande

     Kontakta frivilligorganisationer och församlingar om du vill engagera dig eller ge gåvor. Migrationsverket kan tyvärr inte möta den generositet som många nu visar.

     Se filmer om att söka asyl i Sverige.

     Det här gör olika aktörer – information från krisinformation.se

     http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket.html

    • sussebassa

     På fæglene…Nu mera kjør dom på bilkapslerne…:)
     Fælgene er redan borta for flere mndr. sen.
     Det er ingen som har den totale oversikten over flyktningene…og dessto flera kokkar, jomera søl…totalkaos.

    • snaphanen
    • sussebassa

     Woow, flott hjulkapsel dog.
     Sjelv kjør jag bare min Porche Carrera, er inte så god på å sykla.

    • snaphanen

     Uh, teltlejre. “Flygtninge” har lige brændt en af i Slovenien. Rent kaos, hæren sat ind

     https://www.youtube.com/watch?v=CnvuKKWOEo4

    • sussebassa

     Det er vel bare å avvente at De vil gjøre det samma i Sverige også..
     Dom forventer jo eneboliger…100m2 til hver familj.
     Spennende fortsettning….mens kaoset bare økar..

    • Armadillo

     Snart er det vinter og totalkaos kommer som et brev på posten…

  • GOvSx
 • Landsmannen

  Efter vad jag hört om migrationsförhandlingarna (flyktingkrisförhandlingarna på pk-svenska) vägrar miljöpartiet gå med på att börja utfärda tillfälliga i st f permanenta uppehållstillstånd. Detta parti styr den massiva folkvandringen till Sverige sedan de 2011 gjorde överenskommelserna med Landsförrädare Reinfeldt. Därefter har socialdemokraterna varit “duktiga” och hällt bensin på elden.

  • Ja, man fattar inte hur de överhuvudtaget kan ha fått inflytande. De kommer ju hela tiden med att 87% inte har röstat på SD, men cirka 94% har inte röstat på MP!

 • OlofdeGothia

  Dom kan ju alltid söka asyl.
  Men vad är det som säger att dt svenska folket ska betala ut bidrag till de här personerna år i ett flertal år framöver.
  Den svenska socialbyrån bör vara mer restriktiv och att de asylsökande efter att fått PUT (permanent uppehållstillstånd) inser att de har ett eget ansvar. Att de generellet går utan arbete i ca 8 år är inte acceptabelt.

 • sussebassa

  OT..litt
  På frieord.no er det nå en meget god analyse av flyktningekrisen…En av de beste jeg har lest…og forklarer en hel del…virkelig verd å lese.

 • sussebassa

  ..og det fortsetter…
  Nå en bombe plassert ved ett blivande asylboende..svt1 rapport…gikk ikke av da.
  Uteriksministeren sejer,.. “fy Svenskar”..

  • Peter Zichau

   Hvem siger det nødvendigvis er svenskere, der går og brænder disse asylboende af..?
   Man har nu skabt det samfund mange advarede imod. Det er alles kamp mod alle – og mange indvandrer føler sikkert også de har noget at tabe, hvis det hele fortsætter.
   Så når de stupide PK’ere nu fordømmer konsekvenserne af deres egne handlinger, kan de ligeså godt begynde at indstille sig på, at et helt andet menneskesyn har sænket sig over hele landet.

 • MollyM

  Konklusion: den svenske regering burde afgå omgående – hvis den altså havde nogen skam i livet, og det er vel for meget at forvente? Regeringen kan jo tydeligvis ikke regere det land, hvis interesser de er sat til at tage vare på. En tragedie af shakespeareske dimensioner …