21
okt
Seneste opdatering: 21/10-15 kl. 1058
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Eksempel pĂ„ det svenske hykleri: “Alle fra Syrien fĂ„r asyl.” Der er bare det, at de ikke fĂ„r visum, sĂ„ de skal rejse til Sverige ilegalt for ellers ville der komme flere millioner i stedet for 200 000. I det svenske “humanisme” ligger altsĂ„ ogsĂ„ et helt bevidst tilbud om at drukne, hvilket forties af politikere og journalister. Den svenske debat er fuld bevidst af lĂžgn og fortielser, og Sanandaji afslĂžrer dem en efter en. Problemet er bla, at Europas ydre grĂŠnser ikke lĂŠngere findes, invasionen af Europa er det nye normale og den vil fortsĂŠtte indtil den stoppes eller til Europa ikke findes lĂŠngere. SĂ„ enkelt er det. Vi burde naturligvis melde os ud af Schengen, indtil EU har besluttet med sig selv, hvad de vil. Foredrag i den borgerliga tankesmedjan Den Nya VĂ€lfĂ€rden, 7 oktober

Hvad foregÄr der egentlig i Riksdagen?

Mange danskere har svĂŠrt ved at finde ud af det. Man skal forestille sig, at Anders Fogh i Ă„rene op til 2001 valget havde kaldt DF for “fascister, brunskjorter og nazister”, og derfor havde malet sig op i et hjĂžrne og invalideret samarbejdet i Folketinget frem til idag. Norge har ikke begĂ„et en lignende dumhed med FRP. En klog politiker sig aldrig “aldrig”, men de svenske har ikke bestilt andet. De tror, problemet vil gĂ„ vĂŠk mens de bare gĂžr det vĂŠrre. Riksdagen vil altsĂ„ gradvis sande til efterhĂ„nden som SD bliver stĂžrre og stĂžrre. Professor Anne Marie PĂ„lsson, der selv havde den desillusionerende oplevelse at sidde i RD, beskriver her glimrende hvad disse amatĂžrer og moralister har afstedkommet:

Fredrik Reinfeldt (M) gjorde det omöjliga. Han flyttade sitt parti in mot mitten och vann tvĂ„ val. Han gjorde det pĂ„ egen hand. Det Ă€r i vart fall sĂ„ han beskriver det i boken HalvvĂ€gs. 2011 gjorde han Ă€nnu en förflyttning – den största eftergiften i Moderaternas historia, för att anvĂ€nda hans egna ord. Och pĂ„ nytt utan att förankra den i partiet.

Reinfeldt kom överens med Miljöpartiet om att göra de grönas extrema invandringspolitik till regeringens. Ett vĂ€gval som enligt Reinfeldt sjĂ€lv ”var unikt för Europa”. I utbyte fick Reinfeldt MP:s stöd i riksdagen. LĂŠse videre “SD kan inte ges monopol.”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Zichau
Peter Zichau
8 years ago

Man rejser ikke flere tusind kilometer til Sverige pga. krig..!!! Hvis man skulle flygte til Sverige, skulle der vÊre krig i nÊromrÄdet.
Men hvis der sidder en flok feminister i Sverige og siger “Her fĂ„r du alt” og svenskerne derefter giver dem magten – ja, sĂ„ kommer folk jo..!

invernes
invernes
8 years ago

En Skandinavisk motstands rÞrsle mÄ opprettes ! siden politikere og media er blitt folkets fiender mÄ folk ordne opp selv, vi har ingen valg lenger, vÄre land er under okkupasjon.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x