22
okt
Seneste opdatering: 22/10-15 kl. 0120
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I ved ikke, hvad der venter jer, hvad I har gjort imod jer selv og navnlig jeres efterkommere, og hvad I har tilladt lige så uvidende politikerne at gøre.

Oh, yes, again in the Netherlands. A muslim beats up a dutch girl so bad in the middle of the street, This muslim later told the police, that he is in love with her. The girl got beaten, kidnapped, kicked and strangled because she refused him to be her companion. Again the NetherlandsIn Krommenie is gisteren rond half elf ‘s avonds een vrouw mishandeld. Ze werd bij haar keel gegrepen, getrapt en geslagen. De mishandeling is vastgelegd op video.

Ny prognos: 160 000 asylsökande i år

Migrationsverkets prognoser ar aldrig været noget at skrive hjem om, men i sommer regnede de med 74.000. Nu med over det dobbelte. Det må alligevel være århundredets fejlskøn.

Antalet asylsökande väntas i år bli 160 000 personer och nästa år 135 000. Det kan spräcka statens och kommunernas budgetar som bygger på ungefär hälften så många. Prognosen som Migrationsverket räknade med i somras var 74 000 asylsökande i år. Den siffran är alltså nu dubblerad. I tisdags slogs ett nytt rekord när 1 792 personer sökte asyl i Sverige på en dag. SvD


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?