25
okt
Seneste opdatering: 25/10-15 kl. 1430
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En mand affyrer skud under shiiternes Ashura march, en helt unødvendig og opviglende politisk manifestation politiet ikke burde give tilladelse til. Han bliver udsat for grov vold og arresteret af politiet. Den shiitiske pøbel vil have ham ud af politibilen.Vilde billeder: Prøver at bryde ind i politibil til anholdt pistolmand. Lars Hedegaard skriver på Facebook:

·Så er krigen kommet til Danmark – hvis nogen skulle være i tvivl. Politikerne ville have mangfoldighed og har derfor forfulgt enhver, der var utryg ved den muslimske masseindvandring. Og de fortsætter deres bestræbelser på at underminere Danmark. Nu har de fået det, som de ville, men jeg er ikke sikker på, at ret mange af Danmarks undergravere i eller uden for Folketinget vil tage æren for de strålende resultater, de har opnået. Vi kunne jo sende nedenstående video til folketingsmedlemmerne og spørge, om de er stolte af deres indsats.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?