25
okt
Seneste opdatering: 25/10-15 kl. 1834
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Programmet handler om den slående forskel i behandlingen af de døde på IKEA og dem i Trollhättan. Se etablissementet i overskrifter i dag:  Omkomne svenskere tæller nul! Hundredevis af svenskere er blevet dræbt af indvandrere gennem fire årtier, og ingen husker dem, ingen statsministertaler får de og ingen “lysmanifestationer.”Hundratusentals personer över hela landet höll klockan 14 på eftermiddagen en tyst minut för att hedra offren för skolmorden i Trollhättan. Senare i dag anordnas en stödmanifestation i staden. Torsdagen den 22 oktober blev nattsvart. Åsikter:Tusentals väntas hedra offren i TrollhättanSvenska Dagbladet, Låt sorgen bli en samlad kraft för oss

Nok er nok. Vi må standse muslimsk indvandring

Islam er en dokumenteret sikkerhedstrussel. Man behøver bare spørge PET. Hvor mange millioner bruger vi nu for at beskytte os – og især jøder- mod muslimsk vold?  Et dusin terrorsager (listen er ikke komplet hvis man ikke medtager mordforsøgene på Kurt Westergaard og Lars Hedegaard) og den mere hverdagsagtige terror, hvor danskere overfaldes på gaden af bare had, ikke med røverisk hensigt. Alligevel har vi ikke noget totaltstop for muslimsk indvandring, hvorfor kommende voldsofre med en vis ret kan føle sig overfaldet og truet direkte af Folketingets politikere. Hvad det vil føre til, ser vi i Sverige: Rent politikerhad og selvtægt. Der er endda en udbredt accept af det. Mikael Brandt skriver på Facebook:

Lyssnade på två småbarnsföräldrar i matkön, “I natt brann det igen i en flyktingförläggning”. “Fan va bra, mer sånt. Jag har fått nog”. “Håller med dig, bränn ner så mycket som möjligt”. Inte trodde jag att man i Sverige skulle avlyssna slikt från till synes normala medelsvenssons i 30-årsåldern. Så långt har det alltså gått och det kommer bli värre, tyvärr. Det har politikerna sett till.

Befriende læserbrev af forfatter Helge Hoffmann i Kristeligt Dagblad, sådan et kan man ikke skrive i Sverige, der er langt hårdere plaget – Nok er nok. Vi må standse muslimsk indvandring.

“Danske muslimer er blevet mere tro mod deres religion. Hele 77 procent af dem mener nu, at Koranens forskrifter bør følges til punkt og prikke. Det viser en ny undersøgelse, som er blevet offentliggjort i Morgenavisen Jyllands-Posten.

Religionssociologer og andet godtfolk har prompte stillet sig i kø for at forklare os alle sammen, at det er der skam ikke noget foruroligende ved. Tværtimod vil det – på en eller anden mirakuløs måde, som man har svært ved at konkretisere – betyde, at danske muslimer bliver bedre integreret i Danmark. Man skal vist have gået rigtig mange år på universitetet for på den måde at kunne konkludere præcis det modsatte af det umiddelbart indlysende. At følge Koranens forskrifter er jo ikke bare et spørgsmål om personlig fromhed. Det er også et spørgsmål om at fremme en bestemt indretning af samfundet, i dette tilfælde altså Danmark. … Koranen kalder til kamp for islams verdensomspændende dominans.

… nu står Sverige i flammer. Der er al mulig udsigt til økonomisk sammenbrud og borgerkrig hinsidan.

Hvis vi skal undgå det samme her i landet, er vi ganske enkelt nødt til at standse den muslimske indvandring. Så enkelt er det, og politisk korrekthed må ikke forhindre os i at se det i øjnene. Det betyder ikke, at vi ikke kan hjælpe flygtninge. Der er masser af kristne flygtninge, som kunne have hårdt brug for asyl i Danmark, og de vil belaste landet langt mindre.

Det kan stilles meget enkelt op: På den ene side har du en ung, muslimsk mand, der har penge og ressourcer til at rejse op til den danske grænse og sige ‘Asyl!’. På den anden side har du en kristen eller yazidisk enke med fem børn, som sidder i en flygtningelejr i den kurdiske del af Irak. Hun skal være glad, hvis bare hun kan afværge, at hun og hendes børn dør af sult eller kulde, og at hendes børn tages som sexslaver eller børnesoldater. Hun vil aldrig få en jordisk chance for at rejse til Danmark og bede om asyl. Hvem vil du nu hjælpe? Jeg ved godt, hvem jeg vil hjælpe.“ Kristeligt Dagblad, log in


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?