25
okt
Seneste opdatering: 26/10-15 kl. 0555
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 25-10-2015 154804

Økonomen Tino Sanandaji er blevet main-stream i Danmark på det sidste. Det har taget sin tid, CBN kendte ham for to år siden. Først Weekendavisen,Deadline, forleden i P 1 Orientering og i dag TV-Avisen i primetime fra minut 5:00. Det er han bestemt ikke  i Sverige, men forklaringen er enkel: Det er politikere og journalister, der er ekstreme. Det er ikke nogen leg, at lave et land helt om. “Det er et irreversibelt eksperiment,” siger han.

Det er jo ikke sådan, at situationen i Sverige ikke var alvorlig inden det seneste store rykind begyndt i sommer. Det var den, men det har været umuligt at argumentere rationelt med magten i Sverige før nu, hvor et sammenbrud i infrastrukturen og bunden af pengekassen kan øjnes. Det har været længe undervejs, og svenske politikere har været kronisk bagud for realiteterne, hvad migrationsopgørelsen forleden ikke ændrer noget ved. Den har ikke gjort andet end a signalere til den 3. verden, at der måske snart sker noget, så det er bedre at komme ind i Sverige i tide. Endnu en pull faktor.

Det er nyt at se en Deadline, hvor alle siger det samme jeg har sagt og skrevet i femten år, selv Hans Davidsen Nielsen fra Politiken. Skal man være imponeret? Tino Sanandaji er blevet mainstream i danske medier. Hans navn forekommer her første gang for fem år siden. Jeg, den sorteste reaktion, er  i virkeligheden avantgarde. Det bliver svært at sluge for svenske politikere, men få vil have ondt af dem. Man skal ikke surfe meget på svensk net, for at opdage hvor forhadte de er.

Indspilning i fuld skærm 25-10-2015 225738

Desværre tror jeg skaden på Sverige er sket for længe siden. Jeg tror, ligesom den svenske officer Anders Lugn og en del andre, at muligheden for borgerkrig har været solidt plantet i mindst ti år, da Politiken endnu omtalte Sverige som et forebillede. Hvad der sker nu, er bare at cementere den. De der lever om en generation eller to, får at se, om vi har ret. Selv kommer jeg heldigvis ikke til at opleve det. Sker det, er en hel generation af svenske politikere at ligne med forbrydere, så man er selvsagt ekstremist for bare at nævne muligheden. Jeg kunne ikke være mere ligeglad.

Der er brug for en feberredning, og ikke engang det kan de levere. Det skal blive meget værre, for det er også en svær psykologisk øvelse, de er igang med. Nemlig at give Sverigedemokraterne ret, efter at de blot for nylig var “fascister.” Det er fire årtiers prestige og milliarder af kroner, der er ved at gå fløjten.

Dertil kan krisen, som Sverige er langt inde i, blive så mangesidig at den ikke kan forvaltes. Man overser f.eks. helt en voldelig opstand i asylcentrene, unge mænd med store forventninger, der befinder sig flere vintre igennem ude i ødemarken langt nord for Stockholm uden udsigter til nogen forbedringer. DR Deadline, første halvdel af udsendelsen om Sverige. – DR TV Avis søndag, fra starten.  Mail til Sanandaji: Full panik på Regeringskansliet

“Panik råder på Regeringskansliet där Finansdepartementet nu krävt att varje departement ska se över alla sina utgifter för att se vad som går att spara. Det gäller att rädda utgiftstaket. Det är också tydligt att detta bara är början. BUCH betyder budgetchef. Varje departement har en eller flera personer som har ansvar för att samordna departementets arbete med statsbudgeten och hålla koll på departementets utgifter….Min tro är att besparingarna kommer ske på stort och smått, men det som har störst effekt är ju transfereringssystemen.”

Tipsaren tillägger: ”Det är viktigt att i debatten hålla kvar i minnet att det som sker nu bara är möjligt p.g.a. Alliansens politik under åtta år.”

Indspilning i fuld skærm 25-10-2015 233919
Destruktive utopister

Af Torben Snarup Hansen, historiker

Hvad er en konspiration / sammensværgelse? Det er ret flydende her. Er EU-kratiet en konspiration? Her er en flok klatremus, som ikke står til regnskab overfor vælgerne. Det Europæiske Råd er i princippet deres arbejdsgiver, som kunne stoppe de værste udskejelser. Men det sker sjældent. Kommissionspræsidenten Juncker, EU-parlamentets formand Martin Schulz og de andre føderalistiske karrieremagere sidder ved rattet.

Hvordan gik det med euroen? Denne gigantiske fiasko har ramt en mængde mennesker i Sydeuropa, men er de ansvarlige kludremikler blevet fyret på grund af massiv elendighed?

Wolfgang Schäuble, som bærer det tungeste ansvar for kalamiteterne, er stadig tysk finansminister, og har iøvrigt i går annonceret, at forbundsregeringen bliver nødt til at optage lån for at klare at modtage den afrikansk-arabiske folkevandring: Kosten für Flüchtlinge: Schäuble stellt sich auf neue Staatsschulden ein, Flüchtlingskrise: Schäuble warnt vor Zerreißprobe für CDU

Han og den forvirrede Angela Kanzlerin – “wir schaffen das” – må nu finde sig i hård kritik fra partimedlemmer. Men de vedbliver at snakke om “EU-løsninger” på det kaos, de såkaldte “flygtninge” har forårsaget i et hidtil velstående og velordnet Tyskland.

EU’s “sikkerheds- og udenrigsminister” den socialistiske Federica Mogherini proklamerede i juli, at “Europa” – hun mener EU – bør indoptage “politisk islam”. Det er ikke engang løgn: Le folli dichiarazioni della Mogherini sull’Islam, Video – Mogherini: “Islam er det nuværende og Europas fremtid!”

Udgør disse forstyrrede stakler en konspiration? Eller kan man kalde dem et orkester, der spiller på dækket, mens Titanic synker? Gør det nogen forskel? Hvis der kommer en civiliseret fremtid, vil de – og de andre havenisser – blive husket for et kolossalt hærværk og vanvid.

Nøgtern, empirisk baseret, rationel tænkning ville anbefale, at EU skrues ned til formatet fra tiden før Maastricht. Uffe emeritus kan ikke forstå en sådan tanke, fordi han ikke vil. Men findes der i Venstre andre med mere respekt for fakta?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


invernes

Posted: 25 oktober 2015 - 16:44 - Svar

Jeg vil heller si at Sverige er en saueflokk i et fjøs , der bonden er blitt ravende gal , og slipper ulv bjørn og andre rovdyr inn i fjøset.

  Niels Henriksen

  Posted: 26 oktober 2015 - 00:25 - Svar

  Ja, man kunne lave en meget skræmmende gyserfilm som en allegori over dette vanvittige og groft uansvarlige samfundseksperiment – endda gennemført helt uden skyggen af et demokratisk mandat nogensinde 😉

HermannSchultz

Posted: 25 oktober 2015 - 17:28 - Svar

Den “store” svenske landsförrädaren är Fredrik Reinfeldt. En fullfjädrad psykopat som till varje pris ville införa en underklass i Sverige och på så sätt underminera välfärdssamhället för att få tillgång till billigare arbetskraft och större inkomstskillnader. Han lyckades med detta på bekostnad av Sverige som nation. Efter “öppna hjärtan-talet” säkerställde han att efterföljande inte skulle våga bryta hans förbannelse. Han fick åter rätt. Nu står vi mitt i skiten och Reinfeldt “cashar in”.

  Anna Svensson

  Posted: 25 oktober 2015 - 20:30 - Svar

  Men Reinfeldt var bara Bilderberggruppens lydiga lakej, liksom Löfven, Batra osv.

   leif

   Posted: 26 oktober 2015 - 10:11 - Svar

   Tyvärr behövs ej någon Bilderbergergrupp för att förklara vad som skett. Det räcker så bra med att dra paralleller med Naityskland, där ju som bekant Herr Hitler stod helt ensam utan några öveordnade hemliiga grupper i maj 1945. Skickligt politiskt manövrerande, skrupelfrihet, lydiga hantlangare, mobbning och repression, dåligt civilkurage, och väloljad propagandaapparat kommer man väldigt långt med . ,

    Maja Dacke

    Posted: 27 oktober 2015 - 17:44 -

    … Herr Hitler stod helt ensam utan några öveordnade hemliiga grupper … Men känner du inte alls till vilka hans sponsorer var? Ja, de övergav honom ju senare …

   Armadillo

   Posted: 26 oktober 2015 - 15:36 - Svar

   INGEN her ved noget om Bilderberggruppen, mange kommer med teorier, mest konspirationsteorier.
   Idioter som FR med flere, behøver ikke vejledning, de klarer det helt på egen hånd at ødelægge et land.

    Anna Svensson

    Posted: 26 oktober 2015 - 18:51 -

    Leta på Agenda 2030 om du år intresserad, det är tyvärr inga konspirationsteorier.

    Armadillo

    Posted: 26 oktober 2015 - 19:48 -

    Har läst om det, men for min del skal der mere en en ‘agenda’ på bordet.
    Det är efterhand lite sltit att bli matat med NWO, Bilderberg och Gud vet allt.
    Där skal namn, händelser, beslut och genomförande till.

    Armadillo

    Posted: 26 oktober 2015 - 19:59 -

    Vill bara nämna i sammanhangen, att det idag finns aktörer med massiv kapital (Ryssland, Kina och Indien) där överhuvudet inte räknas inom varken Bilderberg, NWO eller liknande.
    Deres intressen ligger knappast i paritet med vad man oftast får läsa här i debatten här i västen.
    Stot fisk äter liten fisk 🙂

    Anna Svensson

    Posted: 26 oktober 2015 - 20:03 -

    Det är rätt, men George Soros och hans gelikar bör inte underskattas heller, aktörerna från öst är kanske inte så aktiva här än, de har andra intressen.

    Armadillo

    Posted: 26 oktober 2015 - 20:15 -

    Du skriver bra inlagor Anna, men jag far följd detta i mera än trettio år och George Soros är snart förtid, tack och lov för det.
    Många, även undertecknade, har under åren haft en fallenhet att se skuggar på väggen, men oftast har det i efterhand visat sig vara just skuggar.
    Flertalet ‘Moguler’ agerar i eget intresse, det gäller även Soros och andre i den ligan, sammanhållningen vilar inte på någon stor gemensam plan, men är sannolikt enbart vilande på egennytta.

    Anna Svensson

    Posted: 26 oktober 2015 - 21:10 -

    Måtte du ha rätt.

   Nogger White

   Posted: 26 oktober 2015 - 22:47 - Svar

   Hur kan någon vara “lakej” till en konferens?

   Så många vägrar att acceptera det enkla och uppenbara men inte så spännande: Att folk, inklusive politiker, kan vara dumma i huvudet och springer i grupp.

    Anna Svensson

    Posted: 26 oktober 2015 - 22:53 -

    Det ena utesluter inte det andra och på denna konferens besluts åtskilligt.

   leif

   Posted: 27 oktober 2015 - 21:28 - Svar

   Ungefär som naturfolkens tro på onda andar : Om någon lyckas med något, gott eller ont så var han besatt av onda andar. När hans sedan misslyckas med något har de onda nadarna drivits ut. Så kan man förklara allt som avviker fån det normala i ett stabilt samhälle.

   jasminum

   Posted: 31 oktober 2015 - 00:01 - Svar

   Som var han et offer 😉
   Som er Angela Merkel det samme, hvor hun med sitt velkommenrop inget ansvar trenger å ta på seg. Samme hva utgangspunktet for deres handlinger er, så har de ansvar for konsekvensene de pådytter sine land.

   Psykopatbetegnelsen kan neppe diskuteres. “Nasjonsødeleggere” er hva de er, Tillike med Mao, Pol Pott m/flere. Noen mener nevnte og ikke nevnte førte/fører land i riktig retning, det kan aldri forsvares med deres millioner av drepte, ell. som nevnt ødeleggere av stabile gode land. Aldri!

    Anna Svensson

    Posted: 31 oktober 2015 - 00:39 -

    De är inga offer! De njuter av sina handlingar.

  leif

  Posted: 26 oktober 2015 - 10:07 - Svar

  Ditt resonemang stämmer ej med europeisk rättsuppfattning efter Nuernberg-rättegången. Du resonerar likvärdigt med alla nazister som ansåg att de var helt oskyldiga och allt fel låg enbart hos Hitler själv. Skulden är naturligtvis något som ett mycket större kollektiv måste dela.

   Nogger White

   Posted: 26 oktober 2015 - 13:36 - Svar

   Dessutom är man antagligen mycket ung och oerfaren (och/eller sosse) om man inbillar sig att katastrofen tog sin början 2006, eller att regeringen Reinfeldt på något väsentligt sätt skiljde sig från sina föregångare.

invernes

Posted: 25 oktober 2015 - 17:29 - Svar

Czech TV – Austrians buying guns. Indigenous European people are feeling unsafe.

https://youtu.be/Wb6iqthjYSE

  ramonafransson

  Posted: 25 oktober 2015 - 23:21 - Svar

  Även i Sverige har intresset för att bli medlem i skytteklubbar ökat lavinartat. Vilka som söker medlemskap vet jag inte.

   Odd S. Olavssøn

   Posted: 26 oktober 2015 - 01:12 - Svar

   Er Sverige ikke det land i Europa som har flest (legale) våben pr. indbygger? 😉

    leif

    Posted: 26 oktober 2015 - 10:14 -

    Så var det en gång i tiden, på 50-talet. Nästan alla unga män (och äldre vuxna) kunde bli medlem i hemvärnet och ha eget gevär och ammunition hemma från 16 år. Det enda det förekom var enstaka självmord, men det var allt.

    Armadillo

    Posted: 26 oktober 2015 - 15:41 -

    Cirka 2.5 miljoner registrerade handeldvapen i svenska hem idag.

Søren Petersen

Posted: 25 oktober 2015 - 17:48 - Svar

to punkter
1. “en trafikulykke i slow motion” – ja det var faktisk værtindens formulering(Nynne). – ret chokerende, faktisk, for så er den danske situation jo en trafikulykke i extreme slow motion, som det vist hedder- men dette hører vi ikke så meget om på DR??

2. Bliver trafikulykken et harmonikasammenstød?

Lidt trøst til svenskere som læser Snaphanens analyse: Der er altid håb: der K A N ske paradigmeskift.

Men indtil dette sker, må vi andre tænke inddæmnings-politisk – kan problemet inddæmmes? når Sverige går konkurs og bremser op, får vi så et harmonikasammenstød som rækker over Øresund, hvor hundredetusindevis af ny-svenskerne som ikke formodes at have speciel veneration for Sverige længere, flytte til DK og hæve sociale ydelser her??

– hvor længe holder nordiske borgeres sociale rettigheder i DK egentlig ? Bliver Danmark trukket med ned i sølet?(eller gør vi det alligevel selv…)

Historisk har der været velfungerende samfund som har ligget side om side med kaosprægede samfund – men hyppigere er det modsatte vel, hvor ustabiliteten spreder sig, og vi kan ikke som Vestberlin under den kolde krig være under 24 timers beskyttelse af USAs væbnede styrker:-))

  Niels Henriksen

  Posted: 26 oktober 2015 - 00:16 - Svar

  Gad vide, om den uvidende, virkelighedsfjerne og alternativt begavede storbytosse Davis Trads
  stadig synes Danmark bør være ligesom Sverige i denne henseende? 😉

   Odd S. Olavssøn

   Posted: 26 oktober 2015 - 01:13 - Svar

   Nogle mennesker ER bare uden for rækkevidde! 🙁

   Søren Petersen

   Posted: 26 oktober 2015 - 08:03 - Svar

   haha:-) hørte forleden at Morten Østergaard ikke ville udtale sig om situationen…

  leif

  Posted: 26 oktober 2015 - 10:17 - Svar

  Själv lär jag mina barnbarn danska, och turistar med dem i Danmark för att vänja dem vid kulturen så att de lättare kan fly till Danmark när det behövs.

Anna Svensson

Posted: 25 oktober 2015 - 20:29 - Svar

ramonafransson

Posted: 25 oktober 2015 - 21:07 - Svar

Det kommer snart att bli panik i hela landet … och den paniken är det nog ingen som sett tidigare …

  snaphanen

  Posted: 26 oktober 2015 - 00:13 - Svar

  Jeg tror, hvis Sanandaji fik 20 minutter i primetime på SVT, ville det forårsage en politisk lavine

Søren Petersen

Posted: 25 oktober 2015 - 21:17 - Svar

SE DR 1 TVA kl. 21.00- de første 5 minutter med Tino m.fl. – i bedste sendetid får hele DK at vide at Sverige er en synkende skude… – ret vildt gået af Danmarks Radio. – en fornuftig syrisk indvandrer nu bosat i Sverige slutter reportagen med at sige: LUK DØREN! ellers “drukner” vi alle

Nostradamus_i_norr

Posted: 25 oktober 2015 - 21:17 - Svar

Det är som bekant inte bara Wolfgang Schäuble som behöver låna pengar för att finansiera mass-invandringen, d v s för att realisera projektet New World Order eller FNs 2030 Agenda. Det behöver också Magdalena Andersson.

Peter Krabbe har skrivit ett antal utmärkta artiklar om genomförandet av denna nya världsordning som har beslutats om utan någon som helst politisk insyn från väljare och där storfinansen också ligger bakom. En av artiklarna om detta https://peterkrabbe.wordpress.com/2015/10/24/2030-agenda-och-den-nya-v arldsordningen-nwo-en-sammanfattning/

Storfinansen i form av bl a George Soros (född i Ungern som György Schwartz) som under Calle Bildts regering 1992, genomförde omfattande spekulationer mot den svenska kronan som förorsakade 500-procentig styrränta, är en av arkitekterna och intressenterna i projektet. Soros är ondskan själv som förespråkar öppna gränser och massinvandring till Europa vilket man kan läsa om här
http://www.friatider.se/soros-eu-m-ste-ta-emot-en-miljon-asyls-kare-r
http://www.friatider.se/orb-n-soros-f-rs-ker-ppna-v-ra-gr-nser

Det bjuder mig emot att länka till Nordfronts hemsida, men där finns ett antal relevanta artiklar om Soros, bl a denna https://www.nordfront.se/george-soros-filantrop-eller-ekonomisk-krigsf orbrytare.smr
Längst ner finns länkar till många andra. Nordfront har antagligen ägnat mycket tid åt efterforskning om honom eftersom han är av judisk börd.

Armadillo

Posted: 25 oktober 2015 - 21:48 - Svar

Här är lite matnyttigt från Tino Sanandajis blogg:
http://www.tino.us/2015/10/winter-is-coming/

Winter is Coming

Posted on October 25, 2015 by Tino

På senare tid har jag börjat få mail från whistleblowers
inom myndigheter och departement, påfallande ofta socialdemokrater. En
anonym tipsare inom regeringskansliet avslöjar om full panik och interna
krav på massiva besparingar.

”Jag råkar jobba på Regeringskansliet och där är det full panik kan
jag meddela. Du har stor spridning via dina medier, så här är ett mail
som kom ut förra veckan och som spreds till i princip alla som jobbar
inom RK. Märkligt att inte det kommit ut via annan media redan. SS står
för statssekreterare och Max är statssekreterare på Fi-dep.

Det är ytterst ovanligt att det går ut en beställning från SS på
Fi-dep till SAMTLIGA övriga SS på alla övriga s.k. fackdepartement. Så
nu ska det sparas högt som lågt. BUCH står för budgetcheferna på varje
fackdepartement. Tack för att du använder din kunskap och kompetens för
att göra det som media och politiker inte gör. Dessvärre vet du ju hur
läget är att om jag skulle gå ut offentligt skulle jag bli av med jobb
och bli paria.”

Detta är ju rent skrämmande och jag tror knappast att Tino Sanandaji lägger ut sånt här utan substans!

  Maja Dacke

  Posted: 27 oktober 2015 - 17:52 - Svar

  Men det kommer mer! Som du säkert upptäckt sedan du skrev ditt inlägg.

   Armadillo

   Posted: 27 oktober 2015 - 19:47 - Svar

   Jag följer Tino Sanandaji noga, det är en klok man, värd att lyssna på.

ramonafransson

Posted: 25 oktober 2015 - 23:20 - Svar

Till skillnad från många bilolyckor där människor överlever tack vare krockkuddar, finns det inga i det här fallet. Dessutom hade inte ens en krockkudde varit till hjälp för här handlar det inte om att köra av vägen utan att köra nerför ett stup och då dör som bekant alla …

S Pdlr

Posted: 26 oktober 2015 - 00:23 - Svar

SVT text: “EU måste infria sina löften om att be-
tala Turkiet motsvarande 25 miljarder
kr/år och visumfria resor för turkar
i utbyte mot samarbete för att hejda
flyktingströmmen, säger en diplomat.

EU måste också bryta dödläget i för-
handlingarna om turkiskt EU-medlemskap
och åter börja bjuda in turkiska leda-
re till EU-toppmöten för att kunna in-
gå ett samarbetsavtal, säger Turkiets
ambassadör i Bryssel Selim Yenel.”

“EU kommer att upprätta en ny Frontex-
insats vid gränsen mellan Grekland,
Albanien och Makedonien. Det uppger
Reuters och hänvisar till ett utkast
till överenskommelse mellan länderna.”

——-
Mycket snack, lite handling. Paniken sprider sig,
inte bara i Sverige, det gungar under fötterna på
det misslyckade EU-imperiet samtidigt.

  Odd S. Olavssøn

  Posted: 26 oktober 2015 - 01:23 - Svar

  “…det gungar under fötterna på det misslyckade EU-imperiet samtidigt…”

  Ja, det ENESTE lyspunkt i situationen er da at EU (også) kollapser!

   jasminum

   Posted: 31 oktober 2015 - 00:09 - Svar

   En jernneves tak slipper ikke. Tyskland er garantien for det!

  latmask

  Posted: 26 oktober 2015 - 12:57 - Svar

  Investera hellre 25 miljarder i en järnridå mot Turkiet. Den anti-islamistiska skyddsvallen.

  jasminum

  Posted: 31 oktober 2015 - 00:08 - Svar

  Var det så vel!

Odd S. Olavssøn

Posted: 26 oktober 2015 - 01:08 - Svar

Det skal nok blive “spændende” at se hvordan Sverige ser ud om 15-20 år…

Min (helt egen) fornemmelse siger mig at der er borgerkrig i Sverige inden for de næste 10-15 år. Kønt bliver det ikke! Jeg håber bare at svensken når at rejse sig mens de er i majoritet, så de kan få smidt islam på porten een gang for alle.

Bagefter kommer der et bittert opgør indbyrdes. Der er mange der skal stå til regnskab, bl.a. presse, politikere o.s.v.. Nu ikke for at være skadefro, men når der så skal uddeles ‘dummeflade’, så håber jeg at Fredrik Reinfeld stadig bor i Sverige.

I øvrigt burde danske (og norske) politikere tænke lidt over hvor alle de utilfredse ‘svenske’ muslimer tager hen når Sverige for alvor kollapser!

Niels Henriksen

Posted: 26 oktober 2015 - 02:00 - Svar

Bare en lille rettelse, Steen – han hedder “Sanandaji” 😉

  steen

  Posted: 26 oktober 2015 - 02:28 - Svar

  tak, tastefejl. I dstæning til DR, kender jeg hans navn

Leave a Comment