28
okt
Seneste opdatering: 28/10-15 kl. 2233
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!


A new video appears to show Islamists marching in the German city of Hannover while at least two girls look on and express their fears.

Tysk læk: 1.2 mio. indvandrere uden kvalifikationer

Der er drama ved EUs sydlige grænser. Østrig vil bygge et hegn mod Slovenien. Merkels regeringspartner Horst Seehofer fra Bayern har givet hende et ultimatum til søndag, for at få stoppet flygtningestrømmen. “Merkel-æraen” er ved at rinde ud. Vandstanden stiger og få europiske politikere er ajour med begivenhederne.

I Europas “basketcase”, Sverige, må Migrationsverket ansætte 100 nye medarbejdere om måneden. I Norge kommer der nu 5000 om måneden. Den danske regering lever udelukkende på, at de fleste “flygtninge” for tiden ikke søger til Danmark, men det kan vende når som helst, og det vil intet betyde, at Løkke og Støjberg har justeret nogle kronebeløb og pillet lidt ved statsborgerskaber og familesammenføringer.

“Flygtningekrisen” er kun lige begyndt, og Venstre har sandelig ikke udmærket sig. Danmark har et “window of opportunity”, som Sverige har lukket for temmelig mange år siden. Vil Venstre virkelig forsømme en historisk mulighed for Danmark blot fordi de venter på et handlingslammet EU? Er det en statsmand tilstede i stedet for kommunalpolitikeren Lars Løkke?

Germany will import 1.2 million completely unskilled migrants this year, many of whom will go straight onto unemployment benefits, according to a leaked government document. The Federal Employment Agency (Bundesagentur für Arbeit, BA) October migration estimates document outlined a number of key statistics previously not in the public domain.

Among the revelations is that fact over 80 per cent of migrants have no qualifications, the majority are under the age of 45, and the agency expects 400,000 new benefit claimants next year to be migrants. Just eight per cent of migrants have any kind of academic qualification, while 81 per cent have none at all. If Germany received 1.5 million migrants, as the present — if rapidly ascending — figure has it, that means some 1.2 million people will arrive in the country without a level of education even as high as a school leavers certificate.

Far from 90 per cent of migrants being educated, as has previously been claimed, these new figures seriously question the notion that Europe is being flooded with a new generation of ready to work doctors and lawyers.

Leaked to the German weekly anti-establishment paper Junge Freiheit this week, but ignored by the national mainstream media, the document optimistically insists that despite the enormous cost of migrants to the country it was good news. LEAK: 81 PER CENT OF MIGRANTS TO GERMANY ARE UNSKILLED, GOVERNMENT PREDICTS 400,000 NEW WELFARE CLAIMANTS


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?