31
okt
Seneste opdatering: 31/10-15 kl. 1620
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Greenfields påstand er, at fordi europæerne ikke vil give køb på deres idealer og konventioner, er vi ved at selvdestruere. Det er skåret ud i pap i Sverige: Hellere gå under end at gøre noget virkeligt for at redde landet, som kunne opfattes som kontroversielt eller et konventionsbrud. At dø som nation, det ved man, hvad er. Man har æren og sine principper i behold. Voksende dele af befolkningen er dog ikke med på den herskende klasses selvmordsplaner, men det må siges, at det er meget sent, de er kommet i tanker om det.

Glazov er lidt “loud” for min smag, men Greenfield er knivskarp og befriende fræk. I dag skriver han om Sverige: Hey, you know what country has food from your country? Your country. You should go back there. Artiklen samtalen drejer sig om, er THE DEATH OF EUROPE, How the Mohammed retirement plan will kill Europe.

Why should 23-year-old Mohammed work for four decades so that Hans or Fritz across the way can retire at 61 and lie on a beach in Mallorca? The idea that Mohammed would ever want to do such a thing out of love for Europe was a silly fantasy that European governments fed their worried citizens.

Mohammed doesn’t share European values. Nor are they likely to take hold of him no matter how often the aging teachers, who hope he gets a job and subsidizes their retirement, try to drill them into his head. Europeans expect Mohammed to become a Swede or a German as if he were some child they had adopted from an exotic country and raised as their own, and work to subsidize their European values.

The Muslim migrants are meant to be the retirement plan for an aging Europe. They’re supposed to keep its ramshackle collection of economic policies, its welfare states and social programs rolling along.

“Allah is great!” ISIS supporters celebrating Trudeau’s win


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Søren Petersen

Posted: 31 oktober 2015 - 09:24 - Svar

Der er jo den velkendte beskrivelse af frøen, som hvis der pludseligt tilføres kogende vand, vil springe op af vandspanden og overleve – mens frøen som tilføres gradvis varmere og varmere vand, ikke vil opdage den farlige temperaturændring, blive i spanden og dø.
Kan den nuværende bizare og dystopiske situation indeholde den makabre ironi, at der det næste års tid skabes et “open window” for første alternativ? og altså at Europa vågner op? – blot et lille og meget naivt håb en lørdag morgen…

Peter Zichau

Posted: 31 oktober 2015 - 10:25 - Svar

Jeg har længe ment, at Daniel Greenfield formentligt er den skribent, der beskriver hele “islam-cirkusset” bedst. Jeg er i øvrigt en ivrig læser af han egen blog Sultan Knish.
Når man læser hvad han skriver, ser man ret tydeligt hvor tåbeligt den vestlige verden egentligt gebærder sig for tiden. Hele vores handlemønster er alene båret oppe af et fromt håb om, at alle naturligvis vil tage vores værdier til sig, når først de åbner deres øjne. Men deres øjne er åbne – og selv hvis en stor del af dem ønskede at dele vores værdier, så kan de ikke gøre det. For hvis kritikkere af islam føler sig truede, hvordan har muslimerne det så? Alt indenfor islam bygger på kontrol – og bliver cementeret gennem ægte fysisk vold – eller død. Man kan altså ikke integrerer muslimerne, før man har fjernet denne trussel. Men uden denne trussel ville der slet ikke være noget islam. Det kan man så tænke lidt over, hvis man skulle være faldet for det godhjertede tankesæt.
De fleste vesterlændinge véd i dag godt, at man skal passe på med den ideologi. Muslimerne er født og opvokset med den – og har derfor vidst det hele tiden. De véd godt, at der står nogen parat til, at eksekverer dom for det mindste frafald. Og stort set alt vestlig tankegang er frafald. Så det er jo ikke ret svært at forestille sig, hvilket samfund vi er ved at opbygge. Skal vi derfor ikke snart blive enige om, at uanset om man er for eller imod, så vil mere islam være en trussel mod vores værdier. Og da vores værdier så samtidig er grundpillerne for hele vores velfærdssystem, holder det så heller ikke i længden. Så måske det er os, der snart skal til at åbne øjnene.
OT
Den der ler sidst ler bedst. Viktor Orban kan nu sidde i Ungarn og betragte hvorledes Tyskland og Sverige kæmper en frugtesløs kamp for, at placerer de endeløse horder af økonomiske migranter deres “anstændige” politikere har påført dem. Vi andre bør øjeblikkeligt tage ved lære af det. Så må Tyskland og Sverige bare se at få justeret deres virkelighedsopfattelse – inden det er alt for sent…

    MollyM

    Posted: 31 oktober 2015 - 10:45 - Svar

    God beskrivelse af situationen

Leave a Comment