31
okt
Seneste opdatering: 31/10-15 kl. 1620
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Greenfields påstand er, at fordi europæerne ikke vil give køb på deres idealer og konventioner, er vi ved at selvdestruere. Det er skåret ud i pap i Sverige: Hellere gå under end at gøre noget virkeligt for at redde landet, som kunne opfattes som kontroversielt eller et konventionsbrud. At dø som nation, det ved man, hvad er. Man har æren og sine principper i behold. Voksende dele af befolkningen er dog ikke med på den herskende klasses selvmordsplaner, men det må siges, at det er meget sent, de er kommet i tanker om det.

Glazov er lidt “loud” for min smag, men Greenfield er knivskarp og befriende fræk. I dag skriver han om Sverige: Hey, you know what country has food from your country? Your country. You should go back there. Artiklen samtalen drejer sig om, er THE DEATH OF EUROPE, How the Mohammed retirement plan will kill Europe.

Why should 23-year-old Mohammed work for four decades so that Hans or Fritz across the way can retire at 61 and lie on a beach in Mallorca? The idea that Mohammed would ever want to do such a thing out of love for Europe was a silly fantasy that European governments fed their worried citizens.

Mohammed doesn’t share European values. Nor are they likely to take hold of him no matter how often the aging teachers, who hope he gets a job and subsidizes their retirement, try to drill them into his head. Europeans expect Mohammed to become a Swede or a German as if he were some child they had adopted from an exotic country and raised as their own, and work to subsidize their European values.

The Muslim migrants are meant to be the retirement plan for an aging Europe. They’re supposed to keep its ramshackle collection of economic policies, its welfare states and social programs rolling along.

“Allah is great!” ISIS supporters celebrating Trudeau’s win


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?