4
nov
Seneste opdatering: 4/11-15 kl. 2325
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

No apology for the closing remarks in my new video. Anyone who’s offended by them can drop dead (Pat Condell, Twitter.)

Norden skal forberede sig på flygtningestorm

Det burde ikke komme bag på os, at det er nu i disse par år vi beslutter om vi vil leve eller dø. 640 mio i den 3 verden vil emigrere til Vesten. Hvad gør Lars Løkke? Han skjuler den virkelige størrelse på indvandringen og gør ellers intet af betydning. Fremtiden findes allerede i Sverige, hvad nøler Løkke og Venstre de for?

Hvis Europa og EU tror, at flygtningestrømmen kan kontrolleres, så kan de godt tro om igen. Sådan lyder den overordnede konklusion i en foruroligende analyse af flygtningesituationen, som New York Times har gennemført. EU-landene – og ikke mindst de rige og stabile demokratier i Norden – skal indstille sig på enorme mængder af flygtninge i de kommende år, fremgår det af analysen. Avisen baserer sine konklusioner på data og meningsmålinger gennemført i blandt andet Afghanistan, der viser, at millioner af afghanere er klar til at rykke teltpælene op for at sætte kursen mod Europa. Analytikerne inddrager også Nigeria, hvor 40 pct. af befolkningen vil flygte fra landet, hvis de kan. EU’s præsident, Donald Tusk, erkendte fornylig fremtidsudsigterne, da han i en Twitter-besked skrev, at flygtninge kommer »i millioner, ikke tusinder«. JP (Asylstrømmen rammer nu for alvor Danmark – vi kan være på vej mod en overlevelseskamp. Nu begynder migrant-mareridtet for alvor i Danmark – Vi risikerer at få over 200.000 migranter om året)

Personporträttet: Jan Tullberg

Dagens invandringspolitik handlar inte om att hjälpa flyktingar – utan om att göra Sverige till ett mångkulturellt land. Den kände ekonomen och forskaren Jan Tullberg menar att detta kan få allvarliga konsekvenser för Sverige som nation.

– Man måste tänka på att syrisk identitet är en frukt av syrisk mentalitet och syrisk kultur. Då blir Sverige mer likt Syrien, säger han.

Varför tog du steget och började skriva artiklar om svensk invandringspolitik?

– Det kändes som den absolut viktigaste frågan att skriva om. Jag dras till frågor där den förnuftiga rösten är svag och behöver hjälp. Jag har också ett horn i sidan till det gamla hyllandet av uppoffring, vilket i mångt och mycket kännetecknar dagens invandringspolitik. Man hyllar det dumt snälla.

Varför slog svenska partier in på den nuvarande invandringspolitiken?

– Högern gillade EU-tanken för att kunna få mindre stat och mer marknad. Högern trodde också att EU kunde användas för att få slut på det gamla sosseväldet. Nu steg två: Nyliberalerna vet att man inte kan kombinera en välfärdsstat och öppna gränser, vänstern tror att det nyliberala samhället med låga löner kommer att göra klasskampen annorlunda med etniska och religiösa tecken. Vänstern tror att de kan använda grupper som ”nyttiga idioter”, men i själva verket blir vänstern troligen en ”nyttig idiot” åt andra grupper. Vi kan få ett libanesiskt mångkulturellt samhälle. Syrien och Irak har fungerat, trots etniska motsättningar. I det här sammanhanget framstår alla realistiska alternativ som en försämring för svensken. Trots det är man piggare på att riva än att bygga i dag.

Invandringen är det stora problemet. Sverige har inte varit framgångsrikt på att hantera invandrarproblematik. Svensk kultur gör att det konformistiska trycket är stort. Både högern och vänstern accepterar det mesta och åker tillsammans i samma färdriktning. Sverige kör åt ett håll med en uppfattning i taget. Den fråga som har drivits av etablissemanget har genomförts. Sedan går man vidare med en ny fråga. Har man väl raserat förtroendet, ökat kriminaliteten och skapat en gangsterekonomi, så blir det dock synnerligen svårt att bygga någonting nytt. SE det hele.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


MollyM

Posted: 4 november 2015 - 16:11 - Svar

Spot on, Pat Condell!!! Thank you, thank you, thank you!

Henry William

Posted: 4 november 2015 - 17:45 - Svar

Korrekt, det er pressen og dets lakeier som er de skjendige og avskyelige. Vi har dem i Norge også

Marit

Posted: 4 november 2015 - 18:30 - Svar

Thanks heaven for Pat Condell !

sussebassa

Posted: 4 november 2015 - 18:39 - Svar

Nå ber Løfven Eu ordføreren som besøker Sverige om hjelp til å ta flere flyktninger herifrån…svt1
for et nederlag for regjeringen, men en sejer for svenskene.

Moose L. Man

Posted: 4 november 2015 - 19:02 - Svar

Word! ….But I don’t think they are THAT bad, the roaches I mean…hope they didn’t take offense….

Gabrovitcs

Posted: 4 november 2015 - 19:44 - Svar

Kanske inte O.T. Har man lyckats tysta Julia Caesar? Jag hoppas hon har bara tagit en mer än välbehövlig semestermånad och att hon med förnyade krafter återkommer med sina makalöst bra skrivna krönikor. Julia, miljoner patrioter i Norden tackar Gud för att Du finns!

  snaphanen

  Posted: 4 november 2015 - 19:50 - Svar

  Slet ikke. Hun har travlt med andre ting. Jeg ved ikke hvor længe.

   Jarla

   Posted: 4 november 2015 - 23:24 - Svar

   Tack gud. Jag undrade just och antog / hoppades semester.

GOvSx

Posted: 4 november 2015 - 21:40 - Svar

Pat Condell – excellent. Og tragisk nok sant – Svenske medier og deres “journalister” må nok dessverre gruppe voldtas av analfabeter fra MENA land – og oppleve multikulturens negative berikelser selv – før ett sannhetens ord blir skrevet. Og det er en form for ond rettferdighet – hvis så skulle skje.

  hilde61

  Posted: 13 november 2015 - 12:35 - Svar

  Tror ikke det hjelper, de kryper bare inn i nærmeste krok og slikker sine sår. Tenker noen ganger på journalister og andre som opp gjennom årene har uttalt seg sterkt for innvandring, som har forsvunnet fra mediene. Har de sett at de har tatt feil og velger å forsvinne enn å si at de tok feil. Har de fått oppleve berikelsen på nært hold?

invernes

Posted: 4 november 2015 - 21:43 - Svar

Pat Condell en sann helt i en mørk europeisk middelalder uten håp.

Vidar Jukan Hagen

Posted: 4 november 2015 - 22:37 - Svar

Dessverre er det sannheten Pat beskriver, MSM er en tragedie og en vits også i Norge. Dog noe bedre enn i Sverige, men vi er på samme veg.

Søren Petersen

Posted: 4 november 2015 - 23:49 - Svar

Sloganet som møder den rejsende i Arlandas lufthavn får en ny betydning:
“The Capital of Scandinavia”

-the rape capital
-violence capital
-segregation capital

en hovedstad som siden 2000 og Øresundsbroens indvigelse er vokset vildt og nu – indrømmet – befolkningsmæssigt via import af mennesker fra mellemøsten – har overgået Hovedstadsregionen i DK, som altid var den største med 1.8 millioner – men nu har Stor-Stockholm over 2.1 millioner – havde i 2000 ca. 1.6 millioner – dengang talte man om at Stockholm voksede fordi nordlændinge i Uppland flyttede sydover og levnede bygden, HA – hvem tror på den? det har hele tiden været 3. verdens indvandring –
Kastrup lufthavn er stadig den største i Skandinavien, men hvor længe holder det? Med alle de kulturberigende indflyttere i Stockholms yderområder, ja, det må da generere en masse rejser til hjemlandene…så det er nok blot et spørgsmål om tid, før Arlanda bliver størst i passagerantal også.
Oslo Lufthavn ligger heller ikke dårligt til – den enorme indenrigstrafik forårsaget af manglen på jernbane og busser samt heftig indvandring fra Pakistan m.videre giver også Oslo et fortrin overfor Kastrup.

  Peter Zichau

  Posted: 5 november 2015 - 15:04 - Svar

  Måske skulle man også lige have med, at den selvudnævnte “Capital of Scandinavia” har et areal, der er større end Sjælland. Så indbyggertallet er faktisk forbavsende lille…
  Den ligger desuden så perifært, at kun indvandrere kommer der. Og er kun et hub for folk, som skal til Nordpolen.
  Ingen fremtid der…

Peter Zichau

Posted: 5 november 2015 - 00:14 - Svar

Det er som om venstrefløjen vil straffe højrefløjen, med så meget multikultur som overhovedet muligt.
Til det er der bare at sige “I straffer kun jer selv..!” Og ha, ha for det… Jeg skal nok sørge for at gøre alt hvad det er mig menneskeligt muligt for, at holde mig langt væk fra jeres forfejlede projekt. Og I skal heller ikke forvente jeg kommer jer til undsætning, når lortet bryder sammen. I var jo advaret..!

Johan Blake

Posted: 5 november 2015 - 16:14 - Svar

Takk Pat. Du setter ting på spissen. Det er godt.

OlofdeGothia

Posted: 5 november 2015 - 17:17 - Svar

Den gode Pat Condell är mer insatt i det svenska samhällets problem än de svenska politikerna..
De föredrar att vara som en struts med huvudet i sanden. Hur länge de ska befinna sig i förnekelsefasen
Är endast skrivet i stjärnorna. Vi svenskar t o m jag som bor i en lugn del av Sverige ser det dagliga förfallet med en all ökande brottslighet. anser inte att det endast är konspiratoriskt att påstå att de är styrda av utländska krafter, Kan nämna George Sorros som sänkte kronan för ett antal decennier sedan och såg till att dagslåneräntan på mycket kort sikt var 500%. Vi har också Bilderberggruppen där de senaste svenska statsministrarna blivit kallade till information. Vad som sägs vid de här mötena finns det inte ens protokoll på. Mycket skumt om man som statsminister representerar en demokratisk stat där öppenhet ska råda.
Den svenska brottsligheten har de senaste åren blivit något som svensk polis inte längre kan hantera.
Tyvärr dröjer det nog inte länge till innan svensken i sitt närområde får organisera sig mot alla mörka krafter som makthavande politiker släpat in med då ett mantra att vi ska vara ett öppet samhälle.
Det som är minst sagt slutet i det svenska samhället är informationen som politiker och journalister styr med järnhand över huvudet på svensk befolkning.

s29

Posted: 5 november 2015 - 19:39 - Svar

Skillnaden mellan mångkultur respektive multikulur: Mångkultur, du lagar en soppa,märgben,buljong,lagerblad,peppar lök,lite morötter och potatis och salt förståss. Multikulti märgben potatis morötter makaroner böner ris alla sorters kål och samtliga kryddor du har tillgång till.

Leave a Comment