4
nov
Seneste opdatering: 4/11-15 kl. 1203
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Indspilning i fuld skærm 04-11-2015 115000

Det var när personal från ett lokalt energibolag skulle in och läsa av mätarna i värmepannan som upptäckten gjordes. De kunde inte komma in på grund av att dörren var låst. Efter att ha ordnat med huvudnyckel, så kunde personalen ta sig in och fick då se vad som hade gömts där inne, troligen av de asylsökande.

Det var inte fråga om ett litet jaktvapen utan flera riktiga skjutvapen enligt uppgiftslämnarna. De tillkallade då den lokala polisen som i sin tur kontaktade säkerhetspolisen. Vid Länspolismyndigheten i Östersund kände man inte till uppgiften om vapengömman när Avpixlat ringde och kunde inte heller hänvisa till någon. Vapengömma hittad vid asylboende. Historien har ikke nået svensk MSM, Jan Sjunneson, der har skrevet den, lover opfølgning.

Talibans fidus: Køb dødstrusler og få asyl i EU
af Henrik M.Jensen

Mange asylansøgere, der i disse år forsøger at få opholdstilladelse i de økonomiske attraktive vestlige velfærdsstater, har et indlysende problem: De kan ikke bevise, at de er andet end økonomiske “flygtninge”.

Men det problem har den afghanske terrorbevægelse Taliban fundet en løsning på.

Ved at betale et beløb på 1000 Euro til terrororganisationen, kvitterer den med at udfærdige et brev, der truer en navngiven person på livet. Brevet bærer organistionens hoved og et stempel fra en fhv. Talibanleder, Mullah Omar.

Og med dette brev i hånden kan asylansøgeren så øge chancen for at få asyl og adgang til mangeårige overførselsindkomster, betalt af vestlige skatteydere.

At denne fidus ikke er en dårlig vittighed, er påvist af en reporter i Afghanistan fra det tyske blad Bild, Poul Honzheimer, som gennem mellemmænd og formedels 1000 Euro fik terrororganisationen til at udstede et sådant trusselsbrev mod sig selv.

Hvor mange asylansøgere, der har tilfusket sig asyl ved hjælp af denne fidus, vides ikke, og de tyske myndigheder siger, at de er opmærksomme på fupnummeret. Men kan de bevise, at truslerne ikke er ægte?

Det at brevene produceres og udbydes, viser i hvert fald at der er et marked. Og er myndighederne i Danmark overhovedet opmærksomme på denne nye fidus, der blot er en blandt andre?

Den nye fidus er smart tænkt af Taliban. Terrororganisationen tjener gode penge, samtidig med at den øger kaosset i Vesten og tilmed kan få smuglet egne agenter ind til fremtidige terroraktioner i det forhadte EU.

Et EU som er blevet handlingslammet af internationale konventioner og godtroende politikere. Taliban verkaufen für 1000 Euro Todesdrohungen


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lawrence

Posted: 4 november 2015 - 10:32 - Svar

Vi europæere er vel heldigere, idet at vi får så mange dødstrusler helt gratis..

  snaphanen

  Posted: 4 november 2015 - 10:53 - Svar

  ja, hvorfor betale, når man kan få det gratis.

  Psilly

  Posted: 4 november 2015 - 13:07 - Svar

  White privilege no doubt. …

   Lawrence

   Posted: 4 november 2015 - 13:21 - Svar

   Yes, og dødstruslerne er bare toppen af isbjerget 🙂

  sussebassa

  Posted: 4 november 2015 - 13:38 - Svar

  Snakk for deg selv.
  Jeg bor og jobber i Sverige og opplever det derfor ikke som heldig.

   Lawrence

   Posted: 4 november 2015 - 14:43 - Svar

   Jeg undskylder mange gange, – jeg glemte helt at børn ikke forstår ironi..

    sussebassa

    Posted: 4 november 2015 - 15:06 -

    Det er en tid og plass for Alt, og leget i Sverige er nå så alvorlig for svenskene at jeg ser ingen iroini i det…man må leve her for å forstå det.
    Børn,..(lavmål..under beltestedet)… Nei,… men psykoanalytiker som dagligen opplever igjennom jobben at de psykiske problemene bare øker galopperende i fart med flyktningeinntaket …som også tablettbruken, drogs og alkohol gjør…veldig skremmende.
    Eu`s ordfører er på besøk i Sverige…Sverige er et førebild sejer han, og han og Løfven klappar varand på skulderen.
    Det tycker nog inte svensken, men va bryr seg vel Løfven om det.

    Lawrence

    Posted: 4 november 2015 - 15:33 -

    En psykoanalytiker med tungsind.. Jeg må hellere tie.

    Ligesom et individ udvikler sin personlighed og karakter igennem prøvelser gør et kollektiv af individer det også. Det der sker i Sverige er ligeså lidt nødvendigvis slutningen på Sverige som en hård og farlig oplevelse er det for et individ. Naturen udvikler dens enheder gennem at udfordre deres overlevelses strategier og legemlige styrke. Det der sker i Sverige er et udtryk for en gruppe strategi som ikke er overlevelsesdygtig, og en process er sat i gang som enten vil afskaffe værten eller afstedkomme en ny strategi og et sundere individ på den anden side; brænde fedtet af kroppen. Jeg tror på det sidste, men jeg tror at optimisme og kampgejst er et must for at det sker.

    Så slip lidt lys og humor ind, – det styrker kampgejsten, det mentale immunforsvar. Vores fjenders verdenssyn fortjener hån. Her er lidt forskellig højre-vinklet humor:

    https://www.youtube.com/watch?v=i-4ZTyHcDrc

    https://www.youtube.com/watch?v=IyE78eyFRa8

    Og tjek Ingrid Carlqvuists podcast:

    http://www.redicecreations.com/radio/2015/10/RIR-151023.php

    sussebassa

    Posted: 4 november 2015 - 15:53 -

    Nei, tungsinn vil jeg ikke påstå jeg har, som egentlig er overraskende tatt i betrakning mitt arbeidsområde, mere en naturlig tilnærming/realisme…man sitter ikke og ler når en pasient gir uttrykk for sin redsel/angst…ikke jeg iallaf…
    Alle har sine overlevelsesstrategier, du har din..ironi…smaken er som baken,..delt.

    Lawrence

    Posted: 4 november 2015 - 16:28 -

    Realisme er ikke hinandens fjender, og det bør vi realister helle ikke være..

    sussebassa

    Posted: 4 november 2015 - 18:03 -

    De eneste jeg anser som mine fiender er de PK..
    Aldrig ok å argumentere ved å drive personangrep/fokus heller…Børn..en psykoanalytiker med tungsinn…
    Jeg diskuterer politikk, og unngår å bli personlig…
    Du skulle prøve det.

    Lawrence

    Posted: 5 november 2015 - 09:38 -

    He he, op med humøret kammerat.

    Lawrence

    Posted: 4 november 2015 - 15:42 -

    “…som også tablettbruken, drogs og alkohol gjør…veldig skremmende.”

    Se denne video – den er ekstremt relevant, og meget inspirerende:

    https://www.youtube.com/watch?v=T-oCgl5z7bM

    Britta Due Andersen

    Posted: 5 november 2015 - 08:56 -

    Ja Lawrence, det var et godt klip. Han pegede på os i Scandinavian som et skræmme eksempel, og hvor ar han ret.

Lenn

Posted: 4 november 2015 - 13:36 - Svar

Hahaha! Det hele er til at grine af… Mød de psykopater ved grænsen med løbene af maskinpistoler og ordene: “Turn around at once, or else…!” Det er jo en form for jihad, det her, og hvis ikke Løkke stiller hårdt mod hårdt og sender dem RETUR til Merkel, som jo selv har inviteret millionerne herop, så bliver DK rendt helt over ende inden årets udgang. Dansk politi siger, at det nu forlyder, at der i tyske asyllejre er ‘forsvundet’ mindst 15.000 stympere, og tyskerne frygter jo, at det er jihadister. Der er ingen kontrol med dem, og de kan være spredt ud over hele Europa nu.

  snaphanen

  Posted: 4 november 2015 - 13:46 - Svar

  Ja, fortæl det til Venstre regeringen, der nu forråder os med åbne øjne

  Regeringen fortier sandhed om antal af flygtninge

  http://politik.tv2.dk/2015-11-02-vesselbo-regeringen-fortier-sandhed-o m-antal-af-flygtninge

   Lenn

   Posted: 4 november 2015 - 15:56 - Svar

   Ja, det har jeg skam gjort – imorges. Jeg spurgte en fra Venstre, hvorfor de ikke bare returnerer de (…!) flygtninge, som Merkel har inviteret herop i millionvis!? Han svarede, at “vi kan jo ikke bare give aben videre til Tyskland(!), men de skal sendes helt retur til deres hjemlande.” Ja, sådan sagde han faktisk. Jeg var også tæt på at komme til at grine, men jeg sagde til ham, at Løkke og Støjberg er elendige og kører vores land i sænk, og at jeg er vildt skuffet over denne hersens ‘regering’, for Merkel styrer jo showet!
   Støjberg, den idiot, står og fantaserer om at få flygtningene i job! Jeg bliver så rasende på de mange arbejdsløse danskeres vegne over den naive arrogance, som hun og Løkke udviser, at jeg får lyst til at stampe i gulvet. Gør det dog ikke, for det er jo ikke gulvets skyld… Denne regering er så elendig, at vi ligeså godt kunne droppe at have en regering og bare lade flæske-Merkel styre skuden helt i sænk! Så ville vi da spare milliarder til åndssvage og hjernedøde ministres løn, fratrædelsesgodtgørelser, feriepenge, skyhøje pensioner og ministerbiler, for ikke at tale om fadbamser, rødvin og luksushoteller – alt sammen betalt af vi stakkels hårdt-spændt-for danskere!! Forbyd Løkke & Støjbergs muslim-import firma! Forbyd Islam!

  Britta Due Andersen

  Posted: 5 november 2015 - 09:00 - Svar

  her til morgen skulle Marie Krarup bevise over for P1, at der kom IS-jihadister til Danmark. Kan de på DR bevise , at der ikke gør? hvad er mest sandsynlig?

   Lenn

   Posted: 13 november 2015 - 11:19 - Svar

   Jeg havde ikke lige set, at du havde skrevet, Britta. Men ja, det er grotesk – det hele! Man fatter intet, og jeg bliver nødt til nu at afstå fra at se nyheder, for jeg kan ikke holde idioterne ud længere. Hverken politikere, især Løkke-Støjberg-duoen, og journalisterne.
   De kan bare spørge mig om det med jihadister, for jeg har på et par uger – med garanti – set et par ISIS-mordere i S-toget! Mænd omkr. 40, meget solbrændt lød, syrere, kæmpe skæg, vildt onde øjne, og den ene havde en religiøs, sort kæde om halsen. “Kan du nu være sikker på, at det var isis-mordere, og at du ikke bare ser ‘spøgelser’ alle vegne?”, vil nogle så sige. Ja, det kan jeg godt. Jeg har set så tilpas mange billeder på diverse udenlandske medier, at jeg er 100 % sikker i min sag! Jeg ser også dagligt syrere i Kbh., for det vrimler med mørksodede ansigter overalt. Men disse to afveg fra mængden, og der var en speciel ondskab i deres øjne, ikke sindssyge øjne, men ekstremt onde. Den ene havde noget militærlignende kluns på.
   Desuden ringede jeg for et par uger siden til Sønderjyllands politi og spurgte, hvordan det kunne være, at de ikke registrerede og tjekkede de tusinder af ‘flygtninge’, der vælter ind over grænsen? Ved I ikke, sagde jeg, at det netop er kommet frem i Tyskland, at mindst 7.000 ‘flygtninge’ er pist forsvundet fra asylcentrene? Jo, svarede politimanden, “og det er vist endda 15.000 nu”, svarede han. Hvem mon de er, og hvilke enklaver har kaliffen bedt dem tilslutte sig?? Stakkels danske politi! De bruger ALLE ressourcer på de skide indvandrere, enten flygtninge eller de tusinder af kriminelle, der bor her.
   Jeg er rystet over det her land. Jeg er rystet over, at Merkel styrer Europa, og at Løkke og Støjberg ikke kan finde ud af at sige, at ‘flygtninge’, der kommer masende ind fra Tyskland, skal sendes retur! De skal jo melde sig i det første land, de går ind i.

Leave a Comment