5
nov
Seneste opdatering: 5/11-15 kl. 1812
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

En norsk mediekoncern, der udgiver svenske aviser, driver asyl- og invasionspolitik i Middelhavet. Nu räddar de Gula Båtarna liv på Medelhavet

“Yttrandefriheten i Danmark är ett skämt”

Jeg har aldrig hørt om Michael Schøt, men jeg ser han har haft en længere karriere i DR og TV 2, som jeg heller aldrig ser eller hører. Det holder mig i bedre humør at lade være. SR og SVT hører jeg med samme interesse, som en læge læser en journal, dog ikke på TV for det røg ud i år 2000. Han er 35 år gammel, og egentlig for gammel til at lyde som en vulgær udgave af Zenia Stampe. Han siger, han har masser af indvandrervenner fordi han er vokset op i Sorø og har gået på Akademiet. Der er stort ingen indvandrere i Sorø, ved jeg fra venner, der bor der. Det er hovedgrunden til, at de bor der.

Men omhyggeligt håndplukket at det kronisk venstrepolitiserende Sveriges Radio er han virkelig. Det kan ikke have været let for Anna Landelius at finde sådan et fjols, men alligevel spottede hendes falkeblik for nogle måneder siden også Guardian-annoncøren Michala Bendix. Det er ikke noget tilfælde, det er heller ikke noget portræt af Danmark. Det er et portræt af mediesverige og SR prøver at bortlede opmærksomheden fra den stadig hurtigere eskalerende katastrofe som Europas mest inkompetente, amatøragtige og hykleriske parlament har fører landet ud i i disse måneder. Om man kan være det, uden også at være kriminel, vil måske vise sig inden alt for længe.

Se Westerholms Fossilen plus kommentarer. Nu går det nemlig virkelig galt, og disse politikere skal være glade for bare at redde deres eget personlige skind. Hvis der stadig er noget der er ansvarspådragende i Sverige,  hvad man endnu har lov at tvivle på, er de nemlig solgt til Kalles Kaviar og kan udkomme på tube resten af deres tid. Jeg ser, der er nogen der abonnerer på min Twitter: Ledande dansk politiker hånar svenskt krav om “omfördelning av asylsökande”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 5 november 2015 - 07:37 - Svar

Dansk ytringsfrihed har aldrig været så omfattende som under enevælden 1770- 1771.
https://da.wikipedia.org/wiki/Trykkefrihedstiden

MollyM

Posted: 5 november 2015 - 08:05 - Svar

Jeg har heller aldrig hørt om denne “Danmarks største komiker” – ha ha ha! Og Danmark skulle være et af de mest racistiske lande i verden?! Dobbelt HA! Jo, svenske journalister er i sandhed besynderlige, uvederhæftige og i det hele taget langt, langt ude. Sikken en gang vås, fra ende til anden. Hvis denne “journalist” er typisk for standen, så forstår jeg godt, hvorfor svenskerne er så vildledte. Vorherre bevares! Det er mere tragikomisk end komisk

  niklasr

  Posted: 5 november 2015 - 11:46 - Svar

  Visste du inte att svenska journalister har ensamrätt på sanningen? Det de säger är sant, är sant. Oavsett vad verkligheten visar.

   MollyM

   Posted: 5 november 2015 - 12:10 - Svar

   Jo, jeg anede det – og nu fik jeg så syn for sagn 😉

   MollyM

   Posted: 5 november 2015 - 12:18 - Svar

   Synd med denne korrumpering af en helt stand 🙁

  Lawrence

  Posted: 5 november 2015 - 12:09 - Svar

  Ift svensk målestok er danskere jo rent faktisk racister. Hvis man foretrækker at være iblandt ens egen etniske og kulturelle gruppe, ja så er man racist. Men sandt for dyden, hvem har ikke det.. der er jo ingen i den svenske elite der selv har det anderledes. Så synd er jo umuligt. De kunne jo lige godt have gjort det til en dødssynd at gå på toilettet.

   MollyM

   Posted: 5 november 2015 - 12:17 - Svar

   Det er mængden af migranter, der (for mig) gør den helt store forskel! Da vi i
   Danmark kun havde indoptaget en mindre del, kunne det ikke bringe mine legemsvæsker i kog. Nu er det en ganske anden sag …. jeg kan jo med egne øjne se, hvilken negativ indflydelse alle disse mennesker allerede har og vil få på det danske samfund. Jeg tror ikke mere på assimilation, dertil er vi alt for forskellige. Det går bare ikke, det er en katastrofe af gigantiske dimensioner, og den vokser bare dag for dag …

    Lawrence

    Posted: 5 november 2015 - 13:48 -

    “Det er mængden af migranter, der (for mig) gør den helt store forskel! Da vi i
    Danmark kun havde indoptaget en mindre del, kunne det ikke bringe mine legemsvæsker i kog.”

    Ja, på samme måde som med den optimale kropstemperatur. Der er en optimal kropstemperatur; hvis man kommer lidt under eller lidt over er det ikke nødvendigvis en katastrofe, men hvis afvigelsen er for stor kan det blive katastrofalt. Men udgangspunktet er jo stadig det samme, at nogen gange bliver man først rigtig bevidst om det optimale ved at fjerne sig langt nok fra det. At man ikke er opmærksom på at man har en u-optimal kropstemperatur er dog ikke det samme som at en lav feber kan være lige så godt som den optimale temperatur.

    snaphanen

    Posted: 5 november 2015 - 15:12 -

    Næh, det sagde Schlüter jo også i 1983: De få tusinde udlændinge spiller vel ingen større rolle

    MollyM

    Posted: 5 november 2015 - 17:59 -

    Javist, men det er jo ikke desto mindre sandt. Inviterer jeg 10 gæster til middag og dukker der 100 op ( fordi de har hørt, at jeg er en glimrende kok 😉 ja, så må jeg jo bede dem om at gå igen! Logik!

    s29

    Posted: 5 november 2015 - 19:24 -

    Ikke i Sverige, här bjuder vi in 100 till. Vi er gode.

    MollyM

    Posted: 5 november 2015 - 19:46 -

    Ja, DET er I – overjordisk gode 😉

    Anna Svensson

    Posted: 5 november 2015 - 22:26 -

    Konstigt bara att vi skäms för det 😉

    Anna Svensson

    Posted: 5 november 2015 - 22:24 -

    Istället får i Sverige troligen de 10 bjudna maka sig hem utan mat

    Anna Svensson

    Posted: 5 november 2015 - 22:26 -

    Logik är inget man känner till inom politikerkåren, eller hos myndigheterna.

    Hörde just ett intressant anförande om political correctness av en f d tysk militär:

    https://www.netzplanet.net/freiheit-gegen-political-correctness/

Niels Henriksen

Posted: 5 november 2015 - 16:27 - Svar

Hej Steen – der er desværre en fejl i dit link til Johan Westerholms “Fossilen”.

JW er mig bekendt ikke konverteret til dansker … endnu 😉

  snaphanen

  Posted: 5 november 2015 - 17:18 - Svar

  Tak, rettet

  snaphanen

  Posted: 5 november 2015 - 18:14 - Svar

  det er ved at være tæt på “Danmmarks utrikesminister besvarar Sveriges rop på hjälp med en sarkasm som är svår att dölja”
  http://ledarsidorna.se/2015/11/ropet-pa-hjalp/

s29

Posted: 5 november 2015 - 19:21 - Svar

Dom kan ringa till Georg Soros så får dom mer pengar. Till dom gula båtarna.

Iq

Posted: 5 november 2015 - 20:10 - Svar

Indslaget om denne komiske komiker Michael Schøt, minder mg om et andet indslag i SVT rapport . Det er vel en lille måneds tid siden, og handlede om tiggerproblemet i Danmark versus Sverige. SVTs indslag skulle dokumentere at det ikke nytter at forbyde tiggeri, som det jo er i Danmark. En reporter var i Danmark, for at belyse problemet. Han fandt TO ” tiggere” . Den ene fra strøget og en anden tror jeg fra Vesterbro. De havde begge sløret ansigtet, men da jeg bor her i København, på Vesterbro, kunne jeg genkende begge to. Damen fra strøget er rigtig nok , men den anden, en mand,
genkendte jeg som en grønlænder, som jeg ofte har stødt på udenfor Føtex på Vesterbrogade, hvor han ganske rigtig tigger.
Det var så SVTs bevis for, at det ikke nytter at forbyde tiggeri.
Nu her en lille måneds tid, har piben så sandelig fået en anden lyd.
Stakkels Sverige.
Reinfeldt har med sit storhedsvanvid og sit had til Jimmi Åkesson ødelagt Sverige. Löfven er blot en svækling med lav intelligens.

  snaphanen

  Posted: 5 november 2015 - 20:23 - Svar

  du skal se det sådan: Svensk presse kæmper også for sit liv og sin troværdighed. De holder fast i gamle vaner, men de vil også gerne med over i en ny tid. De tror, de er fortroppen, men de er den følgagtige bagtrop

  Peter Zichau

  Posted: 5 november 2015 - 22:28 - Svar

  Nu fik jeg sgu også lige hørt det der komiker-indslag og jeg er rystet over hvor barnagtigt det hele er. Har vi virkelig sådan et fjols rendende rundt herhjemme, som oven i købet har masser at lave..?!
  Det segment kan kun være blevet så dumme, fordi de aldrig før har fået modstand. Men de tider er nok snart forbi…

Leave a Comment