6
nov
Seneste opdatering: 6/11-15 kl. 2256
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Siger Danmarks Inger. Lad os nu se, hvor kry Støjberg er, når der står 10 000 “flygtninge” i Danmark om ugen. Men ellers har hun ret. Sverige har taget revl og krat, hundredetusindvis som ikke kan identificere sig, “flygtningebørn” som er i 30′ erne, illegale og udviste der ikke vil forlade landet og som får skole og sygehusbehandling gratis og tiltrækker endnu flere. En lillebitte brøkdel af de godt to mio. Sverige har, er egentlige flygtninge i konventionens forstand. Resten kunne uden videre sendes hjem i morgen, og hvem ved? Måske sker det når nomenklaturaen har fået tommeskrue nok. Det næste valg, som de har sørget for sker sent, bliver en revolution for dem.

Der er kun en mulig forklaring til vanviddet, og den er, at Sverige skulle multikulturaliseres så hurtigt og så grundigt, at enhver modstand ville komme mange år for sent. Det var “elitens” fikse ide, og befolkningen skulle bare blande sig udenom. Nu kører denne elite Sverige i grøften som en anden spritbilist, og den folkelige viljen til at redde dem er “obefintlig.”

Svenske journalister har været så hensynsfulde over for deres herrer, aldrig at stille spørgsmålet: “Hvorfor skal vi modtage 10-12 gange flere end alle andre i Europa? Hvad er den præcise grund?” og i øvrigt kvalte de effektiv den kritik, der trods alt eksisterede i 90 erne og 2000 tallet. I 2010 var internettet så etableret, at Sverigedemokraterne stærkt forsinket kunne komme i Riksdagen. Svensk presses censurrolle var udspillet, men den har ikke opdaget det endnu. Nu er den demografiske lyn-revolution til gengæld et faktum.

Svenske politikere har kort sagt ikke engang overholdt deres egen lovgivning i bestræbelsen på at stille befolkningen over for det fait accompli, den nu er stillet overfor: En tredjedel af svenskerne har “rødder i udlandet.” De har været som alkoholikere på en klassisk, svensk “binge”, og nu kommer den hårde afvænning og de piver.

Miljøpartiet beder fantasifuldt svenskere at tage “flygtninge” som logerende for 2000 om måneden, nu hvor de ret pludseligt opdager de katastrofale følger af deres egen politik. Børnehaven MP “advarer mod at mindske indvandringen,” ikke desto mindre. Det kan ikke undre en, det er gået ad Helvede til. Riksdagen er komplet passiv, “oppositionen” er fuldstændig fraværende, og regeringen er i totalpanik. NU bliver det virkelig vinter. »Sverige har sendt invitationerne ud i verden og lukker nu døren til festen.«


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KjellHakansson

Posted: 6 november 2015 - 17:26 - Svar

Ja, svenska regeringen har ingen skam i kroppen. Det man säger är att “ni ska ta ansvar för vår ansvarslösa politik”. Låt Sverige bli ett exempel androm till varnagel!

SamS

Posted: 6 november 2015 - 21:50 - Svar

Jag tror, tyvärr, att Danmark sitter i rävsaxen. Endast pga Tysklands och Sveriges vansinnespolitik. När nu Sverige är fullt och även Tyskland sitter Danmark i klistret mittemellan och får lida för andras idioti. Jag tror att en flodvåg av bidragstörstande araber sköljer in över de danska stränderna. Men, jag har förhoppningsvis fel.

  Morten - - -

  Posted: 6 november 2015 - 22:46 - Svar

  Ja, Sam S. Du har ret. Og en hel del af os ved det godt. Jeg har selv ironiseret over, at vore politikere om et lille bitte øjeblik bliver noget så overrasket, når der – efter at Sverige og Tyskland er afgræsset – vælder migranter, der har indset, at Danmarks enge endnu har lidt grønt til rest, ind over grænsen …

  Løsningen er enkel: Da de ikke har visum, er der umiddelbart ingen adgang. Vil de derimod søge asyl, skal de kunne vise, at de allerede har søgt asyl i det sidste, sikre land, de har opholdt sig i. Og dér har fået afslag! Afslaget skal vedlægges den nye asylbegæring, så danske myndigheder let kan se, om begrundelsen for afslaget er i overensstemmelse med dansk lov. Er den ikke dét, kan de få deres ansøgning behandlet her på ny. I modsat fald nægtes de ophold.

  Er det ikke rigtigt? Så enkelt er det faktisk. Støjberg, Pind, og Løkke …

  – – –

   Johan Blake

   Posted: 7 november 2015 - 17:24 - Svar

   Da vil dere få mange fra Norge og Sverige som dere har lukket øynene og sendt videre.

  Peter Zichau

  Posted: 7 november 2015 - 09:00 - Svar

  Jamen det siger jo sig selv. Det eneste sted de snart kan placerer deres nye proletariat er i Danmark. Der foregår nok i øjeblikket et par interessante ting på højere plan..?
  Godt vi ikke længere har de radikale siddende – de havde selv tilbudt det..!

  Johan Blake

  Posted: 7 november 2015 - 14:05 - Svar

  Og Norge, Erna har sagt at hun skal være solidarisk med Løfven og hun stenger ikke grensene.

HermannSchultz

Posted: 7 november 2015 - 14:19 - Svar

Läget är riktigt deprimerande i Sverige nu. Igår (fre 6/11) kom uppemot 2.500 asylsökare och Migrationsverket hann inte ens räkna de sista 500. Ingenting fungerar längre och hälften av de ankommande tar sig vidare på egen hand. Det finns ingen säkerhetskoll, folket börjar bli riktigt förbannade och asylboendena brinner och politikerna diskuterar om man kan införa tillfälliga uppehållstillstånd till september 2016 i stället för december! Detta är ju skrattretande och bara symptomatiskt för hur alla ansvariga helt har tappat allt förnuft.
Om man ska använda en analogi påminner det hela om hur ett gäng kockar diskuterar att minska antalet ägg i pannkaksreceptet när maten redan är slut.

  snaphanen

  Posted: 7 november 2015 - 14:30 - Svar

  ja, jeg følger det også når eg ikke skriver om det. Det er som om regeringen er borte, og oppositionen er borte. Det er ikke godt, der ikke er noget synligt lederskab. Løfven er komplet overmatchet på den post.

   HermannSchultz

   Posted: 7 november 2015 - 14:36 - Svar

   Det är märkligt. Mitt i det värsta kaoset nu har Löfvén varit helt osynlig. Som bortblåst.

    sussebassa

    Posted: 7 november 2015 - 15:40 -

    …Hehe..merkelig, knappast…hvem ønsker å fremstå i media som en forrædere av sitt land og folk…som han ju er…han fremstår jo nu mere likblek.

Leave a Comment