9
nov
Seneste opdatering: 9/11-15 kl. 0936
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tino Sanandaji i Agenda, søndag.

“Britiske jihadister bag flystyrt i Egypten”

Ups, Cameron! Ups, jihad- im- og eksporterende Europa.

Extremists with British accents were heard celebrating moments after the Russian jet was downed over Sinai, it has been claimed. The jihadists were reportedly heard speaking in Birmingham and London accents after the Metrojet plane crashed, killing all 224 on board. It is the strongest suggestion yet that British extremists are linked to the disaster. The claims emerged hours after the Islamic State terrorists released a sick video celebrating the Sharm-el-Sheik atrocity. British extremists linked to jet bomb: London & Birmingham voices heard cheering disaster

Ole Hasselbalch: Sidste udkald for Europa

Det ser ud, som om vore beslutningstagere er handlingslammede i forhold til ”flygtninge”krisen.Der kommer i skrivende stund ca. 100 asylsøgere til Danmark hver dag. Det svarer til 36.500 om året, som det antagelig vil være umuligt at få ud igen. I 2014 fødtes i Danmark 56.870 børn – inklusive børn af immigranter.

Der er ingen lettelse forude, tværtimod. FN regnede i 2013 med, at folketallet i f.eks. Irak vil vokse fra ca. 31 millioner i 2010 til 145 millioner i år 2100 (mod 5 millioner i 1950), fra 173 til 261 i Pakistan (mod 37 millioner i 1950), fra 81 til 123 millioner i Egypten (mod 21 millioner i 1950) og så fremdeles.

Implikationerne af folkevandringen til Europa er således rædselsfulde. Det er givetvis derfor, at de fleste vesteuropæiske politikere er ude af stand til at rumme dem mentalt og derfor ikke gør, hvad der skal til for at beskytte vor verdensdel.Disse politikere negligerer således, at tilvandringen har et omfang, der ikke lader sig tale væk, endsige at kosmetiske småforanstaltninger er som at hælde tevand på et brændende hus. Kronik: Sidste udkald for Europa


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lawrence

Posted: 9 november 2015 - 11:12 - Svar

Slut 2016 er der 6 mio muslimske mænd i den relevante, våbenføre alder mellem 20 og 35 i Tyskland, og kun 5,5 mio tyske ækvivalenter.

https://www.youtube.com/watch?v=jjlKO6hCRoc

Lenn

Posted: 9 november 2015 - 13:09 - Svar

Ja, selvfølgelig skyldtes flystyrtet over Sinai-ørkenen muhammedanere! Det tænkte jeg med det samme, for det faktum, at ligene var spredt over så stort et område minder om Gadaffis terrorhandling mod flyet, der faldt ned over Lockerbie i firserne. Her var ligene spredt ud over et enormt område.
Men nu er problemet så: Fordi man er politisk korrekt, vil man så undlade at tjekke de mange muslimske mænd, der arbejder med bagagehåndtering i alverdens lufthavne? Burde man ikke udskifte hele den muslimske bande med almindelige hvide europæere? Der er jo mange arbejdsløse, så det kunne nok løfte sikkerhedsniveauet i lufthavnen betydeligt. Og spare en masse penge i overvågning af de ansatte!
Forestil jer, hvor nemt det er at smugle lidt TATP ind og proppe det i en eller anden tilfældig passagers kuffert, hvis man arbejder med bagagehåndtering. Det siges, at blot 2-4 gram af det stof er nok til at sprænge en hånd af.
Hvem har lyst til at flyve nogensinde igen!? Ikk’ mig, i hvert fald…

SamS

Posted: 9 november 2015 - 13:48 - Svar

Den framgångsrike och populäre författaren och programledaren Marcus Birro skrev att “all religiös terrorism i världen har islam gemensamt”. Sedan dess har han blivit av med sina jobb och offentligt förnedrad och persona non grata i pk-Sverige. Därför är det så oerhört skönt att ha nationalekonomen Tino Sanandaji som med yrkeshedern intakt vågar säga sanningar som går tvärs emot hela pk-Sverige. Det krävs mod att göra det han gör och hela tiden bli påhoppad för det. Ett fall framåt, i alla fall, att han får medverka i Stasi-TV även om han såklart inte fick avslutningsrepliken. Den är alltid vikt åt pk-företrädare som hellre använder en cocktail av lögner och känslor i stället för fakta och sanning.

Odd S. Olavssøn

Posted: 9 november 2015 - 19:24 - Svar

Dette er måske noget for Danmark at prøve? https://twitter.com/wallstam/status/663782633957154816/photo/1

Sverige tør nok ikke, selv om Moderaterna nu er blevet ‘nazist/racist/fascister’: http://avpixlat.info/2015/11/09/annu-en-rokrida-fran-moderaterna-da-ma n-forordar-sd-politik/

Men tør (M) at lave politik sammen med (SD)?… NEJ!

Lenn

Posted: 9 november 2015 - 22:35 - Svar

Interessant artikel om terrorangrebet på flyet i Egypten – http://shoebat.com/2015/11/08/it-is-now-confirmed-that-it-is-no-longer -safe-to-fly-expect-many-more-commercial-flights-will-be-brought-down- by-muslim-terrorists/
Der er et meget, meget slemt billede af noget, som engang var et menneske, så nu er I advaret! Ansigtet er blæst helt af. Chokerende læsning, fx det med pennen.
…(det bekræfter mig min tidligere beslutning: ALDRIG ud at flyve igen!)

Niels Henriksen

Posted: 10 november 2015 - 04:27 - Svar

Tino Sanandaji var også i DR2s Deadline her til aften ( 9/11 )

https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-2015-11-09

Programinformation

I aften i Deadline kan du møde 38-årige Godwin. Han er draget hele vejen
fra Nigeria til Danmark for at finde arbejde uden ordentlig arbejds-
eller opholdstilladelse. Noget mange tusinde andre fra Afrika gør hvert
år. En ny skandinavisk underklasse, der vil erodere den universelle
velfærdsmodel, er på vej, mener den svensk-kurdiske økonom Tino
Sanandaji, der ligeledes besøger studiet i aften.

Derudover kommer forskerne Helle Steno og Torben Tranæs og redegøre for hvor stor
en udfordring illegal arbejdskraft er i Danmark.

Til sidst diskuterer konservative Rasmus Jarlov og Enhedslistens Finn Sørensen de poltiske løsninger.

Vært: Martin Krasnik.

————————————————————————————————————-

I øvrigt fik Jens Rohde ghm. senere over 20 min. solo hos Clement ( genudsendelse ) – sikkert i anledning af afstemningen om ændringen af EU-retsforbeholdet om bare 3 uger – til at reklamere for sine rablende vanvittige synspunkter ang. “flygtninge” og migranter til Europa – “3 mio næste år er jo ingenting i forhold til 500 mio europæere (EU)” ( af hvillke de 20- 25 mio altså desværre i forvejen er muslimer! – det glemte JR lige meget bekvemt at nævne ) uden den mindste lille tanke eller bekymring for de allerede koloenorme integrations- , kriminalitets- og religionsrelaterede problemer – ofte folk med dyb modvilje imod vore normer, værdier og love samt med stærkt antivestlige og antidemokratiske tankegange, som vi allerede nu oplever det med sådanne i praksis uintegrerbare muslimer overalt Europa – eller for de yderst alvorlige konsekvenser af vore naive, uvidende, handlingslammede, ikke-fremsynede og groft uansvarlige politikeres svig imod de europæiske folk og deres nationer for disses fremtidige stabilitet, sikkerhed, sammenhængskraft og ultimativt deres overlevelse på længere sigt.

Hvorfor fanden tager manden dog ikke bare konsekvensen af sine 180 grader ændrede standpunkter
i forhold til slut-90’erne og frem til ca. 2010 og melder sig ind i Det Radigale Venstre i stedet med det samme – sammen med vejrhønen Birthe Rønn Hornbech 😉 – og flytter over til den lalleliberale og virkelighedsfornægtende gruppe i EU-parlamentet, som jo mere og mere tydeligt fremstår som værende i lommen på nationsnedbrydende og nationsforagtende finansfolk som fx. George Soros og Peter Sutherland mfl. – ?

https://www.dr.dk/tv/se/vi-ses-hos-clement/vi-ses-hos-clement-30

    steen

    Posted: 10 november 2015 - 06:16 - Svar

    tak. Minut 24

Lenn

Posted: 23 november 2015 - 23:05 - Svar

For 14 dage siden skrev jeg, at bagagehåndtering i alverdens lufthavne ikke bør håndteres af muslimer. Det bør så også omfatte catering, kan man vist godt sige…. Nu er det så kommet frem, at der er en del personer på en liste i USA – helt nøjagtigt 73 – som dokumenteres at have links til terrororganisationer – “A recent US Transportation Security Administration (TSA) report found that 73 aviation workers, employed by airlines and vendors, had alleged links to terrorism”. http://www.thegatewaypundit.com/2015/11/terrific-dozens-of-aviation-wo rkers-on-dhs-terrorism-watch-list/
Og: TSA har ikke lov til at få udleveret alle oplysninger om terror-links!! Dumheden længe leve!

Hvordan tror I, det ser ud for CPH Airport?? Tjekker de overhovedet noget som helst, og hvis de gør, så tager de vel folks påstande for gode varer… Aldrig mere ud at flyve! ALDRIG! Så hellere ro hele vejen til USA!

Leave a Comment