11
nov
Seneste opdatering: 12/11-15 kl. 1646
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

mai mercado

Den svenske billedkunstner Lars Vilks, der er mest kendt for sin monumentalskulptur Nimis på Kullens kyst og sine tegninger af religionsstifteren Muhammed som en rundkørselhund, har kastet sig over et nyt motiv. Et naturalistisk – næsten fotorealistisk – portræt af den konservative folketingspolitiker Mai Mercado, der i foråret var vært for en konference på Christiansborg i Lars Vilks Komiteen ‘s regi.

Med det realistiske portræt maner Lars Vilks i øvrigt enhver påstand om, at han ikke ejer mere traditionelle håndværksmæssige færdigheder, i jorden. Hvis der overhovedet er noget positivt at sige om Vilks’ ny liv i isolation fra omverdenen (efter terrorangrebet på Krudttønden), er det, at han nu har tid til at fordybe sig i maleriet. Ved terror og truslers mellemkomst er han blevet en bedre maler.

Lars Vilks oplyser, at han, når han er færdig med at skabe malerier af Muhammed som rundkørselhund, vil begynde på en serie af danske politikerportrætter. Uwe Max Jensen Foto nedenfor: Snaphanen.dk

Mai-Mercado1

Sveriges asylpolitik är reaktionär och kvinnofientlig

Av Kjell Håkansson

De senaste prognoserna från svenska myndigheter talar om 30 000 så kallade ensamkommande flyktingbarn per år (14 000 hittills i år, men kurvan stiger allt brantare uppåt.). Låt oss nu anta att det stabiliseras vid detta antal, vilket för övrigt är föga troligt då prognoserna hela tiden skrivs upp. Värt att notera är då att cirka 90 % av de ensamkommande är män, eller pojkar om man så vill. Vare sig vi nu talar om unga män, som det för det mesta handlar om, eller minderåriga ungdomar, enligt vad de själva säger, kommer vi snart att få en befolkning med ett oerhört stort överskott av män hos den unga generationen. Det kommer att gå cirka 3 män på 2 kvinnor, eller annorlunda uttryckt, på en årskull kommer det på 100 kvinnor gå cirka 100 män plus 50 män från företrädesvis Afghanistan, dvs unga män från en kultur där man behandlar kvinnor som boskap och där kvinnor måste leva inom murar och klädas i burka för att slippa bli våldtagna.

Därtill kommer att även hos vuxna asylsökande är cirka 75% män. Svensk polis och svensk lagstiftning, anpassade efter en folkhemsidyll som snabbt håller på att försvinna, står med andra ord, för att använda den senaste modeklichén, inför stora utmaningar. Kommer det över huvud taget att finnas tillräckligt med fängelseplatser?

Är 2002 lade en grupp riksdagsledamöter från KD in en motion i riksdagen om kvinnans roll i världen. Under avsnittet ”prenatal könsdiskriminering”, skriver man om hur könsselektiva aborter i Asien skapar en obalans mellan pojkar och flickor. Man skriver bland annat att ”Denna obalans kommer att skapa enorma problem i framtiden, då det kommer att råda stort underskott på kvinnor för äktenskap.”

Andra organisationer varnade för att det kommer att leda till kvinnorov och ett ökat antal våldtäkter. Och då handlade det i Asien om ett överskott på cirka 10%, och inte de 50% som man nu förbereder Sverige för. Redan nu har vi, genom asylinvandring och trots kvinnors högre medellivslängd fler män än kvinnor i befolkningen. När ansvarsbördan i framtiden kommer att fördelas skall ingen svensk politiker kunna säga att ”vi visste ingenting” eller ”vi förstod inte”. Alla siffror finns med i det underlag på vilket migrationspolitiken rimligtvis baseras. Makthavarna vet att kommer att skapa enorma problem i framtiden, och det är rimligt att de, liksom svansen av desinformatörer, så småningom ställs till svars för sitt agerande.

Kostnaderna för mottagandet av ”ensamkommande” är enorma och väntas snart med sina 23 miljarder överskrida vad den afghanska statsapparaten betalar ut i lön till sina 800 000 anställda.

I stället för att erbjuda dessa unga män en bekväm tillvaro i Sverige, borde pengarna användas bland annat till att bekosta undervisning av flickor och kvinnor i Afghanistan. Den svenska asylpolitiken är både högerreaktionär och antifeministisk. Unga män som lämnar sitt lands kvinnor i sticket belönas samtidigt som man skär ned på biståndet till fattiga länder. Som grädde på moset briljerar Stefan Löfven på den internationella arenan med att han representerar världens ”första feministiska regering”. Jag hånskrattar.

Låt unga män från Afghanistan genomgå vapenträning under svenskt befäl eller i FN-regi, och anställas till att upprätthålla den allmänna ordningen och säkerheten i Afghanistan. Dessa unga män skulle då få chansen att ta sitt ansvar – ja just det, ta sitt ansvar – istället för att som nu lämna Afghanistans flickor och kvinnor i sticket. De ensamkommande som faktiskt är minderåriga skall naturligtvis inte sättas in i aktiv vapentjänst förrän de fyllt 18 år. Intill dess kan boenden och skolor på plats, i Afghanistan, anordnas (och beskyddas av de äldre ”ensamkommande”). Ungdomarna kan då lättare hitta sina familjer och släktingar.

Tanken att flyktingar ställer upp och slåss för sitt land är inte ny. Under amerikanska inbördeskriget tjänstgjorde många före detta slavar från sydstaterna i nordstatsarmén, och 5% af RAF-piloterna som deltog i slaget om England var polacker.

Kjell Håkonsson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 11 november 2015 - 13:08 - Svar

OT:
Løkkes asylstramninger kan kun bruges til at narre befolkningen

https://ksdha.wordpress.com/2015/11/11/loekkes-asylstramninger-kan-kun -bruges-til-at-narre-befolkningen/

  snaphanen

  Posted: 11 november 2015 - 13:12 - Svar

  Løke er sent ude. Det er næsten tre år siden, jeg forudsagde denne situation. Derfor må han begynde i den ende, at sørge for at dem der kommer, ikke har noget grundlag for at blive.

   KSD

   Posted: 11 november 2015 - 13:26 - Svar

   Det eneste, der virker, er et totalt stop for tildelingen af asyl.

   MollyM

   Posted: 11 november 2015 - 18:03 - Svar

   Hans planlagte tiltag er da bedre end ingenting

T. Snorrason

Posted: 11 november 2015 - 13:57 - Svar

Det er da helt klart, at den humanitære stormagt Sverige må starte på at opkøbe unge afghanske kvinder, ja den slags kan let købes i Afghanistan, og importere disse til Sverige, hvor de så kan videresælges til interesserede.
Det manglede da bare.

  Peter Zichau

  Posted: 11 november 2015 - 15:27 - Svar

  Her har du eddermanme en pointe T. Snorrason..!
  Vi skal da bare sige at vi, i humanismens hellige navn, hellere end gerne modtager de stakkels undertrykte og fattige mennesker fra den 3. verden. Men på én betingelse – kun kvinder og børn..!
  De bliver så også reddet fra deres hjemlandes rædselsfulde religiøse tyranni – og eftersom danske kvinder hellere vælger aborter – for at realiserer en karrierer – skal de danske mænd og de kvindelige indvandrere nok sørge for, at fødselstallet kommer op. Til glæde og gavn for alle..!

FelixKrull

Posted: 11 november 2015 - 15:42 - Svar

Låt unga män från Afghanistan genomgå vapenträning under svenskt befäl.

Snort!

Det minder mig om en artilleriofficer jeg engang moedte, og som til min store forundring var temmemlig anarkistisk i hovedet, i hvert fald sin alder taget i betragtning. Jeg spurgte ham, hvem fanden der havde lukket ham ind i Cirkus Mili, og han forklarede mig, at dengang han var ung og handlekraftig og gik og rodede med roerbomber og den slags, var der en aeldre kammerat der forklarede ham, at han bare skulle gaa ind i militaeret, der ville man laere ham alle de til revolutionen fornoedne haandvaerk.

Nilsv

Posted: 11 november 2015 - 18:04 - Svar

At Lars Vilks er en stor kunstner og ingen klatmaler, har han allerede bevist over for virkelige kendere med sin yderst vellignende fremstilling af en folkevogn type 1.

  FelixKrull

  Posted: 11 november 2015 - 18:25 - Svar

  O tempora, o mores!

FelixKrull

Posted: 11 november 2015 - 18:20 - Svar

Med det realistiske portræt maner Lars Vilks i øvrigt enhver påstand om, at han ikke ejer mere traditionelle håndværksmæssige færdigheder, i jorden.

Du kommer for meget paa Den Fri.

Jeg er MEGET stor beundrer af Lars Vilks som intelletuel og som en kriger med vikingeblod, men male kan han sgu’ ikke.

  snaphanen

  Posted: 11 november 2015 - 18:49 - Svar

  Nu er det Uwe, der har skrevet det. Selvom Vilks er konceptkunstner, kan han male røven ud af bukserne på de fleste. Efter behag kan han male som Rembrandt, Zorn eller Larsson http://snaphanen.dk/upload/2013/07/vilks2.jpg

  Han skriver i øvrigt også godt, hvilket er mere end man kan sige om de fleste billedkunstnere

  http://www.vilks.net/

   FelixKrull

   Posted: 11 november 2015 - 19:02 - Svar

   Nu ved jeg ikke hvilken Larsson du henviser til – jeg formoder det har noget at goere med den middelmaadige akvarel du har postet – men han maler ikke som Zorn, og slet, slet ikke som Rembrandt.

   Det eneste ‘fotorealistiske’ ved Vilks’ portraet, er at det er tegnet af efter et fotografi som er projiteret op paa laerredet. Mai Mercado kunne have faaet et langt bedre portraet paa gaden i Paris eller Berlin – hvilket jo ikke er saa underligt, da gode gadekunstnere typisk har lavet titusindvis af portraetter.

    FelixKrull

    Posted: 11 november 2015 - 19:03 -

    Det skal tilfoejes, at jo, han maler da bedre end langt hovedparten af moderne kunstnere, men det siger bare ikke saa meget.

    snaphanen

    Posted: 11 november 2015 - 19:09 -

    Karl som på billedet. Søg selv videre https://tommyhansson.files.wordpress.com/2013/12/e3567.jpg

    FelixKrull

    Posted: 11 november 2015 - 19:15 -

    Tnx, jo ham kender man jo godt.

    Jeg skal ikke bede dig om at staa paa maal for Uwe, men der er altsaa rimelig stor forskel paa at imitere et vaerk og saa male som originalkunstneren.

    Jeg tror vist heller ikke du selv ville vaere helt veltilpas ved at fortaelle Vilks face-to-face at han malede som Rembrandt.

    snaphanen

    Posted: 11 november 2015 - 19:25 -

    Jeg troede, vi talte om hans tekniske evner. Jeg tror, det er dem, Uwe taler om

    FelixKrull

    Posted: 11 november 2015 - 19:30 -

    Jeg troede, vi talte om hans tekniske evner.

    Det er ogsaa dem, jeg taler om. Saet Vilks’ Larsson op ved siden af den originale, og forskellen er aabenbar.

    Uwe Max Jensen

    Posted: 11 november 2015 - 21:35 -

    Jeg synes, at det er teknisk godt udført maleri, og jeg tvivler på, at gadekunstnere kan portrættere Mai Mercado mere præcist. Men smag og behag er som bekendt forskellig. Jeg påpegede udelukkende det håndværksmæssige, fordi mange mediepersoner igennem årene har kritiseret Vilks’ teknik. Personligt er jeg mest til Vilks, når han er ekspressiv.

    FelixKrull

    Posted: 11 november 2015 - 22:27 -

    jeg tvivler på, at gadekunstnere kan portrættere Mai Mercado mere præcist.

    Ikke mere detaljeret, nej, for de har kun tyve minutter, de kan ikke bruge fotoprojektor og som regel arbejder med kul, men praecist?

    Nu er gengivelsen i en kvalitet, der ikke goer en dygtig fotograf som Steen aere, men det er let at se at Vilks portraet har den skjoldede lys/skyggelaegning typisk for een, der ikke er vant til at male olieportraetter. Hun ser ud som om hun har psoriasis.

    Det er jo nemt nok at prale bag et pseudonym, men jeg skammer mig ikke for at paastaa at jeg kunne goere det en del bedre, i hvert fald hvis jeg kunne bruge projektor, saa dimensioner og perspektiv bare var i kassen fra start af.

   Maja Dacke

   Posted: 12 november 2015 - 13:56 - Svar

   Jag tycker mig se att den gode FelixKrull är avundsjuk – är han svensk eller?

   .

GHjo

Posted: 11 november 2015 - 21:54 - Svar

Man kan ikke gi dem våpen og skarpe skudd.Det første de da vil gjøre er å skyte (de vantro) instruktørene.
“Kill the unbelievers” sa han, Profeten.

linovati

Posted: 12 november 2015 - 13:40 - Svar

Problemet blir ju inte mindre av att många muslimska män I Sverige inofficiellt håller sig med upp till 4 hustrur!
Denna tidsinställda bomb tickar så högt att man måste vara stendöv för att inte höra den. Dessvärre verkar stora delar av det svenska etablissemanget ha en otroligt selektiv hörsel.

Leave a Comment