12
nov
Seneste opdatering: 12/11-15 kl. 1741
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Tænk at man skulle opleve andre end sig selv, der kalder Sverige for “et matriarkat.” Det har jeg gjort i mange år, men sådan en udlænding, der i virkeligheden ikke interesserer den svenske elite,  kan man ignorere. Den statslige, svenske jämställdhet gik ud på, at kvinderne snuppede magten, og hvad de har gjort med den, tjener dem virkelig ikke til ære. DE har blandt andet sørget for den historiske ting, at mænd nu er flere  end kvinder i Sverige, og ikke  hvilke mænd som helst.

Nu kalder Ann-Charlotte Marteus Sverige “et matriarkat” i Expressen. Jeg var bare ti år forud, eller også viser det blot, at i Danmark kan man skrive, hvad man tænker.. Det vil give hende tørre tøsetæsk. Meget modigt. Der sker en yderst ufrivillig, smertefuld normalisering af Sverige, men SD er stadig “fascister” af den enkle grund, at de havde ret og snupper de ben, de andre pampere gnaver. Selv det kan ændre sig, når Moderaterna får lidt appetit på magten og har mistet vælgere nok til SD. Det vil ikke gøre den store forskel, skaden er sket.

Är det jämställdheten, feminismen, som har gjort att Sverige har en så avvikande flyktingpolitik?

Tänk om matriarkatet och dess ikon, Syster Duktig, har medverkat till att välfärden går på knäna och riskerar att kapsejsa på vissa ställen. Det vore en smula ironiskt. Det var ju välfärden som gjorde att kvinnor kunde lämna heltidsrollen som maka, mor och dotter, skaffa sig en karriär och jämna vägen för världens första feministiska regering.Kvinnor gråter, män säger nej

Gränskontroller? Pyttsan!

Av Thomas Nydahl

Give me back the Berlin wall
give me Stalin and St Paul
I’ve seen the future, brother:
it is murder.
(Leonard Cohen: The Future)

Ja, det infördes alltså gränskontroller. Bra säger vän av ordning och applåderar. Mot det invänder jag: ni tycks inte ens förstå vad som redan skett, vad som ödelagts och förstörts för all framtid. Sverige har allt för länge styrts av en blåögd, av självgodhet överjäst överhet, som trott att allt de satts att utföra är att ruinera den nation de fått förtroendet att styra och leda. Men de varken styr eller leder. Och när allt spricker och faller samman hojtar de på Bryssel och säger att de vill omförhandla! Det är så patetiskt att det mest förtjänar att skrattas åt. Men man ska inte skratta när man ser det man håller kärt förstöras.

Det har länge och välmotiverat talats om hur civilisationer går under. Den senaste veckan har jag fått rader från förtvivlade människor, sådana jag aldrig trodde skulle yttra sig i dessa termer. Nu vaknar människor! Men det är alldeles för sent. Tro inte ett ögonblick att några panikstängda gränser – eller ”gränskontroller” som de kallar det när de uppmanar oss skåningar att ha med oss pass eller id-kort – kommer att förändra någonting. Jo, det kan bli totalt kaos på den danska sidan. Men snart nog blir det fritt fram igen. Och den islamiserade svenska nationen fortsätter sin vandring mot avgrunden. Arabiskt judehat och allmänmuslimskt förakt för allt det Sverige står för blir barnbarnens verklighet och vardag. Jag ryser inte längre. Jag förvånas över ingenting. Det enda jag gör är att känna ett stigande förakt.

Och man kan avsluta med ett längre citat från samma Cohen-text (och det gör jag för att hans svartsyn stämmer så oerhört bra in på situationen just nu och på det absolut omöjliga att förändra den, ”it´s over, it ain´t going any further”, och att de politiker och intellektuella som vill övertyga mig om motsatsen alltmer framstår som lallande idioter, oförmögna att ens analysera det som finns framför näsan på dem):

You don’t know me from the wind
you never will, you never did
I’m the little jew
who wrote the Bible
I’ve seen the nations rise and fall
I’ve heard their stories, heard them all
but love’s the only engine of survival
Your servant here, he has been told
to say it clear, to say it cold:
It’s over, it ain’t going
any further
And now the wheels of heaven stop
you feel the devil’s riding crop
Get ready for the future:
it is murder


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 12 november 2015 - 04:47 - Svar

Jan Milld intervjuar Lena Holfve i Blågula frågor:

En av böckerna heter “Könskriget”. Vad är budskapet i den?

– Innan den kom ut var det ett himla hallå i tidningarna och debatter om att Holfve borde hålla sig för god för att skriva en bok och skälla ut män. Den debatten höll på någon månad, men sedan kom boken 8 mars på min 35-årsdag och det blev dödstyst för den handlar om allt djävulskap kvinnor kan hitta på.

– Jag har alltid drivit tesen att våra lagar är skrivna av män för män. Elände som kvinnor kan hitta på är i princip inte kriminaliserat, t.ex. att ljuga om att du har p-piller fast du inte har det. Jag vill ha det klassat som grovt bedrägeri.

– Du är mao inte feminist?

– Nej, feminismen skapar galna kvinnor och totalt ansvarslösa män, så det är jag inte. Det är en av de värsta saker som har drabbat kvinnor och barn i modern tid. Tyvärr verkar jag rätt ensam om att se det, men det kommer. Jag är van vid att jag ligger 20-30 år före jämt, och som ung var det knepigt.

http://www.bgf.nu/intervjuer/lh/lh.html

Galen kvinna = Lady Dahmer aka Natasja Blomberg

http://ladydahmer.nu/man-ar-roten-till-all-javla-skit-som-finns-hur-fa r-vi-stopp-pa-dem/

Ansvarslös man = Jonas Bjärby, vänsteraktivist, antirasist och socialbidragstagare.

https://www.flashback.org/p55295318

  invandrare1957

  Posted: 12 november 2015 - 19:12 - Svar

  Feminismen är det största hotet mot den normala heterosexuella familjen. Bögäktenskapet är inget problem det är normalt och ett fint o normalt liv för barn med två pappor eller två mammor. Allt detta på grund av lobbyister o media. Den vanliga normala familjen som delar på bördor o ansvar är ute. Tack vare feministerna.

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 12 november 2015 - 20:31 - Svar

   Hon skrev för över 30 år sedan att feminismen kommer att bli vår död. Idag ser vi resultatet. Galna manshatande ultrafeminister som gör menskonst och näthatar om att skära kuken av män och feminiserade manstanter som Jonas Bjärby som kissar på sig när han blir gripen av polisen. Hon säger att folk skrattade åt henne på den tiden. Det kommer aldrig att hända. Nu sitter vi och ser resultatet av matriarkatets härjningar snart 35 år senare.

    Kverulantus

    Posted: 13 november 2015 - 16:30 -

    Manstant!!!
    Vilket underbart ord!
    Sammanfattar dårskapen perfekt.

  Morten - - -

  Posted: 12 november 2015 - 20:33 - Svar

  Kan der linkes til Lenas blog? Hun lyder klogere end de fleste.

  – – –

   snaphanen

   Posted: 12 november 2015 - 20:45 - Svar

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 12 november 2015 - 21:14 - Svar

   Hon har lagt ner sina bloggar. Hon tror regimen kommer använda det hon skriver mot henne annars. Hon är dock aktiv på Facebook om du har det. Har själv nyligen blivit avstängd för andra gången för att inte använda mitt riktiga namn och orkar inte med dom just nu. Holfve är en av dom få saker jag saknar med Facebook.

Nilsv

Posted: 12 november 2015 - 10:12 - Svar

I mit verdensbillede er det ikke så meget Syster Duktig, der fucker alting op men snarere Syster Pilsk, der vil have ungt kød og rough trade ind i eh landet zu jedem Preis.

Fascinerende att læse en leder i eks-pressen og andet, som skrives nu, som ikke kunne være skrevet for en måned siden, eller uge, hvornår det nu skiftede. Jeg tænker på om et lignende skred også kunne ske i Danmark, så hele nationen PLUDSELIG når til indsigt om at nu må det cirkus stoppe. At vi vågner op en morgen og er polakker.

De sindssyge gør det samme som alle andre – de overdriver bare. De føler og gør det, vi andre føler og gør, bare alt for meget. Feminisme er nogle træk i kulturen, som forstørres voldsomt op så de til sidst ligefrem ophøjes til en ideologi. En statssindssyge.

Heldigvis er det meste feminisme mundsvejr og doublethink – det egentlige formål for staten er at udøve sin magt ved at gøre alle kvinder til en svag gruppe, der kun kan klare sig med statslig hjælp.

  snaphanen

  Posted: 12 november 2015 - 20:47 - Svar

  jeg har set tanken før, men jeg tror det er meget underordnet

torstein

Posted: 12 november 2015 - 17:11 - Svar

Norge (og Norden) har kanskje vært et matriarkat siden vikingtiden, det var kvinnene som yppet til strid og kun lot seg befrukte av vikinger og villmenn for å sikre sitt avkom. Kvinnens rolle i det nordiske samfunn er grundig befestet, hun eide husets nøkler og styrte familiens og slektens ve og vel.
Enda kan man se arven etter de høyreiste, selvstendige, ættekjære, nordiske kvinnene i Norges Telemark og Nordland. Telemark var det siste fylke i Norge som ble kristnet etter “St Olav”, som falt i 1030.
At matriarkatet har utviklet seg til det ugjenkjennelige i Sverige, er en annen historie.

Morten - - -

Posted: 12 november 2015 - 20:24 - Svar

Sverige har skam ikke “stängd” nogle grænser. Man har tværtimod indført tvangsregistrering af alle indrejsende, til gavn for Norge og Finland, og til yderligere mén for Sverige. Det er dette, man kalder “grænsekontrol”.

Heldigvis har Venstre – tilsyneladende som det eneste parti – indset, at “grænsekontrol” uden asylstop resulterer i flere – ikke i færre – asylanter, når det går op for migranterne, at der ikke er lukket noget som helst.

Lige nu er Søren Espersen Danmarks farligste mand. Læs her, hvad galningen siger:

»Det er en kujon-agtig tilgang til tingene. Vi skal indføre grænsekontrol, fordi vi vil vide, hvem der kommer ind i vores land. De skal undersøges og registreres, og fingeraftryk skal tages. Vi kan ikke regne med, at hvis ikke vi gør noget, så render de til Sverige,« siger Søren Espersen.

Han skræmmer livet af mig med sit vanvid. – Hvis vi registrerer alle her … så overtager vi hver eneste svensk migrant! Det har Løkke, Pind, og Støjberg fuldstændigt ret i. Og jeg har kæmpe problemer med at forklare folk det 🙁

– – –

  Lenn

  Posted: 13 november 2015 - 14:36 - Svar

  Tænk, at Espersen skulle vise sig at være så uvidende?! Jeg er aldeles rystet! HVORFOR kan de idioter, som kalder sig landets ledere, ikke finde ud af at Lukke grænsen hermetisk??? Bare smæk porten i, og sig: “Go back to Germany!” Sådan klares dén. Ikke noget med nogen dybt go’nat registrering. Bare tilbage med det vons! Jeg fatter intet… Jeg ved bare, at det vrimler med syrere, afghanere og afrikanere i Kbh. nu, og jeg føler en stigende utryghed og færdes meget nødigt på gaden efter mørkets frembrud.

  Kverulantus

  Posted: 13 november 2015 - 16:37 - Svar

  Helt rätt Morten.
  Den här “gränskontrollen” kommer att generera fler asylsökande till Sverige.
  Lyxturisterna väljer noga vart bidragen är bäst.

eurozone

Posted: 12 november 2015 - 22:20 - Svar

Sir.Winston Churchill skrev redan 1899 följande citat ur boken “The river war”.

“How dreadful are the curses which Mohammedanism lays on its votaries! Besides the fanatical frenzy, which is as dangerous in a man as hydrophobia in a dog, there is this fearful fatalistic apathy. The effects are apparent in many countries. Improvident habits, slovenly systems of agriculture, sluggish methods of commerce, and insecurity of property exist wherever the followers of the Prophet rule or live. A degraded sensualism deprives this life of its grace and refinement; the next of its dignity and sanctity. The fact that in Mohammedan law every woman must belong to some man as his absolute property – either as a child, a wife, or a concubine – must delay the final extinction of slavery until the faith of Islam has ceased to be a great power among men. Individual Moslems may show splendid qualities. Thousands become the brave and loyal soldiers of the Queen: all know how to die: but the influence of the religion paralyses the social development of those who follow it. No stronger retrograde force exists in the world. Far from being moribund, Mohammedanism is a militant and proselytizing faith. It has already spread throughout Central Africa, raising fearless warriors at every step; and were it not that Christianity is sheltered in the strong arms of science, the science against which it had vainly struggled, the civilisation of modern Europe might fall, as fell the civilisation of ancient Rome.”-citat

GustaWasa

Posted: 13 november 2015 - 00:23 - Svar

Dåtidens häxor och trollpack.
Nutidens häxor och trollpack.

Niels Henriksen

Posted: 13 november 2015 - 02:00 - Svar

  Lenn

  Posted: 13 november 2015 - 14:31 - Svar

  Hahaha! Skidesjov! typisk dansk ‘venligbo’, typisk muhammedaner….
  Jeg har netop i dag læst, at der er op til 100 voldtægter om dagen i Tyskland nu. En 19-årig pige er blevet voldtaget til plukfisk af flere ‘asylanter’, og hun kan ikke afhøres endnu – flere dage efter. Politiet er ude at advare mod at færdes efter mørkets frembrud i de mest muslimplagede bydele.

  Lenn

  Posted: 13 november 2015 - 15:13 - Svar

  Her en artikel, som også fik mig til at grine! Venligboere forulempet seksuelt til velkomstmøde for flygtninge…http://pamelageller.com/2015/11/women-sexually-assaulted-at -refugees-welcome-party.html/ HA!

Leave a Comment