13
nov
Seneste opdatering: 13/11-15 kl. 2151
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Rasmus Jarlov (K) i Deadline i går. Hele indslaget er her. Se også Jarlov: Det ville være meget, meget bedre at opsige flygtningekonventionen.

Danmarks 34 stramninger

Når man nu ikke kan formå Venstre til at gøre noget ved problemernes rod, – Schengen og et antal konventioner – er det i det midste glædeligt at se, at Løkke har opgivet at vente på, at det stadig mere uduelige EU foretager sig noget fornuftigt og nødvendigt. At de røde partier er “rystede”, er altid et godt tegn. Uffe Elbæk – den 60 årige, der har været på statslig bistand hele livet – skriver: “34 hug til den danske selvforståelse som et solidarisk, åbent og humanistisk samfund. Sådan læser jeg regeringens asylpakke.” Fakta: Her er regeringens 34 asylstramninger

På sit pressemøde i Statsministeriet fredag eftermiddag lancerede statsminister Lars Løkke Rasmussen de mest vidtgående stramninger af flygtninge- og udlændingepolitikken, som nogensinde er blevet præsenteret herhjemme. Løkke lancerer historiske stramninger

»Vi skal ikke have det kaos i Danmark, som vi har set andre steder,« sagde han.Rød blok om regeringens 34 asylstramninger: »Jeg troede, det var løgn«

»Det helt afgørende for, at der kommer markant færre til Danmark er, om der er reel midlertidighed. Så længe de folk, der kommer hertil, de regner med, at de permanent får flyttet deres tilværelse til Danmark, så vil der fortsat være en stor tilstrømning af både reelle flygtninge og migranter,« siger Kristian Thulesen Dahl og tilføjer:

»Vi når ikke i mål med det, regeringen foreslår. Det kræver, at man kunne have statslige centre, hvor folk opholder sig, indtil de kan sendes hjem. Det er et opbrud med tanken om, at flygtninge skal integreres i Danmark.«Thulesen Dahl: Vi når ikke i mål med Løkkes asylstramninger

Den svenske regerings ekspert:

10603707_10205359420652599_6911810378157904301_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Søren Petersen

Posted: 13 november 2015 - 20:06 - Svar

Ja ja, Rom blev ikke bygget på én dag…, Man går og siger, at kun hvis konventionerne opsiges, kan det blive godt, man faktisk kunne man som Tulle siger nå et langt stykket ved lukkede interneringslejre, og at man BLIVER sendt tilbage når der er fred i ens hjemland! – også selv om du er såkaldt integreret og dine børn kan perfekt dansk.
For en gangs skyld har Tulle i dagens presse lidt klarsyn som folk kan lære af: det handler som han siger reelt om permanent versus midlertidigt ophold – flygtningene vil gerne konvertere til indvandrere istedet for at tage tilbage til deres lande. Det er derfor de kommer herop – hvis det kun var for en periode havde Tyrkiet været ok.
Når nu både befolkning og presse har vænnet sig til teltlejrene, så kan det næste blive lejre hvor man bor permanent under opholdet indtil der er fred i ens hjemland og man sendes tilbage.

Morten - - -

Posted: 13 november 2015 - 21:43 - Svar

Når jeg hører Rasmus Jarlov tale så uintelligent og aggressivt, bliver jeg virkelig bange. Der er stor fare for, at han og desperadoen Søren Espersen får held til at presse regeringen til at indføre “grænsekontrol” – på baggrund af 65 (fem og tres) personer, der er vendt om! Sandsynligvis, fordi de er på vej til Norge! Så hør dog radio, Jarlov …

Jeg er grædefærdig. Jeg kan ikke forklare folk, at “grænsekontrol” fører til en mangedobling af asylanter i Danmark. Fordi vi så blokerer for alle de, der vil til Sverige.

Forstå nu: De endelige tal for asylansøgninger i går, torsdag, i Sverige foreligger på dette tidspunkt: Der ankom mellem 1500 – 1600 (sæt venligst det i forhold til Jarlovs 65 “omvendte” migranter!). Grænsekontrollen nedbringer altså for det første ikke antallet i Sverige. Og i Danmark øger den samme foranstaltning antallet, hvis vi indfører den! Fordi vi så får en masse migranter til at søge asyl her. Det véd vi. I det første døgn tvang vi 700 til at søge asyl her! Skal vi gentage den succes? Nu blot med langt flere.

Hvorfor kan folk ikke forstå? Lars Løkke Rasmussen har ret: Uden et asyl-princip vil en kontrol-praktik være meget, meget farlig …

Hvis ikke vi starter med et princip, der hedder

For at kunne søge asyl i Danmark, skal du være i stand til at vise, at du allerede har søgt asyl i det sidste sikre land, du har opholdt dig i – og dér har fået afslag.

begår vi umiddelbart nationalt selvmord. Men vi redder selvfølgelig Sverige … Kors.

– – –

  Søren Petersen

  Posted: 13 november 2015 - 21:51 - Svar

  Hej Morten – har det ikke forekommet dig på noget tidspunkt, at jovel, der vil kunne komme et ekstra antal asylansøgere…alt andet lige negativt naturligvis – men dog ville danskerne jo så kunne se hvad der foregår? ekstra støtte til DF osv., og så sker der noget i Venstre… ,
  Du ved ikke hvor mange terrorister fra IS du lukker ind, har du tænkt over det?
  Har du tænkt over, at hvis vi påbegynder grænsekontrol, vil det alt andet lige være lettere at lukke grænsen helt, når tiden er til det?
  Desuden… hvis man følger din tankegang, og Løkkes… så tror jeg DK har så dårligt renome, at ingen ved grænsen vil ansøge om asyl i Dk – de vil blive i Tyskland eller tager færgen direkte fra Tyskland til Sverige.

   Morten - - -

   Posted: 14 november 2015 - 07:28 - Svar

   Kære Søren

   Der bliver ikke færre IS-folk af, at vi indfører grænsekontrol. Der bliver KUN færre IS-folk i Sverige! Fordi Danmark overtager dem! Og vi ved STADIG ikke hvem de er! For det vil “kontrollen” (læs: Registreringen af asylanter) ikke udrede! Grænsekontrollen bliver lige så kaotisk, som i Sverige, hvor de “kassedamer”, der fortvivlet sidder og indskriver “nye svenskere” efterhånden ikke adgang véd, hvad de selv hedder! Hvis du tror de nyankomne bliver “set nøje an” – så har du en hel del at lære om livet.

   Og nej! Der bliver ikke “marginalt flere” asylansøgere i Danmark, hvis vi indfører grænsekontrol. Antallet stiger med en faktor – og jeg gætter på: En faktor fem. Og jeg gætter altid rigtigt.

   Formodentlig ved du, at 90 % af de, der søger asyl i Danmark, opnår det. Også selvom de kommer fra lande som vi egentlig godt ved er sikre. 90 % … – Og de 10 %, der “afvises” rejser ikke nødvendigvis hjem af den grund. Det ved du nok også.

   Jo, vi kender godt virkningen af at indføre grænsekontrol, INDEN vi har indført et de facto asylstop. Der er ingen grund til at gøre det “for at se” samme virkning.

   Er I ikke med på, at antallet af asylanter i Sverige ikke er blevet reduceret som følge af “grænsekontrollen”? Så hør radio! Hør Radio 24/7. Dér får I bedst oplysning, for det er Danmarks mindst politisk korrekte radio. Og Radio 24/7’s timenyheder fortalte hele dagen i går, at Sverige torsdag modtog 1500 – 1600 asylansøgninger! EFTER indførelsen af “grænsekontrollen”! Okay?

   Er det ikke at kende virkningen af “grænsekontrol”? Det er i hvert fald en kendsgerning! Og én, man må regne med. Asylantallet er IKKE gået ned i Sverige. Så derfor kan vi forstå, at hvis vi indfører en “grænsekontrol efter svensk forbillede” i Danmark – så FÅR vi en “grænsekontrol efter svensk forbillede”! Og så vil jeg anklage de ansvarlige for noget meget grimt! For er I ER advaret …

   – – –

    Morten - - -

    Posted: 14 november 2015 - 22:18 -

    Søren Petersen: Fik vi klaret helt af?

    Er du omsider med på, at det er gas at tale om at få “styr på” migranter via navne, vi ikke kan verificere ægtheden af samt “fingeraftryk”? Kære ven – fingeraftryk kan vi ikke bruge til en skid! Men det kan de lande, som asylanten evt. senere shopper videre til! At tage et fingeraftryk, betyder i 90 % af tilfældene at sige “velkommen” til en ny “dansker”! De bliver “vores” for tid og evighed.

    “Grænsekontrol” holder ingen ude. Asylstop gør!

    Og vi har ikke “styr på” nogen, bare fordi vi tror, de hedder “Ali” og har deres fingeraftryk. Det betyder KUN, at nu bor de altså her! I Danmark! Er det et resultat, det er værd at investere helt vildt store ressourcer i?

    – – –

  snaphanen

  Posted: 13 november 2015 - 22:15 - Svar

  Endnu er det vel helt hypotetisk, hvilken virkning en dansk grænsekontrol vil få.

Lisbeth

Posted: 13 november 2015 - 22:02 - Svar

Jeg er ikke super glad for punkt 24:

“24. Adgang til uden ejerens samtykke i akutte tilfælde at gøre brug af offentlig ejendom til asylindkvartering eller tilbageholdelsesfaciliteter.”

Det lugter lidt af Tysklands og Sveriges magtovertagelser af ældreboliger, sommerhuse og studenterboliger.

  Søren Petersen

  Posted: 13 november 2015 - 22:11 - Svar

  Jeg kan godt følge dig, men tror du nogen dansk regering kan overleve 2 måneder hvis de gør det?
  Det de nok har i tankerne er idrætshaller i provinsen, klubhuse og andet,nedlagte kaserner, som ingen gider bruge.
  Selvom Støjberg ikke vil indrømme det, er der en del signalværdi at hente i det, idet disse offentlige ejendomme generelt IKKE er attraktive at bo i.

Peter Buch

Posted: 14 november 2015 - 09:51 - Svar

Sociale eksperimenter der har med frihed, lighed og broderskab at gøre er ikke noget for enhver.

Ole Burde

Posted: 14 november 2015 - 11:22 - Svar

Lars lykke lever i en absurd handlingslammet Catch-22 verden , hvor det eneste valg han tør have er valget mellem immi-vasion og MERE immi-vasion . Sådan er det altid med kujoner ….hvis man IKKE slår igen får man tæsk , men hvis man slår igen vil det uværgerligt betyde ENDNU flere tæsk …. sådan er det altid med kujoner …..Hvis lille Lars IKKE lukker grænsen vil immi-vasionen rulle ind i landet , men hvis han laver et halvhjertet ikke-forsøg på at lave ikke-grænsekontrol , så kan det blive ENDNU værre ….sådan er det altid med kujoner …

Leave a Comment