14
nov
Seneste opdatering: 15/11-15 kl. 0536
57 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Fem minutter på Københavns Hovedbanegård lørdag. Cirka 100 overvejende afghanere passerede os på den korte tid. En lokal viste dem til sporene mod Sverige. Intet politi at øjne. © Snaphanen.dk. Visselblåsare på Migrationsverket: Nya ‘gränskontrollerna’ verkningslösa – alla släpps igenom utan ID-koll.  NO MIGRANT REDUCTION AS SWEDEN CLOSES BORDERS.
P1580327P1580307

P1580318 P1580329 P1580332


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Søren Petersen

Posted: 14 november 2015 - 19:24 - Svar

Lidt off topic men alligevel: I Danmarks Radio må journalisterne ikke referere terroristerne for at sige “Allah er stor” før de myrder løs – de skal derimod formulere det som “Gud er stor” eller evt. “Gud er stor på arabisk” – herved henstår det lidt i det uvisese om det er Allah eller Jehova vi snakker om.

Skåning

Posted: 14 november 2015 - 19:27 - Svar

Det retar mig faktiskt en aning att Danmark inte stoppar dessa vid sin gräns nu när Sverige och Tyskland gör det. Jag vet att svensk policy är rent för lite och för sent, men att Danmark inte gör åtminstone detsamma är jäkligt kortsiktigt. Slussa dem vidare till Sverige bara och så är problemet löst. Det är ju skitkul att vara granne med en failed state, som man numera har en landsförbindelse med. Döh…

  FelixKrull

  Posted: 14 november 2015 - 19:39 - Svar

  Helt enig.

  Odd S. Olavssøn

  Posted: 14 november 2015 - 19:47 - Svar

  Husk lige på at Danmark ALDRIG har inviteret disse mennesker, det har skiftende svenske regeringer siden 2006 (i hvert fald) gjort!

   Skåning

   Posted: 14 november 2015 - 19:51 - Svar

   Det är jag helt överens med dig om, även om jag aldrig röstat för vansinnet. Jag säger inte att Danmark ska lösa Sveriges självförvållade problem. Det enda jag säger är att man inte behöver göra saken värre genom att agera som ett villigt transitland (lite som Turkiet), utan att även ni börjar bevaka era gränser söderut.

    Odd S. Olavssøn

    Posted: 14 november 2015 - 19:54 -

    O.K.

    23 minutter til fodboldlandskamp. Vi moser jer!

    Uafgjort i Sverige, og 3-1 i Parken på tirsdag. 😉

    Skåning

    Posted: 14 november 2015 - 19:56 -

    Jer och jer. Jag är skåning och faktiskt lite kluven när det kommer till landskamper oss emellan. 🙂

    Odd S. Olavssøn

    Posted: 14 november 2015 - 19:57 -

    Det kan jeg da godt forstå. Hvis jeg var svensk, ville jeg da også holde med Danmark!

    Skåning

    Posted: 14 november 2015 - 19:59 -

    Men jag är ju inte svensk. Jag är s-k-å-n-i-n-g. 😉

    Niels Henriksen

    Posted: 14 november 2015 - 23:27 -

    Du må frem med en undskyldning, Odd – det er en stor fornærmelse den der 😉

    Chingachgook Jensen

    Posted: 14 november 2015 - 21:28 -

    Du har min sympati.
    Men det er jo ikke let at vide hvilket ben man skal stå på, som
    nabo til en humanitær stormagt.

    http://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=moralisme

    MollyM

    Posted: 15 november 2015 - 10:40 -

    En dansk-svensk krig er meningsløs, även om den er på ord. Slut venligst NU … vi får masser at se til, med den 5. kolonne vi har lukket ind i vore lande!

   FelixKrull

   Posted: 14 november 2015 - 19:52 - Svar

   Og hvad saa? Det kan vel ikke vaere meningen, at folk bare frit kan rejse ind i Danmark uden visum, bare fordi de godt vil til Sverige.

   De burde vaere sendt tilbage til Mama Merkel alle som een, saadan som konventionerne foreskriver.

    Johan Blake

    Posted: 15 november 2015 - 01:48 -

    Danskene har holdt på med dette lenge. I mange år.

    FelixKrull

    Posted: 15 november 2015 - 05:35 -

    Ja, men det var mens Schengen-samarbejdet stadig fungerede.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 10:14 -

    Du har ret, Johan. Vi har sendt migranter til Sverige i statsbetalte taxaer i mange år med justitsministerens fulde vidende. De blev ikke registreret, men fik i stedet en taxa-bon og besked på at køre til et andet registreringssted. Og det var fordi, man vidste, at taxaen så i de fleste tilfælde ville køre over broen. Hvad skulle ellers begrunde det?
    – – –

   ɱØяñιηg$ʇðя ©™

   Posted: 14 november 2015 - 21:27 - Svar

   Skicka åtminstone tillbaka dom till Tyskland. Vi är ju de facto gamla Öst-Danmark och räknas ändå som halv-danskar av övriga Sverige. Tänk på bloggens namn. Våra förfäder kämpade på er sida. Visst finns det hjärntvättade skåningar också men det smärtar att ni bara tar den enkla vägen ut och skickar dom vidare över till oss. Hade inte sagt nånting om den där förbannade bron hade lett till Stockholm istället för Malmö.

    Morten - - -

    Posted: 14 november 2015 - 21:34 -

    Har du læst, hvad jeg har skrevet tidligere? Det er ikke muligt at gennemføre grænsekontrol, uden forudgående asylstop. For “asyl” er fortsat det sesam, der får bommene til at springe op. Danmark overtager Sveriges “gæster”, hvis vi stiller migranterne et ultimatum her. Og at deltage i Sveriges dødedans med muslimerne er ikke løsningen. Kravet kan IKKE være “grænsekontrol efter svensk model”.

    Desuden kæmpede I ikke “med os”. I var os. Hvis I ikke er det mere, er det vel ikke vores ansvar. Vi kan trods alt kun have ansvar for, hvad vi selv er.

    – – –

    Gunnar Biering

    Posted: 14 november 2015 - 22:11 -

    Det passer ikke, Morten. Iflg. Dublin-forordningen skal det land have ansvaret for asylbehandlingen, hvor:

    1. Det land, hvor ansøgerens nærmeste familie opholder sig.
    2. Det land, der har udstedt en opholdstilladelse eller et visum til ansøgeren.
    3. Den første medlemsstat, som ansøgeren ulovligt er indrejst i.
    4. Det land, hvor ansøgeren først har søgt om asyl.
    Læg mærke til 3. Danmark kan blot stoppe immigranterne ved grænsen og sende dem tilbage til Tyskland.

    Morten - - -

    Posted: 14 november 2015 - 23:54 -

    Hvorfor siger du, det ikke passer? Du kan jo se, at Sverige forventer at tage imod 190.000 asylanter i år, hvoraf næsten alle er indrejst fra sikre lande. Deres grænsekontrol standser kun de, der vil til Norge eller Finland.

    Jeg kan ikke fordrage at blive affærdiget med sætninger som “det passer ikke!” når jeg henviser til den praksis, der notorisk anvendes af både Danmark og Sverige: Når migranter registreres her, behandles deres asylbegæring også her!

    Det betragter jeg som et gigantisk problem, og jeg kæmper for at få folk til at forstå, at det er grunden til, at grænsekontrol “efter svensk model” vil være en katastrofe for Danmark.

    Det er pinedød nødvendigt, at vi ændrer praksis, INDEN vi indfører grænsekontrol! Og til det brug har jeg – igen og igen og igen – opfordret folk til at holde op med at råbe “grænsekontrol nu!” og i stedet råbe “asylstop nu!”

    Og denne de facto asylstop-procedure, som trænges, giver jeg en anvisning på, der er i overensstemmelse med Dublin-forordningen (som jeg naturligvis udmærket kender ordlyden af!):

    For at kunne søge asyl i Danmark, skal du være i stand til at vise, at du allerede har søgt asyl i det sidste sikre land, du har opholdt dig i – og dér har fået afslag.

    Dette princip er nemt at administrere, fordi det henviser til de gældende regler, og spiller ansvaret for at bevise, at de overholdes, over til asylaspiranten. Det kan administreres fra en færges billetkontor, strengt taget. Og dér har du dit de facto asylstop – i form af et de jure kriterium.
    Det er præcis det kriterium, Ungarn anvender, og som gør, at deres grænsekontrol – modsat svenskernes og, i påkommende fald, danskernes – er effektiv, og navnlig: Ikke kontraproduktiv.
    Blot at sende migranter tilbage til Tyskland er for svært for EU-Venstre. Men hvis man formulerer en procedure bliver det lettere, fordi tyskerne så skal anfægte denne procedure, hvis de skal protestere. Og dét … kan jeg ikke se, hvordan de vil bære sig ad med.
    Det er så vigtigt at kommunikere dette her ud. Og jeg vil ikke skydes ned med, at “det passer ikke”, når jeg gør mig så store anstrengelser i en situation, hvor så få forstår, hvad det handler om!
    HVAD passer ikke?!
    – – –

    Gunnar Biering

    Posted: 15 november 2015 - 12:37 -

    Det er svært at svare Morten, fordi du skriver så meget og langt.
    Faktum er, at vi kan sende asylansøgere tilbage til Tyskland i dag, også uden din erklæring. Der er naturligvis tale om en anden praksis end i dag. Det vil selvsagt næppe passe Tyskland og dermed Venstre.
    Det skal gøres på selve grænsen, og det kræver, at der er en grænsekontrol, dvs at vi må benytte Schengens undtagelsesbestemmelser.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 13:50 -

    Gunnar: Men faktum er også, at det har jeg heller aldrig sagt, vi ikke kan. Jeg konstaterer derimod, at vi ikke gør det. Og af den grund kan vi ikke med held indføre “grænsekontrol”. Derfor foreslår jeg en konkret procedure i overensstemmelse med Dublin-forordningen. Fordi den kan tvinge politikerne til at tage stilling.

    Men så sandelig også fordi, det er den procedure, der vil virke, i og med, den er let at administrere, og spiller ansvaret for at have sine sager i orden over til asylaspiranten/migranten. Den virker allerede i Ungarn.

    Søren Espersen ville indføre dansk grænsekontrol “efter svensk forbillede” allerede natten til torsdag. Det viser, at heller ikke Søren Espersen forstår. Jeg er ude i et meget opslidende oplysningsarbejde, og jeg har ikke brug for, at nogen med autoritet og viden affejer mine bestræbelser med et “det passer ikke, Morten”. For der vil desværre være nogle blandt læserne, der tror på det.
    Og det er hverken i din eller min interesse.

    – – –

    Gunnar Biering

    Posted: 15 november 2015 - 22:44 -

    Morten, jeg er enig i, at vi bestemt ikke skal indføre grænsekontrol “efter svensk forbillede”. Det skal være efter Dublin-konventionen med tilbagesendelse af asylsøgere til sidste sikre land – Tyskland -, og hvis vi ikke vil udtræde af Schengen, skal kontrollen i det mindste vare, indtil forudsætningen for Schengen: En effektiv bevogtning af de ydre grænser – er opfyldt.

    Iøvrigt: Såfremt vi alligevel indførte “svensk kontrol”, hvor migranter selv kan vælge i stedet for at blive sendt tilbage til Tyskland, er det jo ikke særlig sandsynligt, at de vil vælge asyl i Danmark. Det er jo Sverige (og Norge og Finland) og Tyskland, der er øverst på deres ønskeseddel. De vil vel snarere vælge at returnere til Tyskland og søge asyl der eller tage en af de mange færger fra Tyskland til Sverige, som mange allerede gør.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 23:27 -

    Gunnar: Det vil nogle af dem gøre, ja. Det tager jeg faktisk højde for i mit estimat over, hvor meget større asylsøgningen i Danmark bliver i påkommende fald. Hvis jeg skal komme ind på alle faktorerne i min analyse (som er grundig) kommer jeg igen til at skrive langt, og det har du før kritiseret mig for. Men hvis du ved lejlighed vil høre, hvad jeg inddrager for at gøre det præcist, så står jeg til disposition. Jeg mener nemlig ikke du har helt ret i din sorgløse vurdering af konsekvenserne.

    Jeg vil blot slå fast, at når jeg foreslår, at vi forlods indfører asylkriterier, er det – jeg synes selv: Selvfølgelig! – fordi jeg véd, vi har muligheden. Ellers gad jeg ikke beskæftige mig med den model. Det jeg slår til lyd for, er derfor alene, at vi ser til at iværksætte den foreslåede procedure, eller en lignende, inden eller samtidig med indledning af grænsekontrol. For ellers … jamen, så bærer vi os altså ad som svenskerne! Og det er jo også derfor regeringen har gjort gældende, at “grænsekontrol vil medføre et øget antal asylanter”. Ja. På de nuværende præmisser.

    Det er dét, jeg i disse dage forsøger at forklare flest muligt. Hjælp mig, i stedet for at undsige mit forslag. Gå til dit parti, og forklar, hvad der er vigtigt lige nu og her, og hvad regeringen skal tvinges til at tage stilling til. På forhånd tak.

    – – –

    chainmail

    Posted: 15 november 2015 - 07:00 -

    Exakt så!

    Skåning

    Posted: 14 november 2015 - 23:48 -

    Du snackar lort. Jag har redan sagt att Sverige får reda ut sin egen skit. Men att du inte fattar att Danmark nu agerar “Move along! Continue to Sweden!”, är faktiskt smått pinsamt.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 00:15 -

    Vi betjener os af præcis det samme princip, som Sverige selv har betjent sig af, indtil “grænsekontrollen”s indførelse i torsdags. Og i vid udstrækning stadig betjener sig af. Og det er ikke Dublin-forordningens retningslinjer, der er den røde tråd, vel. Hvor tror du Norges og Finlands asylanter kommer fra? Netop!

    Der er en masse migranter på vej til Sverige, og det er Sverige ikke uden egen skyld i. Vi skubber IKKE migranterne videre! De render hele vejen igennem Danmark til Øresundsbroen.

    Som jeg har sagt det før: Vi vil ikke lade os byde op til svenskernes dødedans med muslimerne! Der er intet yndigt eller solidarisk i at lade sig trække med ned i dyndet af de samme svenskere, som har hånet os for vores politik i så mange år, og som vi selv har rådet til at handle med større visdom i særdeles god tid. Så hvis vi skal være så venlige at standse denne tilstrømning – når nu svenskerne ikke kan eller ikke vil hjælpe sig selv! – skal det ikke være ved hjælp af grænsekontrol “efter svensk forbillede”!

    Det har ingen nogen som helst moralsk ret til at diktere os.

    Det skal være ved hjælp af asylstop! Og jeg har nu i tre tråde postet anvisningen på dette asylstop, som jeg har kopieret fra de kloge ungarere.

    Hvad var det du kaldte min tale? “Lort”? Hmm …

    – – –

    Skåning

    Posted: 15 november 2015 - 00:52 -

    Du är ju för fan svår i huvet. För att den svenske medieelit har svinat till Danmark i 15 år, så är du så besatt av hämnd att du tycker det är helt rätt att slussa migranterna genom Danmark till Sverige. Vanliga svenskar har ALDRIG velat ha det såhär,speciellt inte i Skåne.

    Men om du får någon slags atåfräs av att ge igen mot ett folk som aldrig har varit din fiende, så runka du loss på det. Hoppas du trivs.

    hasseklas

    Posted: 15 november 2015 - 08:56 -

    “De vanliga” svenskarna, 87%, får skylla sig själva för att de röstat på politiker som bedrivit den signal politik som spridits i MENA och lockar hit alla dessa migranter med permanent uppehållstillstånd etc. Tysklands signalpolitik har också ett stort ansvar i varför EU’s yttre gräns brustit. Hade önskat att det vore annorlunda men tyvärr har svensk media haft alltför stor makt i sin opinions bildande agenda. Det är media som har makten över folket och politikerna vilka anpassar sig till den “opinion” och verklighetsbild som media visar fram. Det är skrämmande.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 10:25 -

    Skåning: Fremfor at gendrive dine påstande vil jeg nøjes med at fastslå, at du ikke ved, hvad jeg skriver. Hvorfor du ikke ved det, kan jeg ikke udgrunde. Måske har du ikke læst det?

    Danmark kan ikke løse Sveriges problem ved at gøre som Sverige. Danmark kan derimod løse BÅDE Danmarks og Sveriges problem ved at gøre som jeg foreslår: At indføre en ansøgningsprocedure, der er i overensstemmelse med Dublin-forordningen, som tydeligt referer til den, og som er superenkel at administrere.

    Det er dét, Danmark kan gøre! Og det er dét, jeg beder alle om at agitere for, i stedet at råbe på “svensk grænsekontrol” i Danmark! Danmark er IKKE forpligtet til at “tage kuglen” for Sverige!

    Jeg vil tilgive dig dit dårlige sprog, hvis du til gengæld grundigere vil læse, hvad jeg skriver. Så kan vi fortsat være kampfæller, uden nag og mislyde.

    – – –

    MollyM

    Posted: 15 november 2015 - 02:35 -

    Morten – du har helt og aldeles ret!!!

    chainmail

    Posted: 15 november 2015 - 06:59 -

    Problemet för oss svenskar (som är motståndare till förd invandringspolitik) är att varken Danmark, Tyskland eller Polen följer vare sig Schengen eller Dublin. Hade dessa länder gjort detta hade Sverige inte drabbats till närmelsevis så hårt som vi nu gör. Ni danskar bör ha i åminne att när Sverige kollapsar och det kommer snart så kommer en miljon extra-europeiska välståndstörstande välfärdsparasiter att flytta till Danmark och det finns inget ni kan göra åt detta så länge ni är med i EU och Norden.

    MollyM

    Posted: 15 november 2015 - 02:38 -

    Og Sverige sender ikke asylanter videre til Norge eller Finland, om de ønsker dette? Jo!!!

    sussebassa

    Posted: 15 november 2015 - 14:48 -

    Nei, ikke til Norge om de ikke har korrekt ID, da sendes de tilbake til det landet de først ankom, som ofte er Tyskland..så bra Sverige.

    MollyM

    Posted: 15 november 2015 - 15:00 -

    Det er den information jeg har fået

    sussebassa

    Posted: 15 november 2015 - 15:06 -

    ..Det er feil.
    Flere flyktninger som kom til Malmø ville til Norge, men ble sendt tilbake..etter innstrammingen, som jeg skrev…vist på svt1 også.

    MollyM

    Posted: 15 november 2015 - 15:18 -

    Jaså – ikke desto mindre har jeg mine informationer fra http://www.politiko.dk som citerer den norske avis Dagbladet, som igen citerer Stefan Løfven. Men jeg er sådan set ligeglad – de skal hverken være her eller der ….

    sussebassa

    Posted: 15 november 2015 - 15:41 -

    1 PK avis som siterar en annen som siterar Løfven…åja,..stor troverdighet..ikke for meg.
    Jag er inte likeglad.
    At det klabbar til seg for Løfven ..han vet knappast hva han sejer.

    MollyM

    Posted: 15 november 2015 - 16:20 -

    Jamen, så siger vi det – du får ret og jeg får fred

    sussebassa

    Posted: 15 november 2015 - 17:24 -

    Neida Molly, vi har båda rett fordi vi båda kjemper imot PK…det aller viktigaste.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 18:24 -

    sussebassa og MollyM: Visse af “Norges” migranter afvises ganske rigtigt fra og med torsdagens indførelse af grænsekontrol. Det er en virkning af kontrollen, som kommer Norge til gode (men ikke Sverige). Førhen var der imidlertid fri passage, og Sveriges tiltag er ikke tænkt som en hjælp til Norge.

    Man kan deraf forstå, at hvis Danmark indførte den samme kontrol, ville det på ligervis komme Sverige til gode (men ikke Danmark). – Faktisk ville det forværre Danmarks situation så drastisk, at man med rette kunne tale om, at “Danmark tager kuglen for Sverige” (og reelt også: “for Norge og Finland”).

    Det er dét, profilen Skåning kræver af Danmark “for old times’ sake”. Hvilket krav, jeg ikke vil acceptere. Min løsning er tværtimod, at Danmark hverken registrerer eller tager fingeraftryk, men derimod indfører en procedure, der effektivt hindrer uberettiget asylansøgning i Danmark – og dermed indirekte i Norden, som Danmark er “porten” til.

    – – –

    sussebassa

    Posted: 15 november 2015 - 18:45 -

    Ikke ment som hjelp til Norge, men er det alikevel…som jeg skrev Sverige gjorde…viser til ett svar til Molly…så takk for den..
    Eller kjenner jeg sterkt på at dette er en “flyktningekamp” mellom Sverige og Danmark, så kanskje best å holde seg utenfor som Norsk, men som bor og jobber i Sverige.
    Alikevel burde jo disse naboland samarbeide, men nå virker det motsatt.

    Morten - - -

    Posted: 15 november 2015 - 23:56 -

    sussebassa: At Danmark afviser at gøre sig til martyr for Sverige er ikke led i en kamp. Sveriges holdning til hele situationen gør det yderst vanskeligt at have fællesskab med Sverige på en fornuftig måde, for svenskernes holdning er, at “vi skal hjælpe de rigeste og de stærkeste migranter – det er dem, der fortjener at lægge beslag på stadig flere af vore ressourcer, indtil vi ikke evner at tage flere”. Og at det tidspunkt, da asylsystemerne må give fortabt på grund af, at de er blevet overfyldt af unge, ærgerrige muslimske mænd med store forventninger, kan udsættes ved, at vi alle sammen gør som Sverige!

    Dét uskønne vanvid er Danmark ikke nødt til at tage del i! Sverige – ikke Danmark – er Sveriges største fjende. Og det er svenskernes holdning, der umuliggør en fælles løsning.

    Så jeg foreslår, som du kan læse herover, at Danmark går enegang og indfører en ansøgningsprocedure med efterfølgende grænsekontrol, der vil gavne hele Norden. Bemærk dog, at svenskerne ønsker at fortsætte med asylbevillingerne! Så fra Sverige kan vi ikke vente taknemmelighed. Vi vil som altid modtage kritik og udskamning fra dette land.

    – – –

    P. S. Her er et mentalt billede af et hjertesygt Sverige anno 2015

    sussebassa

    Posted: 16 november 2015 - 11:29 -

    Hei Morten og takk for svar…
    Har tidligere her gitt min analyse over hvorfor svensker er blitt som de er…tar de valg de gjør…også i dag.
    For at det ikke skal bli noen misforståelse..jeg sympatiserer med SD`s…politikk.
    I tillegg har jeg lest WW2 historie, og sveriges rolle under den…1 fot i hver leir for å sikre seg det beste, uavhengig hvilke konsekvenser det fikk for Danmark og Norge..
    som fortsetter i dag ifht flyktningekaoset mener mange.
    At det nå er hvert land for seg er veldig synbart, men også rett..prøve å unngå å bli dradd inn i et totalt kaos som svenskene legger opp til, og vil få negative konsekvenser for de andre nordiske landene.
    Sverige er et tapt land, som politikerne der har sørget for..Reinfeldt og Løfvens politikk..senast.
    Ønsker selvsagt at det ikkje skal skje for Danmark, Norge og de andre nordiske land.
    Jeg leser alle innlegg her, så jeg lærer hver dag ..forholdene mellom Danmark og Sverige.

    Morten - - -

    Posted: 16 november 2015 - 14:27 -

    sussebasse og Gunnar Biering: Nu sker der noget. Dansk Folkeparti tager et krav med til forhandlingerne om, at Danmarks skal aflaste Sverige ved at overtage så mange af Sveriges migranter som muligt, også selvom det måtte betyde en betydelig stigning i antallet af asylanter for Danmark. Marie Krarup har lige udtalt på P1, at det er hamrende uretfærdigt, at Sverige skal være ene om at modtage så mange “flygtninge” som hun kalder det. Danmark må træde til og tage fra. DF afviser at bruge Dublin-forordningens muligheder for at nægte at acceptere asylbegæringer fra personer, der indrejser fra sikre lande. I stedet vil man tage trykket af ved at lade “flygtningene” registrere her.

    Jeg synes, det skal frem, at det er DF, der virker for forsvenskning af dansk indvandringspolitik (som det jo i virkeligheden er) og ikke det uretfærdigt udskældte Venstre.

    – – –

    sussebassa

    Posted: 16 november 2015 - 16:02 -

    Dette trodde jeg verkeligen ikke var mulig, klokt er det knappast å
    hjelpe Sverige med den flyktningeproblemene svenske politikere har skapt…
    Da vil de jo bare åpne sine dører for flere, så sende de til Danmark… rettferdig at Sverige….De/Løfven velger jo dette selv, han kunne også stramme inn/lage åtgjerder..hvis han er statsminister da..
    Synes ikke dette høres bra ut for Danmark i alle fall.
    Trodde ellers at DF står på danskenes side…og ikke støtte de PK…

    Morten - - -

    Posted: 16 november 2015 - 16:36 -

    sussebassa: Præcis. Jeg fik også ondt i maven, da jeg hørte det. Men desværre er der ikke nogen mulighed for, at de kan være refereret forkert, for det var Marie Krarup selv, der sagde det i radioen: DF møder op til forhandlingerne om asylstramningerne med det krav, at migranter stilles et ultimatum: At de skal søge asyl i Danmark – eller rejse tilbage til Tyskland. Efter svensk forbillede. Motivet er – ligeledes i følge Marie Krarup – at aflaste Sverige. Også selvom DF anerkender, at det vil øge antallet af asylanter i Danmark markant.
    DFs vælgere ved det ikke endnu. De tror, at DFs krav går ud på at “lukke grænsen”. Men det går alene ud på at registrere asylansøgerne her, i stedet for i Sverige. Hvis DF formår at vride armen om på regeringen, vil DF’s vælgere i den kommende tid opleve en stadigt stigende vantro – for stik imod deres forventning vil asyltallene stige mod himlen som følge af forsvenskningen af dansk udlændingepolitik. Og derpå vil det gå op for dem, hvad der er sket.
    Venstre (regeringspartiet) modsætter sig DFs plan. Så det er ikke sikkert, den kommer igennem. Der er stadig håb om, at Venstre kan holde DF stangen i dette spørgsmål. Det må vi håbe. For det er svært at forklare folk, hvad der sker i disse dage. Alle siger: “Det kan Marie Krarup da umuligt have sagt!”
    Men jo. Det har hun. I dag. På P1 mellem kl. 12:15 og 13:00. Enhver kan gå ind på DR og høre det.
    I det danske politiske spektrum er det i dag kun Liberal Alliance, der kræver fuldt asylstop.
    – – –

    sussebassa

    Posted: 16 november 2015 - 17:31 -

    Så bra, da har jeg fått et riktig politisk bilde av Danmark.
    Å Lure velgerne i disse tider hvor man har politikerforrakt, som jeg tilhører, er det lite smart å prøve å lure de.
    Det vil DF kunne få svi for ved neste valg, så noen burde fortelle henne det.
    Det finnes mange smarte politisk interesserte menneske uten tilknytning til et politisk parti i samfunnet…smartere enn de politiske valgte, (ikke mye til)..så pass på.
    Jeg kaster snart opp av alle talene, krokodilletårene, Europas ledere nå er i full gang med iforbindelse med terrordåden i Paris…som de selv er ansvarlige for…medvirket til, i alle fall ikke stoppet i tide fordi De selv tjener på et nytt stemmekveg…gir de mere penger status og makt…disse PK.
    Nei, DF får skjerpe seg.

    Lenn

    Posted: 16 november 2015 - 18:31 -

    Også jeg! Det er til at brække sig over al den ‘ét minuts stilhed’ og skøre følelsespladder, man ser venstrefløjserne stille op med. Gider det minus. Vi mangler handlingsparate ledere, ja, vi manglere Ledere!
    Ja, jeg hjælper også med at donere penge til kristne forfulgte, men jeg ønsker ikke at hjælpe muhammedanere. Kun kristne burde vi tage ind. Hvis man læser Raymondibrahim.com jævnligt, så ser man, at de eneste sande forfulgte i muslimske lande er de kristne. En kristen dræbes – af en muslim – hvert 5. minut!! Ingen vestlige ledere går i rosenoptog eller holder et minuts stilhed for de 100.000 kristne, der blev brutalt myrdet af muslimer sidste år! Ingen.

    Lenn

    Posted: 16 november 2015 - 18:30 -

    Det var dog helt grotesk?! Hvad?? Hvad er så alternativet? Hvordan kan DF være så stupide? Jeg fatter intet… Hvis ikke jeg havde familie her, så daffede jeg til Canada, hvor jeg kan få job.

  Lawrence

  Posted: 14 november 2015 - 20:22 - Svar

  Borgerkrigen kommer til at udspille sig i Sverige, så det er egentlig bedre for svenskerne at der er nogen lande rundt om dem, der nogenlunde kan opretholde kontrollen, og som svenske kvinder og børn kan flygte til, mens de svenske unge mænd vinder deres land tilbage.

   steen

   Posted: 14 november 2015 - 20:30 - Svar

   Det er svært at sige. Men når man kan drive svenskerne til at sætte ild på asylforlægninger, hvad kan man ikke drive franskmændene til efter dette ? Det bør man holde øje med de næste uger. En ting er sikkert: Vores politikere forsøger at sende os i krig, og vi bør behandle dem derefter. Lykkes det dem at sende os i krig, bør de selv befinde sig i krig med deres befokninger. Jeg beklager at måtte sige det så direkte: I bør helt personligt blive inddraget

   De bør i egen interesse forstå det nu, mens tid er. De har vel 5- max 10 år til at fatte det, skønt det også meget vel kan være for sent f.eks. i Sverige.

   Lenn

   Posted: 16 november 2015 - 18:37 - Svar

   Jeg tror det ikke. Svenskerne har jo allerede lagt sig ‘flatt’, som man siger i Norge. De ejer ikke kampånd eller -formåen. Det starter nok snarere i Tyskland.

  queuecumber

  Posted: 14 november 2015 - 21:16 - Svar

  Det er en terapiproces som Sverige skal igennem nu, ved at de skal ned og ramme bunden.
  Svenskerne har travlt med at kalde deres omgivelser for racister. Samtidigt arbejder de lige nu aktivt for at sprede ulykken til andre lande vha. EU’s magtmidler.
  Når svenskerne er bragt i knæ og indrømmer at de tog fejl, samt siger undskyld til dem de har svinet til, så kan de få lidt hjælp, men ikke før.

chainmail

Posted: 15 november 2015 - 07:03 - Svar

Har ni bilder av de som agerar reseledare och säger -“Sweden this way”?

  snaphanen

  Posted: 15 november 2015 - 07:25 - Svar

  Jeg skal se efter. Vent nogle timer. Det var ikke en dansker eller svensker – det var en “indvandrertype”

Leave a Comment