15
nov
Seneste opdatering: 15/11-15 kl. 1237
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der er ikke nogen europæiske toppolitikere, der forstår islam, eller hvis der er, vil de i al fald ikke røbe det offentligt. De vil derfor sandsynligvis fortsætte med at udgøre en fare for deres befolkninger uanset Hollande lige har ytret sig meget krigerisk om ISIS og truet med en militær magt, han slet ikke har. Hvorfor er jihad så vigtig for en muslim? Nå, ikke? Så spørg en der ved, hvad han taler om. Ikke François Hollande, Angela Merkel, David Cameron eller Stefan Lofven: The names of the people responsible for the massacres in France

En statsmand og en intellektuel

Måske er det det aktuelle, gungrende fravær af politikere med format, der gør det nødvendigt at vende tilbage til Helmut Schmidt igen. Hvilken politisk leder spiller klaver med et professionelt symfoniorkester og er ven med tidens bedste dirigenter? Hvilken leder var ven med og kunne samtale med Karl Popper? Hvilken kritiserede fra begyndelsen “multikulturen” og forsvarede Thilo Sarrazin? Og hvilken tysker talte et næsten accenfrit Oxford engelsk? (videoer i den rækkefølge) Se også Henrik Gade Jensen: Verden har mistet en af sine dygtigste politiske skikkelser

Man kan høre Cordua og Steno mindes ham her forleden

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • TheReligiousCynic

  Våre politikere er historieløse, kunnskapsløse og uten egenskaper. Men gråte, det kan de.

  • snaphanen

   Lars Hedegaard
   8 timer ·

   Der kommer en dag
   De politikere og håndlangere, der siden udlændingeloven af 1983 har åbnet Danmark for den muhammedanske masseindvandring, skulle måske kikke lidt i historiebøgerne. Her vil de kunne læse om den norske landsforræder Vidkun Quisling. Han fik en krank skæbne, bl.a. fordi han havde opfordret nazisterne til at besætte Norge.
   Hvis ordentlige danskere vinder den krig, som diverse regeringer og folketingsflertal har påtvunget os, må politikerne og deres hjælpere regne med et efterspil. De vil blive spurgt, hvorfor de udsatte deres landsmænd for de rædsler, der altid har fulgt i kølvandet på Muhammed – den berømte landevejsrøver, massemorder og børnelokker.
   De kan godt begynde at forberede deres defensorat.

   https://www.facebook.com/lars.hedegaard.31/posts/679926555455883?fref= nf

   • Chingachgook Jensen

    Et større defensorat er ikke påkrævet ved standretter.

   • Lawrence

    Demo og moddemonstranter i dag. Lidt sprækker i den politisk korrekte signalering.

    En god kommentar fra Roman Bernhard:

    Last January, after a first major warning, hundreds of thousands of people took to the streets to show that they were Charlie. But it wasn’t clear then whether it meant that they were ready to resist, or that they would willingly accept a similar fate as the cartoonists’.

    Later this year, roughly the same people were ready to “welcome refugees,” and it’s clear now that what we suffered yesterday is only one of the many outcomes that this pathological outburst of altruism is going to lead to.

    https://www.youtube.com/watch?v=kY5xHCa3PkU

  • sussebassa

   Så rett sagt..
   I mellomtiden blir flyktningestrømmene til våre nordiske land lagt på is/tysnad ned…..
   Lite om det i mediane nå…

 • FelixKrull

  Tak for linkene.

  Det hoerer med til historien om Schmidt at han, som en bekendt udtrykte det med beundring i stemmen, var ‘a great fucker’; han havde flere kvinder end Casanova.

  • snaphanen

   Det har jeg ikke hørt. Kun at han var meget glad for Loki

   • FelixKrull

    Det har jeg til gengaeld ikke hoert.

    Men indroemmet, jeg vidste heller ikke at han var saa god til at spille klaver.

    • FelixKrull

     Hm… Nu bliver jeg i tvivl. Maaske taenker jeg paa Willy Brandt.

    • snaphanen

     det gør du måske nok. Schmidts kendte affære, var kun en – engang i begyndelsen af 70 erne. Det rystede ham dybt, at Loki ville skilles

  • jasminum

   Jeg leste om kun en, som ble til en krise for Loki en del år derpå. Tilgivelse og fortsettelse av ekteskapet lyktes dog. Ja, kjærlighet sterk nok står ofte sine prøver over. Derfor tror jeg vel knapt på Casanovakarakteristikken … tror ikke hans kone ville funnet seg idet… hun synes å kunne stå på egne ben.

 • FelixKrull

  Bemaerk at Schmidt ryger under interviewet. Det er eet af den slags privillegier der i dagens puritanske jammerdal, kun er store maend som Helmuth Schmidt og Christopher Hitchens er forundt.

 • Søren Petersen

  Skandaløst at skull læse dette i Jyllandsposten – skrevet af en Per Nyholm –

  “Blot at insistere på grænsebomme, mere overvågning og strengere straffe bringer intet brugbart svar på udfordringen. Det er den reaktion, terroristerne ønsker at fremkalde. For så vidt lever morderne og deres verbalt skarpeste modstandere, blandt dem Nationalfrontens Marine Le Pen i Frankrig, i en for demokratierne dødsensfarlig symbiose: den ene eksisterer ikke uden den anden.”

  DVS han ligestiller Le Pen med ISIS , – som jeg ser det?? og dette allerede på dag 2 efter terrorangrebet i Paris .- hvad tænker manden på???
  og så er han endda vel klar over, at havd Frankrig fulgt FPs politik de sidste 10 år, havde de skyldige ikke befundet sig i Frankrig.

  Faktisk uartigt og tarveligt at Jyllandsposten har sådan en kommentor

  • Søren Petersen
  • spirild

   Helt riktig det du påpeker her.
   Altså, ingen erkjennelse av at “problemet” er sånne som ham.
   De fortsetter samme agenda, altså beskytte deres eget makthegemoni.

   • lise smith

    Per Nyholm ER pressen. Han er tidligere udenrigskorrespondent. Det er iøvrigt en kendt sag, at journalister er den mest venstreorienterede erhvervsgruppe i Danmark. Og som du siger en stor del af problemet.

  • Peter Zichau

   Jeg tror gerne FN ville slippe for at eksisterer. Jeg tror sågar de ville nedlægge sig selv – hvis Frankrig ikke havde de problemer de har. Men sådan er der jo så meget, med typer som Per Nyholm…

  • Lenn

   Nej, ærligt talt, Per Nyholm! Et ‘brugbart svar’ ville være at tæppebombe Syrien, Irak, Saudi og Qatar – to begin with! Men først og fremmest ville det være at sætte krigsskibe ind i Middelhavet og simpelthen tvinge horderne af barbarer tilbage! Dernæst ville et stort arbejde skulle igangsættes, hvor man indfanger de mange bortløbne jihadister (hermed menes alle muslimske ‘flygtninge’, for hvem kan skelne) på Europas gader og stræder – og internerer dem! Svært bevæbnet politi skulle holde vore grænser hermetisk lukkede. Ingen araber eller afrikaner skulle slippe ind. Mens jihadisterne planlægger næste kujonagtige angreb, sidder ‘lederne’ og diskuterer lovforslag og ’stramninger’!?!

   Europa går under, for det styres af de mest stupide ‘hjerner’ i Europas historie! Man græmmes!

 • Pingback: David Wood om de vestlige lederes islam-vrangforestillinger | Hodjanernes Blog()

 • Svend

  Det er da fint, at han spiller Bach, taler engelsk osv, men det gør ham ikke til guddom. Manden var socialist af den gamle skole, og det var ikke så slemt, men han var socialist, og hans totale fornægtelse af genernes betydning vidner om at han har læst, men ikke tænkt og oplevet. Dagens problem er lige netop, at han ikke vil indse, at mennesker er forskellige fra fødslen. Også han er en del af katastrofen.

  • Iq

   Han var også overbevist globalist, og arbejdede ihærdigt for indførelsen af Euroen.
   Desuden var det meget almindeligt, at
   folk fra pæne borgerlige hjem spillede klaver, talte adskillige fremmedsprog, havde indgående kendskab til litteratur, malerkunst, musik etc.
   Dette var før verden gik af lave, og den amerikanske populærkultur kvalte alt andet.
   Jeg har kendt mange af den type, både her i Danmark, men også i andre lande, hvor jeg har opholdt mig.

 • invernes

  Her en sann ekte ærlig politiker ! slike vil vi ha i Europa.

  https://youtu.be/jtmm6CSZX2o

  • sussebassa

   …både vil vi ha, og ved Gud, trenger for å redde våre land.
   PK politikere bare spiller et spill for egen makt, pengar og fylle opp landene med sitt stemmekveg.

 • invernes

  Den siste konsert før islam døden ankommer.

  https://youtu.be/aGDfraL2GRE

 • invernes

  Sveriges statsminister står frem og poserer som den galningen han er.

  http://www.sokelys.com/wp-content/uploads/2014/09/lang-nese.jpg

  • sussebassa

   Den optimale løgner…pinoccio…
   Alle ledere i Europa passer denne.

  • Nilsv

   Ligner mere den gamle statsminister…

  • Niels Henriksen

   “Der er ingen bånd, der binder mig –
   og ingen holder i mig, nej … ” 😉

 • Knogdragarna kom inte hit av en slump. Konvertiten Brother Nathanel är betydligt mer intressant än Mona Walter.

  https://www.youtube.com/watch?v=SxZTW27FU2o

 • Lenn

  Jeg må sige, at DF ikke længere er ‘nok’ for mig. Vi må have partier og ledere, som er decideret militaristiske, hvis vi skal kunne overleve Merkels masseimport af dødbringende muslimer!

 • Søren Petersen

  Nej nej nej nej!!! Se nu her venner: http://politiken.dk/udland/fokus_int/terroriparis/ECE2932033/hvad-nytt er-krig-og-graensehegn/

  Pointen i artiklen er: Hvad nytter krig og grænsehegn? EU-ledere taler om krig og grænsehegn, men politiet jager terrormistænkte blandt egne statsborgere.

  Vi har NETOP fået at vide at minimum én af terroristerne har pas fra Syrine via Grækenland – enten falsk eller ægte, men NOGEN er kommet til Paris som “flygning” – det er tydeligt på de fleste net-medier, men nævnes ikke i DR ihvertfald – de taler KUN om Bruxelles linket..

  Nej nej nej – og idag på Kgs Nytorv – hvem optræder??? Den arabiske gruppe Outlandish!!! som netop gennem alle årene har haft SÆRDELES meget uld i mund når det handlede om at fordømme truslen mod ytringsfrihed osv.

 • invernes

  Polen sier NEI til islam avskum.

  https://youtu.be/a7xqwm_c1_k