16
nov
Seneste opdatering: 16/11-15 kl. 1227
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Se også Morten Storm i København, 2014

Nej, Sverige överlever inte som nation

För det första skiljer Sverige ut sig, i jämförelse med de flesta länder i Europa, eftersom landet aldrig var inblandat i andra världskriget. Den nationella sammanhållning som uppstod i våra nordiska grannländer, nådde aldrig vårt land. Min gamle kloke far, som växte upp nära den norska gränsen under kriget menade att det ”bästa för Sverige” vore om det inträffade en katastrof. Kanske inte ett krig men en kris där maten riskerade ta slut och där många av oss skulle tvingas leva i tält under flera månaders tid. Detta skulle kunna skapa en nationell sammanhållning. [..]

Dessa skäl talar för att Sverige knappast kommer att överleva som nation. Vad som kommer att hända är troligtvis att de svenskar, som inser faran i tid kommer att lämna landet, innan det är för sent. Oavsett om de är Sverigedemokrater eller inte, så kommer det till stor del att handla om välutbildade människor vars tjänster efterfrågas i andra länder. Kvar blir i stort sett white trash-svenskarna, identitetsvänstern (vars penningmedel till fortsatt indoktrinering av medborgarna dock kommer att bli mindre och mindre i takt med att välfärdssamhället försvinner) samt en ständigt stigande procentandel socialkonservativa och religiösa människor med rötterna i Mellanöstern och Nordafrika.[..]

Situationen påminner nämligen lite om det som hände när Shahen av Iran störtades av islamister och andra falanger i slutet av sjuttiotalet. När det kom till kritan visade det sig att islamisterna inte hade någon tanke på att regera tillsammans med de andra falangerna, vilket blev startskottet för en terrorregim. Jag kan tänka mig att något liknande kan hända i Sverige, beroende på om vi får fortsatt hög invandring samt på hur många svenskar som väljer att lämna landet. För bara några månader sedan räknade jag med att detta skulle kunna inträffa om 50–75 år, men efter den gigantiska massinvandringen under denna höst får man kanske minska antalet år till 20–30. Nej, Sverige överlever inte som nation

På Frontpage skriver Nima Gholam Ali Pour THE SWEDISH TRAGEDY, One can only guess how bad it will get.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Marie Vov

Posted: 16 november 2015 - 08:50 - Svar

Hvis man ikke har modet til at forsvare sig, blot vender den anden kind til, så er man ikke velegnet til at føre slægten videre. Det er naturens orden.

  Lawrence

  Posted: 16 november 2015 - 09:25 - Svar

  Ja, naturen har altid ret, så lad os blive lidt mere naturlige igen. Det der sker er faktisk ikke komplekst – nogen prøver at overtage vore europæiske lande, andre prøver at facilitere dem, og det skal vi stoppe og rulle tilbage..

  Nyd den lille perle:

  A man vacationing in San Francisco saw a Muslim bookstore, walked in and began browsing.
  When the owner asked if he could help, the visitor said, “Well, do you have the book by Donald Trump about the problems caused by Muslim immigration?”
  The owner answered, “OK, get the fuck out of here, and don’t ever come back, is that clear?”
  The customer smiled: “Yes, that’s the one; do you have it in paperback?”

Lawrence

Posted: 16 november 2015 - 09:34 - Svar

“Vad som kommer att hända är troligtvis att de svenskar, som inser faran i tid kommer att lämna landet, innan det är för sent.”

Nej. Unge svenske mænd som elsker deres svenske folk, vil blive, kæmpe og vinde. Og deres anlæg vil fostre en ny svensk generation og nation, af overlevelsesduelige vikinger, med hjerte og mandsmod, og en ny og anderledes kultur og statsform. De, der stikker af, repræsenterer det ikke-duelige, det som i sidste ende er det evolutionære ophav til den situation Sverige er i, og de gør bedst i ikke at komme tilbage når røgen har lagt sig.

Det er den barske natur som alle skabninger lever i og efter, og som matriarkatet tror det har afskaffet.

  snaphanen

  Posted: 16 november 2015 - 10:13 - Svar

  Det er meget svært at spå om. Jeg forlod landet for 11 år siden, men jeg er heller ikke svensk. Jeg havde set i glaskuglen, – dog ikke at det ville blive så forrykt som nu

  Mange veluddannede vil givetvis forlade landet, men jeg kender også nogle, der er så velbjergede, at de kan bo hvor de vil og komme på privathospital. De er indtil videre uberørte af, hvad der foregår

   Lawrence

   Posted: 16 november 2015 - 11:49 - Svar

   Yes, jeg har læst den. Det er pga. de odds at det bliver knald eller fald med Sverige. Der er kun krigen tilbage. De andre muligheder er at stemme alle hjem – umuligt, eller at alle finder ud af at overgive sig til at Sverige er et nyt Libanon. Jeg tror mange unge svenske mænd hellere vil dø end se det ske, jeg har det selv sådan. Og hvis først Sverige bryder i brand, hvor mange unge europæiske mænd vil så ikke have lyst til at komme og hjælpe? De ved jo at det er et spørgsmål om tid før det samme sker hos dem selv..

   Havamal — ‘Cattle die kinsmen die all men are mortal. Words of praise will never perish nor a noble name.

  hilde61

  Posted: 16 november 2015 - 11:22 - Svar

  Vi krysser fingrene for at svenskene klarer å ordne opp i kaoset og starte pånytt.

Søren Petersen

Posted: 16 november 2015 - 11:12 - Svar

I USA begynder de at bruge hjernen og sige nej til flygtninge….
http://news.yahoo.com/paris-attacks-deepen-gop-opposition-082944583.ht ml

Men de politiske magthavere fortsætter med pivåbne grænser.
Polen lukker også …ligesom Ungarn – men er nord og vesteuropa virkelig om 10 år blevet en dystopi – til trods for at befolkningsflertal ikke VIL mere, men pga. senmodernismens normer og værdier og middelklassens ekstreme velfærd og mangel på noget at kæmpe for – gør de ikke modstand….,
Skal dem under 50 til at kigge på hus i USA, Australien hvor de kan tilbringe deres alderdom ???

  Marie Vov

  Posted: 16 november 2015 - 17:22 - Svar

  Men hvad siger hjernerne hos Johannes Smith og Morten Østergård. (det er næsten for nemt at besvare)

Svend Andersen

Posted: 16 november 2015 - 11:43 - Svar

Hvor er Holger?

  FelixKrull

  Posted: 16 november 2015 - 11:56 - Svar

  Holger og konen stemmer ja til unionen.

   Svend Andersen

   Posted: 16 november 2015 - 12:14 - Svar

   Ikke den Holger. Den gamle, den danske Holger, som endnu sover; lidt endnu, men sandsynligvis ikke længe.

Leave a Comment