17
nov
Seneste opdatering: 18/11-15 kl. 1040
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

‘Next time we won’t be here to talk’: Chilling video shows group of headscarf- clad men warn Bataclan staff seven years ago that venue risked attack because it hosted pro-Israeli events

Angrebet på Bataclan var krumtappen i Paris terroren. De andre angreb satte ind femten minutter tidligere for at aflede politiet. Jeg har ikke hørt danske medier nævne, hvorfor Bataclan var et mål? Musik, ungdom, glæde, USA, fortovscafeer, kærlighed, frihed og anden lyrik, som det hedder som fra vores stats- og udengrigsminister og nedad til dansk TV? Nej, Bataclan var jødisk ejet i mange årtier,  men ejerne havde netop forladt Frankrig og bosat sig i Israel, hvad terroristerne ikke har vidst. Det blev angrebet fordi det var jødisk, og fordi det gennem årene har holdt jødiske arrangementer. Derfor! Expressenartiklen minder os om motivet, skønt det har været berørt i engelsksprogede medier. Islam er sammen med franske politikere ifærd med at gøre Frankrig “judenrein,” og det kommer til at lykkes.

I december 2008 kom tio män med ansikten täckta av arabiska keffiyeh – palestinasjalar – till Bataclan och ville prata med föreståndaren. Männen, som filmades, sa: “Det här är något som vi kan inte fortsätta acceptera. Ni kommer att få ta konsekvenserna av era handlingar. Vi kom hit för att varna er. Nästa gång kommer vi inte för att prata.”

Massakern på Bataclan var den överlägset dödligaste av de sex samtidiga attackerna i Paris på fredagen. Joel Laloux gav sig av i tid. Bakom sig lämnade han en ståtlig teater som i dag är synonym med massaker och fasa. Och där en majoritet av offren var unga människor. Massakern på Bataclan skriver in sig i ett mönster. Många av målen i de senaste årens terrorattacker i Europa har varit judiska. Om detta har ingenting skrivits i svenska medier.Bataclans glömda judiska historia

A Pearl Harbor à la Française

Den gamle kommunist Federica Mogherini er bange for at “Frygten for mangfoldighed kan ødelægge Europa.” (Video med hende hendes udtalelser her.) Pascal Bruckner har et par forslag hun kan tygge på:

[..] We change nothing of our habits; we live as if terrorism did not exist, going about our jobs with the usual nonchalance. We counter the assassins with the disdain of the civilized. Domestically, we suspend the constitutional rights of imprisoned jihadists, and gather them in internment camps, as has been proposed. We subject all individuals flagged as terrorism suspects to preventative incarceration and take away the freedom of the 3,000 individuals within our borders listed as potentially dangerous islamists. We neutralize the militants who have returned from Syria, unceremoniously expel questionable imams and preachers of hatred, and close Salafist mosques.

Finally, there are the 1 million refugees who have entered Europe in recent months, among which there is no doubt a tiny but decisive percentage who have infiltrated on behalf of Isis or al-Qaida, and who are waiting for the opportunity to strike. This is what Angela Merkel, in her ostentatious generosity, has refused to see: harsh toward the Greeks in June, she welcomed the Syrians in August, demonstrating an altogether imperial charity. Without consulting the small countries of Eastern Europe, she imposed on them tens of thousands of pedestrian migrants, whom she saw, moreover, as a cheap, educated workforce. Looking to come out on top both sentimentally and economically, she practiced a kind of profitable altruism. A month later, once the enthusiasm and silliness had passed, she had to go meet the Turkish autocrat Erdogan at Canossa, bending to the will of the hidden godfather of Isis, an active member of the Muslim brotherhood who dreams of the Islamic domination of Europe and of the recreation of the Ottoman Empire. The exporting of violence into the streets of Paris, London, and Berlin thus comes about through these columns of refugees, in which, among the exhausted children and adults, a few war-hardened jihadists are hidden.

We will have to establish a conditional hospitality, stripped of all sentimentality, in which every candidacy will be carefully examined—a policy subject to the immediate closing of the borders as necessary. The assassins have won a first round and have brought in an ample harvest of corpses. It is our duty to destroy the assassins.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lawrence

Posted: 17 november 2015 - 12:55 - Svar

“Domestically, we suspend the constitutional rights of imprisoned
jihadists, and gather them in internment camps, as has been proposed. We
subject all individuals flagged as terrorism suspects to preventative
incarceration and take away the freedom of the 3,000 individuals within
our borders listed as potentially dangerous islamists. We neutralize the
militants who have returned from Syria, unceremoniously expel
questionable imams and preachers of hatred, and close Salafist mosques.”

Udgangspunktet for hendes handlingsplan er stadigvæk, at Islam og etnisk interesse-konflikt ikke er problemet, men at nogle få, overskuelige tusinder af “islamister” er det. Det svarer til at tyske besættelsestropper i Frankrig under ww2, havde dén forståelse, at modstanden mod besættelsen i sin essens, kom af at nogle få ekstremister tog deres “franskhed” for alvorligt. Skaf dém af vejen, og så er det løst. Men sandheden var jo at “franskheds-ekstremisterne” og deres handlinger var udtryk for den generelle vilje til selvhævdelse, som slumrede i hver eneste franskmand, og modstandsfolkene kun var eksponenter for en vanguard-mentalitet, hvor, jo flere der gjorde modstand, jo flere blev revet med. Den eneste løsning er, at alle folkelsag får lov til at beholde deres land. Lad os hjælpe disse millioner af muslimer med at finde hjem. Så kan vi også give vores børn et hjem.

  Nilsv

  Posted: 17 november 2015 - 14:07 - Svar

  Det burde være en menneskeret(tighed) at være i sit eget land.

   MollyM

   Posted: 18 november 2015 - 09:29 - Svar

   Det burde være en menneskeret at leve og føle sig sikker i sit eget land, JA!

  snaphanen

  Posted: 18 november 2015 - 02:59 - Svar

  Det er en han 🙂 Jeg ser det om en religionskrig, ligesom Giulliu Melotti

  http://www.israelnationalnews.com/Articles/Article.aspx/17902#.VkvbJ1U veVN

  Westerners don’t even understand what is going on.By speaking of “jihadist madness”, the West builds its own defeat. We don’t see that this is a religious war, not the idea of a few stragglers and fanatics. We did not understand that it is a problem of states and leadership, not of borders and police and license plates.

   MollyM

   Posted: 18 november 2015 - 09:27 - Svar

   Det ER en religionskrig. Men, den politisk korrekte “elite” (bemærk mine sarkastiske anførselstegn 😉 benægter jo stadigt dette hårdnakket. Man fortvivler ….. næsten

   Lawrence

   Posted: 18 november 2015 - 09:31 - Svar

   Melotti har bedre greb om roden

Odd S. Olavssøn

Posted: 17 november 2015 - 14:49 - Svar

Hej Snaphanen.

Linket til “den gamle kommunist Federica Mogherini” virker ikke. Jeg kunne egentlig godt tænke mig at læse hvilket godtroende vrøvl hun nu har udtalt…

Odd.

Dogen

Posted: 17 november 2015 - 15:05 - Svar

invernes

Posted: 17 november 2015 - 22:51 - Svar

Kast muslimpakket ut av Europa ! hvor mange slike barbarer skal man tåle på vårt kontinent ?

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/11/17/article-2062514-0ED4586A0000 0578-580_634x556.jpg

ramonafransson

Posted: 18 november 2015 - 01:17 - Svar

They can go to hell where they belong!

Här ska inte förhandlas! Kasta ut den imamen och skicka honom och hans anhängare till Saudiarabien. Där kan de känna sig som hemma!

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2897685–vast-maste-forhandla-med-is -

Leave a Comment