17
nov
Seneste opdatering: 17/11-15 kl. 0727
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Etter denne fredagsaften ved vi hvad krig i hjertet af en by er for noget. Efter denne fredagsnat ved vi at man i Paris kan dø som i Bagdad, som i Beirut, som i Tripoli. […] De skræmmende kendsgerninger om det som er sket, er det mest ugendrivelige bevis på at vore liv som frie europæere ikke længere vil blive som før. I Paris er stemningen på samme tid skrækindjagende og surrealistisk. En belejret og folketom metropol patruljeres af hundredevis af politifolk i fuld krigsmundering, og rystes af alarmer og falske alarmer – fanget i et mareridt som der ofte var blivet advaret imod, men hvis proportioner var utænkelige. Massimo Nava i Corriere della Sera.

Ved den franske ambassade i København søndag 15. november 2015. Foto Kirsten Damgaard for Snaphanen.
franske.ambassade.købenJPG

November 2015 Paris attacks – new footage

Det er barske optagelser, nu er man advaret. Derfor placerer jeg dem under stregen

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?