19
nov
Seneste opdatering: 20/11-15 kl. 0801
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det skal nok være, inden EU tager dit lovlige våben fra dig. De kan påføre dig livsfare, men du skal være lige så ubevæbnet som alle de døde i Bataclan, og du skal dø med anstand, har de besluttet. Gavin Mc Innes snuser luften ind hos der parisiske café latte segment. Der er en ton blomster og en plakat af Jim Morrison (!) “There is no fight in these people. It’s like islam have already won.”

Mens vi er ved de fuldstændige suicidale, ryggradsløse europæere, så slår svenskerne som sædvanligt alle rekorder i vanvid. Ungsosserne, svensk SSU har i øjeblikket en kampagne der hedder “åbn Europas porte”, som om det der plager os er, at de er lukkede. Man kan købe et halsbånd med en nøgle, til at åbne portene endnu mere. Dette samtidigt med at hele den svenske infrastruktur er i knæ og den svenske såkaldte regering låner penge i udlandet til at køre den endnu mere i sænk. Dette er politik i 2015, sådan ser det ud, når rene børn leger politik.

Civillisationer dør ved selvmord, og selvmord skyldes en mental tilstand, for ikke at sige en psykiatrisk. Jeg vil hjem og bo på Sankt Hans igen, der får de syge medicin. – Se også Niall Ferguson: Paris and the fall of Rome. I am going to tell you that this is exactly how civilizations fall.

“In the hour of savage license, when every passion was inflamed, and every restraint was removed . . . a cruel slaughter was made of the Romans; and . . . the streets of the city were filled with dead bodies . . . Whenever the Barbarians were provoked by opposition, they extended the promiscuous massacre to the feeble, the innocent, and the helpless . . .”

True, Gibbon’s “History of the Decline and Fall of the Roman Empire’’ represented Rome’s demise as a slow burn over a millennium. But a new generation of historians, such as Bryan Ward-Perkins and Peter Heather, has raised the possibility that the process of Roman decline was in fact sudden — and bloody —rather than smooth: a “violent seizure . . . by barbarian invaders” that destroyed a complex civilization within the span of a single generation.

12246623_10154705144173521_8094105784941535752_n


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 19 november 2015 - 18:33 - Svar

Hvis folk tror, at det at stå og holde hånd og snakke om at ‘stå sammen’ batter noget som helst mod en bevæbnet gruppe af psykopater, så tro om igen. Det batter kun med væbnet modstand fra nu af, og hvornår sætter politikerne militæret ind på de extremt farlige ‘celler’ i EU (man kunne også kalde dem ‘ghettoer’) og begynder at deportere de muslimske galninge??: http://shoebat.com/2015/11/19/syrian-ambassador-says-more-than-20-of-r efugees-pouring-into-the-eu-likely-have-ties-to-isis/ – se det meget, meget sigende billede nederst!

Sverige er en saga blot, og det bedste vi kan gøre er at lukke grænserne over mod Sverige. De har ladet sig styre af venstrefløjsfanatikere (læs: nazister!), og nu høster hele Sverige desværre frugterne deraf.

Søren Ferling

Posted: 19 november 2015 - 18:44 - Svar

Sossernes politk er jo ren folkemordspolitik.

  Lawrence

  Posted: 19 november 2015 - 21:29 - Svar

  Godt der er lygtepæle nok til dem alle..

Lenn

Posted: 19 november 2015 - 18:47 - Svar

Gavin McInnes siger i slutningen af videoen, at han mener, at franskmændene vil vælge en stærkt højrenational leder næste gang. Hvad jeg kender til franskmænd, og vist efterhånden resten af Europa, så vil de nu gå endnu mere til venstre. I en misforstået ‘tolerancens’ og ‘venligbo’-ånd.. Lemmingesyndromet griber om sig.

Svend Andersen

Posted: 19 november 2015 - 18:54 - Svar

“EU tager dit lovlige våben fra dig. De kan påføre dig livsfare, men du skal være lige så ubevæbnet som alle de døde i Bataclan, og du skal dø med anstand, har de besluttet.”

Sign the petition: EU : You cannot stop terrorism by restricting legal gun ownership.
https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-s top-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=201899011&u tm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_facebo ok_responsive&utm_term=des-lg-share_petition-no_msg&fb_ref=Default

invernes

Posted: 19 november 2015 - 23:03 - Svar

Sovjetunionen gikk under og folk fikk sin frihet, EU vil og gå under! og folk vil nok en gang få sin frihet tilbake.

  Lenn

  Posted: 20 november 2015 - 00:11 - Svar

  Jeg tror ikke det, Invernes. Verden er ved at lukke og slukke, og den får nok ikke flere chancer… se denne artikel fra http://www.israeltoday.co.il/NewsItem/tabid/178/nid/27814/Default.aspx – “Dancing with the Devil”. Nogle av ordene, som bandet sang, da folk blev angrebet, var: “Hvem vil kysse djævelen på hans tunge?”, “hvem vil elske djævelen… hvem vil synge hans sang”. Folk løftede hænderne med satan-tegnet, da de første skud faldt.

River

Posted: 19 november 2015 - 23:36 - Svar

Når man forstår hvorfor at postulatet om at Breivik nok havde et rationale, uden at skulle bedyre, at manden er gal, forstår man hvad der er galt med de fleste. Gjorde Norge virkelig alt rigtigt? Vi er ikke længere af et materiale man kunne have skabt en nation af. Vi er blødsødne, slatne, rygradsløse, og hvad har vi. Ud over manglende moral så taler vi ikke længere samme sprog og er lige glade med hvad der er sandhed, bare det lyder godt. Siger man noget andet end det der er normen bliver man verbalt og i nogle sammenhænge fysisk angrebet. Bare se hvordan Espersen bevidst misforståes så man har en løgn at hidse sig op over. Alt skal fordrejes. Det er så gennemgående at det er håbløst at bare begynde at rette det. I den forbindelse har jeg lært Ikke at se nyheder i samme rum som konen, eller rettere, jeg får efterhånden kun nyheder fra nettet.

  Lenn

  Posted: 19 november 2015 - 23:53 - Svar

  Hahaha! Den var sjov, den med konen og se nyheder i et andet rum..

  snaphanen

  Posted: 20 november 2015 - 07:53 - Svar

  Breivik meddelte netop igår, at han ikke er kristen og aldrig har været det

  http://www.dagen.no/dagensdebatt/samfunn/kommentar/Derfor-trykker-Dage n-Breiviks-uttalelse-272714

  Det ved vi sgu da godt. Det er pressen og venstrepolitikerne, der har cementeret det billede. Han er en schizoid nazi og islambeundrer, men han får næppe held til at korrigere de officielle løgnere på det punkt. Han er syg, men Stoltenberg bad inden retssagen om, at han måtte blive kendt rask, så det blev han.

  Hvad vi bla burde have lært af den affære er, at en dag dukker der en rask og rationel Breivik op, hvis ikke vi tager os sammen

   River

   Posted: 20 november 2015 - 09:17 - Svar

   Den eneste normalreaktion, hvis man forstår hvad der foregår, er da at blive syg, i hjertet, i hovedet, ja i hele kroppen 🙂
   Jeg bliver blot træt af alle automatløgnene. Af automatløgnerne.
   Jeg tror heller ikke et øjeblik at Breivik var kristen.
   Men at han ikke er normal forhindre ikke at han kan være trigget af et langt større vanvid fra sine omgivelser.
   Når jeg taler om at han havde et rationale er det netop at han lader sig trigge. Hans handlinger er jo ikke taget ud af den blå luft.
   Muslimerne har i deres uhyrligheder også deres rationale. De finder fundamentet i koranen, mv. Dybest set er angiveligt muslimer en flok psykopater. Netop gjort syge ved at recitere fra det samme syge grundlag. Man forklare altid deres handlinger ved deres rationale, men aldrig ders syge fundament. Det er den typiske måde ikke at løse problemer.

   Rune Hansen

   Posted: 20 november 2015 - 19:05 - Svar

   Såvidt jeg husker fra hans manifest/kompendium (og jeg har ikke tænkt mig at læse det igen), skrev Breivik, at han ikke følte sig specielt kristen, men at han som kulturkristen trods alt følte sig tættere på kristendommen end Islam, hvis han skulle vælge. (meget frit genfortalt).

Nilsv

Posted: 20 november 2015 - 09:28 - Svar

De kunne også bare tage hoveddørsnøglen om halsen. Nøglen til Europas porte leder tanken hen på smådrengene, der blev sendt ud på slagmarken under Iran-Irak-krigen med plastiknøgle til paradiset om halsen. De fleste fik hurtigt brug for den, så man må håbe for dem, at den passede i låsen. Irrationelt ad helvede til, men hvor rationelt er Vesten efterhånden. Snarere bliver europæerne dummere dag for dag, og al fornuftig samtale ophører. Meningen med gamle dages socialisters elendighedsteori var, at det skulle blive bedre bagefter. I dag er det som om, elendigheden er et mål i sig selv.

Leave a Comment