20
nov
Seneste opdatering: 20/11-15 kl. 1740
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man må sige, at ISIS har fået “tonen” til at ændre sig, eller som en snart gammel ven skriver: “As the crisis in Europe intensifies, more and more writers begin to sound exactly like Fjordman, the Dark Prophet of Norway.” En peptalk, der lyder meget martialsk, men hvis de skal tabe, skal vi lære at føre krig. Det kan vi blandt andet lære af russerne, der i øjeblikket pulveriserer ISIS for os. Eller Why Muslim Terrorists Don’t Kidnap Russians. Lidt mindre hensynsløst kan også gøre det. Det ser ud som om, der ryger mange civile med i købet i øjeblikket.

Rødt, hvidt og blåt

Vi passerede den franske ambassade fredag midt på dagen, og blomsterhavet er nu vokset over på fortovet modsat ambassaden. De allestedsnærværende maskinpistoler var der. Jeg deltager ikke selv i sådan noget af nogle af de grunde, Sørine Gotfredsen anfører, men først og fremmest fordi jeg nægter at markere det med politikere, jeg betragter som medskyldige i tragedierne: Hulhed præger mindeceremonier efter Paris-terror

20.11.2015 I 025

20.11.2015 I 02920.11.2015 I 03720.11.2015 I 03820.11.2015 I 039


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 20 november 2015 - 14:17 - Svar

Putin, my man!! Hvis Frankrig havde balls, og når de påstår, de er i krig, så burde de lave pay-back i egen baggård! Det sære er jo, at man gerne vil have ekstremtfarlige personer rendende rundt i nabolaget, men man bomber deres fætre i udlandet, altså Syrien og Irak, ikke i Frankrig… Hvor sært er det lige? Faktum er, at hvor der ikke er muslimer, der er stort set ingen fare for terror. Derfor er ‘moderate muslimer’ et fatamorgana og helt uden betydning: Alle burde de smides ud af vore lande.

  tavsen

  Posted: 20 november 2015 - 15:59 - Svar

  Putin kører på frihjul. Han er ikke med i Nato. Rusland er allerede boykottet, så det er ved at koste landbruget livet
  Men selvfølgelig, alle der når frem til Skandinavien har reelle hensigter og ønsker at deltage på normale demokratiske vilkår

tavsen

Posted: 20 november 2015 - 15:54 - Svar

“You WILL lose”
det blev nedskrevet for 1400 år siden
og igen forudsagt for et par år siden her i Danmark

MOHAMMAD EFTERFØLGERE VIL EN DAG EROBRE FRANKRIG
DEN MUSLIMSKE SEJR ER NÆR
ISLAM WILL DOMINATE THE WORLD
VI ER KLAR TIL OFRE VORES FAMILIER FOR PROFETENS SKYLD
mon Søren Espersen var klar over det?
YTRINGSFRIHED ER FRIHEDEN TIL AT KRÆNKE OG YDMYGE

https://youtu.be/0Vp_vTEYBk0

  GHjo

  Posted: 20 november 2015 - 21:48 - Svar

  Muslimer vil drepe alle vantro og erobre verden og så vil de sulte langsomt i ihjel.For det finnes ingen vantro tilbake som kan ta vare på dem og forsørge dem.

   torstein

   Posted: 21 november 2015 - 07:01 - Svar

   Ved endetid stiger trollmannen Muhammed atter ned til jorden og oppretter sitt verdensomspennende kalifat, den totale seier og fred er vunnet til evig tid!

   hilde61

   Posted: 21 november 2015 - 11:06 - Svar

   Akkurat, blir morsomt når det går opp for de.

   tavsen

   Posted: 21 november 2015 - 17:13 - Svar

   Ganske afgjort.

   Selv i Sydamerika gør de få syriske migranter sig upopulære

   http://news.yahoo.com/many-uruguayans-fed-complaints-syrian-refugees-0 40744215.html
   “I like Uruguay. I like Uruguayan families. My young children all go to school
   here,” Alshebli said in halting Spanish, standing in the living room of his
   sparsely furnished, multi-room home on the outskirts of Juan Lacaze. “But food
   is very expensive.
   How can I feed 15 children?”

tavsen

Posted: 20 november 2015 - 16:26 - Svar

Fantastisk med tid og ressourcer der ofres på ekstreme egoister. HVORFOR ØNSKER DE EGOISTER IKKE AT GØRE EN INDSATS I DERES EGET KULTUROMRÅDE?
http://www.ugebreveta4.dk/stat-og-kommuner-ansaetter-flere-indvandrere -med-ikke_20291.aspx
Danmark har opbygget et velfærdssamfund. Hvorfor skal Danmark trækkes ned på deres niveau?
INGEN mennesker ændrer mentalitet, fordi de skifter opholdssted. Nissen følger med.

Mon arrangørerne er kommet med en forklaring, hvorfor sådan noget sker i Danmark? Næppe, MSM dækker over dem
Danmark/Nørrebro anno 2015
https://youtu.be/BrFJS6LmnFQ

Iq

Posted: 20 november 2015 - 18:57 - Svar

Det forlyder, at Sverige nu vil seende alle som ikke vil søge asyl, tilbage til Danmark. “Vi regner med at Danmark tager sit ansvar”, som Anders Ygeman udtrykker det.
Nu er der utbrustit krig mellem broderlandene ” på riktigt” . Ikke bare på fodboldbanen. Det er utroligt, hvad disse indtrængende horder formår.
Jeg foreslår, at Danmark meddeler Sverige og Tyskland, at Danmark kun lader de , som vil søge asyl kmme ind i Danmark. Resten må tage direkte fra Tyskland. Sådan undgår vi, at blive et transitland, når vi åbenbart ikke kan lukke grænsen tæt.
Det her er jo helt uholdbart. Hvad gør den danske regering ? Dansk Folkeparti har helt spillet fallit på alle områder. De er mere overflødige end nogensinde. Efter Thulesen Dahl trådte til har det mistet sin berettigelse.
Nå, men jeg har nu heller ikke nogensinde stemt på dem.
De er pinlige. tænk at sætte Sigurd Barret på finansloven. Skal man grine eller græde.

Søren Petersen

Posted: 20 november 2015 - 23:57 - Svar

Det hele er så tragisk – vi bliver nødt til at grine lidt af og til for at overleve…

Jeg kom til at tænke på Mr. Bean Food Poisening da jeg læste artiklen I Frankfurter Allgemeine om at nu overdramatiserer USA og er hysteriske fordi de ikke vil have syriske flygtninge….de har pt fået 2000 og ´TØR ikke have flere pga potentielle terrorister…Tyskland tager mindst en million… – svarer det ikke til at have spiste mestendels af lagkagen og så få at vide at den indeholder salmonella…?
dvs Tyskland er som Mr. Bean i videoen, som den dumme “elev i klassen” som har handlet uoverlagt uden at tænker over hvad han gjorde… –

-det er vist i dette perspektiv at vi skal se tyske journalisters/politikeres paniske forsøg på at portrættere amerikanerne som idioter – for ikke SELV at komme til at få dette varemærke af deres læsere/vælgere…

Jeg tror ikke de tyske læsere tror dem -den tyske befolkning er en af Europas mest USA PRO… ikke så mærkeligt historien taget i betragtning…

Her er den sjove video: https://www.youtube.com/watch?v=jxMYcIZstCk

Og her er én af mange artikler i tyske medier som prøver at hænge USA ud…
(det de reelt siger: hold kæft hvor er vi nogle idioter at tage 1 million flygtninge, især når nu vores store forbillede USA siger at det er vanvid og aldrig vil ske i Amerika…)

http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/amerika/kommentar-von-klaus -dieter-frankenberger-zur-einwanderungspolitik-amerikas-13923382.html

Louis B Knockel

Posted: 21 november 2015 - 10:36 - Svar

Sig det med blomster eller med infantil Lennon-lyrik. Nyd fornemmelsen af varm trøst og fællesskab, indtil det næste terrorangreb kommer. Så forfra.

  snaphanen

  Posted: 21 november 2015 - 11:22 - Svar

  Jeg synes faktisk, det er meget rørende af så mange menneske at vise deres støtte med blomster. Jeg har det sværere med de officielle manifestationer. Jeg havde chancen, men jeg havde nul lyst til at vise mig ved den ved ambassaden forleden

Leave a Comment