26
nov
Seneste opdatering: 26/11-15 kl. 1752
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

November 23 2015 055 November 23 2015 059

Fotos © Snaphanen.dk

November 23 2015 032November 23 2015 024 November 23 2015 025

November 23 2015 029

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Det undrer mig, at man ikke, for længst, har stoppet for alt kommunikation fra Smartphones, som ikke er købt i nationalstaten.

  Uden smartphone kommunikation, så ville flygtningestrømmen vanskeligt kunne lade sig gøre.

  • Odd S. Olavssøn

   Rolig nu. Det ville vel være et brud på svenskernes forståelse af såkaldte ‘menneskerettigheder’!

   • sussebassa

    Ville jo ha blitt rene rasismen det.

   • Lawrence

    “Menneskerettigheder” betyder brune menneskers ret til at få overdraget hvide menneskers ressourcer og territorier, samt ophævelsen af retten til at fortsætte med at eksistere som etnisk og kulturel nation for alle hvide folkeslag. Det er den delvise eller fuldstændige ødelæggelse af den europæiske menneskehed.

  • FelixKrull

   Det undrer mig, at man ikke, for længst, har stoppet for alt kommunikation fra Smartphones, som ikke er købt i nationalstaten.

   Det er nok fordi det er fascisme.

   • Lawrence

    Utroligt så fremtidssikret Mussolini formåede at gøre sin politiske doktrin

  • Lawrence

   Immigrantstrømmen ville fortsætte uantastet. Afskaf asyl i Europa og repatriering er den hårde kost der skal til, men det sker først når lidelserne bliver umulige at fjerne sig fra for det bedre borgerskab. Eller igennem revolution.

 • Iq

  De fleste er fra Afghanistan. På livslang ferie i Sverige.

 • Off topic, men VIGTIGT:

  EU-kommissionen er ved at lynbehandle et nyt direktiv om betydelige stramninger i våbenlovgivningen i de enkelte Schengenlande. Denne lovgivning vil IKKE ramme terrorristerne, men kriminaliserer almindelige lovlydige borgere med registrerede jagtvåben.

  EU-kommissionen har i svar vedr. denne lovgivning på Facebook ikke lagt skjul på, at formålet er at afvæbne de europæiske befolkninger.

  Svenske jægere skal måske mental-undersøges for at beholde retten til at have våben ?!

  http://www.gd.se/gastrikland/gavle/eu-kommissionen-kraver-mentaltester -av-svenska-jagare-det-finns-anledning-till-oro

 • HermannSchultz

  “De flyr för sina liv!”, S Löfvén, Å Romson m fl
  De är som “day traders”. Var är villkoren bäst nu?
  För egen del är jag glad att jag flyttade från Malmö så jag slipper se det.

  • Lenn

   Ja, og Merkel vil indføre endda 3 miljoner næste år! Hvem flyr da for sine liv, monstro? Indfødte europæere! Vi vil blive fordrevet.

   Billederne af de stærke luksus’flygtninge’ på Malmø centralstasjon får mig til at tænke på dette billede af en yazidi-pige, som også druknede – som drengen, vi så på tv her i sommers – på vej over middelhavet, og som forfatteren siger: “If she was a muslim, the world would talk about her issue.. but because she’s a Yezidi (she’s an infidel in their eyes), the World is silent”. http://unitedwithisrael.org/the-yezidi-family-sank-into-the-sea/
   De 60 kristne flygtninge (de Ægte flygtninge fra Syrien og Irak!), som italienske myndigheder mener er blevet skubbet over bord af muslimer – altså myrdet, midt ude på åbent hav, dem taler medierne aldrig om. Det er åbenbart kun muslimer, der tæller.

 • Jörgen

  Jag förstår inte varför man har högtalarutrop på svenska på Malmö Centralstation för det finns ju inte längre några besökare som pratar svenska där??? Skulle det inte vara mer praktiskt att bara gå över till arabiska med en gång?

 • S Pdlr

  Ack, så synd om dessa ensamkommande baaaaarn. Glöm inte att ge dem Gilette shavers, by all means.

 • KnudMadsen

  Forfærdelige billeder. Hæsligt. Det bliver dyrt for Sverigstan at betale underhold for disse sataner resten af deres kriminelle liv.