28
nov
Seneste opdatering: 29/11-15 kl. 1826
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På torsdag skal vi endnu engang stemme om EU emner, der i virkeligheden er for teknisk komplicerede til, at de fleste fatter dem. Det ligner heldigvis et komfortabelt “nej.” Det er vist syvende gang, vi skal stemme om EU. EU skulle være “fredens projekt,” men det hvilede på den fejlagtige antagelse, at det var nationalstaterne, der var årsag til krig. Vi ser nu, at deres afskaffelse og selve EU, er en konfliktskaberen. Skal EU overleve, skal det slankes gevaldigt.

Jeg sætter det op imod Udlændingeloven af 1983, som vi ikke skulle stemme om – “det egner sig ikke til folkeafstemning,” sagde datidens politikere, vi nu med en vis ret kan kalde kupmagere. Det er skidt at være bedrevidende, når man ikke ved noget. De vidste f.eks. intet om islam, hvilket karakterisererede hele generationen. Ikke et klap.

Om 25 år er 21 procent af den danske befolkning indvandrede. Dette er gennemført uden om demokratiet, med det resultat, at mange – antagelig et flertal – ikke identificerer sig med masseindvandringen af især islam. Den er nu født konfliktstof i en uoverskuelig fremtid, først nu 32 år efter aner visse politikere, at det drejer sig om at holde den muslimske befolkningsandel nede på så lavt et antal som overhovedet muligt.

Jeg skulle mene, det havde egnet sig udmærket til en folkeafstemning i 1983. Næsten enhver kunne forstå det. Se på Sverige med 2.1 mio indvandrede, for hver dag er det mere voldeligt og konfliktfyldt. Det fredelige, velstående land tilhører nu for evigt historien. Opløsningen af nationen Sverige vil efter min overbevisning og mine iagttagelser siden midten af 70 erne, føre til krig i dette århundrede.

 Efterhånden deler flere min iagttagelse, så det bliver sværere at kalde mig “ekstremist.” Det er kun den sidste måned, der endelig har vist, at det var den svenske elite, der var ekstremistisk, ikke jeg. Jeg var bare tidligere ude for femten år siden, men jeg er vel bevidst om, at sandheden er nyttig, men ikke for den, der siger den. Problemerne er nu så akutte at et treårigt indvandringsstop ikke vil løse en brøkdel af dem. Det er en mærkelig verden, jo ældre jeg bliver, desto mere irrationel og vanvittig forekommer den mig.

Jeg er klar over, at vi blev løjet for om EU da jeg i 1972 for første gang deltog i en folkeafstemning og stemte “ja.” Jeg syntes, det gav god mening dengang. Men The the EU was about building a federal superstate from day one, How a secretive elite created the EU to build a world government, skriver professor Alan Sked i The Telegraph.

Jeg har på grund af besøg fra udlandet ikke haft tid til at følge meget med i debatten om afstemningen, men har dog læst nogle ting, der vedrører den. Peter Nedergaards kronik “Roms Fald” er et must, den læner sig op af Nial Fergusons Paris and the fall of Rome. Der er Mikael Jalvings Siger vi ja til mere EU, siger vi nej til os selv, Sørine Gotfredsen om trygheden i en nationalstat versus det multikulturelle og David Munk Bogballe om nationalstaterne, EU & indvandringen.

Med Hviid Petersen fem markante, borgerlige nej-stemmer. Stem nej på torsdag! Også selvom du ikke forstår “retsakterne”. Hvor mange folketingsmedlemmer har læst og forstået dem? De er skrevet af teknokrater for teknokrater og egner sig virkelig ikke for en folkeafstemning, havde de ikke vedrørt suverænitetsafgivelse.


Affe: Hur länge kan en gräns vara nådd?

Affes Statistik-blogg: Hur länge kan en gräns vara nådd?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 28 november 2015 - 19:34 - Svar

Når grensen er nådd er den nådd..ref til alt vannet som renner over fordi glasset har sin grens/volum ifht hvor mye vann det kan ta imot før det renner øver…intil man stopper å helle på mere.
Morsomt laget da…
Overfører vi dette til grensen for hvor mange flyktninger et land kan ta imot, har ..burde det ha…en Stopp når man ikke kan tilby dom som kommer en bostad, jobb,skole o.l….det er fullt…kan ikke forsørge flere.
Eller burde tenkande vara at grensen er redan der, før dom kommer hertil,. fordi deras kultur inte passer med våres, og dermed hjelpe dessa dær dom bor/nærliggande land.
Altså kulturen og deras ideologi/religion er redan en grense…
Vi vil inte ha dom her.

Landsmannen

Posted: 29 november 2015 - 10:14 - Svar

ramonafransson

Posted: 29 november 2015 - 14:44 - Svar

Det finns bara en gräns och då den är nådd är allt annat förbi och då är vi över gränsen, vilket vi varit i minst fem år nu.

  Skåning

  Posted: 29 november 2015 - 17:09 - Svar

  30-40 år, skulle jag vilja säga.

   snaphanen

   Posted: 29 november 2015 - 17:26 - Svar

   siden 1992 ?

    Skåning

    Posted: 29 november 2015 - 17:39 -

    Siden 1985 åtminstone, då vi tack vare Bengt Westerberg, fick utökat flyktingstatus till det bisarra. Alla hade humanitära skäl. Svarer till jeres 1983-beslut.

    40 år, för det var det året man klubbade igenom att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land. De första tio åren blev vi översköljda av palestinier, kristna syrianer och chilenare. Mycket få hade egentliga flyktingskäl.

   sussebassa

   Posted: 29 november 2015 - 18:11 - Svar

   Norge gikk heldigvis ikke med i EU,..vært Nei både gangene, men vi ble lurt inn bakveien av landsmoderen AP Brundtland i Schengen, som vi nå ser elendighetens konsekvenser av.
   Mener det var i 1994..første gangen.

invernes

Posted: 29 november 2015 - 16:02 - Svar

Putin har helt rett i det han utalte om EU ! EU er den nye Sovjetunionen , og det ser man jo klart nå, folk i EU er redusert til slaver av systemet, helt likt den gamle kommunismen i Sovjet, ytringsfrihet og retten til å bestemme over egne land er fjernet.
Mitt håp er at folk reiser seg mot EU i Europa og knuser ondskapen.

mjolly

Posted: 29 november 2015 - 17:41 - Svar

Russland som knapt gir asyl til personer fra midtøsten er visst dømt 400 ganger i Menneskerettighetsdomstolen, og landet eksisterer faktisk ennå. De er “dømt”, ingen av mennsekerettighetsaktivistene sier hva de er dømt til. Som jo er ingenting.

Russlands grunnlovsdomstol slo i juli i år fast at den russiske grunnloven gjelder foran avgjørelser fra EMD.

Russland er tidligere blitt kritisert for å ikke alltid endre praksis etter at de er blitt dømt i EMD, og de står for en stor andel såkalte repetitive saker for EMD, altså saker som gjelder det samme som forhold de allerede er blitt dømt for. Disse sakene har tappet domstolen for ressurser, og ført til store forsinkelser. Dagbladet

Anna Svensson

Posted: 29 november 2015 - 20:45 - Svar

Jag hoppas att EU snarast möjligt går i graven, det har inte kommit något gott från denna byråkratiska koloss.

Iq

Posted: 29 november 2015 - 23:34 - Svar

At der er overhovedet er nogen normalt begavede danskere, som kan overveje, at stemme for afskaffelse af retsforbeholdet, er for mig en uløselig gåde. Bortset, naturligvis de som lukrerer på denne udemokratiske eliteforening. Det er da ligegyldigt, hvad de forskellige partier anbefaler, enhver ved sine fulde fem kan da ikke andet end stemme et HØJT og RUNGENDE NEJ. Der er endda dem, der argumenterer for et JA, fordi Morten
Messerschmidt måske har misbrugt EU midler. Det er da blot endnu et stærkt argument for et NEJ. Hvad foregår der ikke af misbrug under radaren, som vi aldrig hører om. For ikke at tale om det sindssyge budget indenfor EU og som ustandseligt knopskyder.
I disse timer har Merkel og Erdogan indgået en aftale, hvor Tyrkiet skal modtage i omegnen af 22 mia. kr. for at hindre flygtningene at ro til Grækenland. Er der nogen, der tror på den plan? Jeg gør ikke. Resten af EUs regeringsledere lægger sig fladt ned, så slipper de for at tage nogle effektive tiltag, som t.eks. Australien har gjort. Vi er jo så humanistiske her i Europa.
Disse to diktatorer, som holder deres befolkninger i et jerngreb og ikke tåler nogen modsigelser.
Af historiske grunde er de to lande jo nært forbundne, og tyrkere er da også den første og største indvandrergruppe i Tyskland med enorm indflydelse på tysk politik. Det er en kendsgerning, at Erdogan i mange år har krævet et tyrkisk fingeraftryk på undervisningen af tyrkiske børn i tyske skoler.
Hvor meget skal der til, før europæerne vågner og for alvor gør modstand.
Vi danskere kan gøre vores : ” ET NEJ d. 3 DECEMBER !

Leave a Comment