2
dec
Seneste opdatering: 3/12-15 kl. 1735
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

12316134_10205195991202515_7325840776600619954_n

Asger Aamund begrunder det i dag i JP i én sætning:  »Man køber jo heller ikke en lejlighed i en ejendom, der er dømt til nedrivning«. EU går mod et EU i to hastigheder, det er hvad der vil ske i følge en tale af Hollande den 19.7. De seks gamle stater i nært samarbejde, og alle de andre der ønsker en økonomisk, men ikke en politisk union. Merkel skulle ifølge Aamund have bifaldet, hvilket betyder, at det er sådan det bliver.

Det er altså ikke tidpunktet at knytte sig dybere til et federalt EU, det er ikke fremsynet. Er der ikke nogen, der vil fortælle kommunalpolitikeren Lars Løkke det? Kommunal fordi han helt mangler udsynet og det store overblik over den historiske situation.

Jeg havde det privillegium at høre Asger Aamund tale i aftes i en fuld Helsingør Domkirke. Hvis Aamund havde brugt sit liv i politik, ville han i modsætning til de åndelige tremmekalve vi har, have været i statsmandsklassen. Nu måtte vi være foruden, at lade os nøjes med blive trængt ind i en fremtid, der virkelig vil skrige på statsmænd, som Asle Toje sagde i Deadline  i forgårs.

Det handlede også om EU, men først og fremmest handlede det om islam og kristendom. Hvad der skulle ske i Europa mht. masseindvandringen, var synligt på Middelhavet for mindst tre år siden. Når EU end ikke har gjort mine til at bevogte de ydre grænser, men blot holdt nogle futile topmøder, kan det ikke tolkes anderledes end at den afro-arabiske invasion af Europa passer dem ganske godt. Den åbenbart ønskede ødelæggelse af nationerne forgår uden at de behøver løfte en finger. De vil med andre ord heller ikke vogte de ydre grænser i  fremtiden.

Lars Løkke må derfor forstå, at han ikke kan udstede løfter om “straksopbremsning”, med mindre han selv beslutter sig for at vogte Danmark imod at blive overløbet. Ingen gør det for ham, og vi er som bekendt kun i begyndelsen af en menneske-tsunami. Venstres udeladelsessynder nu, vil vise sig enormt kostbare for Danmark, og i et tilfælde hvor det drejer sig om en negativ ændring af dansk demografi, er tiden ikke på vores side.

Fortsat fejghed og nølen fra Venstres side, vil automatisk ende i et regulært forrædderi fra et parti, der svigtede i en skæbnestund. Det bliver til uhjælpelige, svenske tilstande. Tør Venstre få det på samvittigheden? Det går også ud over Venstre, der pt afleverer endnu flere stemmer til DF.  Foreløbig kommer den første “tankeställare” til Løkke og ja-siden i morgen: Danmark stemmer nej til at købe sig ind i en ejendom, der er dømt til nedrivning. Se også Uhrskov: Alle mænd og kvinder af hus i morgen og Støvring: Bevar folkestyret, stem nej. Prognosen er torsdag kl. 14:  Nej  48,  ja 41.

Asger Aamund, Helsingør, 2.12.2015. Video følger inden for 48 timer. Næste gang har domprovst Steffen Ravn Jørgensen inviteret Kasper Støvring.  © Snaphanen.dk, klik f. helskærm

Aamund 2.12.2015 007Aamund 2.12.2015 010


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Zichau

Posted: 2 december 2015 - 23:24 - Svar

Jeg kom for skade, at sidde og se op til flere valg-debatter her til aften. Jeg må sige at ja-siden stadig lyder fuldstændig som i 1986. Det går altid helt hen over hovedet på dem hvad der egentligt sker rundt omkring. Det går aldrig rigtig op for dem, at alle de problemer vi kæmper med er skabt af EU selv.
Europa virker. Det har altid virket. Men det er på trods af EU. Og nu kommer nationerne til, at skulle redde hele lortet igen. Nu stemmer vi NEJ til pamperne én gang til og priser os lykkelige over vi bor i et land, der får muligheden. Stod det til EU fik vi det nemlig ikke – ligesom man ser det i mange af de andre lande ja-siden hele tiden fremhæver som uundværlige.
Men hvis alle lande i EU fik chancen for at stemme pampervældet ud af klappen, så kunne de pakke deres ting i morgen. Så meget er der enighed om i Europa – men det snakker vi ikke om…

  snaphanen

  Posted: 3 december 2015 - 12:58 - Svar

  Den risiko løber jeg heldigvis ikke. De samme Tordenskjolds soldater, der får et minuts taletid hist og her, og iøvrigt aldrig siger noget uoverlagt. Bevar mig vel

eyvinddk

Posted: 3 december 2015 - 01:41 - Svar

http://openeurope.org.uk/blog/hollande-proposes-a-eurozone-government/
Et engelsk link på Hollandes opsigtsvækkende tale!

  snaphanen

  Posted: 3 december 2015 - 12:14 - Svar

  tak!

Torben S. Hansen

Posted: 3 december 2015 - 13:06 - Svar

Rasmus Jarlov gør et sidste forsøg i dagens Berlinger:

http://puls.politiko.dk/svaert-at-vaere-imod-tilvalgsordningen-selv-so m-eu-skeptiker/

Vi bevarer kontrollen med retspolitikken

Af Rasmus Jarlov

Der er flere svage punkter i hans beskrivelse af EU.

Det er urimeligt og misvisende, at han hele tiden taler om et “samarbejde”, som Danmark bør deltage i. Men EU er kun et samarbejde i det, der kaldes “søjle 2”, som er det mellemstatslige område. At samarbejde er IKKE at afgive suverænitet, som Jarlov fejlagtigt skriver. Samarbejde er overenskomst med aftaler om gensidigt udbytte, som ikke vedrører Kommissionen. Men den – og d.v.s. EU-fanatikere – sidder ved rattet i de vigtigste sager. Dansk deltagelse i det meget omtalte Europol skal for fremtiden foregå på overstatsligt grundlag. Hvorfor? Er der nogen saglig grund til det?

Kommissærerne og de andre euro-krater skal aldrig stå til regnskab overfor borgerne, og kun Ministerrådet kan træde på bremsen i den hidsige jagt på at skabe flere “acquis communitaires” – altså overførsel af suverænitet fra nationalstaterne. EU-fanatikerne har i fred og ro kunnet smide penge ud til div. tiltag, som Europas vælgere ikke kender til og ikke har bedt om, og hvert år bliver budgettet underkendt af revisorerne! Men kommunalpolitikere som Lars Løkke Rasmussen er ligeglade. For en gangs skyld har Enhedslisten overhalet ham og Venstre ved at erkende en risiko og opfordre til et “nej” i dag!

Det værste er EU-fanatikernes private dagsorden, som er at svække og i sidste instans udslette Europas nationalstater. Derfor har der fra den kant været leveret adskillige anbefalinger af befolkningsudskiftning. Målsætningen er at hente millioner af immigranter fra Afrika og den arabiske (islamiske) verden og slippe dem løs i Europas byer, og dette er i fuld gang og kan betragtes af enhver, der har øjne og ører. Det er besynderligt, at Jarlov ikke indser, at dette har foregået i årevis. Hvordan kan han stole på den slags ledere?

Befolkningsudskiftningen – “le grand remplacement” (jvf. Renaud Camus) – er i fuld gang, fordi Schengen-forordningen er brudt sammen. Der er gået 20 år siden EU lovede at kontrollere og bevogte de ydre grænser. Men intet er sket, og nu forsøger Angela Merkel at betale sultan Erdogan for at dæmpe den gigantiske folkevandring, der finder sted.

Den værste fanatiker i EU-toppen er Federica Mogherini – kommissær for sikkerhed og udenrigsanliggender. Hun erklærer åbent, at der bør gives plads til POLITISK ISLAM i Europa. Det kommer til at ske helt af sig selv gennem tsunamien af illegale immigranter.

Hvordan kan Jarlov have tillid til forræderne i EU-toppen?

Hvorfor er det Asger Aamund og ikke Rasmus Jarlov, der orienterer danske vælgere om, at Tyskland og Frankrig forudser en omlægning af EU, så de seks oprindelige grundlæggerstater udgør en “fortrop” (jvf. Fr. Hollandes tale d. 14. juli), mens andre lande kan fungere som et b-hold?

EU, som vi kender det i dag, får en kort levetid. Lars Løkke er ikke den eneste fejlplacerede kommunalpolitiker.

  Peter Zichau

  Posted: 3 december 2015 - 16:32 - Svar

  Ja, det svarer lidt til at fagforeningen anbefaler sine medlemmer, at melde sig ind i Dansk Arbejdsgiverforening – for bedre at få indflydelse.
  EU er et samarbejde mellem selvstændige stater – men altså kun hvis de lige overgiver deres selvstændighed til EU først…

Iq

Posted: 3 december 2015 - 15:22 - Svar

Jeg er opvokset i en europæisk kulturånd, med dyb kærlighed til europæisk kunst og kultur. Det være sig dansk, tysk, fransk, italiensk osv. Jeg ønsker at redde Europa fra middelmådighden. Derfor har jeg stem NEJ . Naturligvis er det ikke direkte det afstemningen drejer sig om, men idiotien er den samme.
Længe leve mangfoldighedens Europa.

sussebassa

Posted: 3 december 2015 - 15:44 - Svar

Har sett en del av debattene om å velge Ja eller Nei…
Det som har vært det avgjørende for meg er at DF foreslår Nei, mens kulturmarxisterna foreslår Ja, så valget er i grunnen veldig greit fordi jeg stoler aldrig på motivet eller politikken til kulturmarxistene.
Det var de som fikk Norge bakveien inn i Schengen..Brundtland som flyttet til utlandet for å spare skatt, men kom til Norge når hun trengte medisinsk behandling, også bakveien, men ble oppdaget..fandens sleipe oldemor.
Håper for Danskenes og deras fremtid at de stemmer Nei.

Anna Svensson

Posted: 3 december 2015 - 17:23 - Svar

Det måste bli ett NEJ!

sussebassa

Posted: 3 december 2015 - 21:05 - Svar

Ser lovende ut for Nei siden…
ca 55% Nei og 45 ja når 73% av stemmene er opptalt….
Gleder meg på danskenes vegne som har klart å igjennomskue PKèrnes anbefalinger/løgner.
Det er en stor sejer for det Danske folket…imot de som sleiker EU oppetter ryggen.

S Pdlr

Posted: 3 december 2015 - 21:13 - Svar

Ett NEJ blev det. SVT Aktuellt, en av de två svenska kulturmarxistiska statskanalerna, upplyste väldigt blygsamt, inga intervjuer, som en ringa fotnot smögs informationen ut, sent i programmet. Grattis Danmark!

SamS

Posted: 3 december 2015 - 21:36 - Svar

Tillykke Danmark! Ni väljer att själva ta besluten.

Iq

Posted: 4 december 2015 - 14:06 - Svar

Jeg gætter på, at der snart bliver indført grænsekontrol ved den dansk- tyske grænse., nu hvor afstemningen er overstået med et NEJ til at afskaffe retsforbeholdet.

Anna Svensson

Posted: 4 december 2015 - 17:19 - Svar

Tack för att ni sa “NEJ”!

  snaphanen

  Posted: 4 december 2015 - 23:06 - Svar

  Selv tak, Anna

Leave a Comment