3
dec
Seneste opdatering: 4/12-15 kl. 2139
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!

12341298_10205456326595187_6330723569697261062_n

Ja, broen lukker jo ikke med klap og det hele, svenskerne begynder at forlange ID og pas, noget man for bare en måned siden ville være “nazist og zenofob” for. Svenske politikere er en dårlig vittighed. Alle top politikere har påstået, at landet har haft en “reguleret indvandring.” Enhver har kunnet se, at det aldrig har været tilfældet. De har lukket otte (8) gange flere ind end EU gennemsnittet, det store flertal har de ingen anelse om, hvem er. Der er adskillige krigsforbrydere, opdager de efterfølgende og dertil titusindvis af ganske almindelige forbrydere.

Titusinder af mennesker uden ID, og “børn” i 30 erne, er lukket rutinemæssigt ind. Man skal se på, hvad de har gjort. Ikke høre på, hvad de siger. Og det de har gjort vidner klart om én ting: Det har drejet sig om at få etnificeret Sverige  i en så Helvedes fart, at enhver fokelig modstand ville stå over for et håbløst fait accompli. Det har ingenting haft med “internationale konventioner” at gøre, kun med ideologi – altså en fiks idé hos den såkaldte elite.

Svensk politi samler nu også en større styrke, der skal prøve at finde titusindvis af illegale og smide dem ud. For ganske kort tid siden, var disse såkaldt “papperslösa”, som nød alle velfærdens goder som hospitaler, tandlæge og skolegang. Bare at sige “illegal” placerede en til højre for Djengis Khan.

Disse menneskelige vitser er ikke blevet klogere, de har blot pludselig opdaget, at de var ved at drukne landet i deres egen godhed. Det er mig en virkelig gåde, at nogen har turdet betro dem deres skattepenge. De er amatører. Havde de været ansvarlige, havde de for over ti år siden lagt an til en blød landing i stedet for den chrash landing, de har foretaget nu.

Ydermere vil de ikke røre SD med en ildtang, som har haft ret i tyve år. Det sidste er kun fordi, de ikke er vant til konkurrence, de er ikke demokrater og ikke bryder sig om at nogle kommer og vil gnave ben, de betragter som deres for evigt. Svenske vælgere  burde have udslettet disse partier for længst. Lad mig sige, med fare for at gentage mig selv: De sidste fyrre års ledende, svenske politikere, hører hjemme i en retssal. Regeringen redo stänga Öresundsbron. Det avvikande landet i norr. Den sorglösa omoralen

Eks. kulturminister: “Fjordman sender folk i armene på IS”

Hadia Tajik er en norsk-pakistaner, der er tidligere kulturminister, nu er hun næstformand i Arbejderpartiet. Sproget er nynorsk, hvilket fordobler læsetiden for en dansker:

Peder Are Nøstvold Jensen, alias Fjordman, er «ekstrem», meiner leiar i justiskomiteen Hadia Tajik (Ap).

Hadia Tajik leste intervjuet i gårsdagens Dagen med Peder Are Nøstvold Jensen der han tek til orde for å nekte muslimar tilgang til Europa. Menneskerettane vil han setje til side for å kunne nekte muslimar rett til å søkje asyl i Europa, fordi han meiner dei er ein trussel mot tryggleiken.

– Eg spør meg sjølv kva han ynskjer å oppnå når han seier at alle muslimar skal stengjast ute frå Europa. Er det fordi han trur vi slik kan unngå terror? Han risikerer å auke oppslutninga om militant islamisme ved å sende personar rett i fanget på dei. Han risikerer å gje IS rett i at det pågår ein kamp mellom muslimar og Europa. Ved å berre gje menneskerettane til einskilde gruppe av menneske, og på den måten seie at somme menneske er meir verd enn andre, kjem han med utsegner som likner på det IS står for, seier Tajik.Fjordman sender folk i armane på IS

Peder Jensen svarer på Facebook:

Mitt svar til Dagen.

Hadia Tajik tar feil. Det som sender et skremmende stort antall mennesker i armene på de barbariske massemorderne fra Den islamske staten (IS) er islamsk lære, Koranen og Muhammeds morderiske personlige eksempel (sunna). Voldelig jihad er en integrert del av islams kjerne. Så lenge vi importerer islam hit er det uunngåelig at vi også importerer voldelige jihadister og islamske terrorister hit.

Bård Larsen ser ikke ut til å forstå at “islam” betyr “underkastelse,” et fascistisk konsept. Den uten sammenligning største og farligste fascistiske bevegelsen i dagens Europa har en islamsk drakt. Islam i seg selv har klart fascistiske og totalitære trekk. De som promoterer fascistiske og totalitære bevegelser i Europa nå er dermed de som støtter muslimsk innvandring. Det som truer vår demokratiske styreform er udemokratiske overnasjonale organisasjoner som EU og FN.

Muslimsk innvandring i enhver form, deriblant asylsøkere og familiegjenforening, utgjør en klar sikkerhetstrussel og bør derfor suspenderes i alle vestlige land. FNs Flyktningkonvensjon er håpløst utdatert og bør sies opp. Dagens asylsystem bør avvikles. Schengen-avtalen må avsluttes på permanent basis. EØS-avtalen bør sies opp. Avtaler eller internasjonale konvensjoner som forhindrer oss fra å ha effektiv kontroll over våre egne grenser bør reforhandles eller sies opp.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


  snaphanen

  Posted: 3 december 2015 - 18:41 - Svar

  Ser det, eller rettere overskrifterne. Har ikke studeret det, der er unægtelig kommet noget rutinemæssigt over det

  https://www.frontpagemag.com/point/261008/media-still-searching-motive -religiously-devout-daniel-greenfield
  MEDIA STILL SEARCHING FOR “MOTIVE” OF RELIGIOUSLY DEVOUT MUSLIM TERRORIST
  It must be Global Warming

   Anne Marie Buch

   Posted: 3 december 2015 - 19:52 - Svar

   Nej, nej…det er våbenlovgivningen! Det siger Obama selv. Hvis den bare var strammere, så ville visse religiøse grupperinger ikke være nær så fristede til at myrde løs. Klart.

    Marit

    Posted: 3 december 2015 - 20:29 -

    Legg merke til det flakkende blikket til B. Hussein Obama når han blir stilt spørsmål om islamsk terror.

Marit

Posted: 3 december 2015 - 18:48 - Svar

Det er ikke Fjordman som er “ekstrem”. Det er det Hadia Tajik (AP) som er. For noen år siden ønsket hun at kvinnelig politi skulle få benytte hijab til sin politiuniform.
I tillegg hevdet hun at potensielle, “norske” jihadister trengte å lese mere i koranen.

  sussebassa

  Posted: 3 december 2015 - 19:03 - Svar

  Hadia Tajik er muslim, så jag er inte øverraskat als.

Arbeideren

Posted: 3 december 2015 - 19:19 - Svar

Hadja Tadjik er islamist av typen Tariq Ramadan. Be aware.

invernes

Posted: 3 december 2015 - 20:14 - Svar

Hadia Tajik er en sovende is celle i landet, slik kan islam snike seg inn i politikken, folk begynner heldigvis å våkne opp.

MrFeyn

Posted: 3 december 2015 - 20:23 - Svar

Når realitetene og sannheten blir kalt ekstrem, vet man hvem man har med å gjøre. Tajik tar mannen og ikke ballen. Hun unngår dermed å ta et oppgjør med islam.
At hun ikke kan skille snørr og bart, er vel nesten en nødvendig egenskap i det norske hønsehuset.

  sussebassa

  Posted: 3 december 2015 - 21:39 - Svar

  For et talende bilde av Løfven och Romson, faktisk storskrattar jag…
  Løfven ser total sløv ut, som vi jo alle visste, ikke mye foregår i det hodet…totalt blåst, som også stegningen av Øresundbroen er.
  Viser bare desprasjonen i den Svenske regjeringen.

   snaphanen

   Posted: 3 december 2015 - 21:46 - Svar

   🙂 I de femten år, jeg har skrevet om Sverige, har det ho ikke været ere underholdende end nu. Tragikomisk ville måske være bedre

    sussebassa

    Posted: 4 december 2015 - 11:23 -

    Det syntes også jeg …Før.
    Nå er det lite komikk igjen, bare ren desprasjon, det ser en på forslagene for å hindre flyktningene å komme til Sverige…Ren “brainstorm” forslag, lite realisme…altså de handler i ren desprasjon.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 3 december 2015 - 21:57 - Svar

Det kommer fortsätta att välla in flyktingar ändå. Hahaha!!

Enligt ett larm till polisen ankom en båt med ett 50-tal asylsökare till Vitemölla på Österlen under torsdagen, rapporterar Dagens Nyheter.

http://www.friatider.se/dn-ny-asylb-t-med-50-ombord-ankom-till-sk-ne

Anna Svensson

Posted: 3 december 2015 - 23:10 - Svar

Allt denna s k regering beslutar kommer för sent eller blir helt galet.

Peter Zichau

Posted: 4 december 2015 - 00:31 - Svar

Fint at de lukker broen. Så kan vi nemlig også gøre det, når trafikken går den anden vej..!

  Niels Henriksen

  Posted: 4 december 2015 - 17:12 - Svar

  Måske burde de bare have været fremsynede og så have installeret en klap i Øresundsbroen fra starten af? 😉

GHjo

Posted: 4 december 2015 - 02:46 - Svar

Der gav Fjordmann den arrogante muslim Hadia Tajik noe å tygge på.Denne kvinnelige Taqiyya-artisten trenger å få jekket ned nebbet.Hun er som et bortskjemt jentebarn,hun har i flere år vandret rundt blandt de politisk korrekte islamapologeter som ikke har hverken mot eller vilje til å konfrontere henne med koranens hat ,intoleranse,trusler forakt og oppfordring til muslimers fiendskap og krigføring mot den øvrige verdens befolkning.Hva er det denne Hadia Tajik inbiller seg? tror hun på det islamske vrøvl om muslimers overlegenhet i intelligens og klokskap? Hvorfor har så hennes familie og andre muslimer rømt fra land ødelagt av islamsk vanstyre? Hvis Islam er en overlegen ideologi og religion,hvorfor er så store deler av den muslimske verden ødelagt av kriger,kaos og anarki?Hva gjør hun og hennes familie her i landet,hvis islam gjør alt så mye bedre i muslimske land? hvorfor pakker de ikke kofferten og reiser dit?

invandrare1957

Posted: 4 december 2015 - 05:48 - Svar

Sverige är komiskt. Men tyvärr våran verklighet tittade på SVT2 igår eftermiddag man höll ett föredrag om hur gott om arbete det finns i Sverige men det är inte heller min verklighet varför har mina barn svårt med arbete och mina vänners. Det konstiga var att man började dela in flyktingarna i grupper barn som kostar en grupp i mitten som kan komma in i arbetslivet. Sen en grupp flyktingar om är för gamla Örebro att jobba som blir en kostnad som höjer pensionsåldern för svenskar. Vilket fantastiskt skådespel. En tragikomisk teater undrar när föreställningen slutar. Ska svensken applådera tillbaka sossarna 2018 det är väl därför man försöker visa att man tar ansvar med en SD politik. Ska man skratta hysteriskt åt Sverige eller gråta. Bara att göra som svensken man låtsas att allt är bra.

Niels Henriksen

Posted: 4 december 2015 - 16:26 - Svar

Ha, tak for et godt grin – sjovt nok så kommer det rigtige Bron-billede også frem,
når man søger på dette satirebillede via TinEye ( omvendt billedsøgning ).

https://www.tineye.com/search/b6309ea213977af9ea70a21709b77dc3bcf9d710  /

Nilsv

Posted: 4 december 2015 - 19:04 - Svar

Det bedste ved Sverige er CASTINGEN. Med så dristigt konciperede karakterer gør det ikke noget, at plotsene generelt er noget hullede. Åsa Romson og Stefan Löfven er for syrede.

Leave a Comment