4
dec
Seneste opdatering: 4/12-15 kl. 1548
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Obama vil naturligvis ikke bruge ordet “terror”, SVT ville heller ikke og pludrede om “gun control.” Syed Rizwan Farook er den sædvanlige historie: Trumatiseret barndom, alkoholiseret, voldelig far og en overdosis islam. Hans kone Tashfeen Malik er derimod besynderlig. Hun har ikke efterladt internetspor overhovedet, navnet er et gammelt muslimsk navn på en helt fra erobringen af Spanien. Hvem er hun?

Og så om gun-control. Frankrig har haft 200 flere dræbte og sårede ved masseskyderier alene i 2015, end USA har haft i ni år. Europæerne er ganske enkelt sitting ducks for de mordere, politikerne har lukket ind. Dertil er deres våbenlove dødelige for civillister. Robert Spencer: SAN BERNARDINO: ANOTHER JIHAD ATTACK, ANOTHER COVER-UP og California Shooting Shows Jihad Risk From Muslim Migrants’ U.S.-Born Children

Vores udenrigsminister

arafat


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
NilsvinvernessnaphanenJørgen LaursenMollyM Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Nilsv
Guest
Nilsv

Hvis man skal sige noget pænt om Federica Mogherini, ud over at hun var ganske pæn som yngre, så er det, at hun står halvt afklædt midt i et centrum for islamisk terrorisme. Andre kvinder på besøg på Vestbredden kunne have fundet på at underkaste sig den lokale dresscode i respekt for alt det semtex. Men måske var hun som nu bare almindeligt clueless.

invernes
Guest
invernes

Man blir kvalm over hva politikerne innviterer til Europa.
comment image

Jørgen Laursen
Guest
Jørgen Laursen

Jeg prøver lige at poste min kommentar igen. Er ikke helt sikker på, at “Discus”-registreringen forløb korrekt. Slet endelig dubletter! 🙂 “Frankrig har haft 200 flere dræbte og sårede alene i 2015, end USA har haft i ni år. ” Ah, skal vi nu ikke lige spise brød til? Ifølge The Washington Post blev der i 2012 i USA registreret 3,2 drab begået med skydevåben pr. 100.000 indbyggere, mens der samme år i Frankrig blev registreret 0,06. Eller sagt på en anden måde: Selv hvis vi medregner ofrene fra Charlie Hebdo og 13. november-angrebene, så bliver der i USA i… Read more »

Svend Andersen
Guest

“Europæerne er ganske enkelt sitting ducks for de mordere, politikerne har lukket ind. Dertil er deres våbenlove dødelige for civilister.”
… og nu vil EU-kommissærerne påbegynde en total afvæbning af de europæiske borgere. Protestér! https://www.change.org/p/council-of-the-european-union-eu-you-cannot-s top-terrorism-by-restricting-legal-gun-ownership?recruiter=201899011&u tm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_page&u tm_term=des-lg-supporter_signature_milestone_email-no_msg&fb_ref=Defau lt

Marie Vov
Guest

Enhver forbryder ved at danskerne ikke kan forsvare sig. Derfor har de kriminelle nem adgang til at berige sig.

MollyM
Guest
MollyM

De kan sikkert godt – men de tør ikke 🙁