15
dec
Seneste opdatering: 16/12-15 kl. 0959
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Facebook, Twitter, Google skal slette “hatespeech” og “racisme” inden 24 t.

Når man har overværet de første par dusin 266 b retsmøder, hvor den juridiske ekspertise skændes om, hvad der overhovedet er “had og racisme,” er man mindre tryg ved at Facebook og Twitter skal agere anklager og dommer i det daglige. Når vi yderligere ved, at sandheden i et udsagn i en 266 b sag er underordnet, står vi foran ren vilkårlighed.

Google, Facebook, and Twitter have agreed to delete hate speech deemed illegal in Germany within 24 hours, following pressure from German authorities who have become concerned about an increasing number of racist comments being posted on social media.The companies committed on Tuesday to removing “illegal content promptly, that is, within 24 hours,” Justice Minister Heiko Maas said, as quoted by AFP.

The three internet giants and the Justice Ministry said in a joint statement on Tuesday that the social networking sites will also make it easier for users and anti-racism groups to flag hate speech posted online. Maas added that a monitoring mechanism will be put in place to review whether the system is working.The justice minister stressed that the measures are not intended to curtail free speech, but rather to ensure German law is applied online. Google, Facebook, Twitter will delete online hate speech at pressure from Germany, Facebook, Google, Twitter agree to delete hate speech in 24 hours: Germany

 Tommy Robinson: How Islam is Destroying Europe

Det er den rablende konspirationsteoretiker Alex Jones’ kanal, men bør høre det for Tommy Robinsons skyld. Iøvrigt medvirker den mere fornuftige Paul Joseph Watson.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


FelixKrull

Posted: 15 december 2015 - 21:02 - Svar

OT:

Hundreds of migrants entering Norway have images of severed heads and executions on their phones, police have admitted.

http://www.breitbart.com/london/2015/12/15/hundreds-syrian-migrants-ex ecution-images-phones/

  Lenn

  Posted: 15 december 2015 - 21:45 - Svar

  Det er jo egentlig ikke off-topic… Ja, det vil vi godt tro. Skandinavien består af syge politikere, og det her multikulti-eventyr kommer til at koste titusinder af liv. Løsningen er i virkeligheden meget enkel og billig: Hæng dem! Det er ikke mennesker, men dæmonbesatte udyr, og man vil på et helt liv ikke kunne afradikalisere dem. Folk, der henretter bagbundne voksne med langsom halsoverskæring (begyndende fra nakken!), og som skærer fingerspidser af børn eller holder små piger og kvinder som sexslaver, dem bør der ingen pardon være for!

Lenn

Posted: 15 december 2015 - 22:04 - Svar

Gode, informative videoer, både Greenfield og Jones’.
Jeg begynder at tro, at nogen har en slags klemme på Merkel – eller hele EU. Det er jo ondt, dét, der foregår.

Morten - - -

Posted: 15 december 2015 - 23:49 - Svar

Daniel Greenfield læser og fortolker tallene korrekt. Det er første gang jeg har mødt et andet menneske end mig selv, som er i stand til at forstå statistik. Til jer, der ikke er stærke udi statistikken kan jeg bekræfte, at den udlægning af tallene, der præsenteres her er den rette, og den, man bør lytte til. Alle andre, jeg hidtil har hørt, er mere eller mindre forvrøvlede og overfladiske.

NB! De udlægninger, jeg selv engang i mellem præsenterer er ligeledes korrekte og med fokus på det, det er værd at udlede af tallene.

Ovenstående video-service er en kilde til korrekt talforståelse. Guld værd. Simpelthen.

– – –

  snaphanen

  Posted: 17 december 2015 - 10:39 - Svar

  jeg må vist hellere høre ham igen 🙂

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 16 december 2015 - 00:49 - Svar

Håller med om att Watson är mer sympatisk. Jones är lite för gapig min smak. Visserligen var han en frisk fläkt för 10 år sedan men idag framstår han mer som rätt dryg.

  snaphanen

  Posted: 16 december 2015 - 07:15 - Svar

  Jeg stødte på ham omkring tiden for Boston bombningen, og satte et par timer af til at høre på ham. Jeg vil sige, han er paranoid.

   jasminum

   Posted: 26 december 2015 - 22:46 - Svar

   Få med slutten; hvordan (der finnes mange flere vis å forstumme mennesker på) – … hvordan adsprede, få mennesker/oss folket bort fra å stille spørsmål til hvordan samfunnet er organisert og utvikles …. sørg for at de har det så travelt at hver en kritisk tanke blir UMULIGGJØRT!

Lawrence

Posted: 16 december 2015 - 08:49 - Svar

I England vil det nu blive forbudt af give udtryk for meninger der giver modspil til regeringens værdier, som jo er tolerance og åbenhed for “andres” religion ie islam. Se Teresa May svare uden om på de meget relevante spørgsmål fra en journalist, der gerne vil vide præcis hvor det helt konkret nu er forbudt at være uenig i statens ideologi:

https://www.youtube.com/watch?v=OmnvczX5wdk

Og Merkel har villet forhindre kritik af hendes politik, på bedste totalitær vis:

“On the sidelines of a United Nations luncheon on Saturday, Merkel was caught on a hot mic pressing Zuckerberg about social media posts about the wave of Syrian refugees entering Germany, the publication reported. The Facebook CEO was overheard responding that “we need to do some work” on curtailing anti-immigrant posts about the refugee crisis. “Are you working on this?” Merkel asked in English, to which Zuckerberg replied in the affirmative before the transmission was disrupted.

http://www.cnbc.com/2015/09/27/angela-merkel-caught-on-hot-mic-pressin g-facebook-ceo-over-anti-immigrant-posts.html

men Merkel er endda ikke gået lige så langt, som de nu gør i politistaten Storbritannien.

  T. Snorrason

  Posted: 16 december 2015 - 15:06 - Svar

  Endnu en kvindelig pladderpolitiker, som ikke vil indse, at det alene er islam, som skaber problemer.
  Det er ikke modstanderne af islam, som gør opmærksomme på problemerne, der skaber problemer.
  Det er islam i Europa, som er problemet, så simpelt er det..
  Behandlingen af Tommy Robinson og lignende er ikke en retsstat værdig, man kan ikke længere kalde England er retsstat.

  Peter Zichau

  Posted: 17 december 2015 - 12:20 - Svar

  De har selv skabt problemet. Nu kan de selv ligge og rode med lortet..!

  jasminum

  Posted: 26 december 2015 - 21:46 - Svar

  Fabelaktig britisk journalist intervjuing Teresa May. Måtte en slik voksen, smart én dryppe ned i en eller annen kringskasting her i Norden. Fasinerende er bare fornavnet. Teresa May er så redd for muslimenes rekylkraft at hun MÅ gå etter de engelske mer ell. mindre ekstreme (“x”) høyrekreftene, for slik å samtidig sette inn informasjonen (til også muslimer) om engelske verdier. Vil hun kreve at de følges (? – fikk ikke det helt med meg, men det er vel som sedvanlig; å appalere – Islam lar seg IKKE mykgjøre, ideologien ligger fast.s Kontraproduktivt repliserer journalisten som søker på fortreffelig vis å konfrontere henne gjennom hele samtalen. Hun sklir unna så godt hun kan. “Kontraproduktivt” sier hennes motpart; “for er det ikke nettopp via deres (ekstremhøyres) aggiterende konfrontasjon at ekstremister/islamister kan avsløres…..

  Wow, I did enjoy this 🙂 Å, som jeg har savnet slik journalistikk. Vi vant ikke England den gang danene nesten lyktes. Men hvem vet, denne journalisten har kanskje en salig blanding nordiske/brittiske gener, ikke bare kanskje forresten 😉

ramonafransson

Posted: 17 december 2015 - 00:30 - Svar

Det hade varit intressant att få reda på hur mycket som ägs av Saudiarabien i Sverige. Det enda som vi fått svart på vitt är att den största moskén i Göteborg är finansierad av Saudi. och därmed vet vi att där bestämmer inte svensk rikes lag. Jag måste säga att Tommy Robinsson är modig och frågan är hur länge han kommer orka. Naturligtvis kallas han rasist och fascist av Sveriges media. Men har man hört honom berätta om hans barndom i Luton och hur den staden förvandlats blir man mörkrädd. Idag har de 30 moskéer i Luton och 50 000 muslimer. Tommy har vänner som är muslimer, men det skiter svensk media i, för de vill framställa Tommy som en skurk. Jag tycker han är ärlig. Han erkänner att de gjorde många misstag, och han var bara 21 när han började med EDL. Nu är han förbjuden av Storbritanniens politiker att yttra sig i offentligt. Gör han det åker han i fängelse. Fatta att detta har gått för långt! De är inte riktigt kloka! Yttrandefriheten gäller inte för en engelsk medborgare som kritiserar islamister.

Leave a Comment