16
dec
Seneste opdatering: 16/12-15 kl. 1019
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Brand har brutit ut på blivande asylboende i Skåne. “Den är förstörd, hela byggnaden”. Det er mange brande, 40 alene det sidste halve år. I de tilfælde hvor branden er opstået inde, og der har været mennesker tilstede, kan man regne med, at det er beboerne selv. Det er en tredjedel af tilfældene. Resten er forentlig en politisk protest, hvor brandstifterne er gode til at holde sig anonyme, og ikke engang tager ansvaret for det anonymt. Da det er en forbrydelse uden andre ofre end asylindustrien og politikernes prestige, kan man se en ret bred støtte til det på nettet blandt velformulerede svenskere. Det burde bekymre politikerne, men hvad har de  ikke været vidne til uden at blive særligt bekymrede?

Akut stop for asyl nødvendigt

Danmark skal træde ud af konventionen. Asylstramninger løser ingenting.

Den eneste måde at bremse den ukontrollerede tilstrømning af immigranter er at indføre et akut stop for ALLE nye asylansøgere til Danmark.

”Det er en svag regering, der ikke tør tage den rigtige beslutning og indføre et stop for asyl i Danmark, indtil EU’s ydre grænser er sikret og strømmen af immigranter stoppet”.

Det siger formanden for Nye Borgerlige Pernille Vermund i forbindelse med de fire lappeløsninger, regeringen præsenterede for Folketingets partier i dag.

Alle lande i Europa strammer nu reglerne. Derfor vil regeringens lappeløsninger ikke få nogen effekt på tilstrømningen af immigranter fra Mellemøsten og Afrika.

”Det er en folkevandring, som er i gang. Om vi så satte immigranter ud på en flad mark i regnvejr, så vil det stadigvæk være mere attraktivt at komme til Danmark end blive i Libanon, Somalia eller Jordan. Derfor bliver de ved med at komme, indtil vi lukker effektivt af for tilstrømningen”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige så helst, at alle medlemslande i EU levede op til Schengen-reglerne og forsvarede territoriet mod illegal indvandring, men når det ikke sker, er det en dansk regerings første og vigtigste pligt at forsvare Danmark.

”En dansk regering har pligt til at forsvare Danmark mod en folkevandring. Hverken hensyn til EU, FN eller mellemstatslige aftaler og konventioner kan stå over hensynet til det danske folk. Det er folket, der svigtes, når politikerne tøver”, siger Pernille Vermund.

Nye Borgerlige foreslår tre tiltag til at løse den akutte situation med ukontrolleret indvandring:

1. Indtil EU har sikret de ydre grænser, lukker Danmark for indrejse fra Tyskland, Sverige og Norge for alle, der ikke har lovligt ophold i Schengen.
2. Migranter, der ved grænsen til Tyskland og Sverige, søger om asyl, skal henvises til at kontakte de tyske henholdsvis svenske myndigheder, som i følge Dublin-konventionen er forpligtet til at behandle deres asylansøgning.
3. I erkendelse af, at grundlaget for FNs flygtningekonvention er forældet og at konventionen i dag er medvirkende årsag til de store migrantvandringer, vi ser gennem Europa, skal Danmark udtræde af konventionen.  Nye Borgerlige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


tavsen

Posted: 16 december 2015 - 08:30 - Svar

Havde det nu været en muslimsk terrorhandling, ville det blive fremhævet, hvor hensyntagende gerningsmændene var.

Udåden blev udført uden mennesker kom til skade. Det ville næppe være sandsynligt, hvis det var muslimer. Det kræver tydeligvis indenfor islam drab af uskyldige for at komme i paradis

Morten - - -

Posted: 16 december 2015 - 09:21 - Svar

Pernille Vermund er den første politiker, der sætter relevante ord på i Danmark. Og ikke bare våser om “grænsekontrol”, som om det at “kontrollere” grænsen er dét, vi behøver. Det er det ikke! Det er asylstop efter det koncept, som Pernille Vermund her nævner. Halleluja!

Stem på Nye Borgerlige. Uanset deres øvrige politik, for den eneste politik, der bestemmer fremtiden er indvandringspolitikken.

Her er til sammenligning DFs politik, som partiet vil gennemføre for at “aflaste” Sverige ved at overtage landets indvandring. Læs det grundigt, for det her vidste du ikke:

Det er da fuldstændigt hamrende umoralsk bare at sige, at vi ikke lægger mærke
til – at vi lukker øjne og ører – fordi vi accepterer, at vi er transitland til
Sverige. Og problemerne i Sverige bliver bare større og større og større, og vi
gør bare, som om vi ikke opdager det. Selvfølgelig skal folk stoppes ved
grænsen. Og så kan det godt være, vi i en periode får mange flere.

Marie Krarup til Johanne Schmidt-Nielsen på P1

Det er dét, DF mener med “grænsekontrol”. Stem ikke på partiet! De er livsfarlige! Den “periode”, Marie Krarup taler om, er endeløs.

Johanne Schmidt-Nielsen, som i øvrigt udtrykte, at hun syntes det er meget populistisk af DF ikke at oplyse sine vælgerne om sin virkelige politik, svarede:

Jeg tror, de fleste hører for eksempel Dansk Folkeparti – når de for eksempel
siger “grænsekontrol” – på den måde, at de tænker: Nå, så bliver grænsen lukket,
og nøglen bliver smidt væk”. Det er jo slet ikke dét, der er tale om, og det er
heller ikke dét, svenskerne har gjort. Det VIL føre til, at flere flygtninge
søger asyl i Danmark. Det kan jeg da synes ville være rimeligt nok – man skal
bare sige åbent og ærligt, at det er det, forslaget vil betyde.

Katastrofalt … Men det fuldkommen sandt, hvad Johanne Schmidt-Nielsen siger, og som Marie Krarup ligeledes siger: DF ønsker at øge indvandringen til Danmark for at tage af for tilstrømningen til Sverige. Og folk ved det ikke.

– – –

  Lenn

  Posted: 16 december 2015 - 15:03 - Svar

  Tak, Morten! Det er vigtig info, du der kommer med. Nu bliver jeg virkeligt RØDglødende sur på dumme DF!! De er nogen slapsvanse, ja, de er! Ligesom Løkke og Støjberg. Gid den regering dog faldt fra hinanden, for de kører vores lille, helt unikke land ud over afgrunden. Danmark er vel det mindste land, både arealmæssigt og befolkningstalmæssigt i EU, vil jeg tro… Vi kan slet ikke holde til det antal bindegale voldsorgaster, der allerede er væltet ind med krævementalitet de seneste 3 år!! UD med dem! Jeg vil stemme på Nye Borgerlige, helt bestemt, og du har ret i, at det eneste vigtige fra nu af er asylpolitikken.

   snaphanen

   Posted: 16 december 2015 - 15:09 - Svar

   Ja. Det var nyt for mig også

   Søren Petersen

   Posted: 16 december 2015 - 16:13 - Svar

   Fantastisk! – om DF kan man iøvrigt sige følgende:
   – hvis det kun stod til dem, stod det ikke galt til med islamiseringen, – så langt så godt.
   -MEN! i et demokrati hvor der er mange spillere på banen og DF kun er én aktør, så skal der kæmpes, og det gør DF ikke…
   -nogen gange tænker jeg at partiet ser en interesse i indvandringen, så de er garanteret højt stemmeantal de næste 20 år. – lidt ligesom tandlægen som ville blive arbejdsløs uden huller i tænderne…
   -mere sandsynligt er det dog, at TULLE er slap på værdispørgsmålet, brænder ikke for det – har ikke forstået konsekvenserne af det – har det KUN i munden og ikke engang det…og han giver ordrer til Martin Henriksen osv om at fokusere på lappeløsninger – HVAD Tulle er bange for ved jeg ikke ?
   -Husk dog på at i det øjeblik de nye konservative stiller op med ovennævnte krav ved et valg, jamen så vil DF følge trop for ikke at miste stemmer og så vil de øvrige partier måske også følge trop, så selvom Det nye konservative parti måtte blive lille, kan det få en dominoeffekt.

    Lenn

    Posted: 16 december 2015 - 18:55 -

    Nej, du har vist fuldstændig ret i din fine analyse her, og jeg synes også, at ham Tullesen kun lader til at have det i sin bette mund! Han skulle tørre det fjollede grin af, for der er ikke en ski’ at grine ad længere. DF forstår vist ikke, at rigtigt mange danskere udelukkende stemte på DF i håb om totalt indvandringsstop. Kan det passe, at ingen virkelig forstår, hvad islam er for en størrelse..?
    Hvorom alt er i denne ‘run amok’ sindssyge verden, så er denne sorte kommentator fra US helt vildt go’! Han siger det, som det er, og han er også sjov: http://www.barenakedislam.com/2015/12/16/yo-trumpy-cat-another-brother -for-donald-trump/

    Britta Due Andersen

    Posted: 17 december 2015 - 08:57 -

    “om at fokusere på lappeløsninger”
    Har DF måske magt til andet??? Det er det med en fugl i hånden er bedre end 10 på taget. Det er ved at samarbejde vores samfund er kommet så vidt, ikke revolution.

  skitzer

  Posted: 16 december 2015 - 17:19 - Svar

  Hvad er forskellen på Nye Borgerlige og Dansk Samling?

   Søren Petersen

   Posted: 16 december 2015 - 17:28 - Svar

   at de kommer i pressen 😮
   -nej – spøg til side.. jeg tænker det samme og jeg tænker også at for mange nye borgerlige partier vil spise hinanden op.
   Svaret til dit spørgsmål må være: Nye Borgerlige er måske Dansk Samling Light.
   Morten Uhrskov er en meget dygtig mand også, – jeg har tidligere efterlyst et nyt parti med folk som Mikael Jalvig, Uhrskov Jensen, Asger Aamund…, sikken fornøjelse det kunne være

    Peter Zichau

    Posted: 17 december 2015 - 12:40 -

    Der er ingen forskel overhovedet. Det hele er udtryk for en strømning, der for alvor tager indvandrer-situationen op. Den kan nemlig ikke ignoreres længere – af hverken fattig eller rig..! Se bare på Trump i USA. Han siger ved gud ikke noget særligt – bare sandheden.! Og det er så åbenbart blevet taktik i vore tider..?

   Morten - - -

   Posted: 16 december 2015 - 22:14 - Svar

   Mit svar ville være, at Dansk Samling er mere lidenskabelige i deres udtryk, hvilket er sympatisk, mens Nye Borgerlige til gengæld er klogere og mere systematiske. Det er helt karakteristisk, at det ikke er Dansk Samling, der i dag har meldt så præcist og probat ud. Det Pernille Vermund her siger er på en prik dét, der er behov for at nogen siger! Det sker sent, men det er værd at notere sig, at det var Nye Borgerlige – og Pernille Vermund – der kom først med det rigtige og realistiske svar.
   Det var IKKE det veletablerede DF … Skuffende nok. Så velkommen, Nye Borgerlige!
   – – –

    Søren Petersen

    Posted: 16 december 2015 - 22:22 -

    Jeg opfatter Pernille Vermund som tilhørende “Selsing-segmentet”, – den meget fornuftige kommentator på b.dk http://www.b.dk/emne/eva-agnete-selsing
    Her har vi altså at gøre med nogle powergirls af meget høj kaliber.
    Så kan pylle, rylle osv. fra halvfemserne godt gå hjem og lægge sig:-)
    Samtidig ser jeg en grænseflade mellem disse politikere og Liberal Alliance,et parti vi også har brug for i denne kamp.

    Morten - - -

    Posted: 17 december 2015 - 23:04 -

    Dansk Samling er i stor fare for at ende som “SIADs parlamentariske gren”. De opfører sig ikke klogt, men gør rask væk haneben til landsbytosserne.

    DS har indkaldt til demonstration i Nyborg. Det er altid tåbeligt at appellere til danskernes hjerteløshed, for danskerne er ikke særligt hjerteløse. Grundtvig kaldte os med rette for Hjertefolket og den danske arketypesætning er: “Der skal være plads til os alle sammen”. At demonstrere – ikke mod princippet, men – mod mennesker er en klar tabersag. Og i det her tilfælde er der foreløbig især kommet kvinder og børn, som pressen for længst har vist yndige billeder af. Demonstrér lige mod dem! Min profeti er, at det kun er SIAD og De Sædvanlige Tosser, der møder op og skader os alle sammen.

    Jeg regner ikke med Dansk Samling. Jeg regner derimod med Nye Borgerlige. De har fingeren på pulsen …
    – – –

    Morten - - -

    Posted: 18 december 2015 - 09:21 -

    Dansk Samlings ubegavede demonstration mod mennesker, ikke mod beslutninger. Partiet har ingen fremtid, når det ikke har styr på det her. Nu bliver der snart taget billeder af deres ynkelighed. Færdig, Dansk Samling! Med mindre, I får stoppet det her – nu. Og effektivt. Så man kan se, at det her ikke måden, Dansk Samling gør det på. Det haster.

    Skynd jer dog at gribe knoglen, I der repræsenterer partiet! Handling!

    http://www.dr.dk/nyheder/regionale/fyn/dansk-samling-demonstrerer-mod- nyt-asylcenter

    – – –

  Gunnar Biering

  Posted: 16 december 2015 - 18:23 - Svar

  Vi må lige have afklaret det tekniske, for tingene bevæger sig hurtigt nu:
  Den grænsekontrol for Danmark, der er tale om, består vel i, at DSB, Scandlines m.v. pålægges kun at transportere udlændinge ind i Danmark, hvis de har identitetspapirer. Og hvis de har det og kommer ind, kan de også komme videre ind i Sverige. Hvorfor skulle flere af dem søge asyl i Danmark, end tilfældet er nu?
  I øvrigt har jeg stor sympati for det nye parti.

   Morten - - -

   Posted: 16 december 2015 - 22:06 - Svar

   Gunnar Biering – et simpelt tjek af identitetspapirer er naturligvis ikke dét, Marie Krarup taler om. For om man har “identitetspapirer” på sig eller ej, siger ikke i sig selv noget om ens ret til at bevæge sig frit i Schengen-området. – Hvilken ret er den ret, Marie Krarup vil have oplyst, og hvilken systematisk opklaring er den, regeringen nægter at iværksætte. Fordi den med statsgaranti vil påføre os flere asylanter, når den ikke ledsages af et asylstop som dét, Pernille Vermund anviser. Og som hun er ene om at anvise på den politiske scene i skrivende stund.

   Metoden “svensk grænsekontrol” prøvede vi af i det første døgn af indstrømningen, og fik på 24 timer 700 pr. ultimatum fremtvungne asylbegæringer fra rasende migranter, der oprindelig var på vej til Sverige, og nu sidder fast her. Døgnet efter, at politiet afviklede denne asylantskabende praksis fik vi 12 (tolv). Så det véd vi noget om. Og den praksis vil Venstre ikke genoptage. Men det vil Dansk Folkeparti.

   Blokerer vores “tjek” ikke for indrejse/gennemrejse, fordi den ikke er en egentlig adgangskontrol, påfører den os naturligvis ikke hverken flere eller færre asylanter blandt de med en eller anden slags papirer. Om det så virkelig kan kaldes “grænsekontrol” er en anden sag.

   – Har man ikke identitetspapirer, nødsages man imidlertid til at søge asyl i Danmark (eller vende tilbage til Tyskland, men det er ikke det logiske valg, hvis man vil forenes med nogen i Sverige eller Norge). Så det VIL give os i det mindste nogle flere asylanter.

   – – –

   P. S. Tyskerne nægter os indtil videre ret til at foretage kontrollen, så længe toget er på tysk grund, med mindre der er sket en udvikling i spørgsmålet, som jeg ikke har hørt om

    Morten - - -

    Posted: 16 december 2015 - 22:27 -

    Gunnar – ved ny gennemlæsning af din kommentar, tror jeg du misforstår: Det der sker nu er ikke det, der “tager kuglen” for Sverige. “Martyriet” ville kun finde sted, hvis Marie Krarup fik sit ønske opfyldt. Og den opfyldelse nægtes hun stadig af Venstre. Lars Løkke Rasmussen siger nemlig fortsat til DF, at de ikke vil acceptere en “løsning”, der efter alle beregninger og nyligt gjorte erfaringer, fører til en betydelig stigning i antallet af asylbegæringer.
    Det kritisable og fortvivlende er, at i stedet for at stille konkrete krav om tiltag, der opbremser tilstrømningen, presser DF på for det modsatte. Som både Løkke og Johanne i hver sin ende af spektret gør opmærksom på! Og som Marie Krarup også selv indrømmer.
    DFs attitude fik mig fra starten af hele denne affære til at reagere med panik. Dette parti har INTET fornuftigt sagt eller gjort i den indeværende situation. Derfor har jeg NUL tillid til det længere. Men så længe folk tror, at DF er det eneste parti, der for alvor vil bevare Danmark, stiger tilslutningen, uanset hvad partiet gør, for folk stemmer ikke længere på DF, men på DK, om jeg så må sige.
    Men det sidste betyder også, at demonstrerer et parti, at dets højeste princip er Danmark – så vil det kunne trække disse nye stemmer, og forhåbentlig flere til.

    – – –

    Gunnar Biering

    Posted: 16 december 2015 - 23:09 -

    Morten: Jeg ved ikke, hvad Marie Krarup tænker på – hun er iøvrigt ikke ordfører på området. Men den adgangskontrol, som regeringen lige har fået tilslutning til at indføre, hvis det bliver nødvendigt, går netop ud på at forhindre udlændinge uden papirer i overhovedet at komme IND i Danmark, og derfor vil de jo ikke kunne søge asyl. Hvis Tyskland ikke vil være med, må toget standse på selve grænsen og blive kontrolleret der.
    Modellen med at afkræve udlændinge svar på – EFTER at de er kommet ind i landet – , om de vil søge asyl i Danmark eller returnere, er ikke aktuel, så vidt jeg kan forstå.

    Morten - - -

    Posted: 16 december 2015 - 23:32 -

    Nej, for det vil Venstre ikke. Det sagde Lars Løkke Rasmussen igen-igen til DF i forgårs. Venstre blokerer for DFs “løsning”. Og det har Venstre kun sorg af, fordi folk tror, at DF’s løsning er bedre end Venstres. Det er den ikke! For som Johanne Schmidt-Nielsen fra Enhedslisten fuldkommen rigtigt påpeger det:

    Jeg tror, de fleste hører for eksempel Dansk Folkeparti – når de for eksempel
    siger “grænsekontrol” – på den måde, at de tænker: Nå, så bliver grænsen lukket,
    og nøglen bliver smidt væk”.

    Det eneste du siger er, at den form for kontrol, Venstre vil indføre, måske ikke er så farlig. Nej, lad os håbe det. Lad os håbe, at alle dine forudsætninger ikke brister, og at vi kan føre kontrol før eller på grænsen, og at det i det hele taget er effektivt. For hvis de når at vræle “asyl!” – så er det bare ærgerligt, ikke?

    Til forskel herfra kommer Pernille Vermund med et forslag, der ikke udelukkende opretholder status quo. Det forandrer fuldstændigt den ødelæggende tilstand, vi befinder os i til det bedre!

    Gunnar: Jeg sammenligner IKKE Nye Borgerliges politik med Venstres politik. Jeg sammenligner den med DF’s politik!

    Det er dér, vi går fejl af hinanden.

    – – –

    Peter Zichau

    Posted: 17 december 2015 - 12:33 -

    Pernille Vermunds parti sidder ikke i folketinget endnu. Om de overhovedet kommer til det, må tiden vise. Derfor er hendes meninger også ret irrelevante lige nu.
    Disse mennesker skal stoppes. Om det bliver her, så bliver det her. Så må vi ta’ slagsmålet med tyskerne. Det er det eneste rigtige. Hvis vi bare lader dem fortsætte til Sverige, er Europa da først blevet en bananrepublik..!

    Morten - - -

    Posted: 17 december 2015 - 22:44 -

    Peter Zichlau – det er helt udelukket at tage kuglen for Sverige. Det kan jeg godt love dig for! Jeg tror du er helt alene med det ekstreme synspunkt. Du stiller dig på fjendens side. Lad være med det. Sverige har ringet efter sine asylanter – Danmark har frabedt sig sine. Og modtager derfor færre, selvom det er vores land, de ankommer først til.

    Ved du overhovedet, hvorfor “flygtninge” kommer hertil? Fordi der er nogen efter dem?Nej, det tror du forhåbentlig ikke. – De kommer, når vi signalerer “grønt lys”.

    Krig eller ikke krig!

    – – –

    snaphanen

    Posted: 17 december 2015 - 13:07 -

    NB: Man bør lige huske, at over 95 % af dem der kommer til Sverige, ikke fremviser ID

    Morten - - -

    Posted: 17 december 2015 - 22:47 -

    Det skal de fra 4. januar. Hvad det betyder, dersom de søger asyl, ved vi ikke. Det afhænger muligvis af, om de slipper ind i Sverige først. Den 5. eller den 6. januar er vi klogere. Jeg gætter på, at Radio 24/7 følger udviklingen løbende hele den 5. januar.

    – – –

  Peter Zichau

  Posted: 17 december 2015 - 12:04 - Svar

  Morten har du overhovedet forstået noget af det der sker hér..? Så længe disse mennesker kommer rendende til Europa, kan det faktisk være ret ligegyldigt hvilket land de havner i. Hvis vi lader dem vælte ind i Sverige, bliver de alligevel vores problem senere. De SKAL stoppes..! Om det så bliver hér, så bliver det her. Vi skal så bare udtræde af samtlige stupide konventioner – og lade dem rådne op, indtil de selv smutter den ANDEN vej..! Alt andet er hyklerisk..! Og så kan du hade DF lige så meget du vil, men det argument der holder ikke..! Hvorfor tror du ellers den lille Johanne prøver, at fiske stemmer på det..?

  Nemo

  Posted: 20 december 2015 - 22:42 - Svar

  I første omgang skal vi alle sammen være stillere for Nye Borgerlige. Men ja, hun får højst sandsynligt også min stemme.

Casper

Posted: 17 december 2015 - 02:44 - Svar

Vedrørende grænsekontrol og transportøransvar: Sverige kan klare sig med transportøransvar, fordi Sverige primært skal forsvare en søgrænse. Derfor kan de forhindre migranter i at vandre over grænse og søge asyl så snart de står på svensk jord. Den eneste landegrænse er på Øresundsbroen. Dette kan man håndtere ved at lukke broen for trafik (og håbe at folk ikke går over den til fods, uden at bryde sig om at broen er lukket). Ellers kan de sejle i egen båd, Middelhavsløsningen, og det vil vi nok også få eksempler på, men det er en væsentlig barriere, så antallet vil i hvert fald formindskes. Og det er desuden et signal som er til at forstå for migranterne – Sverige ønsker ikke flere, Øresund er lukket. Hvis det altså sker.

Derimod giver transportøransvar ikke så meget mening ved en landegrænse. Selv om DSB, Arriva, Sydbus, bybussen Flensborg-Kruså, samt fjernbusselskaberne skal tjekke rejsepaapirer, kan enhver jo bare stå af i Flensborg, eller på sidste stoppested før grænsen, og vandre over, hvorefter man kan søge asyl.

Det kan kun standses ved at rulle pigtråd ud, bygge hegn eller en mur (den ungarske løsning), men dertil kommer det nok ikke.

Transportøransvar løser derfor ikke problemet for den dansk-tyske grænses vedkommende. Det kan højst forsinke strømmen lidt.

Da strømmen var på det højeste i september (tror jeg det var), undrede det mig at migranterne ikke tog færger fra Tyskland til Sverige, så de kunne undgå ruten gennem Danmark. Det viste sig at de bare ikke havde fundet ud af det endnu. De er konstant i kontakt med hinanden på Facebook og så videre, så en ny rejserute kan deles i løbet af nogle få dage. Når der opstår en hindring, standser den kun midlertidigt, indtil snedige hoveder har fundet en omvej og deler den videre. Fysiske hindringer som f.eks. Øresund kan dog være en barriere, men langt fra uovervindelig (jf. Middelhavet).

Hvis der er barrierer nok undervejs, er min teori at strømmen aftager meget, da rejsen til det forjættede land simpelt hen ikke er besværet værd. Desuden sender man jo et signal om at blive væk. Indtil nu har Vesteuropa primært sendt et signal om de er hjertelig velkomne, og menneskesmuglere pynter yderligere på dette budskab .. Det er jo vanvid at vi ikke i det mindste fraråder dem at komme (gerne med mere end annoncer). Det vil blot være nøgtern oplysning om at vi ikke kan tilbyde det liv de forventer her.

  Peter Zichau

  Posted: 17 december 2015 - 12:49 - Svar

  Uanset hvad, kan man ikke lukke Øresundsbroen..! Den er genstand for daglig trafik mellem Danmark og Sveriges helt almindelige borgere og arbejdstagere. Det kan ikke lade sig gøre. Det er noget pjat og noget fix faxeri – fordi vi ikke vil se problemerne i øjnene. Vi sidder med børnepolitikere – og vi har selv valgt dem..!

Leave a Comment