17
dec
Seneste opdatering: 17/12-15 kl. 1844
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A very unusual event occurred tonight in the small Dutch town of Geldermalsen: there was a riot. “But Baron,” you say. “That’s not at all unusual. Culture-enrichers riot almost every day in The Netherlands, and all over the rest of Western Europe.”

Yes indeed, they surely do. But this was a riot by the indigenous Dutch, who were protesting the establishment of an asylum center in their town, a deal arranged behind their backs. This is a man-bites-dog story.

In the videos below you’ll at first see the public meeting, which is taking place in a room with big plate glass windows. While public officials drone on, the riot is gathering in intensity just outside those windows.Our Dutch correspondent H. Numan sends this concise explanation of the background for tonight’s events. Riot in Geldermalsen, December 16 2015, Riot police fire warning shots as THOUSANDS of protesters storm the site of a planned asylum centre for 1,500 migrants in Holland.

Marokkanere tiltalt for bøssemord i Gøteborg

Der er myrdet omkring 30 homoseksuelle i Sverige siden firserne, og kun politiet ved, hvor mange af mordernes motiv, der var muslimske. Jeg kender kun to, mordet på Daniel i Malmø i 2008 og mordet på den 54-årige Hung Tran i Gøteborg i sommer begået af marokkanske gadebørn.

Det er svært for etablissementet i Sverige, når offergrupper myrder hinanden, så der kan godt være flere sådanne mord. Af for mig temmelig dunkle grunde, er Koranens had til homoseksuelle mere tabu i det offentlige, end dens had til jøder, der nu er ret almindeligt anerkendt selv i svensk presse. Medievirkeligheden er stærkt ideologisk, og Muhammed har afgjort trumfet queer indtil nu.

Mordet i 2008 var tys tys, og der blev ikke engang dømt “hatecrime.” Artiklerne om mordet på Hung Tran i Gøteborg er derimod retåbenhjertige og detaljerede, og tiltalen er “hatbrott.”Man kan dog ikke sige, at placering, udformning og rubrik ligefrem er egnet til at advare svenske homoseksuelle mod den risiko for vold, de løber fra muslimsk hold. En dansk journalist jeg kender, der følger Sverige, havde slet ikke opdaget mordet, hvad der næppe er utilsigtet. Alle rubrikker er bagatelliserende, for ikke at sige vildledende. Hovedartiklen i Expressen hedder f.eks. “Ska ha lagt död orm vid likets hals: “Ormrädd,” ikke just essencen af indholdet.

Det rör sig om två ensamkommande pojkar från Nordafrika som GT tidigare kunnat berätta om som tog sig hem till den homosexuelle mannens lägenhet i Bergsjön i juni. 16-åringens blod och därmed DNA finns på den döda ormen. Annars är huvudbevisningen en film från mordplatsen som hittades i en av de åtalade killarnas mobiltelefoner. Filmen var raderad men kunde återskapas av polisens tekniker och visar den misshandlade, bundna och förnedrade mannen liggande på golvet i sin egen lägenhet. På filmen syns också hur de två tonårskillarna lägger ner den mördade mannens tillhörigheter i väskor.

Hatbrottsmotiv: sexuell läggning. En ung röst, som enligt åklagaren tillhör 16-åringen, hörs på filmen skrikandes svordomar och skällsord över offret. Bland annat nämns offrets sexuella läggning. – Han har misshandlat honom och bragt honom om livet just för att han var homosexuell och utklädd till kvinna, säger åklagaren Lotta Nielsen och fortsätter:

– Utöver att det att jag menar att det rör sig om ett hatbrott är det en besinningslös misshandel och ett bestialiskt mord. Misshandeln var synnerligen grov: upprepade slag i huvudet med en glasflaska och en kruka och mannen blev även skuren. Slutligen ströp 16-åringen, enligt åtalet, mannen med sina händer. –Homosexuelle man hittades mördad, bunden och klädd i Bergsjön. 16-åringens egna ord om misstänkta mordet, 16-åring åtalad för strypmord i Bergsjön


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?