18
dec
Seneste opdatering: 18/12-15 kl. 1328
64 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For hvert år en smule mere som kaoscentret Mellemøsten. Før det en generation ud i fremtiden:

France is to ramp up security at churches over fears they might be targeted by “battle-hardened” terrorists over the Christmas period.

With France still very much on edge after the November 13th terror attacks in Paris, authorities are concerned terrorists could now strike a blow at the country’s churches over the festive period.Attacks on Christmas masses would have “huge symbol value” for terrorists, France’s interior ministry warned police chiefs in a memo on the issue, Europe 1 radio reports. France fears church attack over Christmas (Paris Synagogue Daubed with Poisonous Substance)

»Sverigespegling på SVT Nyheter«

Sproglige retninglinjer for SVT’s nyhedsjournalister. Signeret Big Mother, Oberkommando. Der er noget prøjsisk over det hele. I går kunne man se Danmark mod Sverige: Er ligestillingen gået amok? med den ene mere militante statsfeminist end den anden. SF’s Pia Olsen Dyhr virkede blød og pragmatisk i sammenhængen. Neurobiologen Lone Frank, en af de få, der havde en relevant uddannelse, druknede i politiske kommissærer, forfattere til feminismeantologier, hen-mødre og instruktører af SCUM manifestet. Et overpolitiseret freak-show, underholdende men spild af tid. Tak og lov SVT Debatt gik i graven i går.

Att vara svensk i dag inkluderar människor med många olika utseenden, erfarenheter och kulturer. Det ingår i SVTs uppdrag att bevaka allas vardag. Det är det viktigt att vi uttrycker oss inkluderande och inte beskriver någon på ett kränkande sätt.

Generalisera inte kring befolkningsgrupper, områden eller religioner. Undvik det vaga och många gånger fel använda begreppet invandrare och använd det inte som ett prefix, exempelvis ”invandrarfamiljer”, eftersom många som betraktas som invandrare idag, är födda i Sverige.

På SVT Nyheter utgår vi från att människor ska få definiera sig själva. I de fall där det är relevant ska berörda få frågan hur de vill bli beskrivna. Men det här innebär inte att privatpersoner kan göra sig till talespersoner för grupper de tillhör, t ex en iransk kvinna som säger att för muslimska kvinnor är slöjan förtryckande.

SVT Nyheter använder begreppet svensk om alla som har svenskt medborgarskap. Vi använder hellre svensk än svensk medborgare för att inte skilja på svenskar. Vill man precisera ytterligare, i exempelvis fall som berör terrorism, kan formuleringar liknande denna användas: ”svensk som haft samröre med våldsbejakande/militanta islamister”. I lägen där det handlar om en vidare grupp än så kan formuleringar som ”de som bor i Sverige” användas och när det är relevant kan vi nämna att en person har dubbla medborgarskap, som i fallet Dawit Isaak.

Utgångspunkten är alltid att vi ska fråga den det berör hur hen vill bli beskriven. När det inte går, använd de ord som stämmer mest överens med personens utseende: Vit, ljushyad, rödlätt, östasiatiskt utseende, mörkhyad, svart. Tänk på att beskrivningar av hudfärg är känsliga och var medveten om att begreppen svart och mörkhyad kan väcka kritik. Formuleringar vi aldrig ska använda är ”människor med etnisk bakgrund” (alla har en etnisk bakgrund). Undvik också begrepp som färgad/afrikanskt ursprung/av en annan hudfärg. Använd inte polisens språkbruk rakt av (något TT gör).

Detta är ett levande dokument som bör revideras minst en gång om året. Initiativtagare till det ska vara divisionschefen på SVT Nyheter.

Sverigespegling på SVT Nyheter, pdf


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


KSD

Posted: 18 december 2015 - 11:25 - Svar

OT:
Hærværk mod asylcenter gav 18 måneders ubetinget fængsel – Indvandreroverfald med jernkæder gav to måneder

https://ksdha.wordpress.com/2015/12/18/haervaerk-mod-asylcenter-gav-18 -maaneders-ubetinget-faengsel-indvandreroverfald-med-jernkaeder-gav-2- maaneder/

  Lenn

  Posted: 18 december 2015 - 13:59 - Svar

  Noget svineri, at han skulle have fængsel for det. Han har blot udtrykt frustration og kan ikke blive hørt på anden måde! Det er et overgreb mod danskerne, som Løkke nu påfører os, og jeg tror, at han enten ikke ved, hvad islam er for noget, eller også ved han det netop og er så skidebange, at han ikke tør gøre andet. Jeg gætter på, at flygtningestrømmen til DK kommer til at eksplodere, og vi vil se langt over 120.000 alene i år. De lyver om dé tal!

   KSD

   Posted: 18 december 2015 - 16:31 - Svar

   Hvis den nuværende tilstrømning fortsætter uændret, så kommer der 120.000 migranter i 2016:

   https://ksdha.wordpress.com/2015/11/26/nye-asyltal-danmark-star-til-at -modtage-120-000-migranter-om-aret/

    Lenn

    Posted: 18 december 2015 - 18:17 -

    Har læst din udmærkede artikel. Godt, at I er nogen (ksdha, snaphanen, voldposten og uriasposten), der kæmper en brav kamp for at informere os andre, for politikere og journalister arbejder, så sveden stryger dem ad panden, for at undgå, at sandhederne kommer frem. Jeg kunne se, at du har skrevet om Danmarks statistiks mørklægning af indvandreres beskæftigelsestal, og at DS har fjernet dem fra årets statistik!! Det begynder jo næsten af ligne Nordkoreanske tilstande; man skal have de samme ‘rigtige’ meninger som Der Führer i Deutschland Über Alles!
    I øvrigt mener Daniel Greenfield, at der ved familiesammenføring kan påregnes 8 personer pr. ‘flygtning’. Jeg hælder til, at tallet i hvert fald er en del højere end 1-2 pr. ‘flygtning’. Nærmere ml. 4-6. Osama bin Laden havde 51 søskende, så én ting ligger araberne ikke på den lade side med…

    sussebassa

    Posted: 18 december 2015 - 18:26 -

    Samme i Norge..statistisk sentralbyrå, som også skjuler sanningen ved å trixa med tall.
    De som jobber der er primært Pk.

    Anna Svensson

    Posted: 18 december 2015 - 21:32 -

    Det samma händer även i Tyskland och troligtvis även i andra länder, såsom Österrike, Italien, Frankrike osv.

    sussebassa

    Posted: 19 december 2015 - 10:38 -

    Jeg vil tro i alla land som styres av de PK.
    Så blir frågen hvor stor tillit vi skal ha til statistikker, som ser ut for å være det verktøy svært få ifrågesetter…
    Har selv studert statistikk, så vet hvor lett det er å få det svar jeg ønsker å oppnå..

    Anna Svensson

    Posted: 19 december 2015 - 21:59 -

    Jag har också läst statistik i min ungdom och vet vad man kan göra med den. Jag tror vi blir lurade hela tiden. Jag vet inte om det var Einstein, men någon sa: “Statistik är som en bikini, den döljer det viktigaste”. – ungefär så var citatet.

    Marit

    Posted: 20 december 2015 - 00:45 -

    Dette kan aldri gå bra for Europa. Stakkars våre barn og etterkommere.

    Lenn

    Posted: 20 december 2015 - 20:07 -

    Du har rett, Marit. Hver kveld takker jeg nu Jesus for endnu en dag med fred i våre lander. Spre kjennskapet til de viktige sidene, osse jihadwatch.com, frontpagemag.com, barenakedislam.com. Og se denne: https://www.youtube.com/watch?v=FWEYyyzykbU
    Politikerne håber nok, at de kan betale dem infidel-tax (jizya), og det kan de måske også med deres fede lønninger… (kontanthjælps- og dagpengemodtagere skal nok ikke regne med at leve så længe 🙂

sussebassa

Posted: 18 december 2015 - 12:56 - Svar

For egen regning var Svt i går veldig underholdende, lenge siden jeg har skrattad så godt och lenge over gale og hysteriske kvinners meninger…den ene Svenske statsfeminist..(kjempeord) etter den andre, og folk med utbildning ble tysted ned av den Svenske programlederen.
Så benevnelsen “Et freakshow”,..meget rett og dekkende.
Så undrar man…
Hva er fel på noen Svenske kvinner, samtidig som man tycker synd om deras barns oppvekst med slike statsfeministiske mødre…
Hvordan blir disse som voksne.
Interessant dog skilnaden mellan dom Danske och Svenske.
Som Norsk er nog vi nærare dom Danska…Tack och lov sejer jag.

  invernes

  Posted: 18 december 2015 - 13:21 - Svar

  Svensker er hjernevasket til total galskap ingen tvil om det. 🙂

  snaphanen

  Posted: 18 december 2015 - 13:30 - Svar

  Jo, det bliver jo udlært på uddanelserne. Hvis du ikke er med på multikultur og feminisme, kan du ikke få din eksamen. Men som tallene viste, er det jo ikke alle svenskere, der køber det. Det er elitens projekt, men omkring halvdelen af befolkningen er ikke overbevist.

   sussebassa

   Posted: 18 december 2015 - 13:52 - Svar

   Komer ihåg når jag først kom til Sverige, och ble ganske imponerad øver alla dom med Fine titler.
   Nær jag så gikk djupare viste det seg at flere hadde knappast 2 ukers kurs innen sitt spesialområde, men fått godkjent som spesialister
   Dette hadde aldrig blitt tillatt i Norge, fordi der setter vi høgere krav til utbilding som skal godkjennes..spesialkompetanse.
   For egen del var det et sant mareritt som ikkepk å skulle dilte med for å få mine eksamener…rene mentale torturen, men det gikk.
   Der styrer jo også de pk.
   Neida, SD med siste måling gikk forbi M…så håpet tennes, øver 20%…
   Så heldigvis viser flere millioner Svensker at ikke er like gale som/kjøper elitens prosjekt.
   Ellers hadde Sverige verkeligen vært ett KoKo land.

    snaphanen

    Posted: 18 december 2015 - 14:01 -

    F.eks. Veronika Palm, der var med i går:

    Alma mater: Linköpings universitet.Yrke:Barnskötare

    Det betyder børnehavelærerinde. Hun er i Socialdemokratiets allerøverste ledelse, VU. Måske der er uerkendte grunde til, at det går partiet helt ad Helvede til.

    S är på väg käpprätt åt helvete http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/lenamellin/article219502 90.ab

    sussebassa

    Posted: 18 december 2015 - 14:17 -

    Herlig…
    Har man partiboka i orden og snakketøyet/munndiare kan man komme langt..i en kortere periode.
    Så oppdager folk at det blir et refreng og at ingenting skjer…pga bristende utdanning og kunnskaper hvor S och Løfven er et meget godt eks.
    S går dit de skal…Rakt åt hell.

    ɱØяñιηg$ʇðя ©™

    Posted: 19 december 2015 - 03:39 -

    Mona Muslim har väl inte så mycket bättre meriter. Minns inte om hon varit fritidsledare, stått i butik ett tag eller nåt sådant. Hon sitter ju också i toppen och är statsfeminist. En sådan som Bodström är ju ändå jurist, fast jag tycker inte om honom heller för den delen och vet inte hur duktig han är inom sitt yrke, Men annars verkar de flesta ha nån typ av dagis.bakgrund eller annan låg utbildning motsvarande det. Gäller ju inte bara sossar. Det gick ju inte så bra i matematik för förre finansministern Anders Borg när han gick i skolan. Reinfeldt var väl åtminstone civilekonom om jag inte minns fel.

    invernes

    Posted: 18 december 2015 - 14:14 -

    SD er jo større en begge de 2 svikerpartiene nå , så håp er det alltid.

    sussebassa

    Posted: 18 december 2015 - 14:21 -

    Jepp…
    och hoppet bara økar och økar ifht alle målinger…en veg opp och opp for SD.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 19 december 2015 - 03:33 - Svar

  Men sedan så kommer ju tonårsrevolten. Man kan ju alltid hoppas att barnen blir nazister då. Rätt åt dom dumma föräldrarna. Fast dom kan ju lika gärna bli muslimer och det tycker väl föräldrarna bara är lite gulligt.

Nilsv

Posted: 18 december 2015 - 12:57 - Svar

Hvis folk skal beskrives, som de selv ønsker at blive beskrevet, hvad så med dissidenterne, altså de fremmedfjendske møgsvin? Man må nok gå ud fra, at den nye policy har en hovedregel, og derefter er der undtagelser.

I øvrigt er denne førerordre racistisk ind til benet, for præmissen er jo, at svensk er en hædersbetegnelse, som alle må ønske sig, mens araber, indvandrer, mørkhudet osv. er nedsættende.

  sussebassa

  Posted: 18 december 2015 - 13:58 - Svar

  Vår tids Titanic.
  Alle forstår at skipet vil synke, alikevel pøser man på med flere flyktninger.

   invernes

   Posted: 18 december 2015 - 14:13 - Svar

   Ja alle forstår jo at dette vil ende galt, men de står stille som kapteinen og synker med skipet.

    sussebassa

    Posted: 18 december 2015 - 15:31 -

    Akkurat, derfor Må det være noen bak som trekker i trådene og tjener seg Søkkrike på dette…
    Alt er tilsalgs.

    Lenn

    Posted: 18 december 2015 - 18:30 -

    Ja, det samme tænker jeg. Nogen får tykke lommebøker av dette, men det hjælper dem ikke, for de kan ikke bare flytte til Australien eller New Zealand, når Europa inden længe står i brand, og man ikke længere kan tage turen over i Netto og være sikker på at nå levende hjem igen. Som det har været i årevis i de muslimske lande, hvor det at hente et salathoved på det lokale grøntsagsmarked i Kabul eller Baghdad har kunnet betyde, at man blev lavet til hakkefars. Eller til hvilket som helst arrangement, fx marathon – se første billede her (ikke mens man spiser!) – http://thethreezoshow.com/blog/2013/04/16/tts-boston-terror-attack/

invernes

Posted: 18 december 2015 - 13:19 - Svar

Franske kirker må bevogtes i julen ? et slikt Europa ønsker vi ikke, nå må folket fjerne de landssvikere som ødelegger vårt kontinent.

Lenn

Posted: 18 december 2015 - 13:55 - Svar

Vedr. franske kirker, der må beskyttes; I disse ‘moderne’, dog på flere måder middelalderlige tider, tager det med garanti ikke en generation for dette fænomen at sprede sig. Alt er nu muligt, for vi masseimporterer mOhammads efterkommere: halshuggere, giftgasblandere, bombemagere, voldtægtsforbrydere, pædofile og landevejsrøvere! Ovenikøbet er disse muslimer de allerværste nazister og racister på kloden, for de forsøger dagligt at udrydde kristne og yazidier i Syrien, Irak, Afghanistan og Pakistan – ja, i 43 lande – samt jøder i Europa og i Israel. Vi er ved at omdanne Europa til Mellemøsten II, “tak” til Dronningen af EU: Merkel!

  sussebassa

  Posted: 18 december 2015 - 14:27 - Svar

  Angela Merkel…en forræder av sitt eget land och Europa.
  Heldigvis holder hun på å igjennomskues med sine spill och har tatt en 360 graders endring, men altforsent.
  Hun er tatt på fersken alikevel som den store løgneren hun har vært hele tiden.

Gabrovitcs

Posted: 18 december 2015 - 15:42 - Svar

Inte annat att vänta från radikalfeministen och kommunisten Hanna Stjärne på SVT. Dessa rabiata 68-vänsterns barn och barnbarn, som styr Sverige i Riksdag, Media, Rättsväsende och Rikspolisledning, kan sannolikt bara med våld – folklig revolt – jagas från köttgrytorna.

  ɱØяñιηg$ʇðя ©™

  Posted: 19 december 2015 - 03:42 - Svar

  Gud hjälpe oss om hon anställer Natashja Blomberg aka Lady Dahmer. Hon är verkligen galen på riktigt och tvingar sina barn titta på när hon går på toaletten.

Gabrovitcs

Posted: 18 december 2015 - 15:46 - Svar

Har Julia Caesar slutat med krönikorna på Snaphanen? Säg inte att Pjotr Wolodarski et consortes avgått med segern. Må Gud förbjuda det.

  Julia Caesar

  Posted: 18 december 2015 - 18:33 - Svar

  Jag är upptagen av ett praktiskt projekt under några månader. Hav tålamod!
  Hälsningar
  Julia Caesar

   Maja Dacke

   Posted: 18 december 2015 - 21:42 - Svar

   Ljuvliga Julia – du finns!!! Du ska veta att vi är otroligt många som saknar dina ord men ändå tänker på dig och väntar på att ditt ‘praktiska projekt’ ska bli klart … någon gång … snart …

   God Jul och Gott/Bättre Nytt År – var du än befinner dig!

   .

   Lotta

   Posted: 18 december 2015 - 23:05 - Svar

   Hej bästa Julia! Lycka till med det du håller på med. Saknar dina krönikor jag med! Men ingen stress nu….vi kan vänta….även om det känns lite tomt utan dem.
   Önskar dig en God Jul!

   visionaeren

   Posted: 19 december 2015 - 11:30 - Svar

   God Jul Julia!

   Du är min hjälte.
   Och till alla danska vänner. Ha tålamod. Vi håller på att vakna. Bl.a. tack vare Julia.

   V

   Marit

   Posted: 20 december 2015 - 00:38 - Svar

   Hjertelig takk, Julia. God jul !

   Gabrovitcs

   Posted: 20 december 2015 - 16:20 - Svar

   Kära Julia Caesar vad GLAD jag blir! Önskar Dig en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Niels Henriksen

Posted: 18 december 2015 - 16:05 - Svar

Trods alt interessant at en S-leder i Norge nu siger dette – men mener han det så
også i virkeligheden, og har de tænkt sig at gøre noget reelt ved konventions-
problematikken i praksis?

Eller er det som sædvanlig alt, alt for lidt – 30-40 år for sent? 😉

Støre: – Inter­na­sjo­nale flykt­ninge­kon­ven­sjo­ner må endres

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2015/12/18/195189106/store-internasjo nale-flyktningekonvensjoner-ma-endres

Arbeiderpartiet er med på innstramminger i norske betingelser for å
begrense tilstrømningen av asylsøkere. Bør Norge og andre land heller
opprettholde rettighetene og bestemme hvor mange man har kapasitet
til å ta imot?

Ap-leder Jonas Gahr Støre bekrefter overfor ABC Nyheter at noen av
innstramningene et nesten samlet Storting har innført for asylsøkere,
har kommet for å begrense tilstrømningen av asylsøkere til landet.


Ser du noen av innstrammingstiltakene egentlig som uønskede og
uheldige, men nødvendige for å begrense tilstrømningen til Norge?

– Noen innstramminger er der fordi de er ønsket. Men vi gjorde selv
noen innstramminger i 2009 da vi plutselig fikk en tilstrømning fra
Balkan. Politikken skal være streng og rettferdig. Det skal være slik
at vi har kontroll med innvandringen, sier Støre til det.

Konvensjonene utdatert [!!!]

Ap-lederen mener også at flyktningestrømmene gjør at den internasjonale flyktningekonvensjonen bør endres.

– I forliket fra 19. november har vi støttet at vi går gjennom det internasjonale regelverket på dette området, sier han.

– Noen mener det er å stille spørsmål ved asylinstituttet. Det er ikke
vår hensikt. Men det er helt åpenbare trekk ved flyktningesituasjonen i
dag som ikke er fullt ut er reflektert i dagens konvensjoner. [!!!!!] For
eksempel ansvaret for å håndtere kvoteflyktninger, sier Jonas Gahr
Støre.

19. november ble alle stortingspartiene unntatt SV og MDG enige om blant annet følgende:

«Internasjonale konvensjoner er mindre tilpasset dagens situasjon enn den tid da de ble skrevet. [!!!]

For at både det internasjonale samfunnet og Norge skal være best mulig
rustet til å håndtere store migrasjonsbølger, ber Stortinget regjeringen
om å ta et internasjonalt initiativ til en gjennomgang av internasjonale

konvensjoner [!!!!!], for at disse i bedre grad kan tilpasses vår tids
flyktningsituasjon.»

  sussebassa

  Posted: 18 december 2015 - 16:33 - Svar

  Det var en av hans forgjengere…Gro Harlem Brundtland som fikk oss inn bakveiein i EU..Schengen, så for egen del tror jeg ikke et døyt på et denne pkèrn sier heller…samme ulla annen innpakning,.Og 40 år for sent.
  Man undres hvorfor han kommer med dette nå, fordi det er jo enda flere år igjen til valget.

   Steinadler

   Posted: 20 december 2015 - 09:23 - Svar

   Det var også ved hjelp Støre som en blant tre “forhandlere” at den landsforræderen sørget for at EØS-avtalen så ble utformet med tanke på et de facto medlemskap i EU så langt det overhode var mulig uten at folk skulle våkne og for fullt begynne å begripe hva som var iferd med å skje. En av de andre “forhandlerne” var Bjørn Tore Godal. Husker ikke hvem den tredje var. Men samtlige tre fanatiske tilhengere av EU og dermed, selvsagt, tilsvarende destruktiv i sin innstilling ovenfor både nasjonalstaten og folkesuvereniteten.

   Det er forøvrig slett ikke “flere år” igjen til valget. Holdes det neste stortingsvalg omkring samme dato som i 2013 så er det nå mindre enn ett og tre fjerdedels år igjen. At Ap har et hovedansvar for masseinnvandringen og dermed også for ødeleggelsen av både velferdssystemet og oppløsningen av den norske nasjonen, det kan det tross alt se ut til at det er stadig flere som i det minste begynner å ane. Støre, Tajik og øvrig Ap-ledelse, i denne situasjonen er de simpelthen nødt til å prøve å gjenopprette (det bunnfalske) bildet av Ap som et parti som “tar ansvar for Norge”. Det er bare å håpe at færrest mulig lar seg villede. Ser man på utviklingen for Ap siste åtte måneder så er den helt entydig. Årsaken kan det vel knapt være noen tvil om.

   http://www.pollofpolls.no/image-dev.php?type=storting_snitt

    spirild

    Posted: 3 januar 2016 - 00:01 -

    Steinadler, hva er “hatkriminalitet”?
    Har du lest hva Goebellskorpset i Aftenposten tør publisere? En krigserklæring mot nordmenn..

    Steinadler

    Posted: 5 januar 2016 - 13:15 -

    Beklager sent svar. Kom tilbake fra jule- og nyttårsbesøk først igår kveld. Hva du sikter til når det gjelder Aftenposten vet jeg ikke. Har nesten helt sluttet å lese den. “Hatkriminalitet” ? Blir igrunn litt sliten bare ved tanken på å skulle gi en saklig utlegning av det der i beste fall høyst tvetydige “begrepet”. Nøyer meg med å påpeke at hat generelt ikke er et straffeskjerpende moment og at det jo faktisk, både juridisk og historisk, også har fungert som en “formildende omstendighet” som kan gi nedsatt straff og til og med gjøre det mulig å unnslippe både domfellelse og offentlig fordømmelse.

    spirild

    Posted: 7 januar 2016 - 14:20 -

    Hei igjen Steinadler og det er jeg som skal beklage seint svar. Min lille direktemelding til deg var en impuls :)- Årsaken (jeg leser heller ikke aposten!!!!!!!!!) var en anbefaling fra en jeg følger med denne overskriften:

    “Aftenposten mener: Hatkriminalitet er ikke bare en sak for Oslo”
    http://www.aftenposten.no/meninger/leder/Aftenposten-mener-Hatkriminal itet-er-ikke-bare-en-sak-for-Oslo-8300050.html

    “Aftenposten mener…”

    LEDERARTIKLENE SKRIVES AV AFTENPOSTENS KOMMENTATORGRUPPE. GRUPPEN LEDES AV POLITISK REDAKTØR TRINE EILERTSEN.

    Jeg ble overrumplet, men hvorfor, man vet jo hva de er kapable til å publisere, men her var det “noe mer”. De går langt i å annonsere sin egen makt og hykleri.
    Leser man artikkelen får man en uggen smak i kjeften.
    Nå har jeg ikke vært på nett, eller sett nyheter siden min lille irruption som du ble “offer” for..
    Skal flakse igjennom noen franske sider og sjekke hva sies om det siste nå, den konkrete “berikelsen” (fikk mld fra venninner..og da sier jeg.. told you so ;)) Brussel mener vi trenger.

    Men vil Aftenposten snakke “hat” la oss gjøre det.
    La oss snakke om ødeleggelsen av europeisk kultur, la oss snakke om hva EU betyr i denne sammenheng. For Aftenposten er en mikrofon for EU og deres anti-Europa kampanje.
    Europa skal først og fremt fungere som en markedsplass der varer og mennesker skal fremme KAPITALENS interesser.
    Aftenposten har altså andre interesser enn den norske befolkningens, men sier det ikke eksplisitt, mange aviser i Europa opererer på samme måte. Eimen av moraliserende politisk korrekthet har et annet navn: Hykleri!

    Hatet finnes bare hos Europas befolkning, og som deg føler jeg nå bare et stort “lei av det hele”. Vi skal tuktes!

    Avisas enveiskjøring og pekefinger til den norske befolkning overlater oss til “mobben”. “Værsågod, smak på Europa, vi trenger mer vold, flere illegale våpen i sirkulasjon, flere narkotikalangere, mer sosial uro, flere fattige nordmenn og flere arbeidsledige”
    Mobben, den som nå utfolder seg i Europa og markerer seg slik den har holdt på i åresvis i Frankrike, er et gode som skal distribueres til hele kontinentet.

    Hvor lenge skal vi tolerere å bli behandlet som kriminelle av Lugenpressen? Aposten er fremst i fronten og mange andre løper etter.

    Europeeren tror ikke lenger på en rettsstat og muslimer og afrikanere gir blaffen. Dette er oppskriften på sammenbrudd og en mulig krig.
    Europeeren skal kues. Aposten har valgt Løgnen som sin allierte.

    Når kommer egentlig “fremskrittet” og den nye og forbedrede utgaven av Verden de preiker om?

  Marit

  Posted: 20 december 2015 - 02:14 - Svar

  Jonas Gahr Støre er en hykler av høy klasse.

T. Snorrason

Posted: 18 december 2015 - 16:54 - Svar

Underligt, at Frankrig ikke indsætter “Les Barbouzes” eller lignende mod vor tids terrorister.
Det virkede jo fint under De Gaulle, da OAS skulle nedkæmpes.

  Lenn

  Posted: 18 december 2015 - 18:42 - Svar

  De skulle sætte Legion Etrangere til at rydde lidt op i arrondissement 17, for eksempel. Derefter kunne de sende dem til Lesbos… så kommer der med garanti IKKE flere flygtningebåde ad dén vej 🙂 Jeg hørte engang en historie om, hvordan man havde sendt dem til Bosnien eller Kosovo og bedt dem rydde et hus, sikkert fuldt af fjender. De tog det helt bogstaveligt og kylede folk ud ad vinduerne.

   T. Snorrason

   Posted: 18 december 2015 - 19:58 - Svar

   “Les Barbouzes”, de skæggede” var Marsailles underverden, hvormed man undgik senere “juridiske” forviklinger.
   Det er den slags, der skal anvendes i de kampe, der er i gang.
   Frikorps er også en glimrende løsning, som man så Tyskland 1918-21.
   Under politisk og militær kontrol, og nedlagt, da opgaven var løst.

    Lenn

    Posted: 20 december 2015 - 20:10 -

    Det kunne lyde som en god idé, faktisk. Og i dag ville de ikke engang skille sig ud, for både europæere og mohammedanere render rundt med store, loppebefængte skæg 🙂

    T. Snorrason

    Posted: 20 december 2015 - 21:15 -

    Det er faktisk eneste løsning.
    Man kan ikke nedkæmpe terror ved Vestens krigslove, hvilket modparten udnytter lige som de almindelige retsregler er uanvendelige.
    Det er nødret og standretter, der skal anvendes.
    Terror er krig, lige meget, hvad man så påstår.
    Men den almindelige krigsmagt er uanvendelig, er slet ikke indrettet til den slags krig.
    Til at nedkæmpe terror skal specialpoliti, frikorps og modterror anvendes, idet terroristerne ikke kan operere uden at have “lokal”, her generel muslimsk, støtte.
    Det vil sige, det er ikke nok at likvidere eller fange (nytteløst) de enkelte terrorister, man skal også ramme deres omgangskreds og familier, både økonomisk og direkte.
    Når man læser, at der anslås i Berlin at være 350 “radikaliserede”, læs løsgående morderaspiranter, klar til at begå terror, så er det forbavsende, at man ikke går i gang med likvideringer allerede nu og slår til mod deres lokalstøtter, imamer, familier osv.
    Deporteringer og fratagelse af stasborgerskab og/eller tvangsinternering.
    Politiet i de enkelte lande synes at have ganske godt overblik, men synes desværre at vente til sidste øjeblik eller direkte for sent, med at slå til.
    Interessant at se Trumps kommentarer, han vil undersøge, hvad årsagen er til det hele.
    Han ved udmærket, hvad årsagen er, men netop at få andre til at tale og tænke anti-pk tanker er vejen.
    Når problemet er identificeret, kan man handle.
    Netop hvad Obama ol. har prøvet at forhindre af diverse årsager, “religiøse” samt ikke mindst økonomisk korruption.

    Lenn

    Posted: 20 december 2015 - 22:24 -

    Godt skrevet, Snorrason!! Virkeligt godt! Det er i øvrigt mærkeligt, at de taler om “350”, som du skriver, for der kan nok godt sættes mindst ét nul bag, alene i Berlin. De lyver som regel om deres viden, for ikke at skræmme befolkningen til modstand, vel.
    Denne side er næsten 10 år gl., mener jeg, og her kalkuleres der med 375 mio. jihadister på verdensplan. Før den onde bande, vi nu ser i Syrien og Irak. https://sites.google.com/site/islamicthreatsimplified/home/how-many-mu slims-are-there-how-many-are-jihadis Daniel Pipes har nævnt et lignende tal, vist tilbage i 2006, såvidt jeg husker.
    Som du, går jeg også ind for kollektiv straf, og praktiserede man dette, ville vi nok se terrorismen forsvinde fra Europa. Psykopater har kun respekt for afklapsning. Jeg går også ind for, at de såkaldte ‘flygtninge’ anbringes i lukkede interneringslejre (så kunne man også tjekke dem), for deres farlighed er ved at gå op for tyskerne nu. De tyske politifolk siger, at det er ude af deres kontrol, hvad der foregår af voldtægt og overfald osv i asyllejrene, og de har brugt ekstremt mange timer på Merkels sindssyge idé med at flytte hele Mellemøsten op til os.

    T. Snorrason

    Posted: 21 december 2015 - 00:51 -

    Om det er 350 eller 3.500 terrorister” i Berlin, det er ligegyldigt.

    Ligeledes om man antager, at der 375 mill. jihadister eller flere på verdensplan.

    Det kan håndteres, men det kræver, at man erkender, hvad problemet reelt er.

    Og problemet er ganske simpelt: islam.

    Hvad vi ser i dag, har verdenen set siden islam opstod som manual for en røverbande i Arabien.

    Der er intet nyt i alt dette.

    Islamisk stat og dets uhyrligheder efter vore standarter, er islam i sin nøgne form, helt efter bogen.

    I vor tid gør globaliseringen og de nemme transportmuligheder kampen global,

    Koranens og hadiths indhold har ikke ændret sig fortolkningsmæssigt siden start – og kan ikke nyfortolkes.

    Der findes ingen moderate muslimer, enten er de troende eller også er de ikke muslimer.

    Derfor har terroren et bagland, uden hvilken den ikke kunne finde sted,

    Rusland har prøvet det i århundreder og ved, hvorledes, man må behandle
    islam, for at undgå, hvad der reelt er røverbandeaktivitet under
    religiøst dække.

    Sovjet knuste den Hvide bevægelse på 2-3 år, men det tog yderligere 10
    år, at få pacificeret Ruslands muslimer, som også den gang greb chanchen
    or at indføre et nyt kalifat.

    Den slags blusser op med mellemrum, når islam går i udbrud, hvilket før
    Vestens teknologiske og militære overmagt omkring 1700 var årligt, ja så
    for omverdenen problemer.

    Hvert år hilste sultanen i Konstatinobel sine janitscharer ved
    nytårsmiddagen med: Vi ses næste år i det gyldne æbel, om Allah vil.

    Det gyldne æble var da Wien.

    Hvert år var der krigstog mod naboer for at plyndre og skaffe slaver,
    det sidste nødvendigt, da økonomien kunne opretholdes på den vis.

    Var det ikke vantro man angeb, sloges sunnier og shiitter, altsammen efter troens krav.

    Teknologi og udvikling i de muslimske samfund var der intet af og har
    der aldrig været, den videnskab der var blev gjort af ikke-muslimer.

    Mesopotamien og Agypten var oprindeligt rige landbrugssamfund, efter
    islams fremkomst og kontrol kan områderne ikke længere ernære
    befolkningerne.

    Iraks landbrug ødelagde mongolerne og muslimerne var for dumme og dovne til at genopbyyge det.

    Samme historie overalt.

    Denne gang er det globalt og nødvendigt at udslette islam til bunds.

    Der er ingen anden vej, da islam er ved at blive atombevæbnet.

    Når Obama er væk og med han hans indsatte administration skulle der være fri bane.

    Forbavsende, at USA ikke selv har fjernet Obama for længst.

    En præsident, der udnævner en muslim til chef for CIA, ødelægger
    forsvaret bevidst osv. er i de flestes øjne ikke ligefrem noget at samle
    på.

    At USA, under påskud af demokratisering af Mellemøsten, bevidst
    fremkaldte det såkaldte “arabiske forår” for skaffe “Det Muslimske
    Broderskab” til magten, er totalt sindsygt, selv om det vist lige så
    meget har været et spil om olekilder og ikke mindst rørledninger – som
    er gået galt.

    Det første angreb på Irak skyldtes vist, at Sadam havde forsøgt at myrde
    Bush Senior, selve angrebet på Kuwait havde den amerikanske ambassadør
    (April et eller andet) givet grønt lys for, idet Kuwait var begyndt at
    transportere olie på russiske tankskibe.

    At fjerne Mubarak og Ghadaffi var idiotisk, at undskylde det med, at de
    vi diktatorer, var vås. Allerede i de første dage af angrebet på Libyen
    advarede den admiral, som stod for angrebet, at det var korrekt, når
    Ghadaffi sagde, at “oprørerne” var Al Quida

    Assad har man forsøgt at rydde med samme begrundelse, at han behandlede
    befolkningen skidt, men realiteten er vist, hvem der skal kontrollere
    olieledninger og sælge olietil Europa.

Lotta

Posted: 18 december 2015 - 17:04 - Svar

Vanliga svenskar är inte så här galna som feministerna och PK eliten. Dess värre så är de nästan bara dessa idioter som kommer till tals snart i DDR- Sverige. Visst är många hjärntvättade…men jag tror folk börjar vakna.
Svt är helt sjukt idag och åsiktskontrollen blir bara mer och mer absurd. Det är bra, ju tydligare dom visar sig desto bättre.

  Anna Svensson

  Posted: 18 december 2015 - 21:35 - Svar

  Nej, tack och lov träffar man på få “feminister” i verkligheten. Jag är ju också kvinna och visst tycker jag det är självklart att man för samma prestation får samma belöning, att även kvinnor ska kunna rösta osv, men egentligen vet jag inte vad en feminist är eller vill. Jag behöver inga feminister.

   Lotta

   Posted: 18 december 2015 - 22:44 - Svar

   Jag tror inte de vet själva vad de vill längre…flytta målstolparna kanske? Lära djuren om genus? Missionera bland Amazonas urbefolkningar så att de slutar vara så strukturella i könsordningen.
   -Hällo häv jo hörd abåut ginus certifikat? We cän titch jo its verry impårtant.

Lotta

Posted: 18 december 2015 - 17:41 - Svar

Fann det här citatet från Juri Linna med tanke på Svt:s direktiv:

Riktlinjer från Sovjetunionens Kommunistpartis centralkommitté föreskrev redan år 1943: ”Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter… Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett ”faktum” i det allmänna medvetandet.”

  sussebassa

  Posted: 18 december 2015 - 18:00 - Svar

  En “oppskrift” som er like aktuell i dag og andvendes hele tiden av de Pk uansett setting, og siden de ejer all media kan de skalte og valte som de vil…styrer Alt.
  Ikke vanskelig å forstå at folk klar seg lure.

  Lenn

  Posted: 18 december 2015 - 18:35 - Svar

  Nøjagtigt sådant gjorde Arafat i 70’erne, var det vist, da han besluttede sig for at indføre termen ‘palestinere’. Han selv var egypter. Den dag i dag tror mange, især venstrefløjsere, at der virkeligt ER et palæstinensisk folk, men det er der ikke! Romerne opfandt termen om jøderne, for at irritere jøderne. Hvem har været med til at slå denne løgn fast? Lügenpressen!

Lenn

Posted: 18 december 2015 - 19:12 - Svar

A wee bit off topic, and then not really.. Næste gang en Tumpe siger, at ‘nogen har voldtaget islam’, eller ‘we are all moslems today’, så stik dem denne artikel og disse billeder! http://www.barenakedislam.com/2015/12/18/we-are-all-muslim-says-left-w ing-loon-and-has-been-director-michael-moore-in-front-of-trump-tower/
Ved en eventuel demo, hvor alle modstandere af okkupationen af Europa måske kunne finde ud af at samles (i stedet for i bestemte grupper), så kunne man printe nogle af disse billeder og tage dem med som plakater. Særdeles slemme billeder, og jeg måtte stoppe et stykke nede…

eurozone

Posted: 18 december 2015 - 19:21 - Svar

Skrämmande! – Det är inte underligt att Samizdat kulturen sprider sig i Sverige, då media är rena kommunist maffian!

invernes

Posted: 18 december 2015 - 19:41 - Svar

  sussebassa

  Posted: 18 december 2015 - 20:40 - Svar

  Nøkkelordet…Bidraget vart altforlite.
  Da er disse heller ikke reèlle flyktninger, som man også har i de andre nordiske land.
  Så, sett ned bidraget og vi blir kvitt de også.

Casper

Posted: 18 december 2015 - 21:13 - Svar

Jeg forstår ikke de finere teologiske nuancer i SVT’s regler. Man må ikke sige “afrikansk oprindelse” eller “med anden hudfarve”, men man må gerne sige mørkhudet, sort og ” østasiatisk udseende”.

Fint at de afbalancerer sort med rødmosset, så den sorte hud ligesom bare et nævnt tilfældig midt imellem hvid, gul, grøn og blå. Men det bliver ikke perfekt før de kommer kvoter på. Ordene skal bruges LIGE ofte, så ingen stigmatiseres. Vi kan derfor håbe på at mange flere gerningsmænd beskrives som rødmosset, bleg, hudfarvet, af norrlandsk udseende, en skånsk ernæret midaldrende mand med sideben, en vegansk sylfide fra Södermalm. Så passer kvoterne.

Leave a Comment