22
dec
Seneste opdatering: 22/12-15 kl. 2343
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Wuppertal Gericht: “Scharia-Polizei”-Auftritt war nicht strafbar, Kein Prozess: “Scharia-Polizei” nicht strafbar. Prøv at se Merkel grafisk her. Hver prik er beboelse for asylsøgere.

EU tænker: “Luk dem allesammen ind”

Tænkeren er Roderick Parkes, “senior sikkerhedsrådgiver for migration og asyl” i EU. I denne uge passerer invasionen af Europa 1.2 mio personer, eller man skal nok sige “mænd i krigsfør alder.” Det er dette Jens Rohde må mene med, at “EU skal ordne og fordele asylpresset.” Næste år kommer der to millioner, så fordeler vi os ud af det, må man formode. Læg dertil ISIS infiltration af Europa, der allerede er ude af kontrol. Det vil koste mange menneskeliv i 2016, og politikerkasten vil være eneansvarlig.

Man går ud af dette år meget  modløs i masken, og Løkke og Støjbergs små virkningsløse fiksfakserier gør ikke humøret bedre. Ved nytår holder Danmark kursen mod ‘svenske tilstande’, langsommere ganske vist: Den demografiske katastrofe er plantet i 90 erne, og først nu indser nogle af dem det. Femogtyve år for sent. Til Sverige kommer stadig over 3000 – om ugen. Det føles som det, det er: Årets mørkeste dag.

AN EU adviser today effectively admitted defeat in its battle against people smugglers as it unveiled its grand plan to beat the criminal gangs profiting from people’s misery – let EVERYONE in.

Brussels bureaucrats were told that they cannot beat the human traffickers and that the only way to stop their vile trade is to open the floodgates to an unlimited number of migrants. In a stunning admission of incompetence Brussels pen-pushers said opportunistic rabbles of migrant traffickers operating out of Middle Eastern hideouts have outwitted their own £200,000-a-year borders boss.

They were made by senior security analyst Roderick Parkes, who told a stunned meeting of the EU parliament’s Security and Defence sub-committee that the only way to tackle people smuggling was for Europe to more openly welcome in migrants. He told MEPs that the only way to reduce demand for people traffickers is to make sure migrants arriving in Greece and Italy “trust” the authorities to “get them to the right member state”.

Mr Parkes, whose position has an advertised £65,000-a-year-salary, also openly admitted that gangs of petty criminals had proved “smarter” than his own colleagues. He told the meeting that the Black Sea could become the next major smuggling route for migrants, adding that there have been “one or two ships coming in via that route”, but then admitting: “We haven’t been looking very hard.” EU adviser unveils flawless plan to beat the evil people traffickers – let EVERYONE in.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 22 december 2015 - 14:49 - Svar

EU tenker…Lukk de alle sammen inn…
Jeg tenker…Lukk de alle sammen UT.

FelixKrull

Posted: 22 december 2015 - 15:22 - Svar

I dansk perspektiv er dette mere end noget andet DF’s ansvar. At de andre partier var bona fide islamofile, vidste vi godt, men DF bildte folk ind, at de var paa danskernes side. Jeg vil hellere gifte min foerstefoedte bort til Marianne Jelved end jeg vil have Kristian Ulfeldt-Dahl indenfor min doer.

  sussebassa

  Posted: 22 december 2015 - 16:12 - Svar

  Jeg trodde også DF var på danskernes side, derfor jublet jeg når de fikk så mange stemmer.
  Har i ettertid da sett danske utsagn/aviser/media uttalelser av Dahl som har fått meg til å stusse.
  Jeg har også begynt å tenke om han har litt vel “høg sigarføring”…at hans ego har overtatt istedenfor å tenke på Danskenes beste, som han lot oss tro i alle fall.
  At pensjonister f.eks får verre livskvalitet ved at de må betale større egenandeler.

  Peter Zichau

  Posted: 22 december 2015 - 17:23 - Svar

  Jamen lad os da endeligt give DF skylden for det hele. De skulle selvfølgelig bare have taget regeringsmagten, lukket den danske grænse, meldt os ud af EU og sat ældrechecken op..?! Hvor svært kan det være..? Og når nu vi er i gang, ku’ de sgu også godt have gjort lidt ved vejret…
  Nej, så foretrækker jeg også Jelved…

   sussebassa

   Posted: 22 december 2015 - 18:00 - Svar

   Akkurat.
   Så hvorfor gjorde de ikke det…

    Peter Zichau

    Posted: 23 december 2015 - 05:26 -

    Altså, hvis jeg kunne stemme på DS eller Ny Borgerlige, så ville jeg da gøre det. Men vi har kun de partier vi har – og jeg tillader mig bare lige så forsigtigt, at analyserer hvorfor DF gør som de gør.
    De sidder nu som det største borgerlige parti – og forsøger sikkert at finde den bedst mulige måde at bruge de mandater på. Både Venstre og Socialdemokraterne hader dem – og venter kun på én åndssvag udmelding, de kan hænge dem til tørre på. Men samtidig går landet jo lige så stille op i limningen. Tror du ikke DF har det med i deres analyse?

    sussebassa

    Posted: 23 december 2015 - 11:21 -

    Håper du fikk med deg mitt innlegg om Frp i Norge…klare likhetstrekk, men de valgte altså å være Med i regjering.
    Politikk er spillenes verden/taktikk.
    For det Danske folkets skyld, de som stemte på de, håper jeg DF er verdig deres stemmer…ivaretar de på beste måte.
    Jeg leser en del kritikk nettopp ifra deres velgere…
    Et parti må ikke bli så taktisk at de dermed fjerner seg ifra lovnadene…før valget, at de ender opp som skrivebordsteoretikere.
    Så kanskje de skulle bli mere aktive/gå ut i media mere og forklare hvorfor de er så tause..tilbakeholdende..eks pensjonister ble påført større egenandeler.
    Hørte der DF`s forklaring, men selv for meg gikk det meg “over hodet”..
    Deres forklaringer bør jo tilpasses et nivå som alle deres velgere forstår.
    Det er jo et valg igjen, og om ikke DF “skjerper” seg er jeg redd de vil tape stort..og dermed det Danske folket.
    Så større åpenhet, oftere i media, og enklere forklaringer av deres valg vil lette på det negative trykket de nå opplever.

    Peter Zichau

    Posted: 24 december 2015 - 02:25 -

    Og jeg er fuldstændig enig i, at et parti ikke må flytte sig fra sine vælgere.
    Jeg anser bare den nuværende migrantkrise som force majeure, fordi hele EU-systemet er krakeleret. Og det højredrejede parti, der roder alt for meget i dette grumsede vand lige nu, vil have alt for meget at tabe.
    DF gør det ikke, PVV gør det ikke, UKIP gør det ikke og ikke engang FN spiller for meget på det lige nu.
    Der er nemlig også en dag i morgen, hvor vi forhåbentligt skal snakke hjemsendelser.

    sussebassa

    Posted: 24 december 2015 - 10:11 -

    Forse majeure…naturkatastrofe…
    Nope, styrt av politikerne.
    Både EU og FN har bevist de ikke duger lengre med sine gamle konversjoner/avtaler..satt seg selv ut av spillet.
    Dermed blir det det enkeltes lands regjeringer som må Ta grep for folkets og landets beste…De som våger…som ser svart ut nå.

    Peter Zichau

    Posted: 24 december 2015 - 15:08 -

    Ja, du har selvfølgelig ret. Force majeure, i den forstand at hele vores elite har været totalt fra snøvsen i tredive år. Det véd vi jo alt om – ellers sad vi ikke hér.
    Men tingene kan selvfølgelig ændres, med et andet flertal.
    Glædelig Jul sussebassa..!

    sussebassa

    Posted: 25 december 2015 - 12:02 -

    En Gledelig jul ønskes til deg også Peter…
    Vi ikkepk Må holdes sammen utover grensene i hele Europa.

   FelixKrull

   Posted: 22 december 2015 - 18:26 - Svar

   DF stod som det stoerste parti i blaa blok efter valget, en position der traditionelt har givet adgang til statsministeriet. At de takkede nej til statsministeriet forstaar jeg godt, da de ingen ministererfaring har, men at de takkede nej til ministerposter overhovedet, kan jeg ikke se nogen gyldig grund til.

   At faa graensen lukket burde vaere en smal sag, isaer da Loekke inden valget lovede os en ‘straksopbremsning’ for asylansoegere. I stedet har vi faaet en raketaccelleration, naermest uden at DF har ytret et pip i protest – ja Kristian Ulfeldt-Dahl har faktisk direkte LOVET at graenserne bliver holdt aabne for asylpirater.

   Forholdene i jernindustrien er, at naar man agerer stoetteparti for en regering, skal der betales, isaer hvis man har flere mandater end regeringen selv. Undskyldningen med, at man ikke kan faa noget gennemfoert med mindre ens parti har 90 mandater, kan kun saelges til folk, der ikke kender noget til flerparti-parlamentarisme.

   Hvad har dit parti faaet for sin stoette?

    sussebassa

    Posted: 22 december 2015 - 18:49 -

    Frp i Norge hadde heller ingen regjeringserfaring, men valgte å sitte i mindretallsregjering sammen Høyre, ..støttepartier Krf og S..
    Resultatet er at vi ikke har en PK regjering lengre, og at flere saker har gått igjennom av ikkePK politikk…spes. ifht fyktninge/krim politikk.
    Skal heller ikke legge skjul på at Frp har tapt oppslutning ifht i begynnelsen i regjering, og det er de i parttiet som mener de aldrig skulle ha satt i regjering pga det.
    Jeg mener de tross alt har vist seg ansvarsfulle ved at de gjorde det, og har fått igjennom en god del av sin politikk, som jo er grunnen til at folk stemte på de..jfr DF…

    Søren Petersen

    Posted: 22 december 2015 - 19:13 -

    altså vi kan takke DF =Pia Kjærsgaard for at islamiseringen ikke er kommet så langt i DK som i Sverige. Så langt så godt.

    MEN…Peter Zichau..Der er INGEN undskyldning for at DF ikke nu hver dag italesætter at et brud/nyfortolkning af konventionerne! Det er det som skal til, der er INTET andet – kom nu igang!! – når vi har opsagt konventionerne eller fortolker dem som visse af verdens lande gør(…) jamen så kan vi begynde at tale pænt om og forkæle de få som kommer til landet…-

    få fingrene ud DF!

    Peter Zichau

    Posted: 23 december 2015 - 05:11 -

    Der er vel ingen i kongeriget der er i tvivl om, at DF gerne vil opsige konventionerne? Men der kan vel heller ikke være ret megen tvivl om, at skal DF fastholde momentum, så må mange af deres holdninger pt. holdes inden døre. Bare se hvordan Støjberg omtales af div. venstrefolk i øjeblikket. Der er desværre stadig en vis skrøbelighed over tingene, og den skal DF ikke sætte over styr med alt for skrappe udmeldinger lige nu. Lad nu bare de konservative, socialdemokraterne og LA komme med lidt udmeldinger, som Venstre så må forholde sig til. Så kan DF slå til, når tiden er moden.
    Og ja, for mig har tiden været moden i flere år. Men sådan tænker flertallet jo desværre ikke – i lille Dannevang…

    FelixKrull

    Posted: 23 december 2015 - 09:12 -

    At grænsen ikke er blevet lukket, beror nok også på taktik.

    Den ‘taktik’ har saa kostet skatteyderne en lille snes milliarder eller to, alt efter hvordan man regner, og der er ingen udsig til at asylinvasionen stopper, tvaert imod. Ret beset kunne man, i overensstemmelse med Dublin-forordningerne, bare sende hele banden tilbage til Tyskland, der jo er et sikkert land, som man derfor ikke kan soege asyl fra.

    I stedet har horder af omstrejfende banditter frit kunne passere graensen, de har endda faaet venlig politieskorte, gratis togbilletter og uhindret stoette til deres kriminelle forehavende af en ulaekker blanding af statskunstnere, roede terrorister og muslimske mafiosi.

    Der er vel ingen i kongeriget der er i tvivl om, at DF gerne vil opsige konventionerne?

    Oeh, jo! Og jeg er ikke den eneste, skal jeg hilse og sige. Proev at laes ovenstaaende citat igen, og taenk over, at det er, hvad KTD havde at sige efter at have vundet en folkeafstemning om nej til mere EU.

    Men der kan vel heller ikke være ret megen tvivl om, at skal DF fastholde momentum, så må mange af deres holdninger pt. holdes inden døre.

    Tvaert-hamrende imod. DF fik jo ikke et kanonvalg, med stemmer kapret fra hele det politiske spektrum, fordi de lovede bedre mad til pensionisterne. Asylinvasionen er af gode og letforstaaelige grunde, et emne der ligger meget hoejt paa de fleste vaelgeres prioriteringsliste, og eksplosionen i antallet af asylpirater var, politisk set, en gave til DF, guldrandet politisk kapital leveret paa et soelvfad, som kunne vaere blevet brugt til at presse nogle rigtige asylstramninger ud af regeringen, i stedet for de mest af alt kosmetiske lappeloesninger vi hidtil har faaet for vores DF-stemme.

    KTD kunne vaere gaaet op til LLR og sagt: “Okay, dit fede svin, enten haever du vindebroen og bemander skanserne, eller ogsaa kalder jeg Morten hjem fra Bruxelles og goer ham til asylordfoerer.” Hvis Loekke havde naegtet og DF brugt foerstkommende chance til at vaelte regeringen paa spoergsmaalet, var DF gaaet mindst ti mandater frem ved det efterfoelgende valg.

    I stedet har man valgt at stoette Loekke uden at mukke og uden at faa noget til gengaeld – lige praecis den situation KTD paastod han ville undgaa ved at holde sig ude af regeringen.

    Jeg er efterhaanden mere og mere overbevist om, at KTD’s strategi er at DF skal gaa tilbage ved naeste valg, saa man ikke igen skal staa i den pinlige situation at have magt til at gennemtvinge reelle aendringer og dermed faa sit dobbeltspil udstillet, men kan gaa tilbage til at lege Holger Danske i det beskyttede vaerksted, uden at risikere at blive bedt om at levere varen.

    Peter Zichau

    Posted: 24 december 2015 - 02:04 -

    Felix
    Ja, så læser vi to altså hele situationen forskelligt. Den situation, som jeg føler jeg er vidne til er, at HELE Europa bliver overrendt i mega-skala i øjeblikket. Og derfor kunne KTD heller ikke sige “fede svin” eller “op med vindebroen” lille Lars. Det ville ikke engang have givet dem flere mandater, men bare have efterladt dem pænt latterlige i de flestes øjne. Ikke i dine og ikke i mine – men vi ville sikkert heller ikke stemme DF, hvis der var bedre alternativer. Men jeg garanterer dig, at hele FT og selv den højredrejede presse ville have rystet på hovedet og sagt “uansvarlig” og “ikke regeringsduelig”.
    Hele Europa befinder sig i et limbo, mht. dette migrant-fænomen. Og Danmark ligger mellem Tyskland og Sverige. Ikke engang Ungarn ville have fyret sådan noget af lige nu, havde de ikke haft en ydre grænse.

    FelixKrull

    Posted: 24 december 2015 - 07:26 -

    Nu mente jeg naturligvis ikke at han helt bogstaveligt skulle kalde LLR ‘fede svin’, og naturligvis ville hele koret af kommunister i statsmedier og Folketing hyle op, men det goer de jo uanset hvad. I befolkningen ville han have modtaget staaende klapsalver, hvis han havde insisteret paa at sende asylturisterne tilbage til Merkel, der jo er hovedansvarlig for miseren.

    Og jo, jeg er rimelig sikker paa at en saadan politik ville give bonus til naeste valg, saerligt hvis LLR naegtede at parere ordre og DF foelgeligt fremtvang valg mens asylinvasionen endnu ikke var blevet business as usual i folks bevidsthed. Det er jo lige praecis fordi folk godt vil have stoppet invasionen, at de stemmer DF.

    Der ville, som man siger, ikke vaere noget at komme efter, for dels kan man i Schengen godt indfoere midlertidig graensekontrol, en regel der netop er skrevet med henblik paa en situation som denne. Det er jo ikke mere end et par uger siden Frankrig lukkede graenserne, fordi en masse internationale pampere skulle til julebal i Paris. Og dels SKAL asylpiraterne faktisk sendes tilbage, hvis Dublin-forordningerne skal overholdes – det hele ville ske efter bogen, den bog som kommunisterne selv har skrevet.

    Hele Europa befinder sig i et limbo, mht. dette migrant-fænomen.

    Hvilket netop er grunden til, at DF skulle have traadt i karakter. Danmark havde alle muligheder for at melde sig ud af vanviddet, da vores graense til fastlandet lykkeligvis er ganske kort, knap 100 kilometer, og vi ligesaaa lykkeligt har en undtagelse paa asylomraadet. Hvis ‘flygtningene’ – som man saa loegnagtigt beskriver folk uden gyldigt visum, der kommer fra det nogenlunde fredelige Tyskland – saa ville til Sverige, kunne de tage faergen til Trelleborg.

    Og det er kun ‘gratis snak’ i den forstand at ingen tager sig af, hvad smaafolk skriver paa internettet. Folkestyret har kompetencen og DF har magten til at goere det hvis viljen var tilstede, og de ville have langt hovedparten af befolkningen bag sig.

    Saa laenge det varer. Kristian Thuelsen Dahl haabede givetvis paa at det ville blive et ja ved folkeafstemningen, saa det pinlige ansvar for landets indvandringspolitik kunne blive overladt til Bruskcelle og tillade ham at traekke paa skuldrene og vaske haender naar vores praesident, Jean-Claude Juncker, dikterede at EU-Region Danmark skulle modtage 100.000 velfaerdsjihadier aarligt.

    Peter Zichau

    Posted: 24 december 2015 - 15:01 -

    Felix
    For bare lige at ende det her, så kunne KTD ikke gøre alt det du siger, uden det ville have givet bagslag. Det véd både du og jeg.
    Det limbo jeg taler om indebærer, som jeg ser det, at den nationale højrefløj sidder med foden lige ved bremsen og tænker taktisk lige nu. Det kan man så mene er dumt – som du gør – eller klogt – som jeg gør.
    Under alle omstændigheder handler det om, at komme ud af dette morads på bedst mulig vis. Og her kan vi vel godt være enige..?
    Glædelig Jul Felix..!

    FelixKrull

    Posted: 25 december 2015 - 10:40 -

    For bare lige at ende det her, så kunne KTD ikke gøre alt det du siger,
    uden det ville have givet bagslag. Det véd både du og jeg.

    Nej, det ved jeg intet som helst om, og givet at jeg har lige brugt et par A4-sider paa at forklare hvorfor jeg tvaertimod tror det modsatte, synes jeg aerligt talt det er en noget flabet udgangsreplik.

    Du har ikke forklaret hvad bagslaget konkret vil bestaa i, du har ikke forklaret hvad formaalet med Nydansk Folkepartis ‘taktik’ er, og du har ikke forklaret hvad de har faaet for deres parlamentariske stoette til Loekke. Mandat for mandat, er der naeppe noget parti i Danmarkshistorien, der har solgt sig selv saa billigt.

invernes

Posted: 22 december 2015 - 15:23 - Svar

Det finnes ikke håp for Europa om ikke folket gjør opprør mot EU ! EU vil kneble hele befolkningen i Europa og frata alle meningen med livet.

  sussebassa

  Posted: 22 december 2015 - 17:19 - Svar

  Du har helt rett.
  De som ikke I dag ser konsekvenserna av EU`s destrutive politikk, må være blinde og utrolig innskrenket…
  flyktningekrisen er et keyord.
  De har totalkollapset når man skal prøve å være enige, finne felles beslutt for EU landenes besta…som vi opplever dagligen..ikke eksisterer.
  Da er hvert land for seg.
  Norge bør snarest gå ut av Schengen også.
  Sverige er helt ute og sejler, ikke håp for de med nåværende regjering…SD den eneste redning.
  Danskene skal revurdere sine avtaler slik at ikke de blir lurt av EU. Regjeringen tapte folkeavstemmingen, men skal forhandle bedre avtaler…håper jeg..for Danskernes skyld.

Niels Henriksen

Posted: 22 december 2015 - 20:34 - Svar

En rigtigt “kulturberigende” nordmand – set via Uriasposten 😉

Årets Osloborger: «Jeg har en fortid som jeg ikke er stolt av»

http://www.osloby.no/nyheter/Arets-Osloborger-Jeg-har-en-fortid-som-je g-ikke-er-stolt-av-8293488.html

Henrik Arneberg
Andreas Slettholm
Hilde Lundgaard
Trond Strøm

Oppdatert: 22.des. 2015 12:28
Publisert: 21.des. 2015 19:11

Debatten har rast etter at Mohsan Raja ble kåret til Årets Osloborger. Nå beklager han at han ikke har vært åpen om sin fortid.

Vinneren av utmerkelsen Årets Osloborger for 2015, Mohsan Raja, har blitt
kritisert for tidligere Facebook-uttalelser det siste døgnet.

«Mobbing og sjikane er ikke ytringsfrihet, de som gjør det burde være forberedt
på at folk kan reagere, og folk reagerer forskjellig..», skrev han to dager etter

angrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo, hvor tolv personer ble drept.

I en annen post skrev på Facebook i sommer skrev han at det er straffbart å
være homofil eller lesbisk, ifølge islam. [ Og?!? Tæller islam her i Skandinavien? NEJ! ]

I tillegg viser en gjennomgang Aftenposten har gjort at han i perioden 2002 – 2010
er straffedømt flere ganger, blant annet for narkotikakriminalitet og vold.

….

  Anna Svensson

  Posted: 22 december 2015 - 21:56 - Svar

  Det är som i Sverige, här kunde han med dessa “meriter” också ha blivit årets svensk.

   Niels Henriksen

   Posted: 22 december 2015 - 23:06 - Svar

   Årets utenriksvensk 😉

Anna Svensson

Posted: 23 december 2015 - 00:42 - Svar

Det är ofattbart att denna Merkel fick 9-minuters applåder nu på CDU/CSU mötet. Hur tänker de?

  Erik Eriksson

  Posted: 23 december 2015 - 22:46 - Svar

  Merkel en usa/israel lakej,kasta ut kärringen från Tyskland

   Anna Svensson

   Posted: 24 december 2015 - 00:11 - Svar

   Dessutom Stasiagent. Hon lär redan ha köpt sig egendom i Panama. Hon borde sitta i fängelset eftersom hon har brutit så många lagar vid detta laget.

  jasminum

  Posted: 24 december 2015 - 00:19 - Svar

  Som Hitler!

   Erik Eriksson

   Posted: 9 januar 2016 - 10:00 - Svar

   har du alla knivar i lådan?

GustaWasa

Posted: 23 december 2015 - 14:50 - Svar

Kommunismen i Tyskland under 1930-talet understödde Sovjets kommunism. På 2000-talet så understödjer den Tyska kommunismen, islamismen.

Det är faktiskt inte konstigt att Angela Merkel rycker den Tyska flaggan ur handen på personen. Denna flagga för Angela Merkel är den “Västtyska” flaggan. Hade personen kommit upp med den “Östtyska” flaggan så hade nog Angela Merkel tagit flaggan och viftat med den där uppe på podiet.

Morten - - -

Posted: 25 december 2015 - 12:01 - Svar

Til Felix Krull og andre, der diskuterer DF’s rolle i det her spil:

Der er to anklager, man med føje kan rette mod DF.

1. De har ikke især tænkt i begrænsning af asylstrømmen. DF har endda været villige til at tage kuglen for Sverige ved at overtage en betydelig andel af Sveriges gæster i fuld bevidsthed om, at dette ville føre til en gigantisk stigning i antallet af asylanter. Dette har jeg dokumenteret tidligere. Hvis nogen benægter det, dokumenterer jeg det igen, men jeg vil ikke diskutere det, for jeg finder det diskvalificerende at benægte kendsgerningerne. Benægter man dem, mister man min respekt.

2. DF har ikke responderet krystalklart og adækvat. DF råbte i lange tider på noget så luftigt som “grænsekontrol” (I ved: Det er dét, de har i Sverige). Ordet “asylstop” er ikke blevet anvendt og modellen ikke analyseret, ligesom man ikke offentligt har drøftet muligheden af at anvende Dublin-forordningens bestemmelser. Så alt, hvad der er kommet fra DF har været særdeles tåget og på ingen måde præcist. I en situation, hvor partiet havde en unik anledning til at markere en krystalklar holdning.

Partiet har frem for alt demonstreret, at det ikke længere er et pionér-parti, men et ganske sat parti, der skal “vækkes”, hvis det skal formå at reagere i kritiske situationer. Og når man hører partiets repræsentanter tale, hører man dem tale abstrakt og teoretisk i en yderst konkret faresituation, der kræver probat og omgående handling. DFs politikere er blevet professionelle med en professionel hverdag. – Det er måske helt naturligt. Men lige så naturligt er det, at så skal der nye kræfter til, for det er ikke dét, vælgerne forventer. Det er ikke dét, vi giver vores stemme til. Hvorfor skulle vi det?

Professionelle er ikke interesserede i, at “bølgerne går for højt”. Der skal helst ikke være for meget dramatik eller for opsigtsvækkende løsninger/konfrontationer efter deres smag. De vil helst bare passe deres “job” i fred. Og helst endeløst. Det er tydeligvis især “jobbets bevarelse” de taler for med deres fagre ord. Ligesom det gælder for politiets ledelse. Og det er ikke godt. Eller: Det er katastrofalt.

– – –

Leave a Comment