23
dec
Seneste opdatering: 24/12-15 kl. 1433
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man tror, der har været et stort, vestligt reklamebureau inde over. Det er som en lidt forlænget biografannonce, svulstigt og klæbende. Her sælges kamellort i Sahara, “de rene” vinder selvom enhver kan se, de taber. Jeg rækker ud efter mine popcorn og sætter mobilen på lydløs.

Man kan følge her på video, hvordan ISIS bliver pulveriseret fra luften i bundter af op til 600 om dagen, fortrinsvis af russerne. De er uden særlig fine fornemmelser for collateral damage. ISIS har tabt 14 procent af sit territorium i 2015, men de har stadig fordele, blandt andre os.

De infiltrerer Europa med lethed, vestlige ledere er stadig svage og ubeslutsomme, ved indvandringen gør de en langvarig krig stadig umuligere at vinde. Der er mange andre fanatikere som ISIS, selv når de er blevet til støv, er der nye tusinder af jordens afskum på vej mod os. Vi ved, hvad vi skal forsvare os imod de næste mange år. Det er denne generations kolde krig, bare som varm. Og vi importerer den.

Hver generation sin krig, Allahu Akhbar er vor generations ‘Heil Hitler,’ som vi påfører os selv den hver eneste dag. Denne kæmper vi ude, mens vi taber den stort på hjemmefronten. Se f.eks. The Arabic welcome song Canadian schoolchildren were forced to sing to incoming Syrian Muslim ‘refugees’. Når og hvis de europæiske masser rejser sig imod den nye tids totalitarisme, så har vi for alvor vores generations krig. Lige nu arbejder vi kun sønvgængeragtigt på den, vi befinder os et sted imellem Dunkerque og El Alamein, hvis man skal se optimistisk på det. Vil nationerne pulveriseres til tusinder af bystater eller bestå? (Se også »I dag melder folk sig kun som krigere, fordi de ikke har andre muligheder. Resten forsøger at flygte«.)

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9
Deltag i debatten...

avatar
7 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
snaphaneninvernessussebassaramonafranssonLenn Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
invernes
Guest
invernes

Hadde ikke Obama beskyttet IS ville nå Russland med Putin ha utryddet de ! for å knuse is må Obama fjernes.

http://www.friatider.se/blogg/jo-det-r-asyls-kare-som-sk-ndar-gravar-i -det-h-r-klippet

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Nu kvackar idioterna igen! Tror sig kunna erövra världen och tvinga på oss fria människor deras kvinnoförnedrande och HBTQ hatiska Koran. Är de dumma i huvudet eller? Dum fråga!

sussebassa
Guest
sussebassa

..deras kvinnefornedrende…
Som blir støttet av Europas ledere, som er mye verre.
Har ikke sett i Ett land hvor dette blir tatt avstand ifra, inkl Norge.

Lenn
Guest
Lenn

Supergodt skrevet, Steen! De er halvt dæmoner, disse udyr. Putin er en helt, og han skal bare gå til den og tæppebombe dem. “Collateral damage” og min bare R..! Det groteske er, at de ny flygter fra Putin, de lede kujoner, og myldrer som djævle frem på europæisk jord. De hjernedøde europæere modtager dem med kys og kram, men de kommer for at slå os alle ihjel! Der vil ikke blive nogen opstand mod dem, bare vent og se. Merkel og Obama vil kvæle enhver mulighed for at gå imod herrefolket.

latmask
Guest
latmask

Det känns som om vi nu befinner oss någonstans mellan München-överenskommelsen (“Peace in our time”) 1938 och Molotov-Ribbentrop-pakten i augusti 1939. Sverige får kanske ta Polens roll när kriget börjar.

Peter Zichau
Guest
Peter Zichau

Egentligt forstår jeg sgu godt at vi – i den normale verden – tøver med at pulveriserer dem. For det er eddemanme svært at tage dem alvorligt. Det pjat de skal foregive at tro på, kan enhver normalt begavet person stille en diagnose for. Rendyrket idioti. Man kan ikke få sig selv til at tro, nogen virkelig kan gå rundt og være så dumme. Og skal vi virkelig spilde vores tid, penge og soldaters liv på, at hoppe med på den åndssvage galej dér..? Som om vi ikke havde vigtigere ting at tage os til. Men ok. Den slags idioter… Read more »

Niels Henriksen
Guest
Niels Henriksen

Hmm, gad nok vide, hvor de mon kommer fra? 😉 Australsk politi forpurrer plot mod central militærbase http://ekstrabladet.dk/ritzau_new/australsk-politi-forpurrer-plot-mod- central-militaerbase/5883244 To mænd er anholdt efter razziaer i Sydney. De mistænkes for at ville angribe en flådebase midt i millionbyen. Af: Ritzau Som led i en antiterroraktion i Australiens største by, Sydney, er to mænd på henholdsvis 20 og 24 år blevet anholdt. De mistænkes for at have planer om at begå militante angreb i byen. Catherine Burn, vicepolitikommissær i delstaten New South Wales, hvor Sydney ligger, siger ved en pressekonference, at politiet med sin aktion tidligt onsdag morgen lokal tid har… Read more »

Ass Hat
Guest
Ass Hat

Islamisk propaganda fungerer fint i samspil MSNs venstreorienterede anti vestlige propaganda. De har jo også samme delmål, ødelæggelsen af de vestlige samfund.