3
jan
Seneste opdatering: 4/1-16 kl. 0126
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg skal ikke kunne sige, om det er sådan man kurtiserer i Bumfuckingstan, men det sker ofte i Sverige. Det er desværre sjældent nogen har nærvær til at filme det. Når man har studeret svenske statsfeminister i mange årtier, kan man ikke se, det kan andet end være deres hemmelige ønske om en mand, og så er alle jo glade. Video: Utlänningar trakasserar sexuellt en ung kvinna i Gävle – under nyårsnatten.

Farvel Nørrebro – Hermansens successive erkendelse

Her er et interessant selvportræt af vores elite: Det er ikke mange år siden kommentatoren Anna Sopia Hermansen (Radio- og tv-vært, tidligere pressechef i den finansielle sektor, mag.art. i litteraturhistorie) flyttede til Nørrebro. Nu har hun fået nok og er hoppet videre til næste nydelige standpunkt: Ødelæggelsen af Danmark skal fordeles på flere danskere, skoler og lokaliteter.

Hendes imponerende uvidenhed om sin egen by – hun boede før på Østerbro 1.5 kilometer borte – demonstrerer, hvordan det kan lade sig gøre at vi på 40. år ødelægger vores land, uden at der afgørende gribes ind. Nørrebro har været relativt ærligt beskrevet i pressen i tyve år, men det er ikke noget Hermansen undersøger inden hun køber ejerlejlighed og flytter sine børn. Læser hun ikke aviser?

Katastrofen ruller uhindret videre fordi verden kun rækker til hendes næsetip, eller i al fald under en kilometer. Eliten flytter, tilbage bliver deres mindrebemidlede landsmænd. Hermansen  skal ikke have utak for at være ærlig, desværre rækker hendes ærlighed ikke noget videre. Hun er ikke uinformeret, hun er som den politiske elite en livsløgner. Måske det var på tide igen at citere Alain Finkielkraut: Forstadsidealisme :

På engelsk taler man om “the best and the brightest”, når man refererer til den kosmopolitiske elite, der er stærkt forankret i globaliseringen og liberaliseringen. De vil være verdensborgere, og de har frivilligt installeret sig i luksusghettoer med private vagtværn, privatskoler og private renovationsarbejdere. Sammen med Benneton udbreder de dogmet om menneskerettighederne, og de forarges over en fjern diktators juridiske immunitet og hylder skabelsen af en international domstol. De er imod åndens overlegenhed. De er både kollektivt indstillede og modstandere af nationalismen. I deres lukkede verden forsvarer de en åben moral. Deres samfundsforpligtigelse når aldrig ud over grænserne for deres beskyttede kvarterer. Det er mennesket uden navlestreng: fanatiske tilhængere af menneskerettigheder og afskyelige samfundsborgere på en og samme tid.

Farvel Nørrebro

Så farvel Nørrebro. Farvel bydel med mere kriminalitet end i resten af København. Farvel skoledistrikt, hvor absurd mange drenge går ud af skolen som funktionelle analfabeter og videre ud til – hvad? Hvor der ikke kun er bander, men også børnebander.

Og ja, jeg er sikkert bare en midaldrende, hvid, middelklassetype, der handler i Irma, har pensionsopsparing og dengse i privatskole. Og hvad så? Før jeg flyttede til Nørrebro, troede jeg på, at dårlig integration kunne fikses med social inklusion og en pænere tone i debatten. Det gør jeg ikke længere.

I dag tror jeg på, at en større tvangsfordeling af to-sprogede elever er vejen frem, ligesom jeg mener, at privatskolerne skal tage et ansvar og give fripladser til elever fra ressourcefattige hjem, fra hjem med paraboler i stedet for Proust. Jeg tror på skærpede krav til skoledeltagelse og mener, at groft skulkeri skal have økonomiske konsekvenser for familier, der lader deres børn i stikken ved at lade dem hænge ud på gaden i stedet for at passe deres skolegang.

Jeg tror på alt andet end verdensfjerne humanist-typer, der sidder med cafelatten i Børge Mogensen-sofaen og belærer os andre om, at forbryderen er det største offer, og at det er forbundet med et dårligt menneskesyn at stille krav.

For det passer ikke. Tværtimod.

Farvel Nørrebro og Ubehagelige episoder skræmte kendt blogger væk fra Nørrebro: Her er integrationsborgmesterens reaktion, – Raser mod unge indvandrer-drenge: Her er episoden, der ændrede hendes syn på Nørrebro

En kommentator på Berlingske skriver om et Danmark under ødelæggelse

Af Jesper Hansen

– 3. januar 2016 12:50
Vi har oplevet præcis det samme – vi boede i byen – vi blev overfaldet fordi vi var “danske svin” og min kone “en dansk luder”… Alt for mange gange i løbet af ugen skulle vi se os over skulderen. Vores ejendele blev ødelagte, ting blev stjålet, bilerne ødelagte osv osv. – når vi gik på legepladsen med vores små børn blev de overfaldet af racistiske indvandrere der slet ikke kunne tåle synet af hvide mennesker. Selvom vi forsøgte at tale med dem blev man spyttet på eller “stenet”.

Så flyttede vi til provinsen lidt ude for Kbh., desværre var der også indvandrerbander her, der havde samme holdning til os med en lys hudfarve.

Nu er vi flyttet til Næstved efter flere undersøgelser af kultursammensætningen på landsplan- og det er et kulturchok!

Det er som at se Danmark i 80′erne blandet med nutidens fremgang, vi har flere gange knebet os i armen mens vi har stået i Bilka og kigget rundt – lutter Danskhed og høflige mennesker overalt – ja sågar er der ikke møntindkast i indkøbsvognene, som når man tog i Bilka i Fields eller Hundige så var man sikker på ens vogn blev snuppet for 10/20′erens skyld…. ja det lyder kvalmende at sige sådan men efter alle de år så er vi bare nået til den konklusion at vi aldrig vil bo i nærheden af andre kulturer og vi stemmer ikke engang på DF, men EL (lidt endnu).

Jeg har aldrig gået ind for man smider folk ud af landet og har altid gået efter dialog, men jeg er faktisk af den holdning nu, at hvis vi skal have et Danmark som er noget værd om få generationer så skal religiøse racistiske tosser smides ud.

Giv os Danmark tilbage!


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Lenn

Posted: 3 januar 2016 - 12:50 - Svar

Som ung i Paris oplevede jeg selv adskillige tilfælde af ‘sextrakassering’, og jeg må sige, at mange muslimer/arabere er styret af deres primitive reptilhjerner! De kunne finde på at sætte sig direkte over for en og begynde at gramse på éns ben, eller de kunne bakke i bil og komme med frække tilråb. Det sidste oplevede jeg en mørk aften i det dyre arrondissement, jeg boede i, og hvor jeg næsten var alene på gaden; en bil fuld af arabere begyndte at bakke efter mig og tage mig i øjesyn og tale til mig. Det føltes som flere minutter, og jeg lagde ivrigt mit ansigt i de styggeste, sureste og mest utilnærmelige folder, jeg vidste! Jeg husker, at min puls gik kraftigt op, og i et kort øjeblik så jeg mig selv bortført og afskibet til en saudisk overherre. Måske bad jeg en bøn, og jeg slap for at blive sendt til Saudi…. Det var på dén tid en helt reel frygt.
Jeg blev også slået i ansigtet i metroen, da jeg skubbede en nærgående araber. Bagefter fik jeg af en anden araber at vide, at jeg var ‘heldig’, at jeg ikke var blevet stukket med kniv, for “kællinger må ikke fornærme muslimske mænd!” Jeg havde af nogle norske veninder i Paris fået en tåregas-spray, og jeg var meget tæt på at bruge den, men pga. det sene tidspunkt og af frygt for at tirre marokkaneren, afholdt jeg mig fra det og nøjedes med at trække i håndbremsen og give ham en verbal svada bl.a. indeholdende ordet “fucking pig”. Togføreren tog mig ind i førerhuset og tilkaldte politiet, som rent faktisk kørte mig helt hjem. For over 20 år siden så jeg, hvordan ‘multikultur’ ikke er mulig, og hvordan den muslimske overherrementalitet var ved at forandre et helt land og kultur. Frankrig anser jeg for at være det mest islambetændte af alle lande i dag.
Dem, jeg afskyr mest, er dog EUs og de europæiske landes uduelige ledere! Det er dem, der tillader disse afstumpede mennesker med ørkenhulementalitet at entrere og overtage landene qua deres moskéer, brokkerier og evindelige krav. Merkel bør retsforfølges og straffes! Lars Løkke har vist sig totalt inkompetent og naragtig. DF har jeg ingen høje tanker om længere!

  mjolly

  Posted: 3 januar 2016 - 17:05 - Svar

  Problemet er at 60% av kvinner stemmer på fortsatte slike tilstander uansett, og det holder til at venstresiden vinner valg på valg, inntill nok av dem blir voldtatt og muligens lærer the harder way. Det var imponerende situasjonshåndtering av kvinnen i videoen i det minste.

  snaphanen

  Posted: 3 januar 2016 - 22:29 - Svar

  Der er ingen tvivl om, at hende her er ret heldig ikke at komme værre til skade

invernes

Posted: 3 januar 2016 - 14:51 - Svar

VIDEO: Muslimer dytter bil ned på togstasjon og brenner opp juletre i Belgia

https://www.frieord.no/multimedia/video-muslimer-dytter-bil-ned-pa-tog stasjon-og-brenner-opp-juletre-i-belgia/

  Lenn

  Posted: 3 januar 2016 - 15:37 - Svar

  Det er vel nok underligt, at MSM ikke længere fortæller om disse ting! Frygter man et oprør?

   invernes

   Posted: 3 januar 2016 - 17:01 - Svar

   Ja de frykter nok at folk får nok og slår tilbake , derfor forsøker de å tie bort sannheten, men Europas landssviker politikere kommer nok til å ende som Nicolae Ceaușescu .

magdalena bengtsson

Posted: 3 januar 2016 - 18:13 - Svar

Verkar, av utseendet att döma, som om Mehmet Kaplan är ute efter ett ragg.

Lenn

Posted: 3 januar 2016 - 20:42 - Svar

Jeg sidder og leder efter statistikker. En af mine mere forvildede og desværre ret venstredrejede veninder kom med en vanvittig påstand den anden dag, nemlig at “knivstikkerierne i DK er danskere og indvandrere lige gode om!” Øøøh, what?! Vi andre ‘oplyste’, ved jo godt, at sandheden er en anden, og jeg har da også støvet nogle ting frem fra bl.a. UK om emnet.
Så faldt jeg over denne fremragende artikel om “the Rape Epidemic” af en britisk kvinde, som også skriver for Breitbart London. Her et lille citat fra teksten, (men jeg er ikke enig i, at vestlige ledere med vilje ønsker at udradere europæisk kultur – de ved ikke nok om islam, mener jeg, og de aner ikke, hvilken Pandoras boks de har åbnet):
“…..The same can be said for the Swedes, who have leaders who praise the way of life of immigrants (regardless of the misogyny etc.), while telling native Swedes that they don’t even have a way of life.
The West is being disarmed – to demolish our cultures, our leaders are persuading us that there is nothing within them that is worthy of defence. Our identity is expendable.” http://www.shariawatch.org.uk/articles/europe%E2%80%99s-rape-epidemic- western-women-will-be-sacrificed-altar-mass-migration#.Vol1JLYrIgs

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 4 januar 2016 - 02:35 - Svar

Jan Milld har skrivit en längre krönika som jag rekommenderar alla att läsa. Med en dåres envishet har jag vid olika tillfällen påpekat eller försökt påpeka att muslimerna inte har kommit hit av sig själva, utan har fått hjälp på traven. Erinrar om Voltaires ord: Om man vill veta vem som verkligen bestämmer så bör man ta reda på vilka man inte får lov att kritisera.

Läget är uppenbart. En redan extrem rekordinvandring till Sverige har mer än fördubblats. Konsekvenserna av detta – ekonomiskt och socialt – blir katastrofala.

Hur har detta varit möjligt?!

Hur tänker Stefan Löfven och hans meningsfränder i Sverige?

I princip kan här finnas fyra olika scenarior:

A. De förstår ingenting, saknar varje politisk kompassriktning.

B. De förstår en del, men är likgiltiga. Kortsiktiga egenintressen väger tyngre än svenska folkets intressen.

C. De förstår, och gillar vad som sker. Utvecklingen stämmer med deras egen värdegrund och strävan.

D. De ogillar vad som sker, men är maktlösa. Andra krafter än Sveriges regering och riksdag styr vad som sker i Sverige.

Dessa scenarior utesluter inte helt varandra. Det är möjligt att Löfven & Co förstår föga, men att det blir ovidkommande vad de själva fattar och vill – utvecklingen i Sverige bestäms ändå av andra än svenska politiker och partier.

Så är det kanske.

Det kan då vara krafter som inte vill oss väl!

https://janmilld.wordpress.com/2016/01/03/vilka-styr-oss-vart/

Træt

Posted: 4 januar 2016 - 15:12 - Svar

Har oprettet mig i discus via en random mailadresse på mailinator.com

Leave a Comment