4
jan
Seneste opdatering: 4/1-16 kl. 1431
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

THE CHALLENGE OF RADICAL ISLAM, 3 januar 2015

Havfrue med kineser inden solopgang

Den Lille Havfrue er for nøgen til Facebook. Den amerikanske bornethed er ganske mageløs. Vi skal vel helt til Politiken og salig Seidenfaden, for at finde noget så tøsesnerpet. Lægger nogen dette på Facebook, er de færdige i The Land of the Free. Dan Park er lige blevet udelukket af sippeselskabet for et foto, hvor han ser tævet ud.  Dette i et land, hvor den sygeligt voldsfikserede Tarrantino, er noget af en kunstner. Jeg har netop set hans The Hateful Eight, men heldigvis gav jeg ingen penge for det. Gode skuespillere, Kurt Russel og Samuel L. Jackson, pervers instruktør uden noget på hjerte af interesse. Mer blod än kött i The Hateful Eight (© Snaphanen.dk, klik for helskærm)

nordisk-lys-2013-2-072

Facebook Comments


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10
Deltag i debatten...

avatar
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
jasminumramonafranssonsnaphanenFelixKrullɱØяñιηg$ʇðя ©™ Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
jasminum
Guest
jasminum

Og så vet vi det; At multi-/pk-kultur i kombinasjon er en nasjonal katastrofe. Takk for gjengivelse av denne intelligente, opprinnelig somaliske Ayaan Hirsi Ali her. Å ja, hit er vi kommet, fra nå av blir det bare verre og verre – om ikke våre myndigheter tar rev i seilene. De kunne starte i og med denne timens leksjon!

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Ja, Ayaan, vi borde ALLA lära oss om vad islam är för ISIS och hatiska imamer. Dessa vet exakt hur vi som fria västerländska människor fungerar och vänder det mot oss. Vi kritiserar varandra, kallar varandra för rasister, slampor, horor osv … och gör det offentligt. SÅNT GÖR INTE MUSLIMER SÅ SE HUR BRA VI ÄR OCH HUR VIDRIGA DE ÄR SOM KALLAR SIG FRIA, säger ISIS ledare och imamer. Så bästa fria människor, om ni fortfarande vill vara just det : FRIA, lär er om islam, lyssna på de som kan islam och Koranen och vet vad pratar om… Read more »

ramonafransson
Guest
ramonafransson

Bara tänk tanken att SVT skulle göra ett en och en halv timmes program med Ayaan Hirsi Ali! Bara tänk tanken! Detta kommer med stor sannolikhet inte hända för att SVT:s programdirektör är en fegis av värsta sort. Om det skulle ske i Danmark vore jag inte förvånad för att ni danskar är mycket mer öppna och vågar mycket mer av att ifråga sätta islam. Här i Sverige omhuldas islam som om det vore det bästa som hänt världen … vilket alla med normal begåvning vet är en av de största lögnerna som presenterats i Sverige.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Nu er det jo nok ikke pga. sit selvportrait at Park bliver blokeret fra fjaesbogen.

Suckerburg synes ikke at have laert af sin egen historie. Naar folk bliver utilfredse med Facebook og begynder at immigrere, sker det saa at sige overnight.

snaphanen
Guest
snaphanen

Ikke?

“I år slap Park ikke meget billigere fra sin nytårsfejring i København. Denne gang blev kunstneren ikke offer for venstreradikal vold, men det stærke danske øl. En sandsynligvis pænt bedugget Dan Park faldt og tog fra med hovedet. Dagen efter publicerede Dan Park et foto af sit forslåede ansigt på sin Facebook profil. Det er dette billede, Facebook nu har fjernet og idømt kunstneren 30 dages karantæne for.”

http://linkis.com/blogspot.dk/Be1TX

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Jeg taenker at en venlig sjael har oplyst Facebook om, at Dan Park er en farlig nazifascist.

mjolly
Guest
mjolly

3 timers film i en hytte på 40 kvm blir det neppe noen klassiker av, men ellers grei nok.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Hitchcocks Repet utspelar sig helt och hållet i en lägenhet och räknas som en klassiker. Men han var förstås en bättre regissör än Tarantino någonsin kommer att bli. Men det visar ju att det går att göra en film med vissa på förhand uppställda begränsningar.

FelixKrull
Guest
FelixKrull

Omkring 100 gange bedre. Rebet var filmet UDEN KLIP OVERHOVEDET!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™
Guest

Hitchcock var ett geni före sin tid. Tarantino bara en överskattad tönt. Jag har sett några av hans filmer, dock aldrig Pulp Fiction som jag tyckte verkade för tradig helt enkelt. Har nog inte sett nån film mer än en gång, förutom From Dusk Till Dawn och Kill Bill 1 & 2.