6
jan
Seneste opdatering: 6/1-16 kl. 1635
31 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hvad mener de sædvanlige tosser på Aftonbladet? Aftonbladets Aagård om sexövergreppen i Köln: “Extremhögerns viktigaste propagandaverktyg” Og hvad mener Dagens Nydeligheder om neger- og muhammednerfingre nede omkring unge pigers missekat i det offentlige rum? Oh, jeg har studeret det sprog længe. Vend ordet i munden…..

“nyårsrånen”. Det er ikke sådan at være feminist i dag.

Indspilning i fuld skærm 06-01-2016 153834


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


sussebassa

Posted: 6 januar 2016 - 16:44 - Svar

kølns borgermester, en kvinne, hadde bedre tjent med å holda kjeften, enn komma med en slik fordummende kommentar…
Tydligen hon vet inget om den islamske manns kulturen…man måste skratta i alt elende…av henne..holder inte mål als…avsettas promte…en fiende av den tyske kvinnens rettigheter i eget land.

invandrare1957

Posted: 6 januar 2016 - 18:00 - Svar

Feminismen o jämställdheten är Europas undergång. Det är en sekt som bara har ett mål ett förslavat folk som inte tänker själva utan bara drar in pengar åt staten. Jämställdhet i en heterosexuell familj är något annat som för livet vidare. Men alltihopa gynnar islam som tar för sig mot dumheten som motståndare. Man undrar när människorna ska vakna. Och kräva ett verkligt jämställt familjeliv där det finns plats för barn.

Iq

Posted: 6 januar 2016 - 19:23 - Svar

Enkelte af døgnets idiotiske udtalelser:
1.
Søren Pind, Danmarks justitsminister: ” Skrækkeligt, hvad der er sket i Køln, men det var jo bare forventeligt.” ?? FORVENTELIGT ! det skrev han virkelig. Danmarks justitsminister, havde han forventet det? Forventer han
også i Danmark? Har han tænkt sig, at gøre noget ved det?
2.
Tysklands indenrigsminister, skælder ud på politiet i Køln ?? Er det politiets skyld ? Deres ansvar? Jeg spørger bare.
3.
EUs kommissær for asyl og indvandring (en græker, haha) Dimitris Avramopoulos, godkender landenes midlertidige grænsekontrol, men OPFORDRER TIL AT MAN SNAREST MULIGT VENDER TILBAGE TIL DET NORMALE. Normale, sagde han det?? ? Normale, hahaha. Er han dum eller er det blot det sædvanlige intetsigende EU quatsch , vrøvl ,nonsens.? Vise lidt muskler, få tiden til at gå, foretage sig lidt, for sin millionhyre. Et spil for galleriet, intet andet.
Spild af tid. Man bliver vanvittig.

  Morten - - -

  Posted: 6 januar 2016 - 19:55 - Svar

  Jeg er for så vidt enig med Pind på dette lille område: Jeg føler også jeg vidste det ville gå til på den måde, det følger helt mine forudsigelser og min teori om, hvad der sker.

  Så fik visse partier og bevægelser så deres elendige “grænsekontrol”. Jeg har advaret. Kontraproduktiv “grænsekontrol” er et blålys, der forhaler en løsning og udsætter den relevante debat. Og kravet om det gavner kun de, der vil undgå de pinlige spørgsmål. Tænk, at der er blevet råbt på “grænsekontrol” … Så meget spildt tid! Så meget tabt momentum! Idioti … Nu vælter det ind med asylbegæringer – og det skal så hedde, at vi har “styr på hvem der kommer” hahahahaha 🙂 – Dér kommer for eksempel én, der siger han hedder “Ali” og er fra Suria. Han er flygtet fra IS, kan han fortælle … “Styr på” … Kæft, mand 🙁

  De eneste, der er spot on i denne sidste strid er Nye Borgerlige. Dem har jeg ikke kunnet tage i dumhed endnu. Hav den godhed at indsende en vælgererklæring for dem! Der er ikke andre til at tale vores sag på tinge i skrivende stund (og deres fordelingspolitiske anskuelser er KOMPLET ligegyldige i den sammenhæng! De er danske, og det er alt nok).

  Det hedder ikke “stramninger”. Det hedder ikke “grænsekontrol”.

  Det hedder A S Y L S T O P !

  – – –

   Iq

   Posted: 6 januar 2016 - 20:07 - Svar

   Ja,ja, men nu er hverken du eller jeg Danmarks justitsminister. At vi almindelige dødelige med en eneste stemme til et folketingsvalg, stadig frygter, og også stadig bliver bekræftet i, at sådanne uhyrligheder vil forekomme, er en anden sag. Vi stemmer nogle ind, som vi betror vores stemme, vores tillid.
   Søren Pind er jo valgt til folketinget, for at handle, helst også forebygge. Det er kke nok, at fyre almindeligheder og floskler af på sin facebookprofil.Det er for ynkeligt.

    Morten - - -

    Posted: 6 januar 2016 - 23:49 -

    Det er jeg LIGELEDES enig i. Hvorfor sætter han ikke sin politiske karriere ind på at redde sit land?

    – – –

   Marit

   Posted: 7 januar 2016 - 18:58 - Svar

   Det heter hjemsendelse !

  Søren Petersen

  Posted: 6 januar 2016 - 23:04 - Svar

Lotta

Posted: 6 januar 2016 - 21:03 - Svar

Aftonbladets Martin Aagård menar alltså att gruppvåldtäkterna är propagandaverktyg för högerextrema. Vilken otroligt korkad människa! Det behövs inga “verktyg” dessa våldtäktsbenägna killar från menaländerna fixar det själva! Folk kommer bara mer och mer avsky vad PK-maffian gjort med våra länder, behövs inga “högerextrema” krafter för att det ska ske.

  Anna Svensson

  Posted: 6 januar 2016 - 23:59 - Svar

  En annan tysk reaktion, en vettig sådan, finns här:

  http://www.pi-news.net

   Lotta

   Posted: 7 januar 2016 - 08:46 - Svar

   Den ska jag läsa. Tack!

  Morten - - -

  Posted: 7 januar 2016 - 01:10 - Svar

  Så ser her, Lotta, hvad Dansk Kvindesamfunds næstformand, Ulla Tornemand, mener:

  Herhjemme kalder vi det drengestreger, når hvide unge drenge og fyre i flok, i folkeskolen og på andre uddannelsesinstitutioner, blufærdighedskrænker, sexchikanerer og sexforulemper piger.

  Herhjemme kalder vi det kompliment, når unge, hvide fyre – både på enmandshånd og i flok – i nattelivet gramser, stikker hånden ned i trusserne og stikker en finger ind i fissen på og begår andre seksuelle over…greb på unge kvinder.

  Herhjemme er det bare for sjov, når hvide mænd i flok råber efter en kvinde, at hende kunne de godt voldtage.

  Herhjemme kalder vi det flirt, når hvide mænd på arbejdspladser sexchikanerer og forulemper kvindelige kolleger.

  Herhjemme lyder der alt andet end ramaskrig når disse oplevelser fortælles. Faktisk sker det modsatte. Kvinderne, der modigt står frem og fortæller om de krænkelser og overgreb, de udsættes for, skammes ikke sjældent ud. Boys will be boys, I ved. White boys, tilsyneladende.

  Den hvide mand har kronede dage og ve dig hvis, du er brun, for så får piben en anden lyd. Din tro, din kultur, dig, du er farlig for kvinder. Du forstår ikke spillereglerne, som den hvide mand gør. Den hvide mand som vi alle ved behandler kvinder med langt mere respekt. Som tager et nej for et nej. Som respekterer kropslig integritet. Hvis vold og seksuelle vold mod kvinder bunder i helt andre årsager.

  Herhjemme har vi det godt.

  Det der er foregået i Tyskland er fuldstændig grotesk, og de kvinder, som er blevet krænket og udsat for sexforbrydelser, har intet ansvar for det, uagtet hvad en borgmester og andre måtte mene.

  Men at det nu fremstår som om den form for organiserede krænkelser er et nyt fænomen, i følge det tyske politi, er en sandhed med store modifikationer.

  Tag hudfarven ud af ligningen, hør på de oplevelser, som kvinder i mange år har fortalt om af lignende karakter, og det fremstår tydeligt, at dette ‘fænomen’ hverken er nyt eller knyttet til en bestemt etnicitet eller kultur. Udtrykkene inden for fænomenet kan variere, men selve fænomenet er oldgammelt.

   Lotta

   Posted: 7 januar 2016 - 08:45 - Svar

   Tack för text.
   Hon förnekar verkligheten! I verkligheten så var hundra procent av överfallsvåldtäkterna under fem års tid i Oslo utförda av utländska män, alla utomeuropeiska dessutom, inte en enda norrman! Statistiken som vi ännu har att tillgå i Sverige visar en kraftig överrepresentation av män framförallt från Nordafrika och Mellanöstern. Andra invandrade folkgrupper visar sig knappt alls på statistiken. Att hålla på och blanda korten som nu så många vita “feminister” verkar vilja ägna sig åt går helt i linje med kulturmarxismen och frankfurtskolans riktlinjer dom drog upp en gång. Deras illojalitet med sina fäder och bröder kommer stå oss alla dyrt i slutändan.
   Vad gäller mena-männen:
   Att dra alla över en kam är inte samma sak som att se klara tydliga mönster. Det där sista verkar de PK-infekterade idioterna inte fatta.
   Inte ens polisen i Sverige kan förneka att det som sker är ett nytt problem de inte sett förut, med killar som jagar i grupp och ringar in sina offer. Det sker i Sverige numera också.

    Observant55

    Posted: 7 januar 2016 - 20:16 -

    Den statistiken du skriver om finns varken hos BRÅ eller SCB, så du har nog förläst dig på rasistsidor.

    Nordafrikaner eller män från mellanöstern är varken bättre eller sämre än andra män och Kölns borgmästare har tydligt påpekat att kvinnorna själva faktiskt kan undvika att provocera eller klä sig oanständigt.

    Lotta

    Posted: 7 januar 2016 - 20:22 -

    Stämmer inte det är du som inte läst på ordentligt. Visserligen mörkar BRÅ numera men när de ännu var ärliga och öppna så visade det sig att ffa nordafrikanerna var riktiga hejar inom den statistiken.

    Lotta

    Posted: 7 januar 2016 - 20:24 -

    I BRÅ 1996:2 sid 107 avseende våldtäkt kan man se följande:

    Andelen för våldtäkt registrerade personer visar en överrepresentation i förhållande till svenskar, som var då:

    Nordafrikaner 23 gånger
    Irakier 20 gånger
    Iranier 10 gånger
    Jordanier, palestinier, syrier 9,5 gånger
    Turkar 9 gånger
    Bolivianer, peruaner, ecuadorianer 10 gånger
    Portugiser och spanjorer 6,5 gånger
    Etiopier 7,5 gånger.
    Övriga afrikaner 16,5 gånger

    Källa: Brå 1996:2 sid 107

    Observant55

    Posted: 7 januar 2016 - 20:27 -

    Det där är vad Henrik Arnstad kallar “brun statistik” och duger bara för rasistisk propaganda.

    Lotta

    Posted: 7 januar 2016 - 20:36 -

    Hahaha troll!

    Observant55

    Posted: 7 januar 2016 - 20:39 -

    Svarslös, ser jag.

    Lotta

    Posted: 7 januar 2016 - 20:44 -

    Hahaha ja fullkomligt!

    bigcat

    Posted: 10 januar 2016 - 07:01 -

    Du är ju sjuk, (In-observant)!
    Först påstår du att det inte finns statistik som påvisar denna fakta. När Lotta sedan föredömligt visar denna statistik så tror du att du kan avvisa den för att den inte råkar visa på det du vill att den ska göra?!
    Det är ju förbannat praktiskt för sådana som du och Arnstad att fakta och statistik bara gäller om den talar för er sak, vilket den väldigt sällan gör. Om fakta och statistik och verklighet visar på obekväma sanningar så är det bara att klistra på en fascist-stämpel och åter köra ner huvudet i sanden.
    Fantastiskt infantilt beteende!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™

Posted: 6 januar 2016 - 21:13 - Svar

Ett ögonvittne från Köln berättar. Textat på svenska.

https://www.youtube.com/watch?v=hOWTZJb2C2E

Iq

Posted: 6 januar 2016 - 21:48 - Svar

http://www.svt.se/nyheter/utrikes/minister-varnar-for-en-varld-av-cykl ister-och-vegetarianer

Polsk minister advarer….
Her er så en modig mand, som ihærdigt, og måske nok lidt overdrevet, forsøger at forsvare de europæiske værdier. Som dansker er man jo nærmest født på en cykel, lidt ligesom nordmændene er født med
“ski på beina” , så lige den del ville jeg nok udelukke. Men jeg forstår godt hans synspunkt, og skal vel også nærmest forstås symbolsk, som en feminisering af samfundet.
Han har nu også nogle ganske sunde meninger om kommunismen etc.

invernes

Posted: 6 januar 2016 - 22:25 - Svar

Motbydelig syk kvalmende ond kjerring kan man si om den sinnssyke borgermester kjerringa i Køln ! tyskere må jo være fullstendig idioter som stemmer frem en slik heks til borgermester ?

  Iq

  Posted: 6 januar 2016 - 22:47 - Svar

  Det var hende, der blev stukket ned da hun kandiderede til posten som borgmester. Heldigvis overlevede hun.

   Anna Svensson

   Posted: 6 januar 2016 - 23:58 - Svar

   Ja, fastän hon inte höll en armlängds avstånd.

  jasminum

  Posted: 6 januar 2016 - 23:42 - Svar

  Hun har ikke fartstid, jo i alder – men ikke erfaring. Skribent Ursula Sheer bruker ord som “hån” på borgermesterinnens innspill. Altså en slags spottende hoidning til hva som skjedde i Køln, Stuttgart og Hamburg.

  Hun Ursula legger til: “Ren spott når man tenker på hvordan kvinner til alle tider, i alle kriger er blitt utsatt for overgrep som knappt tenkes kan.

  Om noen her leser tysk:

  http://www.faz.net/aktuell/feuilleton/debatten/henriette-rekers-unvers chaermter-vorschlag-mit-der-armlaenge-13999586.html

  Vi skal (mener jeg) være stolte av vår europeiske, kanskje mer riktig å si nordiske utvikling når det gjelder forholdet mellom kjønn, da vi er kommet langt når det gjelder holdninger. DET har aldri handlet om hvem som tar oppvasken, det har vært en avsporing. Holdninger/respekt i så måte både i.f.t. at forskjeller finnes og toleranse..

  Obs. dekadensutvikling tar vi en annen gang – den er på så mange indistruelle områder kjørt vill på grådighetens vei.

  Marit

  Posted: 7 januar 2016 - 19:02 - Svar

  En sinnssyk rikskansler og en sinnssyk borgermester. Kan det virkelig være noe i ordtaket : “Kvinne er kvinne verst ” ?

ramonafransson

Posted: 6 januar 2016 - 22:37 - Svar

Det räcker inte med en “armlängds avstånd” från dessa grottmännen. Här pratar vi om minst en mil …

Niels Henriksen

Posted: 7 januar 2016 - 00:15 - Svar

Man tror jo næsten ikke sine egne øjne – hvad bliver mon det næste britiske
knæfald for “fredens” religion??

Exams timetabled to accommodate Ramadan

http://www.bbc.com/news/education-35244444

By Hannah Richardson
BBC News education reporter

This year’s key GCSE and A-Level examinations have been timetabled to take into account
the Muslim holy month [!!!] of Ramadan, exam boards have said.

The Joint Council for Qualifications said many core exams had been set for before Ramadan
starts on 6 June, but there had been no large scale changes.

It has consulted with Muslim groups [!!!] on the issue since the month of fasting moved into
the exam season in 2013.

‘Small window’

Michael Turner, director general of the JCQ, which represents exam boards, said
it consulted on the provisional examination timetable every year, and considered
comments from a wide range of stakeholders [!!!] including religious groups, schools
and colleges. [ og med almindelige briter? 😉 ]

“However, JCQ meets the needs of various groups as far as possible.

“JCQ and the qualifications regulator Ofqual have previously met with Muslim groups
to discuss the timetabling of examinations in light of Ramadan moving into the examination
period.

“Where possible, large-entry GCSE and GCE subjects are timetabled prior to the
commencement of Ramadan and consideration given to whether they are timetabled
in the morning or afternoon.”

‘Fasting’

Secondary head teachers in the Association of School and College Leaders are
planning to meet Muslim groups to see how they can work together to meet the
challenge of the clash. [!!!]

ASCL deputy general secretary Malcolm Trobe said: “ASCL is meeting with Muslim faith
leaders to discuss this year’s Ramadan and plans to issue guidance for schools and
colleges ahead of the summer exams season.

“The guidance will be non-prescriptive and will not advise families or students on how
they should address the question of fasting during Ramadan, which we agree is a
matter for the individuals concerned along with parents, carers and faith leaders.

“School and college leaders are very keen to work with communities to ensure young
people are able to observe Ramadan without any detrimental impact on their examinations.”

Leave a Comment